17. kolo
23.12.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Deportivo La Coruňa 0:1

Další porážka Levate, tentokráte velmi nešťastná, utvrdila dojem, že možná záchrana valencijského klubu v nejvyšší soutěži je jen v oblasti teorie. Nyní měli Žáby perfektní možnost se chytit, hráli proti předposlednímu Deportivu. Jenže přestože měli v průběhu zápasu mírnou převahu, nešťastná hrubka Serrana pár minut před koncem zajistila tři body Deportivu.

Levante tak v současné situaci ztrácí na předposlední místo propastných deset bodů, další dva body by bylo potřeba přidat, aby se dostalo ze sestupových vod. La Coruňa zůstává předposlední, ale dokonce i dvanáctá Osasuna je ve vzdálenosti jednoho zápasu...

Domácí sice měli úvodní šanci zápasu hned v první minutě, ale zbytek už tak slavný nebyl, nutno říci, že z obou stran. Deportivo La Coruňa si během první pětačtyřicetiminutovky zajistilo větší držení míče, ale těch pár šancí, co bylo k vidění, patřilo Levante. Ta asi největší se naskytla v třinácté minutě, když po akci Juanmy a centru Descargy mířila hlavička Rigana jen pár čísel nad. O něco zajímavější průběh nabídla druhá část hry. Prvně vychytal Munúa Viqueiru, následně tentýž hráč zlikvidoval i šanci Rigy. Za Deportivo kontroval s nepřesnou ranou Cristian. Pak znovu zkoušel štěstí Riga, opět neuspěl, a tak už se pomalu začalo schylovat k remíze. K té ale nedošlo. Pár minut před koncem se pokusil centrovaný míč ve vápně hrudí zpracovat Serrano, avšak místo toho balón skončil na jeho ruce, z čehož logicky vyplynul pokutový kop. Ten bez problémů proměnil Sergio a zajistil pro Los Blanquiazules zlaté tři body.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele