3. kolo
11.09.2011 18:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - Sporting Gijón 2:1

Osasuna poté, co získala v minulém kole cenný bod na hřišti Atlética Madrid, pokračuje ve zdařilém vstupu do sezóny i v domácím utkání s Gijónem. Svěřenci Josého Luise Mendilibara tak mají po dvou zápasech skvělé čtyři body, zatímco Gijón s nulou na kontě celý peloton uzavírá.

Domácí začali od úvodního hvizdu dávat jasně najevo, kdo bude diktovat tempo hry. První příležitost přišla ve dvanácté minutě, Lamahovu střelu si však pozorný Pablo pohlídal. Ve 21. minutě mohli z ničeho nic udeřit hráči hostujícího celku. Zpoza pokutového území napřáhl Trejo, trefil ale pouze prostor, kde stál připravený Fernández.

Odpověď přišla o pár minut později. Cedujo posunul na Sola, ten prošel po levé straně a následně odcentroval do vápna, kde míč mezi obránci prošel až k volnému Ninovi, jenž překonal chybujícího Pabla - 1:0. Po půlhodině hry to pak bylo už o dvě branky. Po dlouhém pasu Sergia se do zakončení protlačil Cedujo a nechytatelnou střelou zvýšil na 2:0.

Po změně stran se pokračovalo v zajetém duchu. Svůj druhý gól v zápase mohl vsítit Nino, tentokrát ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. V sedmdesáté první minutě se na trávníku odehrál jeden velký návrat. Po čtyřech letech strávených v Atléticu Madrid se do Osasuny vrátil Raúl Garcia, jenž hned vzápětí po svém příchodu mohl skórovat, ale dostat míč do sítě se mu rovněž nepodařilo.

Za další čtyři minuty pak svitla pro Gijón naděje. Barral se s míčem zbytečně nemazlil a parádní přízemní střelou překonal do té doby výborného Fernándeze - 2:1. A nakonec mohlo být pro hosty ještě lépe, Alvarez ovšem svou možnost nevyužil, jeho tým tak odjíždí z Pamplony bez bodu.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele