25. kolo
24.02.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Murcia - Real Valladolid 0:1

Souboj týmu ze spodku tabulky, které potřebovaly nutně bodovat vyzněl lépe pro hostující Valladolid. Fanoušky na stadionu La Condomina rozesmutnila branka Llorenteho z 42. minuty, která byla tou jedinou a tím pádem vítěznou celého utkání.

Murcia a Valladolid se před tímto zápasem nepotýkaly s dobrou formou, domácí nevyhráli šest zápasů po sobě, hosté naopak čtyři. Utkání dlouhou dobu moc záživných momentů nepřineslo. Do ofenzívy se více tlačila Murcia, Henok Goitom prověřil Asenja dalekonosným pokusem, Richi a Abel Gomez mířili mimo. Přestože Valladolid většinu prvního poločasu vynikal spíše v defenzívě, ujal se v 40. minutě vedení. Přímý kop nasměroval Borja na hlavu Sesmy, který našel kanonýra Llorenteho a ten zblízka bez problému rozvlnil síť. Borja mohl zanedlouho přidat další hřebíček do rakve Murcii, ale brankář Notario byl proti.

Kouč Murcii Lucas Alcaraz po poločase stáhl Goitoma, kterého nahradil Inigo Velez. Valladolid ale byl první, kdo si v druhém dějství vytvořil první šanci – Llorenteho nebezpečný pokus likvidoval Notario. V 70. minutě kouč domácích sáhl po dalším posilnění útoku, poslal na hřiště Ivana Alonsa, náhradník se mu mohl odvděčit bezprostředně po nástupu na hřiště, jeho dobře mířený střelecký pokus odklonil do bezpečí Marcos. Čas hrál proti domácím, kteří neměli moc kreativity se přes Valladolid prosadit. Tři minuty před koncem vybojoval aktivní Alonso přímý kop, z nadějné pozice Paco Pena nastřelil Marcose.

Valladolid si tak vítězstvím 1:0 připsal tři důležité body a zvýšil svůj náskok na sestupové pozice na čtyři body. Naopak Murcia si situaci ještě více zkomplikovala a je předposlední.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele