24. kolo
22.02.2015 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Real Madrid 0:2

Real Madrid úspěšně využil zaváhání Barcelony a díky výhře 2:0 na půdě Elche znovu drží v čele Primera División slušný čtyřbodový náskok. Obě branky padly až po změně stran, první vstřelil Karim Benzema, jehož záhy doplnil Cristiano Ronaldo.

Kdo by to byl řekl, že jen pár týdnů po drtivé prohře Realu 4:0 v městském derby s Atléticem Madrid bude z pohledu postavení v ligové tabulce zase vše při starém... Přesto tomu tak nyní je, neboť Barcelona překvapivě ztratila všechny body domácí prohrou s Malagou. Real naopak po úspěšné štaci v Lize mistrů na hřišti Schalke, kde vyhrál 2:0, stejný výsledek zopakoval rutinním výkonem i v domácí soutěži během pozdního nedělního večera.

Již od začátku si hosté jasně vzali herní iniciativu na svá bedra a Cristiano Ronaldo brzy rozezvučel brankovou konstrukci a poté přihlížel, jak jeho další dalekonosnou ránu vyráží konečky prstů brankář Tytoń. V jednadvacáté minutě pak mohl portugalský kanonýr spílat jen sám sobě, neboť excelentní přízemní centr Garetha Balea z pravé strany jej našel přesně na zadní tyči před odkrytou bránou, jenže Ronaldo ve finální fázi nečekaně selhal.

Šest minut před koncem první půle pak Karim Benzema přece jen dostal míč do sítě, a to způsobem nanejvýš úchvatným. Po dalším Baleově centru se totiž francouzský forvard zavěsil do vzduchu a trefil míč akrobatickými nůžkami přesně k tyči. K velkému zklamání jak Benzemy samotného, tak všech fanoušků krásných branek ovšem rozhodčí tento zásah neuznali kvůli domnělému postavení mimo hru, které nedokázaly pořádně rozsoudit ani opakované záběry.

Po změně stran poprvé pořádněji zahrozilo i Elche, avšak Iker Casilla byl při ráně Ňígueze připraven zasáhnout. Jedenáct minut po začátku druhé půle tak zaslouženě slavili průlom bezbrankového skóre hosté z Madridu. Ronaldo se po levé straně procpal až do pokutového území, odkud vybídl k zakončení Benzemu, jemuž sice první řádný pokus zakončit znemožnil vracející se Lombán, ale odražený míč dokázal francouzský reprezentant přesvědčivě uklidit do sítě.

Na druhém zásahu Realu z devětašedesáté minuty již nic šťastného nebylo. Po vydařeném centru Isca se totiž pověsil do vzduchu Cristiano Ronaldo a již svým pátým gólem hlavou v této sezoně se stal nejlépe hlavičkujícím hráčem v Primera División, co se nastříleného počtu branek týče. V tu chvíli již bylo o dělbě bodů v podstatě rozhodnuto, Real si závěr zápasu s přehledem pohlídal a může se mu na čele ligy dýchat opět o něco volněji.

Autor: Martin Kantor / espnfc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Robík

0:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 real stratí bodiky

Reagovat
Robík

To by se mi taky líbilo,ale nevěřím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

máš talent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Ronaldo dnes udělá 30!!!!

Reagovat
Robík

Nejsem fanda Realu,ale Benzema dal regulerní gol.

Reagovat
Robík

Co ten Ronaldo zas pláče

Reagovat
vanGomm

Něco nového by nebylo?Někteří jste,jako zaseklá deska v gramofonu.

Reagovat
Robík

Ty blbe,to se ti opravu líbí co ten napomádovaný blb předvádí.Je to pravda a Ty vybliješ takovou cipovinu-chudáčku.Akorát kurví fotbal.V anglii by ho vypískali.A raději už nic nepiš na Tvoje debilní připominky nejsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bych se divil, kdyby ti bylo víc jak 12 let.

Reagovat
vanGomm

Robíku nejdříve se uklidni.Koukám,že je Ti slušné chování velice vzdálené.Pokud není nějaký hráč Tvoje tzv.parketa dám Ti dobrou radu a zadarmo.Ve Tvém případě pro začátek bude stačit nesledovat v TV C.Ronalda ptž. Real Madrid.Nečíst a hlavně nereagovat na články o tomto hráči.Uvidíš,že to pomůže.Jinak dost dobře nechápu co má co u hráčů dělat gelování,tetování,či jeli hráč do hola,nebo má vlasy do půl zad atd.atd. s fotbalem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele