34. kolo
03.05.2009 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Valladolid 1:0

Deportivo dále sní o Evropě, když si nejtěsnějším rozdílem zajistilo tři body proti Valladolidu, který dále pokračuje v neschopnosti vstřelit branku. Kdo se náhodou o pár minut někde zpozdil a na El Riazor nedorazil včas, přišel o to nejdůležitější - první a jediná branká zápasu totiž padla již po šesti minutách, kdy se trefil Lassad.

Aktivněji přitom začali hosté, odhodlaní nejen zastavit hrozivě narůstající sérii bez vstřelených branek, ale také definitivně si zajistit účast i pro další ročník Primera División. Jenže když neuspěl nadvakrát Medunjanin ani Alvaro Rubio, přišel trest ze strany Deporu.

Ten se prosadil z první akce. Rodolfo Bodipo připravil pozici pro Lassada, který levačkou překonal bezmocného Sergia Asenja. O pár minut později mohl být rozdíl dvojnásobný, Asenjo si ale tentokráte poradil, když s problémy zlikvidoval standardku Sergia.

Pucela se dokázala vzchopit, začala mít větší držení míče a z toho plynula i šance na vyrovnání, jenže v souboji 1 na 1 Aranzubía vychytal Ogbecheho.

Tato akce načala bláznivé minuty na hřišti, během nichž hráči Deportiva reklamovali penaltu za údajný faul Leóna na Filipeho a pak zase na druhé straně Valladolid zaútočil na vyrovnání, proti ale stála konstrukce brány.

Ke konci poločasu se opět roztrhl pytel se šancemi. Bodipo ale Asenja nepřekonal a Canobbiovi chybělo pár centrimetrů, aby se jeho rána dostala až do sítě Aranzubiovi brány.

Aranzubia byl v centru dění i na začátku druhého poločasu, když vychytal Ogbecheho hlavičku. Deportivu se nedařilo zápas rozhodnout druhou brankou a Valladolid málem potrestal, jenže Pedro León v dobré příležitosti nedokázal balón umístit mezi tři tyče.

Nakonec gól už nepadl, i když by si Valladolid možná bodík zasloužil.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele