12. kolo
05.11.2011 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Málaga CF 0:0

Ani ve druhém utkání dvanáctého kola Primera División branka nepadla, Betis doma remizoval s Málagou 0:0. Domácí ukončili šestizápasové čekání na body, Málaga zase nedokázala navázat na vítězství v minulém kole.

Nejprve dobře odcentroval Cazorla, jenže Joaquín ve skluzu nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. V sedmé minutě měl obrovskou šanci Ruben Castro, když dostal ideální přihrávku před bránu od Etxebarriy, jenže v gólové pozici přestřelil, a to přitom střílel z malého vápna. Ve dvacáté třetí minutě přišla další obrovská příležitost domácích, Isidorův tečovaný centr se snesl přesně na nohu Moliny, který už byl sám před Caballerem, jenže trefil jen boční síť. Hned v zápětí hlavičkoval po standardní situaci stoper Ustaritz, ovšem přestřelil.

V osmadvacáté minutě poprvé zahrozili také hosté z Málagy, Cazorla sice vypálil mimo, jenže následně byl při nápřahu faulován, a tak mohl Duda rozehrát volný přímý kop z pětadvaceti metrů, portugalská záložník ale trefil jen zeď. Betis byl však i nadále nebezpečnější, Beňatova skákavá rána po půlhodině hry ale branku soupeře těsně minula.

Deset minut před přestávkou vracel míč do ohně Molina a Demíchelis si dal málem vlastní gól, naštěstí pro Málagu ale trefil jen dobře postaveného Caballera. Padesátá minuta přinesla další obrovskou možnost domácích, Castro běžel z úhlu sám na bránu, na poslední chvíli ještě vylepšoval pozici pro Beňata, ten však trefil jen posledního obránce Mathijsena. Dorážka Etxebarriy pro změnu mířila mimo.

Na druhé straně našel Monreal vynikajícím centrem hlavu Rondóna, který mířil dobře k tyči, Casto však vytáhl úžasný zákrok a míč vyrazil. Málaga převzala otěže zápasu do svých rukou, další slušnou možnosti měl na kopačce Joaquín, jeho technická střela na zadní tyč ale nenašla pochopení u gólmana Casta.

Ani Betis neskládal zbraně, sporná situace po zákroku na Molinu v pokutovém území ale penaltou neskončila, střela Pozuela zase těsně minula levou tyč Caballerovy svatyně. Málaga mohla tři body na svou stranu získat zásluhou střídající Buonanotteho, ten ale přestřelil. Gól na stadionu Benito Villamarin nepadl, Betis tak remizoval s Málagou 0:0. Domácí jsou jedenáctí, hosté šestí.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele