3. kolo
01.09.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Betis 0:0

První ligový bod pro Real Betis přinesl zápas v Barceloně na půdě Espanyolu, v němž se tyto celky rozešly smírně po remíze 0:0. Domácí sice byli lepší, ale Betis odolal a po dvou prohrách 2:1 od Realu Madrida a Celty Vigo se konečně alespoň odlepil z ligového dna.

Pro Espanyol jde naopak spíše o ztrátu, neboť vstup do soutěže měl nadmíru povedený a po nedávné výhře nad Valencií se čekaly tři body i tentokrát. Zvláště když k tomu měli tak blízko hned v několika situacích. Hned v šestnácté minutě mohl a měl otevřít skóre Stuani, jenže po Simaově centru nedokázal zblízka hlavou trefit prostor branky. Šlo o jednu z největších šancí zápasu, jejíž proměnění by značně ovlivnilo jeho následný průběh.

Po změně stran se takřka nic nezměnilo. Espanyol i nadále vypadal jako ten, kdo případně dokáže změnit skóre, třebaže k tomu málem došlo na druhé straně, když si záložník Víctor Sánchez téměř vstřelil vlastní gól. Poté již na správnou branku neúspěšně mířili Stuani, Sergio García a Thievy, jenže buď minuli, nebo ztroskotali na výtečném brankáři Sarovi. V poslední minutě mohl přece jen ukořistit domácí vítězství Thievy, jenže stejně jako všichni předtím i on neuspěl, a tak Betis může spokojeně odjíždět zpět do Sevilly s prvním bodem v nové sezoně.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
bafpasak

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele