33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Betis 2:0

Espanyol se po dlouhé době posunul pryč ze sestupové trojky, konkrétně od prosince loňského roku. Pomohla mu k tomu domácí výhra nad Realem Betis 2:0.

Do vedení dostal Espanyol Luis García, sedm minut před koncem skóre pečetil Roman Martínez. Betis je se 37 body téměř zachráněn a přes dobrý nástup nového kouče Noguese, přišla v minulém kole prohra s Valencií a nyní další právě s Espanyolem.

První gól zápasu padl už ve čtvrté minutě. Luis García si naběhl na pas De la Peni a přízemní střelou překonal gólmana Ricarda. Po další přihrávce De la Peni hlavičkoval vedle Tamudo. V další možnosti střílel Luis García zblízka nad. Na druhé straně zblokoval Pareja pokus Oliveiry.

Do druhé půle vstoupil lépe Betis, Kameniho otestoval Mark González. Za Espanyol střílel z trestného kopu nepřesně Roman Martínez. Následoval sled pološancí, hlavičku hostujícího kapitána Juanita chytil Ricardo, neuspěl ani opět Oliveira. Za Espanyol nepřekonal Ricarda Luis García, druhý gól přidal až Roman Martínez po chytré zpětné přihrávce Alonsa. Espanyol je šestnáctý, Betis s o dva body více čtrnáctý.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele