22. kolo
03.02.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Racing Santander 1:1

Poslední Levante potřetí v řadě bodovalo, tentokráte na domácím stadionu remizovalo s Racingem. Ztráta valencijského mužstva na předposlední místo však i nadále zůstává propastných devět bodů. Hráči Santanderu, kteří se v letošní sezoně perou o pohárové pozice, nebudou s bodem na hřišti nejslabšího účastníka letošní sezony příliš spokojeni, Racing ovšem i nadále zůstává šestý s dvoubodovým náskokem na sedmou Sevillu.

Aktivněji začali hosté, Colsa mířil po faulu Alvara na Smolarka z trestného kopu nad domácí branku stráženou Vladanem Kujovicem. Na druhé straně hřiště měl příležitost Riga, ani on však nemířil přesně. Následovala rána hostujícího útočníka Tchiteho, Kujovic byl na místě. Největší šanci prvního poločasu mělo domácí fotbalisté, Courtois našel přesným centrem Alvara, který v dobré pozici hlavičkoval těsně vedle branky Fabia Coltortiho.

Gólu se fanoušci na městském stadionu dočkali v 57. minutě, kdy Courtois nacentroval míč do pokutového území, po menším zmatku se dostal k míči Riga, který neváhal a tvrdou ranou poslal míč do sítě – 1:0. Levante to poté zkoušelo z dálky, ovšem jak Alvaro, tak Leon pálili nad branku Coltortiho. Patnáct minut před koncem Racing vyrovnal, David Castedo poslal v pokutovém území k zemi Alda Duschera, sám Argentinec si postavil míč a penaltu bez problému proměnil. Utkání tak nakonec skončilo zaslouženou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

muj tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tip.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele