33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - CA Osasuna 0:0

Valladolid remizoval s Osasunou Pamplona bez branek, hosté zůstávají tři body od sestupových příček. Domácímu Valladolidu už o nic nejde a na jeho výkonu to bylo znát.

Hráče Pamplony ještě čekají v dalších kolech zápasy s Huelvou a Getafe, ve kterých by se mohli už výrazně přiblížit prvoligové příslušnosti i pro další sezonu. Do výborné šance se Valladolid dostal už ve druhé minutě zápasu. Haris Medunjanin rozehrál rohový kop a Pedro Oldoni hlavičkoval těsně vedle branky. Na druhé straně se dvakrát nepřesně zastřeloval Javad Nekounam. Další možnost domácích měl Iňaki Bea, ale hlavičkoval v dobré pozici jen nad.

Poprvé si brankář sáhl na míč až ve 41. minutě, když domácí Sergio Asenjo vytěsnil mimo tyče pokus Juanfrana. Pakliže první půle nepřinesla mnoho vzruchu před brankami, ta druhá na tom byla ještě hůře. Záblesky myšlenku hře Pamplony občas dodával Jaroslav Plašil, po jeho trestném kopu hlavičkoval nad Miguel Flaňo. Domácí Javier Baraja a hostující Javier Portillo to ještě zkoušeli zdálky, ale v obou případech míč letěl neškodně výrazně mimo.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele