6. kolo
30.09.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Athletic Bilbao 1:0

Hlavička Fabricia Fuentese v polovině druhého poločasu přinesla Villarrealu tři body ze zápasu proti Athleticu Bilbao. Baskové odehráli slušný pvní poločas, ale jejich hře chyběla jiskra. Žlutá ponorka se tak udržela mezi špičkou ligy, Athletic se přiblížil sestupovým příčkám.

Jak už bylo řečeno, Bilbao hrálo v úvodní části hry velmi dobře a bylo lepším týmem. Většina náznaků šancí každopádně plynula spíše ze standartních situací čí náhodných centrů než y nějakých promyšlených akcí. V jediné opravdové gólovce se už minutu po úvodním hvizdu ocitl hostující útočník Aritz Aduriz, ovšem na Vieru nevyzrál. A jelikož domácí působili zcela zakřiknutým dojmem a k brance Iraizoze se prakticky nepřiblížili, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas začal s mnoha změnami v sestavě Villarrealu, neboť po střídání Josica za Javi Ventu si hned několik hráčů vyměnilo pozice, a tento takticky manéver Manuela Pellegriniho přinesl své ovoce. Uběhlo sedm minut a Žlutá ponorka mohla jít do vedení, to když Cazorlovu ránu jen taktak dokázal chytit pozorný Iraizoz. Od té chvíle Villarreal na hřišti zcela dominoval a v 63. minutě přišel, jak se později ukázalo, vítězný gól. Senna nakopl výborný centr do šestnáctky a Fuentes hlavou překonal zcela bezmocného Iraizoze. Pro hosty mohlo být hůř, o šest minut později se Fuentes radoval znovu, tentokráte ale jeho gól nebyl uznán pro předchozí faul na Iraizoze. Závěrečná část hry už příliš zajímavého nepřinesla, oživení hostující ofenzívy v podobě Susaety s Llorentem se nepovedlo a když skvělý pokus Rossiena zlikvidoval Iraizoz, zůstaly všechny tři body na El Madrigal.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele