25. kolo
23.02.2008 22:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Zaragoza 5:0

Není každou chvíli posvícení. Něco v tom smyslu si teď pravděpodobně říkají Los Maňos po té, co jim Sevilla nadělila tzv. Manitu. Oni jim k tomu sami hosté dost pomohli, protože hned dva z celkem pěti gólů si do vlastní sítě dopravili sami. Zaragoza tak s asi už definitivní platností rezignovala na boj o poháry, naopak Sevilla ukazuje, že její loňská forma je zpět.

Domácí nastoupili velmi útočně naladěni, utkání nicméně bylo v úvodní čtvrthodině vyrovnané. To se změnilo se zraněním hostujícího Sergia, který byl nucen odstoupit. Na jeho místo se tak dostal Pavón, jemuž zápas skutečně nevyšel.

Krátce poté přišel úvodní gól zápasu, kdy se po hezké akci Navase prosadil Luis Fabiano - 1:0. Zaragozu první gól rozhodil, Andalusané naopak byli na koni. Není proto divu, že netrvalo dlouho a náskok byl dvojnásobný. Tentokráte byl Fabianův parťák Dani Alvés – 2:0.

Lavina dobrého fotbalu přinášela další a další šance. Diego Capel, Jesús Navas i Frederic Kanouté v obrovských šancí neuspěli, což by se pravděpodobně za jiné situace nestalo. Přitom taky hosté si dokázali vypracovat nějakou tu šanci. Štěstí marně pokoušeli v nešťastném zápase Zapater či Diego Milito. Úspěšnější byl v umístění míče do sítě obránce Roberto Ayala, bohužel pro hosty to však znamenalo pouze vlastní gól. 3:0.

Těžko nastupovali hosté do druhého poločasu. S vědomím, že zápas je ztracený, se hraje obtížně, když si ještě k tomu po pár minutách dáte dalšího vlastňáka. Tentokráte byl "střelcem" Diogo. 0:4.

Jakoby toho nebylo málo, bývalý obránce Realu Madrid po ostrém zákroku na Capela uviděl červenou kartu a Zaragoza dohrávala o desíti, tím zápas dvou týmů definitivně skončil, už hrál jen jeden. Logicky tedy nemohl zůstat stav skóre stejný. Naštěstí pro Maňos už přišel jen jeden další gól. Zařídil ho Keita po centru Daniho Alvése. 5:0, sbohem a šáteček.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (2)

Přidat komentář
Laneey

Doufám ve výhru Sevilly , tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by to být jasný pro Sevillu,tip 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele