12. kolo
22.11.2014 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 0:0

Premiéra Davida Moyese na lavičce San Sebastianu skončila v La Coruňi bezbrankovou remízou. Lepším mužstvem byli v první půli hosté, po změně stran se však síly vyrovnaly a remíza byla pro oba celky spravedlivá. Deportivo i Real mají po desíti bodech a nadále zůstávají akutně ohroženi sestupem.

První poločas vyzněl lépe pro hosty v oranžovém. Ve větší permanenci byl po ospalejším začátku gólman Deportiva Fabricio. Ten nejprve "vychytal" Canalese, když jej míč trefil přímo do obličeje, a poté ve 30. minutě už o poznání jistějšími zákrokem vytěsnil nadějný oblouček Vely. Mexický forvard se znova předvedl ve vynikajícím světle v 36. minutě, jeho pohotová rána ze střední vzdálenosti však letěla těsně nad. K atraktivitě první půle La Coruňa příliš nepřispěla, takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

I po změně stran byla na baskickém celku patrná snaha něco s utkání provést. Nicméně Deportivo rovněž hraje o záchranu a nemůže si dovolit na vlastním hřišti rozdávat body. Hra se tak hodně vyrovnala a šancí výrazně ubylo. Domácí byli blízko vedení v 66. minutě, Insúa ale po rohu hlavičkoval přesně do připraveného Zubikaraie. Baskové odpověděli šancí Vely v 74. minutě. Jeho střela z úhlu se však do branky nevešla. Domácí drželi míč a soustředili se především na defenzivu, hosté i přes zvýšenou agresivitu už nedokázali najít klíč na pevnou obranu Deportiva. Utkání s minimem šancí tak skončilo remízou 0:0.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (4)

Přidat komentář
Robík

0:0

Reagovat
celeb

Reagovat
RS

0:2, snad už nás David naučil hrát s míčem a nedostat gol v prvních 10 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad tuto sezónu sestoupí, DM je neomylný

1-0 nebo 1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele