21. kolo
27.01.2008 17:00 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

Real Murcia - Levante UD 2:3

Fotbal plný gólů byl k vidění v Murcii, v papírově nejméně zajímavém utkání. Na půdu klubu, který je výrazně poznamenán boji o záchranu zavítal totiž dokonce beznadějně poslední celek tabulky – Levante. Přesto nakonec z přestřelky vyvázlo jako vítěz, když díky Gilově gólu v poslední minutě vyhrálo 3:2.

První poločas ovšem takové střelecké hody rozhodně nezvěstoval. Obě mužstva se spíše jen oťukávala, aby pak na sebe pořádně vlétla v druhém dějství. Poprvé se v šesté minutě o slovo přihlásili domácí, když po faulu na Baiana kopal Gomez z hranice šestnáctky přímý kop, ale míč poslal nad bránu. O tři minuty později se na druhé straně vytáhl Notario se zákrokem proti pěknému pokusu Iborry přes hlavu. V 19. minutě byl blízko zase Baiano, tentokráte už ve vyloženější šanci trefil tyč. Regueirův volej z levé strany pokutového území neměl také daleko ke gólu. Tentýž hráč později z dálky také neuspěl.

Druhý poločas načal hned v první minutě překrásnou trefou Ivan Alonso a za necelých deset minut to mohlo být 2:0, ale Rosineiova slušná střela se neujala. O dvě minuty později z podobné pozice nepálil přesně ani Gomez. Gólman Levante Kujovič pak musel po hodině hry zasáhnout proti povedenému kopu Garcii ze standardky. Ale v 73. minutě přišlo pro Levante kýžené vyrovnání, o které se v posledních minutách tak snažilo. Nejprve ještě Notario vychytal střelu Leona, ale z následného rohového kopu Rigy inkasoval po hlavičce beka Alvara. Osm minut před koncem se hosté dokonce dostali do vedení, když Riga neomylně proměnil penaltu a otočil skóre. Navíc byl vyloučen domácí Mejia.

Za hosty málem rozhodl Leon, ale v 88. minutě si na něj opět počíhal Notario a nakonec tato spálená šance mohla být pro Levante osudová. O minutu později totiž Rosinei oživil vidinu Murcie na bodový zisk z tohoto utkání, když si po jeho akci dal vlastní gól brankář Kujovič, ovšem poslední slovo měl nakonec Leon, který do třetice na soupeřova brankáře vyzrál. To už běžela poslední minuta zápasu. Murcia už tak odpovědět nedokázala a s Levante překvapivě prohrála 2:3.

Autor: Tomáš Daníček / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí Murcia má podle papírových předpokladů navrch, ale Levante vykazuje malé zlepšení. Tak uvidíme, tip 1:1.

Reagovat
goodbay

Hraje za Levante ještě Arveladze ???

Reagovat
smazaný uživatel

Vida, Levante zvedá hlavu !!! Jen jestli už nebude pozdě, ztráta je veliká. Ale i tak gratuluji ! Finiš zápasu byl z jejich strany opravdu impozantní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele