9. kolo
25.10.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Villarreal CF 0:0

Výtečná forma Villarrealu zdánlivě mizí stejně tak rychle, jako ji Žlutá ponorka nabrala. Další ztráta na čelo ligové tabulky totiž přišla na půdě posledního Las Palmas, kde diváci na stadionu Gran Canaria nakonec neuviděli ani jeden gól.

Nutno podotknout, že trávník na největším z Kanárských ostrovů nesplňoval zrovna vysoké standardy špičkového fotbalu, ovšem i tak měli překvapivě v zápase s minimem šancí navrch spíše domácí. Ti se navzdory získanému bodu stále neodlepili ze dna tabulky, které nyní sdílejí s Levante a Granadou. Oproti těmto dvěma soupeřům však Las Palmas má alespoň lepší skóre. Villarreal zase prohloubil svou ztrátu na vedoucí Real Madrid, která nyní činí čtyři body.

První branková příležitost utkání přišla na straně domácích. Místní odchovanec Jonathan Viera vypálil ostrou přízemní ránu, ovšem brankář Alphonse Aréola si dokázal poradit a vytáhl míč vedle tyče. Pak přišla řada na hosty, aby také přispěli ofenzivní troškou do mlýna - kapitán Bruno Soriano však hlavičkou z rohového kopu prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Víc už první poločas nakonec nenabídnul, a tak se do kabin odcházelo bez branek.

Ani po změně stran však utkání nenabralo vyšší obrátky. Aréola si pohodlně sbalil do náruče hlavičku Hernána a jediný další nebezpečný moment před brankou Villarrealu nastal až v samotném závěru, kdy se během nastavení Aréola ve snaze vyboxovat míč srazil s Aythamim Artilesem, jenž se dožadoval odpískání pokutového kopu. Píšťalka sudího však zůstala němá a střetnutí Las Palmas s Villarrealem skončilo neslavnou remízou 0:0, z níž nemůže mít radost ani jeden ze zúčastněných celků, natožpak diváci.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Robík

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele