35. kolo
26.04.2014 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - CA Osasuna 4:0

Real Madrid suverénně zakončil svůj úspěšný týden a přehrál v domácím zápase Osasunu 4:0. O dvě branky se postaral Cristiano Ronaldo, jehož dvě krásné rány z dálky doplnili obránci Sergio Ramos a střídající Daniel Carvajal.

Čtvrtá výhra Realu v řadě se rodila lehce. Hned v šesté minutě se Ronaldo prosadil poprvé a po změně stran došlo i na pojištění výsledku. Bílý balet se tak znovu přiblížil na dostřel městskému rivalu Atlétiku Madrid, které má o tři body více. To Osasuna naopak dokázala ukořistit tři body jen jedinkrát v posledních deseti kolech, a tak stále balancuje na hranici sestupu, momentálně s tříbodovou rezervou, která se však po dohrání zbylých zápasů může scvrknout na minimum.

První varování dostala hostující obrana již v třetí minutě, kdy si na Modrićův roh naskočil Raphael Varane a poslal míč hlavou jen těsně vedle. Tři minuty nato již míč skončil v síti a postaral se o to jako obvykle Cristiano Ronaldo. Po přiťuknutí Di Maríi se odhodlal ke střele zpoza šestnáctky a prudkou ranou do horního rohu vzdálenější tyče rozradostnil domácí příznivce.

Real pak po většinu první půle kontroloval hru, jednou z mála výjimek byla střela Puňala, s níž si brankář Diego López dokázal poradit. Jinak to byli domácí, kdo hrozil jednou šancí za druhou, byť koncovka hráčů madridského klubu byla žalostná. Dvakrát přestřelil aktivní Sergio Ramos, střely Modriće, Moraty, Nacha a Ronalda si bez větších problémů pohlídal gólman Andrés Fernández.

V poločase nejspíš Carlo Ancelotti promluvil svým svěřencům do duše a v rozmezí osmi minut po změně stran padly hned dva góly do sítě hostů. Nejprve v 52. minutě trefil další vyvedenou ranou horní růžek branky Ronaldo a poté se přece jen prosadil i Sergio Ramos, jenž hlavou dorazil zblízka míč za brankovou čáru po centru Di Maríi. Dlužno dodat, že Osasuna se nevzdávala ani za takto nepříznivého stavu a málem své euforické soupeře zastihla v nedbalkách, když jedenáct minut před koncem Acuňa dostal prostor k nebezpečnému zakončení po rohovém kopu, které skončilo jen těsně vedle levé tyče Lópezovy branky.

Byl to však Real, kdo si užil i v závěru utkání poslední trefu večera. Iscův míč do šestnáctky využil Carvajal a hlavou upravil skóre na konečných 4:0.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam si ronaldo zahrá aspon 60 min a dá nejaký gol už by som mu to prial aby sa psychicky chytil :) ani proti bayernu nehral zle ale chce to dať nejaký gol a v odvete si bude viac veriť

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
boryland

1:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0,pošetřit síly na LM

Reagovat
valloire

7-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím odvážný tip: 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele