27. kolo
08.03.2008 22:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Zaragoza - Atlético Madrid 2:1

Zaragoza po čtyřech prohrách v řadě konečně vyhrála, když na domácím stadionu porazila čtvrté Atlético 2:1. Díky zisku tří bodů se Los Maňos posunuli v tabulce na dvanácté místo.

Real nastoupil do utkání s novým trenérem Manolem Villanovou, jenž vsadil na rozestavení se čtyřmi obránci, pěticí záložníků a jediným útočným hrotem, kterým byl Diego Milito. Jen na lavičce tak zůstal útočník Ricardo Oliviera. Atlético nastoupilo do utkání v klasické sestavě.

První velkou šanci měli domácí, Sergio Garcia nacentroval míč z levé strany přesně na hlavu Oscara, jehož hlavičkový pokus lapil Abbiati. V desáté minutě to byl znovu Sergio Garcia, jenž nacetroval míč na Oscara, který ani tentokráte na Abbiatiho nevyzrál. Poté zahrozili také hosté, Aguero našel přesným pasem v pokutovém území Forlana, jehož hlavičku jen s vypětím všech sil vyrazil na roh brankář Cesar. Ve 26. minutě viděli diváci na stadionu La Romareda první gól, hostující křídelní záložník Simao si seběhl do středu pole a technickou ranou z osmnácti metrů překonal gólmana Cesara a poslal tak Atlético do vedení. Ve 34. minutě se však skóre vyrovnalo, centr Juanfrana si do vlastní sítě nepovedeným odkopem srazil stoper Pablo. Do konce poločasu byla k vidění jen nepřesná střela Forlana.

Druhé dějství začalo dalekonosnou ranou Luccina těsně mimo. Mimo mířil i o několik okamžiků později další středopolař Matuzalem. Po více než hodině hry se po dostal po centru z přímého kopu k hlavičce šikovný útočník Aguero, jehož pokus výborným zákrokem zlikvidoval Cesar. Na druhé straně pálil z voleje opět Matuzalem, brankář Abbiati musel vytáhnout velice dobrý zákrok. Necelých dvacet minut před koncem fauloval v pokutovém území Simao domácího záložníka Sergia Garciu a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil kanonýr Diego Milito, jenž bez problému překonal Abbiatiho a poslal Zaragozu do vedení. Atlético od té doby výrazně přidalo na tempu, Forlána vychytal ve velké šanci Cesar. A když v další šanci mířil po akci Aguera Forlan těsně mimo branku, skončilo utkání vítězstvím Zaragozy 2:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Zaragoza na jaře klesá tabulkou níž a níž, doma má ale slušnou bilanci. Naše Atlético bude samozřejmě hrát na vítězství, ale bude to moc těžké. Minimálně bod ale musí být !!! Tip 1:2. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si,že Atletiko s prázdnou domů neodjedou! tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza má kvalitní tým, musí se to projevit zvláště doma. Myslím si, že Zaragoza porazí Atlético 2:1

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Milito-Forlan,Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

atleti na bod meli....2 krat sami před brankarem a nic z toho a pak potrestala zaragoza....

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se už Simao trefil, ale jinak to byl totální propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Ksakru, není to nic příjemného, zatím držíme 4.místo, ale pronásledovatelé se už bodově dotahují. V tomto utkání měl být alespoň bod, ten tým na to má, ale poslední dobou máme výkonnostní výkyvy, to se pak těžko hraje o LM !!! V příštím utkání to musíme nahradit !!! ATLÉTICO !!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele