17. kolo
23.12.2007 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real vyloupil Nou Camp a Barceloně utekl

Real Madrid porazil Barcelonu a navýšil vedení již na sedm bodů. Barca sice svého soupeře po většinu zápasu tlačila, ale svých pár šancí neproměnila, čehož Los Merengues perfektně využili v jednom z rychlých protiútoků, který zakončil Julio Baptista.

Barca začala podle očekávání aktivněji, i když se jí z počátku nedařilo vytvořit si tlak trvalejšího rázu. Blaugranas se snažili prosazovat dlouhými pasy na Ronaldinha (většinou od Márqueze), ale to se příliš nedařilo. Ronaldinho měl přesto prsty ve většině akcí svého týmu, přestože jeho forma stále není ideální, se Sergiem Ramosem si většinou dokázal poradit a několikrát ho efektně obehrál.

První střelu na bránu si nicméně připsali hosté, když Sneijderův přímý volný kop našel Pepeho, jehož hlavičku zlikvidoval Valdés. Ruka Sneijdera ve vápně se nepískala. Van Nistelrooy i Robinho se dvakrát dostali sami před brankáře domácích, jenže pokaždé to bylo z jasného ofsajdu. Oba si každopádně následně vyzkoušeli i po odpískání střelu, rozhodčí Mejuto Gonzáles to ignoroval.

Po třiceti minutách kulminoval nápor Barcelony. Iniesta vyslal Eto’oa, u balonu byl sice dřív Iker Casillas, jenže mu míč vypadl a jen tak tak, že nedokázal dobíhající Iniesta dopravit míč do odkryté brány. V 33. minutě si Casillas poradil s nepříliš nebezpečnou střelou Xaviho. Jen o minutu později se na pravé straně skvěle uvolnil Iniesta, poslal před bránu prudký centr, k němu se dostal Ronaldinho a tvrdě vypálil. Rána ovšem letěla doprostřed, Casillas ji parádně dokázal vyrazit a následný zbytek akce utnul rozhodčí odpískáním údajného faulu Ronaldinha, poté, co se bez vnějšího kontaktu svalil na zem Sergio Ramos. Mladý obránce pak ještě několik sekund ležel na zemi, což byl bohužel poměrně častý rys celého zápasu.

Jen chvilku po největší šanci zápasu ze strany Barcelony přišel úder Realu Madrid. Proti proudu hry unikl Julio Baptista, nádherně si narazil s Ruudem van Nistlerooyem a chladnorkevným zakončním nedal Valdésovi šanci.

Barca se i nadále snažila tlačit, ale Madrid ve velkém množství hráčů pečlivě bránil a dokázal tlak z konce poločasu bez problémů zastavit.

Úvod druhé půle nevyšel jinak vynikajícímu Pepemu, jenž podklouzl a dal tím prostor pro Samuela Eto’oa, tomu však střela nesedla. Lepší už to bylo při druhém jeho pokusu, přesto jeho ráně ještě něco málo chybělo. Iniesta zase střílel doprostřed a Casillas nemohl mít problémy. Celkově však příliš šancí k vidění nebylo, Robinhovo teatrální představení ve vápně nechal rozhodčí bez povšimnutí, Raúl sice ostře zasáhl Puyola, ale jednalo se o sportovní zákrok a žlutá karta nebyla udělena právem.

Rijkaard se pokusil situaci vyřešit nasazením Dos Santose za Deca a Zambrotty za Carlese Puyola, přesto hře Barcelony chyběla pověstná jiskra. Real Madrid pečlivě bránil a vyrážel k nebezpečným protiútokům. Ronaldinho mířil nad, Sneijdera vychytal Valdés, Iniestu Casillas.

Na hřiště se dostal i Bojan Krkic a hned se předvedl parádní ranou, kterou před sebe vyrazil Casillas, míč uklidil do zázemí Pepe. Hridnou se mohl stát Touré, když se dostal k míči po zahraném rohovém kopu, ale střela z otočky letěla vedle. V závěrečném tlaku střílel znovu a když se užuž zdálo, že míč míří do sítě, zasáhl nechtěně Pepe nebo dokonce jeden z barcelonských hráčů a míč skončil v zázemí.

A když rozhodčí v největším náporu Barcelony odpískal konec ještě celou minutu před ohlášeným koncem, zvítězil Real Madrid 1:0. Je na čase, aby se v Barceloně daly věci do pohybu, jelikož v nejprestižnějším zápasu sezóny odvedla zcela tristní výkon a i když by zápasu více slušela remíza, výhru si určitě nezasloužila.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (592)

Přidat komentář
Shevchenko

V kolik hodin se to hraje?

2:2

Reagovat
Xavi

19:00

Reagovat
Xavi

4:3

Reagovat
barcelonista

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

da se to sledovat na netu ?

Reagovat
-Kopy-

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

prozradte mi adresu? prosím

Reagovat
smazaný uživatel

To nefunguje!

Reagovat
-Kopy-

stím neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Realu bych to postavil takto: Vicky, Puyol, Milito, Rafa, Abidal, Yaya, Gudjohnsen, Xavi - Iniesta, Eto'o, Gio(Ronaldinho)

Vítěznou sestavu bych až na vynucenou ztrátu Messiho neměnil, místo Lea bych postavil Gia, který se jako střídající hráč vytáhl. Ale vypadá to spíš na Ronaldinha. Deca bych postavil v případě nouze do druhého poločasu, vítěznou sestavu bych totiž neměnil..

Real je pro mě nevyzpytatelný, buď to totálně zabetonuje nebo mě překvapí celkem ofenzivní hrou, podobně jako minulý rok u nás.

Něco mi říká, že padne hodně branek podobně jako v posledním vzájemném měření sil.

...do branky Realu.

4:1. (3 Eto'o, 1 Bojan)

Reagovat
-Kopy-

Dobrá sestava, Deco je po zranění nerozehranej - Gudjohnsen hraje dobře, má formu, tak proč ho nepostavit. Myslím, že bude hrát od začátku Ronnie a v průběhu druhého poločasu nastoupí dvě mladé pušky - Giovani, Bojan.

Hra Realu se mi vůbec nelíbí, ale mají šteští a občas i rozhodčí na své straně, takže výsledky jsou, zatím.

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě - 3:1.

Reagovat
Shevchenko

Jak je to s tím Gudym? On chtěl odejít ale teď hraje celkem často a pro Barcu by byla možná škoda se ho zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Gudjohnsen se rozehrál k výborným výkonům a v současné době mě stále více přesvědčuje, že na Barcu má. Záloha mu sedí rozhodně víc než útok. Hraje stabilně, určitě neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tak býva veľakrát, že proste hráč , ktorý strečkuje dostane šancu a buď sa jej chytí alebo nie. Toto bude asi podobný prípad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to beriem, takto to postavte a máme po problémoch.

Reagovat
smazaný uživatel

...keď chcete s nami vyhrať, musíte postaviť to najlepšie a hlavne kombináciu skúsenosti s dravosťou, inak to budete mať ťažké, pretože keď nás nezatlačíte silnou ofenzívou, tak to oľutujete. Ja by som to dal vpredu u vás nasledovne :

DM - Iniesta ( Deco ) , Xavi - Krkič, Eto´o, Ronaldinho. Tohoto by som sa aj zľakol. ale to tvoje je také nemastné-neslané.

Reagovat
smazaný uživatel

Se skoro identickou sestavou, kterou jsem nahoře napsal, jsme rozebrali Valencii po jednom z našich nejlepších výkonů v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie není berná mince, nevzpomínáš, kolik jsme tam vyhráli my?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takové nasazení jsem od hráčů blaugranas dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, když už děláš chytrého, který Barceloně rozumí, tak nestav vedle sebe Xaviho s Iniestou, to ukazuje, že o Barce nemáš ani páru.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani ma to netrápi. Len som napísal, pred ktorými hráčmi mám rešpekt...Dokonca si myslím, že vy sa musíte teraz snažiť vyrovnať nám a nie naopak, čo vám ešte asi nedochádza...

Reagovat
smazaný uživatel

A udělat to sestavou která nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytráku - a ako vieš, že by nefungovala? Si jasnovidec?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty desítky předchozích zápasů mluví celkem jasně, ale jaksi nechápu tvou otázku poté, co jsi sám napsal: "keď nás nezatlačíte silnou ofenzívou, tak to oľutujete." A taky se tě nikdo tak přiblble neptal.

Prostě XAvi s Iniestou nefungují dohromady a je to z naší strany vždy špatné, ale myslím, že ty se radši bdueš hádat, než abys to přiznal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hádať sa nebudem, ale sám si to povedal, čo som tým myslel : proste si myslím, že budete potrebovať veľmi silnú ofenzívu, aby ste nás udržali pod tlakom pri našej bráne. Hra v strede poľa by pre vás nič neriešila pri našej súčasnej sile. Navyše Gudjohnsen by podľa mňa nemal na ihrisku svoje miesto. No a preto som tam dal toho Iniestu. Podľa mňa by tam kľudne mohol hrať, ale keď inak nedáš, tak si tam dosaď trebárs deca alebo si stiahni Ronaldinha na ľavú zálohu a dopredu si doplň Henryho, keďže vraj bude hrať.

Ale v podstate máš pravdu - načo riešim vašu zostavu, nám to v podstate môže byť jedno, my sme vo výhode a nie vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak si Barca vytvoří v případě, že budou hráči na jednotlivých postech vyhrát osobní souboje + ofenzivně laděná křídla a spolupráce Xavi s útočnou trojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale ja ti poviem ešte jednu pravdu a tajomstvo zároveň : Barca si nevytvorí žiadny tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Realu si v této sezoně vytvořily územní převahu mnohem slabší celky, než je Barca. V tom problém nevidím. Jen ta produktivita by mohla být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že na vaše letisko chodia skoro všetky tímy z defenzívnou taktikou. Ja si ale myslím, že Real to teraz bude riešiť inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na papíře (netu) to máš silné, Španheli, uvidíme na hřišti, na čí straně bude rozhodčí, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

"na čí straně bude rozhodčí"

Toho se právě bojím, yardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Real neprohraje...muj tip 2:2

Reagovat
Shevchenko

Jak se čte Bojan ? Na Sportu 1 jsem slyšel normálně "Bojan", ale podle by to mělo být "Bochan" stejně jako "Baracha" nebo "Chozé" Ale můžu se mýlit, protože to jehonjméno zní, jako by byl původem ze Srbska.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se čte Bojan. Jeho rodiče pochází ze Srbska.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho čtu "Bojan"

Reagovat
smazaný uživatel

ale navedl jsi mě na jinou myšlenku. Ptám se zdejšího fóra, jak vyslovují jméno Mascherana. Já se přiznám, že MASKERANO. Ale už jsem slyšel i MaŠErano, což mě teda rve uši

Reagovat
-Kopy-

Já to vyslovuji Masčerano.

Reagovat
Shevchenko

Jj už to tu někdo psal, teď ale nevím kdo. Prý jsou používané tři verze, první Maskerano, druhá Mašerano a třetí Maščerano. No já používám Mašerano, ale nejčastěji slyším první možnost. Jinak za toho Bojana oběma dikes.

Reagovat
Shevchenko

Maščerano Masčerano teď nevím přesne.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu by pomohl přestup do Španělska. Dal by si na dres přezdívku, třeba Maso nebo Mascho a byl by klid ...

Ikdyž by jsme zase nevěděli, jak to vyslovovat - Maso, Masko, Mašo ... Kurva

Reagovat
Shevchenko

Nebo Masčo

Reagovat
Shevchenko

No podle mně to verze, kterou používám, Mašerano nejspíš není, to SCH se přece nemůže číst jako Š, takže SCH je SČ nebo SK.

Reagovat
smazaný uživatel

Maskerano - italsky, Masčerano - španělsky, Mašerano - to bude asi anglicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že to kľudne môže byť aj tak ako sa to píše, čiže Mascherano. Tak to čítam ja. - aj keď nepatrím k zdejšímu fóru

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=mSRUp8JSLyA

Tady říká své jméno hned v první větě "Bojan"...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca musí. Mordor musí padnout

Reagovat
smazaný uživatel

o tom si nech zdát

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si len dosadiť správne Mordor do rovnice o neznámych, či známych?

Reagovat
smazaný uživatel

Mordor? Bílý kůň proti strakatý krávě...

Reagovat
smazaný uživatel

Oh jakýto humor.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni humor, ale prirovnani...

Reagovat
Devil

Jo jo . At se Barca priblizi prvnimu mistu v tabulce a poradne Realu slape na paty . Tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Barca padne vidím to tak na 2:1 nebo 1:1

Reagovat
Pharrell

neprohra Realu!

Reagovat
smazaný uživatel

alebo 1:2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, tak 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

4:2(2x Eto'o, 1x Ronaldinho, 1x Bojan. Za Real oba Raul)

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 (Eto'o, Puyol, Ramos vl., Bojan - Rozhodčí)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid včera remizoval s týámem ze třetí ligy a Bernd Schuster z toho viní rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

"We cannot play against 12."

Dement.

Reagovat
-Kopy-

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z vás dvou dementů viděl za co písknul pencli? Což ovšem naše "béčko" (bez Soldada) neomlouvá, že neporazilo tým ze Segunda B.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se moc nesměj, ten první dement platil na tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro větší dramatičnost La Ligy by se hodila výhra Barcy, aby se přiblížila Realistům. Osobně to v tomto vypjatém zápase přeju domácí Barce, ale asi to bude remiza, tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prý zapomněl, že Barca má pohár, když mu znepokojení funkcionáři zavolali, myslel si, že je jen trénink. Taky to tak na hřišti vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nahodou Real? .....asi si bol z toho velmi nadrzany, ze to tu musis rychlo napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to před obědem, z toho hladu jsem měl mžitky před očima...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pral bych si krasny zapas, bez pomoci rozhodcich, v duchu fair play, plny krasnych fotbalovych momentu, ktere se zapisi do historie...ale prani o rozhodcich a duchu fair play, nemuzeme od strakate kravy vubec cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 bolo minule a téma rozhodci, tú by som tu nerozvíjal, lebo je to klasická téma Kataláncov. Sú tým postihnutí skoro všetci . Už si viem predstaviť, ako tu budú zase vyplakávať, keď náhodou nevyhrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že fanouškům Realu přijde běžné ovlivňování zápasu rozhodčím, když to dělají téměř každý zápas, ale všem ostatním to přijde jako podvod!

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako dlho sem chodíš, ale je to možno tak aj polrok, keď fanúšci realu sem prestávali chodiť práve pre jednostajné vyplakávanie na tému rozhodci zo strany fandov Barcy. Bolo to tu pod úroveň, jak v materskej škôlke. A vidím, že moc sa to nezmenilo. Navyše zrovna fandovia Barcy majú čo rozprávať, ako keby ich pamäť siahala vždycky len po vlastný koniec nosa

Neber to osobne, teba tuším nepoznám, však oni už vedia, o kom to píšem...

Reagovat
smazaný uživatel

...pozn. : to moc sa to nezmenilo korigujem, lebo diskusiu tu čítam len veľmi minimálne teraz, ostatné platí.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, proste neco za uspech musi, prece by nebyl real lepsi nez barcelona, to proste neni mozny, oni musi mit 12 hracu...to jinak nejde...

jsou proste veci mezi nebem a microsoftem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tu nějakou dobu nechodili fanoušci Barcy pro vaši zaslepenost. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda alebo bohudík, že sú zrovna teraz Vianoce. Inak by som to videl na dobre tvrdú hádku tak ako voľakedy. No, ale lepšie bude dať si už pomaly chladiť lahvinku, lebo nás čaká zdá sa veľké vzrúšo.

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico je zkrátka óda na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A kľudne by som bral aj tých 3:3 z minula, alebo aj 5:5 jak na hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Typické téma naše.

Že to říkáš po těch trapasech Schustera a všioch hráčů letos, to chce odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, semtam nejaky ten kiks byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ako jeden z hlavných aktérov tej " crystory " by si si to mohol lepšie pamätať

Reagovat
smazaný uživatel

No pamatuju si vše, "Nemůžeme hrát proti dvanácti", "Rozhodčí je Katalánec!!!", "Další penalta!!!!", HRŮZA,CHUDÁK REAL!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa ukludni a šetri si dych na komentár po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

A podívejme, vazquez se stáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takú ešte nehrali. Ale hrabať sa v histórii , keď ty si na druhej strane, je zcela zbytočné, pretože ty určite všetko vysvetlíš po svojom a navyše ma o tom budeš presviedčať dovtedy, kým sa nena.eriem alebo ti neprisvedčím. Toľko ťa už poznám.

Ale fakt si nepamätáš na tú pamätnú diskusiu, keď z vyše stovky príspevkov boli minimálne 4/5 vaše náreky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si pamatuju na Figovo (tvůj oblíbenec) "Madrid llorones saludad a los campeones." (llorones - uplakánci).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul llorones patří z dlouhodobého hlediska na EF jasně vám... A že hráč po vstupu do Barcelony uráží Madrid, to si vysvětluju nějakým dodatkem ve smlouvě. Viz Eto´o a oslava titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že bliješ na Figa, jinak ten titul je z dlouhdobého hlediska váš (viz Figo) aletos už naprosto bezpochyby, díky Schusterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dobre , že si zareagoval, lebo som si spomenul, že musím dopustiť kyslík môjmu kapríkovi vo vani. Chudák, asi už dožíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě věřím ve výhru Barcelony a co se sestavy týče, tak jsem si jist, že Frank vybere to nejlepší a je mi fuk, jestli bude Ronaldinho či Henry hrát nebo ne.

Reagovat
-Kopy-

No vidíš, že to jde bez kritizování Henryho.

Reagovat
rufus

Tipuju, že to skončí 1:1 (Eto'o - Raúl), mám tušení že Real neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj nastúpi Henry , to asi nie je dobrá správa, ten je moooc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

No ten je přímo výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím. Poradí někdo kde se to dá sledovat na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je už čad aj na nejakú našu zostavičku. nevidel som síce squad, ale asi by som to hodil takto :

Casillas - Ramos, Cannavaro, Pepé, Heinze - Diarra - Robinho, Guti, Baptista - Raul, Nistelrooij. V podstate sú len dve iné varianty ( obe v strede poľa ) : 1. Robinho, Guti, Sneijder alebo 2. Robinho, Baptista, Sneijder. Možno by som dal namiesto Baptistu Sneijdera, ktorý je predsa len trochu pohyblivejší. Otázka je Guti. Ale minulé Clasico ( 3:3 ) bol výborný a navyše je zo zálohy najskúsenejší, takže by som ho dal. Napriek tomu snáď nebol zápas, že by nás don Bernardo neprekvapil aspoň jedným menom v zostave, tak uvidíme. Gól dá asi RvN, lebo ten dal zatiaľ Barce gól v každom zápase.

Reagovat
-Kopy-

Robinho, Baptista, Sneijder

Guti je tragéd(navíc je po zranění), Babtista má formu, takže není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

o skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna spanhelova reakcia ma priviedla k myšlienke, že tento zápas bude možno tak trocha aj skúškou našho nového poňatia hry. To znamená útočný futbal pre divákov. Otázka znie : dovolí si don Bernardo takú trúfalosť, že sa pokúsi Barce vnútiť náš systém hry a to dokonca na jej ihrisku !!! alebo sa radšej uchýli k prezieravej strategickej ale bezpečnejšej vyčkávacej hre. Alebo nebodaj napodobí Capella s jeho betónom?

Sám neviem odhadnúť, ale keby zvolil variantu 1 a vyšlo by to, tak to by panečku bol Real ako sa patrí a se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vazquezi myslím, že tam není ta potřebná kvalita, abyste si to mohli dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že možno kvalita aj áno, ale ešte nedozrel čas, ako sa hovorí. Ale zvedavý som na to dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou kvalitou jsem si trochu rýpl. Nedovolíte si to hlavně proto, že pod Schusterem ještě nemáte svou tvář, pořád se modelujete.

A přiznejme si, že se ještě nestalo (nebo jsem nezaregistroval), že by někdo Barca na NOU CAMPU chtěl vnutit její hru. To je prostě nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby si nebol prekvapený. Čo nebolo môže byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz tiskovka:

"The two sides that have to generate the most ball movement everywhere in Spain are going to face each other tomorrow evening, so both of us are going to try to keep possession and steal the ball as much as possible. That is our duty."

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jaká bude realita, ale tak nějak tuším, že se budeme snažit soupeře překvapit atraktivní hrou, jsem si tím, dá se říct, i jist...

Reagovat
smazaný uživatel

musel som Teraz sem chodím minimálne, takže nemohol som zahodiť túto šancu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Porteros: Valdés y Jorquera

Defensas: Zambrotta, Puyol, Márquez, Milito, Abidal, Thuram, Sylvinho.

Centrocampistas: Xavi, Touré, Deco, Gudjohnsen, Iniesta

Delanteros: Giovani, Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Henry

Reagovat
-Kopy-

Jsem teda zvědav na to, jak to Frank postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa uvidí, aký je tréner, aj keď s takým kádrom postaviť špatnú zostavu sa asi ani nedá...

Reagovat
-Kopy-

Hm, já jen tiše zavidím

Reagovat
smazaný uživatel

na tvojom mančafte sa mi zase páči, že volí španielsku cestu. Každý ma raz krízu, nemohli predsa zabudnúť hrať futbal. Podľa mňa ste nemali vyhodiť toho kouča. Nevieš nejaké pikošky, prečo koeman vyhodil tých troch kvalitných hráčov? Nechceli ho alebo čo?

Reagovat
-Kopy-

Nikdo z nás tam v té kabině nebyl, takže těžko můžem přesně vedět. Koeman řekl, něco ve smyslu, že dělali "nepořádek" v kabině. Něco na tom jistě bude, ale jak to přesně bylo nikdo neví...Uvidíme jak to půjde dál, škoda dneska jsme mohli vyhrát no, ale hra z naší strany Hodně práce nás čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych ti měl správně tvoje předsezonní sebevědomé srovnávání týmů PD omlátit o hlavu.

Reagovat
-Kopy-

Myslel sem na to no...

Skoro ve všem si však stojím za tím co jsem napsal.

To že to teď nejde je hlavně psichykou...

Reagovat
-Kopy-

Psychika*

Reagovat
smazaný uživatel

len dúfam, že nemienite postaviť všetkých 5 útočníkov

Reagovat
-Kopy-

Valdés - Puyol, Milito, Abidal - Touré, Deco - Giovani, Eto'o, Ronaldinho, Bojan, Henry

Hurá do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Real: Iker - Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze, Torres - Diarra, Gago, Guti - Ruud.

Reagovat
smazaný uživatel

Mm. Capello už u nás neni. Ten yb tam možno prepašoval aj Dudeka.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskač tomu asi neříká nic, je tuhej. Ale autor by si mohl umýt po ránu studenou vodou, vyplnit si další okénko Modrého života a nechat ho spát...

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se, ale potřeboval bych vysvětlit 1. stan á la Kačkka Neumannová a 2. Tleskač

ještě přání: 6-5

a tip: 3-2

Reagovat
smazaný uživatel

1) speciální kyslíkový (že to píšu zrovna já) stan, ve kterém spí, supluje to vysokohorské prostředí

2) viz časopis reflex

Reagovat
smazaný uživatel

Davajto i na TV Real Madrid ???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale na myp2, ano.

Reagovat
jtbs

Barca vyhra 3-1 a goly daju Etoo, Etoo, Dos Santos - Van Nistelrooy

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tu někdo v 19:00 a hodnotit se mnou zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tu budem ak ho nebudem pozerat cez net.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Bojan,Eto,Raul

Reagovat
smazaný uživatel

cim dal tim vic mam tuseni ze asi nas milovany real prohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

DOufám, že vyhraje Real, ale viděl bych to na 2:1

Hlavně nesmí Real dostat brzo gola

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto kde sa dá pozerat tento zápas na internete?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 1:0 gol da Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sestavu co se tady spekuluje vubec nevidim realnou...myslim si ze od zacatku zapasu nastoupi ve predu Ronaldinho,Etho,Henry.......zanima by mohli hrat Inesta s Gudhjonsenem,Xavim...jsou to jen medialni spekulace ze jsou hraci po zraneni apt.moc se to nafukuje a pak je skutek uplne jinej..no novynari....2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze realnost Kyslikovej zostavy je daleko vacsia ako to tvoje "zanima by mohli hrat Inesta s Gudhjonsenem,Xavim".

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime tu Kyslikovou sestavu pred takovymhlec zapasem nikdo nenapise sestavu to by byl blazen....

Reagovat
smazaný uživatel

si sa asi zbláznil nie???

Chceš hrať bez YAYAU Toureho???

Zobuď sa!!!

Valdes-Puyol,Millito,Marquez,Abidal-Deco,Xavi,Toure-Ronnie/Iniesta,Etoo,Henry

Reagovat
smazaný uživatel

docela bych s tebou souhlasil...Toure by mohl odvadet defenzivnejsi ukoly...tak by to vypadalo ze na lavici zustane Xabi ci Gudhjonsen?asi jo...nechme se prekvapit,ale stejne jdu dat na sve kone Viva Barcelona Fc

Reagovat
smazaný uživatel

si sa asi zbláznil nie???

Chceš hrať bez YAYAU Toureho???

Zobuď sa!!!

Valdes-Puyol,Millito,Marquez,Abidal-Deco,Xavi,Toure-Ronnie/Iniesta,Etoo,Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí uhlídat Etoa...a Real to má v kapse!Ale na Arsenal nemá ani jeden z nich,včera opět strhující mač,bojím se,aby to dnes nebyla trochu nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, nevšiml jsem si, že za Barcelonu hraje Eto'o a už nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu klacku,nikdo jiný ale Realu není schopný gol dát.Takže...platí,co jsem říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru si to k srdci asi tolik, jako tvůj předchozí blábol, že na Arsenal nemá ani jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne,aby tě tam ta pravda po zápase netížila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID C.F. je favorit a vyhraje neska se uvidí kdo bude lepší bude se to vysílat na stanici sport 1

Reagovat
-Kopy-

Real opravdu favoritem není.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o a Ronaldinho to zvládnou,když ne,tak to na sebe veme Bojan a stane se novym hrdinou Nou Campu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby bylo 19h resp. 21h.

Reagovat
smazaný uživatel

real vezme poprvé v této sezóně body barceloně na domácí půdě,není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

BARCAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

3:1 - mé tipy na výsledek jsou v poslední úžasné, takže neváhejte a vsázejte

Reagovat
-Kopy-

v poslední době

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si ještě (bohužel) nevšiml.

Reagovat
frank

Barca-Real 1:3 nebo 2:4

Jinak to nevidím

2 Raul, 1 Van Nistelrooy, případně 1 Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím ve výhru a hlavně věřím ve výbornej fotbal. Doufejme, že mě to nezkurví Vánoce

Reagovat
-Kopy-

ničeho se neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen tři hodiny. Za tři hodiny vypukne pro Real inferno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

nn, pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen sedm minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem recept, jak neztratit ani bod. Ale žádný recept bohužel není zadarmo!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Realu v této sestavě:

Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Ronaldinho y Eto'o.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže změna

Valdés; Puyol, Márquez, Milito, Abidal; Touré, Xavi, Deco; Iniesta, Ronaldinho y Eto'o.

Snad finální podoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte živě na Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm kež bych jej měl...

Zatím marně ladím nějaký kanál na netu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat dá se to někde sledovat na netu ???? odepište PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
-Kopy-

Krásný choreo...

Reagovat
smazaný uživatel

600 mil diváků to je slušné

To je ten Deco jak jej známe¨

Reagovat
smazaný uživatel

Hele prosim tě kde se dá sledovat ?

odepiš dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

38. min Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 na konci by Rijkaard asi neustál.

Reagovat
-Kopy-

Hm, tak v prvním poločase sem tedy Barcu nepoznával

Reagovat
smazaný uživatel

Moc díky

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda celkem jo, tohle byla naše typická hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid to má očividně zase pojištěné, jasná ruka ve vápně, nic, jasný faul Cannavara na Etooa, nic. Jasné předfčasné vyběhnutí ze zdi a karta žádná, místo toho nazančovla výhodu a okamžitě pak ukončil poločas... zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

pak jasný faul na simulanta Ronaldinha že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela brzo.

Snad ne ta ruka Sneidera ve vápně? Dyť to ani diváci moc neřvali, tohle přece nebylo na penaltu. Co se týká Canavarra nevím sleduju na GoalTV ale připadalo mi jako by to bylo přes balón. Eto je docela slušně nahecovaný, zdá se mi až moc.

S tím vyběhnutím souhlasím.

Ovšem Ikeeeerrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Iker vám mále zavinil gól, Ronaldinhova střela (jediné, na co bys mohl odkazovat) letěla při vší úctě doprostřed.

Reagovat
-Kopy-

A poté střele se tam zkácel Ramos a mě se teda zdálo, že se ho Ronnie ani nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nedotkl, Ramos je prase a komentátor taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prase je, že se skácí? Co si umýt přirození vlažnou vodou a pak teprve psát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..pardon, k týmto sviatkom sa asi nehodí "fanúšikovský " posmech, takže sorry... Proste nám to vyšlo, to je celé, nič naviac ani od rozhodcov ani od nikoho iného tam nebolo. Odpískal skorej, ale mali sme rozohrávať, navyše Casillas si to len chystal, tú 3/4 minútky by sme už s prehľadom aj tak uhrali. Asi ste mu darovali zlé hodinky... Mali ste šance, mali ste dať góly...

Reagovat
smazaný uživatel

No zatí msi dáváš na posměchu docela záelžet. Ale já už to říkal loni, že holt nemáš sportovní povahu, takže mě to u tebe nepřekvapuje.

Však ono se ti to vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi opravdu nezaujatý fanoušek! To se musí uznat. Blahopřeji. Jinak rozhodčí stál za hovno, ale to je oproti předvedenýmu fotbalu ten nejsvětlejší okamžik.

Reagovat
-Kopy-

Do 30. minuty nuda, poté už to bylo super(rozhodčí taky začal hru pouštět)...

Babtista to trefil výborně, jinak Ramos a Robinho simulanti, klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho taky tak klid

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim jen zcasti, do 30. minuty nuda, pak o neco lepsi, ale super bych to rozhodne nenazval....je to opravdu o dost nudnejsi, nez jsem si pral, moc malo sanci, porad se valeji, Puyol se zas vzteka jak magor....no opravdu nic moc.....zapas Derby-N'castle byl úpodle me o dost lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je pěkně zaujatej

jo, pouští hru, ale až moc

Reagovat
smazaný uživatel

a na jednu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo v barce je bordel uz neni co byvala jsou to proste namachrovane hvezdicky jako kdysi v realu..Ale zato real jede to jde videt i dnes..A nevymlouvejte se na rozhodciho ten piska rovinu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Co to melo byt...?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Robinhooooo chumaj jeden tak to zajebat a pak spadnout:(

Reagovat
Radin

To jo no,ale dobře tam prošli a ta patička wauu.Barca je děravá,chce to využít

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ze začátku 2. poločau to vypadalo že jsme se zatáhli a necháváme je hrát... Náznaky tady jsou chtělo by to využít.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Radin

no není to jak Valencie Kopy že xD

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ten míč bude o 15 cm dál, ne blíž...

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder střídat Gutiho místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta ...

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na to jak se bez kontaktu proletěl ve vápně. Jestli mi na to řekneš, že to byla jasná pentle tak to už není zaujatost a nenávist, to je totální zaslepení.

Reagovat
-Kopy-

Hm tak to jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

A přeruší to o minutu dříve, potvrzení toho, co jsem říkal. Prohra mě mrzí, ale z tohohle mi je prostě na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku z důvodu svátků jsem zde přišel v poklidu, bez úmyslu vysmívání se (i když si to zasloužíte kvůli tomu co jste předváděli před zápasem)a taky to dělat nebudu...ale UPŘÍMNĚ, je mi na blití z tebe, ani jsem nedočetl celou diskuzi, došel jsem k příspěvku, na který reaguju, ale to, že se vymlouváš OPĚT na rozhodčí, je prostě vrchol, máš v hlavě Barcelonu, sebe a nic víc, promiň nemám co říct, každý ať si udělá svůj úsudek....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tě kolega trefil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se též trefil dobře...

Reagovat
-Kopy-

Ty vole, to je výsměch fotbalu todle - rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

sudí nemuze za to ze barca neni co byvala,a ze je Real zase nejlepšejší

Reagovat
smazaný uživatel

O lala Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Úkol splněn.

Ha, ha, ha, ha, ha!

Reagovat
-Kopy-

Tak kolik ?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ne?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Radin

Veselé Vánoce do Madridu

Reagovat
plechi

juchůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaam..Velky krok ke zisku titulu.Reaaaaal!!!!!Barcelonsti se muzou jit zahrabat i se s vymi 6 uticniky.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí byl strašnej

jinak Krkic tam měl přijít dřív, hodně to zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prohrálo to něco jinýho než rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to jako ukončil v čase 93:11? Tohle je přeci zbytečné, pak se ukazuje jen na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Real je zase nejlepší ve španělsku.....REAL JE KRALEM SPANELSKA!!!! Julio to krasne trefil,snad zacne hravat pravidelnějc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo je to zase kraal a tenhle zapas je nejkrasnejsi darek co dostanu pod stromecek

Reagovat
smazaný uživatel

jo to já taky!!! a myslim ze nejen my dva,ale pulka spanelska!!!a nejaka cast světa....Vesele vanoce do Madridu a nejen tam

Reagovat
smazaný uživatel

To jste celkem chudá rodina.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl nejkrásnější to se nemusí rovnat nejdražší ne? Vůbec tahle poznámka je od tebe hnusná...

Reagovat
-Kopy-

Ty chujové snad tu ligu vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

ne barcelona nevyhraje

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia určitě nevyhraje

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze vsichni fanousci Barcy musi uznat ze prohra byla zaslouzena....moc toho nevymysleli, Real je proste prehral....toto je neutralni komentar, nefandim ani jednomu z tymu (to jen aby me tu zas nekdo neobvinoval ze zaujatosti )....Rozhodci to moc nezvladl, chvili poustel, chvili zas ne, hrace evidentne krotit nedokazal, pak zapas ukoncil o minutu driv (Barca by stejne asi nic nevymyslela, ale stejne je to chyba)....No ale stejne to cele utkani dost zkalamalo me ocekavani...az na nakych prvnich 15 minut 2.polocasu to moc zazivne nebylo....jak jsem rikal, zapas N'castle-Derby se mi zdal lepsi....El Clasico (nebo jak se to pise ) me dost zklamalo....

Reagovat
smazaný uživatel

mno, dobre, ten rozhodci...nevim kde mel oci...nechapu proc dal puyolovi zlutou...nebo se pletu ja? Jinak docela nuda...skoda, ale je dobre ze jsme vyhrali, strakata krava sla na jatka, a nejak to neustala. jedna rana a death...

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste...chtelo by to nejakou komisi na rozhodci, meli by dostat radne preskoleni...takhle ridit derby

Reagovat
smazaný uživatel

dnešek:

madrid - barcelona 1:1

Reagovat
Messiáš

Není pochyb otom, že rozhodčí si ještě něco na ježíška vydělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlacne ze si dokazes najit spravnou vymluvu, to je pro dobry pocit dulezite ....

Reagovat
smazaný uživatel

............mozna nebyl bezchybny ale zase neni treba prehanet.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zápas neovlivnil, alespoň jsem si větších přehmatů nevšiml. Ale to předčasné ukončení zápasu jsem teda nechápal, ale stejně bychom beztak hovno vymysleli....Hlavně si myslím, že hráči si tolik pro ty fauly neměli chodit, třeba Ronaldinho vyloženě simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jediný objektivní fanda Barcelony! Moc díky! Přesně tak, sudí byl špatný, ale zápas hrubým způsobem nevolivnil. Pády a simulace byly na obou stranách prostě to tak v PD je no...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě nas*alo, jak se při tom jednom přímáku Realu asi deset hráčů hádalo a postrkovalo, jestli rozehrajou tady nebo o 10 cm dál, nebo o 20... chovali se jak malý děti

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem tady psal, bylo to až směšné, je to sice Derby, ale stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se vymluvají na rozhodčího,ale přitom barca nehrala nic,ma tam 6 utočníku a nedokaze si nahrát....secko jen spatky na beky....fotbal mě zklamal,sudi byl taky špatný,ale hráči maj hrát,a nevymlouvat se na rozhodčího,dnes vyhral ten štastnější,a dnes trpěl fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát to s radosťou zhrniem :

1. veľký tlak ste mali, až keď ste nasadili 4 silno ofenzívne typy - že spanhel?

2. istý čas ste hrali v zostave Touré - Xavi, Iniesta - + 3 útočníci - ako je možné že sa to dá, doktore?

3. šance boli fifty-fifty a vyhrali sme - to bol môj skromný tip

4. po zápase bude zase vyplakávanie - že doktore?

Ale inak match fajn, mali sem aj šťastie, ale to patrí k dobrým mančaftom. Takže Šťastné a veselé všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Real zatlačila, takže jsi pravdu neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

A istý čas... samozřejmě a co jako? V závěru na pár minut, ale od začátku spolu hrávat nemůžou, to se btw. potvrdilo, stejěn jako to, že vás bez problému dokážeme zatlačit. TAk nechápu, o co ti jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska vcelku zasloužená prohra. Sudí sice Real vcelku okatě tlačil, ale to Barcu neomlouvá a ten výkon byl opravdu ostudnej. Hráči Realu byli o třídu výše v nasazení a přístupu na balon. Neši to Realu odevzdali. Skoro se mi chce říct, že v dárkovým balení a se zlatou stužkou. Škoda, Real je k poražení, ale ne s tímhle přístupem k zápasu. Ještě jednou škoda. Pokud letos tu ligu antikrist obhájí, tak už to bude opravdu vrchol, ale vše tomu nasvědčuje. Další škoda

Jen bych chtěl upozornit, že pánové Ramos a v. Nistelrooy jsou opravdoví "chlapy". Takovejch pádů po opravdu ničem, to se nevidí. A u těchhle dvou to překvapuje o to víc, že jsou to chlapáci a prezentují se, jako velký tvrďáci. Zase musím říct: škoda

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem to tam dopsat. Dopíšu to teď: asi by zápasu slušela plichta, ale prohru beru, protože naši hráli ropavdu špatně. Škoda jen, že když hraje takhle hrozně Madid, tak přesto vyhrává (obecně, ne dnes). Asi je to v psychice, nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě něco - jedno z nejnudnějších el clásic za poslední dobu (co já pamatuju)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, 2. poločas byl totálně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

...a nezabudni na nafilmované fauly Ronaldinha a počet faulov, pokým sa pridáš k prvému uplakánkovi s istým titulom.

Reagovat
-Kopy-

Pepe dá loktem Ronniemu do obličeje a on rozhodčí nic neodpíská

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se mi líbilo, jak Ramsoe posutil okamžitě na hřiště a Puyola nechal mimo tak tři minuty, ač řval celý staión a počkal si až Real založí a dokončí akci.

Reagovat
-Kopy-

Jinak teda dneska musím pochvalit za výkon Pepka námořníka, hrál fakt výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Loket tam byl, ale mám takový pocit že i Ronaldinho pohladil někoho v prvním poločase rukou po tváři a rovněž bez odezvy.

Marcelo ovšem podal suprový výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

Looll Pepe samozřejmě!!

Reagovat
-Kopy-

Jj, Barca mě zklamala, hrůzný výkon

Nevim nevim jestli todle Frank ustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Notičky byly o něco decentnější než loni, ale záběr na Mijatoviče byl výmluvný (cosa nostra). Ukončení o minutu dřív a nepískání faulů na hráče FCB v posledních 5 minutách bylo ale celkem viditelné...jinak remízový zápas, bídné představení celkově, Frank mohl poslat rovnou Bojana místo Gia.Uvidíme, jestli to nebyl Frankův poslední zápas. José už je na telefonu¨.

Reagovat
smazaný uživatel

josé zvedne barcu si myslím,jak herně,tak psychicky.....necha celej tym ostrihat do hola jako v chelsea ted to bude ten team

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť Puyolovi by to slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si nazsloužila výhru, to je bez debat, Real si to ale nezasloužil taky a to, co se stalo v závěru, je výsměch fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

+7, v tabulce pravdy +10

Krásné svátky všem .

Reagovat
-Kopy-

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byl ten poslední, kdo za neúspěch Barcy mohl. Nevytvořili jsme si souvislejší tlak, kazili finální přihrávky, byli všude o krok později a v poslední řadě měli smůlu v koncovce... Je to hrůza, člověk by si myslel, že se hráči vyburcujou k lepší hře, ale opak byl pravdou. Real ačkoliv čelil zaplněnému Nou Campu bohužel horším týmem nebyl, dokonce si v některých fázích zápasu hrál na naší polovině - naprosto nemyslitelné!

Kde byl dneska Eto'o? Ronaldinho? Deco? Od těch tří bych čekal, že vezmou zodpovědnost na svou stranu, ale hovno! Smutné je, že hru pozvedl až SEDMNÁCTILETÝ NÁHRADNÍK Krkič!!!

Sedm bodů to je teda fuška, při naší bídě venku. Takhle kurva budeme muset co dělat, abychom se do hry o titul ještě dostali. Teď jsme bohužel jak nějaká banda vyjebaných trampů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestlis to čekal od Ronaldinha, tak teda nevím, ve kterém protiatomovém úkrytu si poslendí rok byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase s Realem už od něho nečekám nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trefne :D

Reagovat
-Kopy-

Celej tým hrál nahovno, nesváděl bych to na jednotlivce.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak, Eto´o hrál první poločas solidně, pak se vytratil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím říct, že ze mě vánoční pohoda nevymizela a musím se přidat a popřát všem krásné Vánoce, bohatýho Ježuru a hlavně hodně pohody, lásky, radosti a hlavně zdraví, bez toho to nejde (zeptejte se Messiho, kterej to dneska při pohledu na naše lemroně musel protrpět )

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mě taky nevymizela, každopádně někteří ať jdou do hajzlu i o Vánocích.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tobě taky,a hodně štěstí v novem roce

Reagovat
smazaný uživatel

Veselé vánoce všem...

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha ubohe, ze na tomto kvalitnom webe, pise sialene zaujaty fanusik s nevychladnutou hlavou reportaz hned par min. po zapase a potom to tak aj vyzera, lebn je to na smiech. Nie som ani fan Barcy ani Realu, ale rozhodca zapas Barce neprehral. Prehral to opat raz Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde se píše, že prohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky 6

Carles 6

Milito 5

Rafa 5

Erik 5

Yaya 7

Xavi 6

Deco 4

Andrés 7

Ronaldinho 4

Eto'o 5

Reagovat
-Kopy-

Vicky 6

Carles 5

Milito 6

Rafa 5

Erik 5

Yaya 6

Xavi 5

Deco 4

Andrés 6

Ronaldinho 5

Eto'o 5

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju všem šťastné a veselé Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sem to z toho komentáře pochopil dobře ( výslovnost Anglánů a mizerná kvalita streamu mi nedělá dobře ), tak hlavní signalizoval 3 minuty, vedlejší ukázal 4.

Reagovat
-Kopy-

Tak zase se tam prostřídalo a proleželo víc než tři minuty ale to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si to myslel, ale nechtěl jsem spekulovat .

Reagovat
smazaný uživatel

V reportazi sa to, ze to rozhodca prehral samozrejme nepise. To je len moj nazor. Nabuduce to oddelim, aby nevzniklo nedorozumenie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je názor všech, i autora.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetkych? Mas na mysli vsetkych fanusikov Barcy?...Teda, ze vsetci suhlasia s tym vyplakavanim v tom komentari?...mozno spanhel nie, a aj keby...tak fans madridu zrejme nie, takze aki vsetci?...R9 sa tomu smeje, takze vsetci nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Názor všech je, že to Barce neprohrál rozhodčí, je to mimochodem i v komentáři víceméně napsané.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja som myslel, ze pises o tom, ze vsetci suhlasia s celym komentarom, ved ja pisem o tom vyplakavani - teda o celom komentare. To s tym rozhodcom som len tak napisal-teda svoj nazor a ty sa chytis toho rozhodcu. O.K. Vsetci suhlasia s tym, ze rozhodca to neprehral. ALE! aby si to uz pochopil (alebo sa len robis)...suhlasia vsetci s celym tvojim komentarom? NIE je odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře. Já nechtěl, aby každý souhlasil. Nebudu psát za každou cenu "politicky" korektní komentář. Ale holt tam byly věci ,které nebyly v pořádku, jak ze tsrany Barcelony, tak ze strany rozhodčího, tak ze strany Realu. A já nevidím důvod, proč bych to tam nezmínil. Věděl jsem, že když já píšu takovýto komentář, že když já nebudu za každou cenu hledat něco, co by působilo násilně "nestranně", tak si to vypiju. Ale to mi je jedno, nehodlám si v článku vymýšlet, dost toho, že jsem mnoho věcí vynechal, jen aby tady těch nářků nebylo mnohem více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved o.k., ja som sa len cudoval, ze to pises okamzite po zapase, teda riadne nastvany. Nejaky clovek sem prvy krat zavita a hned je mu jasne, ze to nepise nezaujaty fan. Netvrdim, ze tam klames, to samozrejme nie,len ide o to ako to pises, ale zrejme by si to iste napisal aj dnes aj keby si vychladol, a teda je jasne, ze je ti ukradnute co si o tom kto mysli aj ten co sem pride prvy krat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to musel mít hotové do patnácti minut po zápase, to nebyla má iniciativa. Po odeslání jsem článek dál upravoval, dokonce jsem jednu věc úplně smazal, a to jen proto, aby si zas někdo nestěžoval, přestože jsem přesvědčený, že to bylo tak, jak jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak potom jasne, ked to trebalo tak skoro...som to porovnaval s komentarmi k inym zapasom v inych kolach atd. kde bol komentar pridany niekedy skor, niekedy neskor, takze som nevedel, ze do 15min. ... Ale ked tak rozmyslam to asi preto, ze islo o clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

OStatní mají být do rána většinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Asponže ta Audrey ted běží...

Reagovat
-Kopy-

...kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně přehazuješ výhybky, zas taková sláva to není

Reagovat
smazaný uživatel

Kua teď sis to vyžehlil, Audrey je Audrey! Bohyně filmu pro mě!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, ale nedá se nic dělat no, jsou Vánoce. Zítra se na ČT4 podívám na pár krásných letošních okmamžiků a snad bude líp. Veselé Vánocem všem ( i madridistům ).

Reagovat
smazaný uživatel

299

Reagovat
-Kopy-

Ať mi nadělí ježula něco pěkného pod stromeček - zasloužím si to za ten rok stravený tady s vámi

Reagovat
smazaný uživatel

hajzle. Není ti Lea líto?

Reagovat
-Kopy-

Já čekal, až někdo udělá 299

Promiň...

Reagovat
smazaný uživatel

já ze starýho přátelství prominu, ale Leo možná nepromine

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Barcu a hlavně pro Lea, kterej to dneska protrpěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Real,dneska to Barce pěkně ukázali hoši zlatí milovaní...heeeej skvělej dárek na Vánoce díky dík,není lepší zadostiučinění,než sledovat tupej výraz ve tváři nic nechápajícího Ronaldinha nebo nadávajícího Tourého jinak sudí pískal na obě strany,vy co fandíte Barce nebo nasnášíte Bílý Balet jste pravděpodobně viděli jiný zápas ale hlavní je že to dobře dopadlo ne ? :) special thx to:RAMOS,PEPE,CASSILAS aaaaand JULIO BAPTISTAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

"Máme se rádi, nemáme se rádi."

www.marca.com/fotogalerias/2007/futbol/

liga/barcelona-real_madrid/fotos/01.jpg

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To je focené po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Viva Pepe!!! Kyslík je tipovací fušér! Campeones por cojones, oleoleolééé! Viva La Bestia!!! Díky, los Merengues, za pěkný dárek k Vánocům! Díky, díky, díky! Po čtyřech letech zase tři body! Zlaté! Olééé!Hala Madrid, noble y bélico adalid! Olé

Reagovat
-Kopy-

Opravdu dneska hrál yarda teeeeda Pepe výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos posral, Kopy kopyči

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprv Anče jak to dneska slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevytahuj na světlo své skryté pudy...

Reagovat
smazaný uživatel

nekvákej, všichni viděli, že je to Anča Blanquinegra!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně ty a tvůj pinďour

Reagovat
smazaný uživatel

ty si se svým pinďourem dělej Uááááááááááááááááááááá

Reagovat
-Kopy-

Koukám kluci chlastali v knajpě s Ančou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Budu reagovat slovy antimadristy: Vyhráli jste možná bitvu, ale my vyhrajeme válku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ač nejsem ve stavu hodném hodnocení,tak to zkusím aspoň za Real.

Iker - standardní (čti nadprůměrný výkon), prostě se umí na čáře postavit, při vybíhání taky jistý, několik závarů vyřešil a nedostal na Nou Campu ani gól, což je sakra dobré vysvědčení.

Heinze - moc pěkný výkon, dobře že hrál za Marcela, dodal jistotu na levé straně obrany, několikrát velmi pěkně zažehnal nebezpečí hrozící od útočící Barcelony.

Cannavaro - fajn, párkrát mi tam nepřišel až tak jistý, ovšem vynahradil si to ve zbytku situací.

Pepe - tak teď tu čekám omluvu od všech škarohlídů, co na něj nadávali před sezonou a na jejím začátku, protože dneska téměř neměl chybu - hra hlavou, šéfovství, schopnost předjímat situace, nekopnul si na něj výrazně nikdo z protihráčů.

Ramos - trošku hin, výkon celkem OK, jednou mě nasral, jak se kolem něj prohnal Ronaldinho, ideální to z jeho strany nebylo.

Diarra - ano, lepší výkon, co se boření týče, ovšem nesmí zkoušet dlouhé příhrávky, nebo dopadne jako Márquez, který si tak rád hraje neúspěšně na Hierra.

Sneijder - lepší výkon, libové centry, ale ještě mu něco chybí, aby byl fakt ten Wesley ze začátku sezóny. Co třeba vyřešení postu?

Baptista - skvělý gól, ale totéž co u Sneijdera, má vyřešený herní post? Protože mně připadá, že se oba tlučou, bud má hrát jeden nebo druhý, ale ne oba najednou.

Robinho - ten mně trochu vypadl z oka, hraje na můj vkus dost sobecky, místo střely měl nejméně dvakrát přihrát lépe postavenému spoluhráči, ale neudělal to. Zlepšít!

Raúl - no, abych se přiznal, moc jsem si ho nevšiml, čím to? Možná jsem seděl daleko od obrazovky, ale každopádně mě moc neuchvátil

Ruud - skvělá gólová přihrávka, ale jinak dobře střežen, moc toho taky nepředvedl.

Ostatní nehodnotím, hráli moc krátce.

Ale jinak Hala Madrid!

Reagovat
Xavi

Hmm, tak celkem zasloužená prohra. Tak špatný El Clásico sem snad ještě neviděl. Bojan bude jednou borec, mel tam příjít jako první a Zambrotta měl hrát odzačátku.Ramos. Hezké Vámoce.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat barcelona umí hovno a real má formu prostě real je nejlepší

Reagovat
-Kopy-

Ten nick by odpovídal...

Reagovat
smazaný uživatel

uuuf tak pohled na tabulku se mi vubec nezamlouva uz pred zapasem bylo jasne ze kdo ovladne stred hriste ma obrovskou sanci vyhrat a potvrdilo se to..az na yayu to byla katastrofa!mozna se mnou bude spousta lidi nesouhlasit ale xavi s decem byli naprosto bez myslenky a bez ucinneho podrzeni mice.pokud nefunguje zaloha da se tezko vyhrat.

Reagovat
-Kopy-

Dneska byli jaloví, ale oni byli všichni. Viníka bych hledal ve Frankovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano ale mam pocit ze pokud by se xavi s decem snazli vic ridit hru vypadalo by to uplne jinak...nestaci prevzit mic nahrat do strany a zastavit se.ja bych franka nevinil.kdyz vidim kolik sedin mu tento podzim pribylo tak je mi ho lito ale je pravda ze by mohl tymu vstipit i neco jineho nez jen hru na kridlo ktery se snazi projit pres pet hracu az do branky...tak mi letosni podzim pripada..a pokud se hrac vyhne jednomu obranci ceka ho loket druheho ktery je vsak pro rozhodci z nejakeho zahadneho duvodu neviditelny(hernajs jak ja se citim po dnesku ukrivdeny )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dočetl diskuzi, no mé shrnutí, každý vystihl svou podobu zápasu, má podoba? Nejprve opět napíšu na fans Barci hnus, rozhodčí slabej nehorázně, o nějakým ovlivňování nemůže být ani řeč, to co předvedl na obě strany byl děs a hrůza, ovšem nic jiného jsem nečekal...ale váš pohled? No hnus, nevím jak jinak to nazvat, ale opět, čekal jsem to Fakt mě mrzí, že jedinej, kterýmu jsem přál tu prohru (Spanhel - hlavně za ty kecy o favoritovi - vypadalo to prostě jakoby se nemělo co stát a naši kluci byli nuly), tak jedinej se nevymlouval na rozhodčí a hlavní vinu svedl na téměř bezzubej výkon vašich hráčů. Madrid do dnešního zápasu vložil daleko víc vůle a oddanosti, a to je to co jsem ti Jirko asi před týdnem vysvětloval, někdy kreativita a technická vyspělost hráčů nestačí na srdce a bojovného ducha a i teď po Clássicu můžu s klidným svědomím říct, že radši budu vidět bojující, zapálený a okulahodící Madrid, než jen okulahodící Barcelonu bez toho, co Tvého rivala v dnešní době zdobí...

Fotbal byl děsnej do gólu, klíčový bylo udržení poločasu a vymazání Eto'oa, bravo Schuster! (záměrně píšu Schuster)...

Hodnocení?

Real Madrid:

Iker: 8 (děkuju)

Sergio: 7,5 (vymazal Ronaldinha, i když párkrát mu na jeho finty skočil, ale dopředu paráda, moc se mi líbil...jen jsem se bál, aby s jeho horkou hlavou nešel předčasně do sprch po první žluté )

Pepé a Cannavaro: 8 (muži zápasu, vymazali nejhrozivějšího hráče soupeře, bravo!!!)

Heinze: 5 (neměl jsem na jeho straně pocit bezpečí a dopředu též nic, i když jsem ani nic jiného nečekal)

Diarra 4 (pro mě náš nejhorší hráč na place, i když strašně důležitý...rozehrávka mizerná, troufl bych si tvrdit, že kdejaký druholigový hráč má lepší rozehrávku , jenže pro defenzivní schopnosti nepostradatelný)

Sneijder 6 (za bojovnost, oddanost a kopací techniku)

Baptista 7 (za výhru )

Robson 7 (za jeho formu a za to, že mě dokáže letos v každém zápase neskutečně pobavit, obzvlášť pokud si dělá ze soupeře šašky na Nou Campu, fakt jsem se bavil)

Raúl 5,5 (neviditelný, ale Bernd věděl proč ho mít v základu, za co jiného než za "Bílé srdce")

Ruud 6 (za gólovou přihrávku, jinak mě dnes štval kvůli stylu jeho hry dnes a loni )

Za hosty se mi už nechce, vyzdvihnu jen některý vaše hráče:

1. Iniesta

2. Krkič a Dos Santos

3. Deco

Jinak přeju všem hezké Vánoce prožité v klidu a pohodě a do Nového roku přeji hodně zdraví a lásky, což je v životě to nejdůležitější!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem napsat, že též velký rozdíl dělala zkušenost a efektivnost našich hráčů, veškeré střely Barcelony letěly doprostřed brány, kežto Real si vytvořil šancí méně a opět si odvezl tři body...jak říkám, nemáte hráčskou kvalitu jako Real, nejde jen o technickou výbavu hráčů (ketrou máte na lepší úrovni), ale o psychiku, zkušenosti, formu a další faktory, které zapříčinily zisk třech bodů pro královksej klub!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to množství zazděných brejků se Realu mohlo nevyplatit. Bohužel jsme v tomto ohledu byli ještě tragičtější...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem se bál nejvíc, že nás potrestáte za naši neschopnost dohrát ten zápas v klidu s vícebrankovým vedením...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos za sedm a půl, no to je sand špatný vtip. Z vaší obrany byl nejhorší a v směrem dopředu nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano moc se mi líbil, bránil srdnatě a zabrzdil pár důležitých útoků z jeho strany (to že ho Ronaldinho dvakrát za zápas vyškolil mu za vinu nedávám, proti tak technicky vyspělému hráči je to složitý), ale i směrem dopředu to nebylo nulové jak říkáš, nebylo to tak jako jindy, ale zkrátka se mi jeho hra velice líbila...to je subjektivní pocit a já ti ten tvůj neberu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak párd je docela málo, Pepe byl asi třikrát lepší, Ramos má ty body očividně za zásluhu, spíše by si zasloužil dostatk čtverku, pět a půl za výkon a bod a půl dolů za tyo trapné neustálé simulování, které viděli i někteří madristi. "Bojovník"

Reagovat
smazaný uživatel

Heinzemu bych dal víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že mohl dostat alespoň tu šestku, protože vážně přes jeho stranu nic nešlo, ale ty jeho přihrávky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komentář k zápasu také hezký , no teda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu se nelíbí jisté skutečnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už někdo napsal... Nepoznal bych, že příspěvek psal fanoušek Barcy Já se na to díval s kámošem co fandí Barce a neřekl půl slova, protože Barca byla opravdu tragická až na Bojana. Krásnej tah Franku s tím Ronaldinhem ten kluk je tak jalovej že Laporta by to odkopal líp. Krásný vánoce VŠEM a děkuji klukům z Madridu za nádherný dárek

Reagovat
maros45

Mate všetci pravdu tento zápas za veľa nestál, škoda že nemohol hrať Messi a Henry, myslím si, že by bol ten zápas krajší a videli by sme viacej parádičiek nie len od Robinha. Na jar som bol v Barcelone na tom to zápase a z tým čo sa hral teraz sa to nedá ani len porovnať, ale jedno musím vytknúť zápasom v Španielsku, že takú atmosféru akú majú na derby v Ríme, alebo Miláne tam nemajú nikde a to som bol, ako v Madride vo Valencii, tak aj v Seville a Barcelone. Možno po futbalovej stránke boli dnes zápasy v Barcelone a Miláne na rovnakej úrovni. A čo sa týka rozhodcu tak tento zápas určite neovplyvnil výrazným spôsobom. Nikto by sa nemal na neho vyhovárať.

Všetkým prajem šťastné a veselé vianoce.

Reagovat
smazaný uživatel

S hodnocením vcelku souhlasím, ale nemyslím si, že Diarra ma tak tragickou rozehravku...nekdy je zbrkly, to jo, ale on umi dat dobre pasy, jedine co dela spatne je to, ze pomerne casto voli pasy dlouhe coz ej zbytecne, lepsi je si narazit a zahajit postupny utok, ale pokud mu tohle schuster naordinuje, myslim si, ze nebude problem. Ale myslim, ze v zime by mel Real na tuhle pozici nekoho privest, protoze v pripade zraneni diarry tam neni podobny typ hrace a nevim jestli Gago staci, mne se pri hre dozadu moc nelibi, podle me by bylo treba tam mit nekoho vice siloveho, podobny typ jako je diarra. Napriklad Sissoko a ten by se ted dal vykoupit dobre z Liverpoolu, jelikoz ho moc nestavi a on sam uz chce odejit. Jinak v dobe africkeho sampionatu si bude muset Real vystacit s Gagem no, ale pak by byla k dispozici dvojice Sissoko, Diarra, oba kvalitni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to dělo, co má Bojan v noze. Jsem nevěřil vlastním očím, sedmnáctiletý klučina má tak dvakrát silnější střelu jak Andrés.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na rauluv naprah proti puyolovu kolenu nema

Reagovat
smazaný uživatel

V tom okamžiku jsem se bál o Puyola i já...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti to včera říkal,mám totiž skvělého informátora.Musíš ale uznat,že Real vyhrál zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu nejhorší možné, prohrát doma s Realem. A navíc se jim Madrid bodově vzdálil.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý jsou body...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie po zápase odcestoval spolu s Baptistou, Robinhem a Decem do Brazílie. Ještě před odletem si ale za svůj ostudný výkon v El Clásicu musel od fanoušků vyslechnout své.

http://www.youtube.com/watch?v=kc1KAQ4KUk8

Reagovat
-Kopy-

Nechápu.

Ronnie se snažil, byl u většiny akcí a moc toho nezkazil. Daleko hůř hrál Deco či Xavi (podle mě) a oni (i vy tady v čele se spanhelem) to dáte sežrat Ronniemu.

Reagovat
smazaný uživatel

U slova "nezkazil" už se rozcházíme.

Reagovat
-Kopy-

Jak tu každý píše, že ho Ramos vymazal, tak to taky není pravda. Asi třikrát tam z něj udělal blbce, a taky měl smůlu v tom, že rozhodčí na něj snad za celej zápas nepísknul žádnej fual. (Stím Pepem to byl uplně jasný faul). Měl tam jednu gólovou střelu, Cassilas chytil. Průměrný výkon, nejhorší rozhodně nebyl.

Ale tak hlavně, že to máte na koho svést.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu nemůžu přijít na jméno. Dva roky zpátky jsem ho obdivoval, ale teď se neuvěřitelně změnil. Včera byl tragický, to, co jsi vyjmenoval je na hráče, který nemusí bránit, málo...Na nikoho to nesvádím, možná by ale hra bez něj s Iniestou na levo byla lepší.

Reagovat
-Kopy-

Možná...možná kdyby nastoupil Gudjohnsen tak je to jiné...Nejvíce to podle mě prohrál Frank, Schuster ho se svojí taktikou přejel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok se s rokem sešel a chvíle hodnocení nastala. Tak se do toho pusťme, ač to pro někoho zrovna příjemné nebude Fotbalový rok přinesl řadu událostí, na které každý z nás reagoval po svém, čímž poskytl materiál pro to, co píšu.

První věcí byla metamorfóza našeho mateřského webu. Někdo jí hodnotí jako změnu k lepšímu, jiný jako k horšímu. Já bych řekl, že je k tržnímu a že můžeme být hrdí, že přes značné změny je tento web v základu postavený na práci (ať už jsou to články nebo diskuse) starého jádra dřívějšího EF v čele s tvůrcem PJem. Dokonce z nás čerpají i nejmenovaní komentátoři z nejmenovaného sportovního kanálu, což někteří z redaktorů kvitují s povděkem, mně to přijde jako nechutný parazitismus, který by měl být po zásluze potrestán Ale svědčí to o přetrvávající kvalitě.

Ale dost zbytečných úvodních řečí, beztak všichni čekáte na vyhlášení různých kategorií, co jsem si vymyslel. Začnu nejprve od nás, totiž u fanoušků Realu. Po dlouhých letech jsme měli důvod k radosti, vyhráli jsme titul a ani letošní sezonu nemáme rozehranou špatně, třešničkou na dortu byl triumf na Nou Campu. A kdo je dle mého soudu nejlepší fanoušek? JÁ! Kdo taky jiný, ne? Než budu obviněn z narcismu, řeknu rovnou, že vyhlašovatel se do toho nepočítá. Navíc nechci nikoho naštvat, tak těch kategorií bude víc.

Skokan roku: Tady jsem přemýšlel, kdo by to mohl být a vychází mi Dantes, který se prezentuje slušně, argumentuje logicky a bílé srdce rovněž nepostrádá. Takže ze záplavy nových přispivatelů vybírám jeho.

Optimista roku: Může někdo trumfnout Vazqueze? Myslím, že ne. I za stavu 5-0 pro soupeře věří, že to otočíme, ač vedení kupuje jednoho cizince za druhým, věří ve španělský Real, ač do něj šijí „odborníci“ ze soupeřových řad, prosazuje své ofenzivní sestavy, a tak dále a podobně. Tudíž titul patří jemu.

Zapálený fanda roku: I tento titul putuje na Slovensko, konkrétně k Mamutovi. Ten se sice projevuje více na našem foru, ale i na EF zapustil kořeny a jeho oddanost bílým barvám Realu je příkladná, stejně jako jeho znalosti a tvrdošíjnost v obhajobě Raúla.

Realista roku: Nepleťte se to není titul pro nejlepšího fanouška, to je spíš pro toho, kdo i přes fandovství Bílému baletu zachovává zdravý úsudek (většinou). Ano, uhodli jste je to Merengues. Nebojí se kritizovat, nenechá se strhnout bezbřehým optimismem ostatních. Takže gratulace do Brna.

Další kategorie mě už nenapadají, vyhlašovat kategorii „Nejhorší fanoušek“ nebudu, to patří spíš soupeřovu táboru a střílet do vlastních řad se mi nechce, úsudek si můžete udělat podle naších reakcí na různé „takyfanoušky“ (nejlépe anonymní), kteří o fotbale vědí kulový, ale bohužel si jako objekt svého zájmu vybrali právě Real a dělají tak pravověrným příznivcům ostudu.

Každopádně bych chtěl poděkovat za výdrž kolegům R9 a RMCF, pokárat Exmafii za nepřítomnost a vzpomenout na R.Carlose, který už nás nenavštěvuje. A samozřejmě všem normálním registrovaným fanouškům Realu a přispivatelům madridského fora.

Ale stránka pryč a kolegové (?) z Barcelony jsou už určitě natěšení, kdo bude kolikátý v nejočekávanější soutěži. Tak proč je nechat čekat?

Nejprve pár řádků obecně: Nevím, jestli se to zdá pouze mně, ale tábor Barceloňáků se taky mírně změnil. K horšímu. Nevím, zda za tím stojí úspěch Realu v La Lize, či cosi jiného, faktem je, že úroveň klesla. Nejen mezi hejnem debilních anonymů, ale bohužel i mezi starými přispivateli. Dočtete se u jednotlivých případů.

A jak to tedy v mých očích dopadlo?

10.místo

Štěrda – ano, Štěrda je Barceloňák, kterého si vážím, protože umí své věci obhájit rozumně a není příliš fanatický. Když se mu sáhne na Slavii, je to jiná Jinak mimo EF je to celkem fajn kluk, sice na fotbale nepovzbuzuje, ale o to více se zřejmě s týmem semklý vnitřně.

9.místo

Xavi – velmi podobný případ, co Štěrda, umí si věci obhájit a netrpí na rozdíl od dále uvedených soukmenovců paranoiou zvanou Real, proto až devátá příčka.

8.místo

Wector – další sešívaný Barceloňák, v poslední zaměřený téměř výhradně na Slavii, tudíž osmá příčka mu patří víceméně za zásluhy, ač se občas neváhá do konkurence opřít, ale je to takové vlažné oproti předchozím létům.

7.místo

Ronaldinho10 – černý kůň minulého roku zaostal značně za očekáváním do něj vkládaného. Je to škoda, ale snad se příští rok zlepší. Jeho výpady občas velmi zabolely…

6.místo

Antimadrista – tak tady je to výhradně za zásluhy z let předchozích. Podle některých „guru“ zdejších Barceloňáků. Nevím, jestli člověk, který přeje smrt týmu soupeře je příklad hodný následování , ale to si každý musí vyřešit sám se sebou. Antimadrista nemá očividně čas a je to i vidět. Nebo už konečně dostal rozum?

5.místo

Rominho – takřka diplomovaný odborník na taktiku a strategii barcelonského (nejen) týmu se trochu na mladá kolena zklidnil, tudíž přišel i propad v žebříčku. Očekává se od něj větší nasazení do příštího roku, protože zavalování ostatních přispivatelů tunami sestav není perspektivou do budoucna.

4.místo

Spanhel - bramborová medaile putuje někam k Bazalům do rukou Spanhela. Tak vysokého umístění dosáhl nesmiřitelnou kritikou tábora soupeře, na bednu se nedostal tím, že občas dokáže uznat i chyby vlastní a svého týmu.

A jsou tu medailová umístění:

3.místo

Tavo – bronz patří po zásluze mírně schizofrennímu milovníkovi hispánské kultury ze z Plzně. Že odsunul za sebe některé zasloužilé matadorovi, vděčí několika „perlám“ a sprostým hádkám na hranici příčetnosti, ať už se mnou či s jinými fanoušky Realu. Ke cti je mu třeba přiznat, že se občas stejně do krve pohádá i s ostatními Barceloňáky a nabídne tak realistům zdarma porci zábavy. Pokud bude pokračovat ve stejném duchu, dá se očekávat i útok na druhou příčku.

2.místo

Jiří – FCB – Jiřík obhájil loňskou pozici stejnými zbraněmi, jakými jí dosáhl v roce minulém – zavilou kritikou Realu, Slavie a jiných, vulgárními výpady vůči funkcionářům a hráčům týchž, a tak dále a podobně. Největší průšvih, který mu navždy zabraňuje dosáhnout mety nejvyšší je fakt, že je schopen i konstruktivní (!) kritiky vlastních. Mimo internet je to výborný kamarád a organizátor, o čemž bude řeč níže. Bohužel fandí špatným týmům, ale nikdo nejsme dokonalý.

1.místo

Dr.Kyslík – vyhraje někdy někdo jiný? Má cenu vůbec dávat první místo? Já si myslím, že dokud bude Kyslík existovat, asi ne. Ba i po jeho likvidaci (kterou mu fakt nepřeju!) by se nejméně po pět let umisťoval v první trojce, o tom jsem naprosto přesvědčen. A proto další titul putuje zcela zaslouženě na východ republiky k milovníkovi zeleného čaje a jisté herečky s iniciálami A.H. Gratuluju! A ptáte se proč? Je to nutné vysvětlovat? Dobře, tak jen pár věcí: Černá nenávist vůči Realu, Madridu a všemu, co s nimi souvisí. Naproti tomu nezlomná víra v liliovou běl Barcelony, Katalánska a všeho, co s nimi souvisí. Naprostá neschopnost uznat cizí názor a vlastní chybu. Taktika „ukecání do padnutí“, která v jeho podání slaví vždy úspěch, protože kdo by se pročítal stopadesáti příspěvky na téma „Honím si vlastní ego“, že? A tak dále a podobně. K tomu, aby se zlepšil, ani nemusím vyzývat, on je prostě takový.

Tak to bychom měli hlavní kategorii a neodpustím si ještě dvě menší. Několik stálých příspivatelů by mi jistě neodpustilo, kdybych si na ně nevzpomněl, tudíž tu máme kategorii „Jiní fanoušci“.

Alegre – tak tady se bohužel rozcházíme a celkem mě to mrzí. Alegre píše krásné články, ovšem naplno u něj propukla nemoc zvaná „madriditis“ a díky ní se spřáhl s ostatními kritiky Realu a občas vyplozuje velmi mimomísové kritiky. Ale snad mu středoamerický vzduch prospěje a on se vrátí zase do normálu.

Kopy – fanoušek valencijských netopýrů, který je na tom podobně jako Štěrda u Barceloňáků, umí si své obhájit, ač občas postrádá Štěrdovu eleganci a dohání jí drzostí na úkor starších  Mimo net fajn kluk, ač je značně na štíru s proměňováním gólových šancí. Do příštího roku zlepšit! A samozřejmě změnit i názor na Pepeho (včetně jeho vizuální podobnosti s autorem hodnocení)…

Andy Conceicao – příznivec peřinářů z Atlética a poměrně zdatný a ukecaný veršotepec si udržuje svůj standard a pro své Atlético se bije velmi udatně, ale umí si ze sebe udělat i legraci. Nevím proč, ale bojí se sledování přes ICQ?

Vincent – další fanoušek Valencie a velice zasloužilý přispivatel. Alkoholik a cholerik, řeklo by se, ale není to tak docela pravda, spíše pomluvy z neznámého zdroje. Občas vylítne, to je pravda, ale asi bychom si nepředstavili EF bez jeho článků ke španělské lize. Do příštího roku se musí naučit líp chytat jako gólman (aby nedostával branky přes celé hřiště) a nesázet se o něco v krátkém časovém termínu Jinak bych mu nic nevyčetl, je s ním sranda.

Kily a PJ – na ty bych málem zapomněl, jsem rád, že je znám už i mimo net. Kilymu bych vytkl maximálně nenávist vůči Realu, ale stane se.

Pokud jsem na někoho zapomněl, omlouvám se, napravím to příště Možná ještě vzkaz anonymům, co se neumějí zaregistrovat a stydí se i za svůj nick: Je vaše skutečně vaše přítomnost a prezentace vašich názorů nutná? Nebylo by lepší investovat svůj čas do něčeho jiného?

Tolik k lidem, nyní tu je poslední kategorie a tou je „Akce roku“.

Na plné čáře vyhrál 1.oficiální sraz EF, pořádaný o prázdninách v bydlišti Jiřího FCB, kterému patří dík za skvělou organizaci, přísun jídla, pití, zábavy a relaxu (někteří jistě se slzou v oku vzpomínají na bazén, že?). Pro příští sraz, který se uskuteční příští rok v podobném termínu by byla dobrá vyšší účast (zejména fanoušků Realu, kteří se na to až na dvě výjimky sprostě pod nejrůznějšími důvody vykvajzli). Přihlášky se berou už teď.

Těm, kdo došli až sem (od začátku) přeji šťastné a veselé Vánoce a úspěšný Nový rok, ať je barva vašeho dresu jakákoli.

Reagovat
-Kopy-

Pěkné, trefné, vtipné a pravdivé yardo

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkný, pane kapitáne . A taky dost dlouhý, jsem si na to musel vzít vaječňák.

Celá ta věc okolo prvního místa má bohužel mnohem hlubší kořeny. Někdy v srpnu jsem se v hospodě omylem zmínil, že doktor jako letos né a asi za týden mi pak anonymní dopis hrozil fyzickou likvidací!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to sichruje na všech frontách, zase na druhou stranu, kdyby si uvědomil pořádně, za co to je, tak by se asi tak neradoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak, jsem velmi rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková Zlatá malina nebo spíš osina

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Realu to pro mě, fanouška |Barcelony, kladněji vyznívat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Efcébéčko je jak Slavia, věčně druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu tvýmu ztrapňování říkáš fandění?

Jinak ty výsledky jsou skandální, evidentně ti Clásico (spíš oslavy po něm) zatemnilo úsudek.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně to desáté místo je skandální?

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, byl jsem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Wector nemá při škole a práci čas a nehodlá se účastnit shah o změnu někdejšího hitu Lenky Filipové "Za všechno může čas" na "Za všechno může španělský rozhodčí". Nicméně umístění před Sterdou potěší a bude mu připomenuto při soukromé konverzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je yardo od tebe kudla do zad, o třetí místo mě připraví právě Tavo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, velmi pekne....jsem tu relativne novy a me srdce se spis toula nekde ve stredu Anglie nez ve Spanelsku, ale je pravda, ze s nekolika jmenovanymi usery jsem mel tu cest 'porozpravat', takze je uz i trochu znam a u toho tveho clanku jsem se nemalo zasmal ....jako neutral jsem ocenil otevrene, ale pritom slusne se navazeni do fanousku Barcy, tak to ma byt ....tyhle boje asi nevymizi nikdy a budou-li se vest takhle, tak se to bude hezky cist a aspon se nad tim trochu zasmeju ....

Reagovat
Xavi

Konkurence na EF je velká, takže jsem moc rád, že sem se vešel, ikdyž si myslím, že letos jsem měl na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý hattrick. Letos to byla jasná záležitost, loni trochu hrozil fcbéčko, na což jsem však dokázal skvěle zareagovat.

Reagovat
-Kopy-

Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vítězství věnuji antimadristovi.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ti řekl, ať skočíš do zdi, ale ty by ses stejně netrefil.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Mr.Jindros

Aspoň, že máš rád Audrey...

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že k sobě my dva najdeme cestu.

A zelený čaj ti nechutná?

Reagovat
Mr.Jindros

Spíš ne. Piju obyč černej. Ale fanoušek Audrey jsem přinejmenším největší v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych si dovolil soupeřit, na privátě mám i její plakát na stěně.

Reagovat
Mr.Jindros

Kolik si s ní viděl filmů, ve kterých hrála hlavní role? Nechci aby to vypadalo jako kasání (a nebo možná jo), ale já šestnáct... a další dva uvidím v brzké době. Přičemž hlavních rolí má dohromady asi devatenáct. Btw kdy a kde cca je ten sraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak v tomhle vedeš, to přiznávám, ale třeba Roman Holiday (můj nejoblíbenější, i Audrey zde vypadá a chová se nejkouzeněji) jsem viděl (bez přehánění) patnáctkrát.

Akorát mi teda furt nejde registrovat se na jedno její velké forum, furt po mně chcou, at jim poštou pošlu rodiči podepsaný papír, že mi to dovolují.

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud si neviděl, opravdu konkurenceschopně kouzelná je v Jak ukrást Venuši ... totální dokonalost. Ale i ve Funny face, Šarádě a tak vůbec ve všem. Kouzelnost trochu ubíjí vážné role (kde by ta kouzelnost nebyla na místě, ale zase se tam člověk o ní strachuje nebo je napjatý (Childrens hour, Čekej do tmy)) a film Unforgiven (který je asi její nejhorší). Já jak který no, v podsatě se počet podívání pohybuje od jedný do deseti. Mám těch filmů dost, takže se nemůžu koncentrovat na jeden. Chystám se i na pořádné stránky o ní, mám je už rozdělaný, ale nemůžu slíbit, zda a jestli vůbec je dodělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to bys měl pravidelného diskuštéra jelikož v tomto případě neexistuje nějaký Real, tak možná bych se ani nehádal.

Jinak ty vážně role, co se týče herectví, tak byly zkrátka potřeba, protože role jako v Římu, Sabrine nebo ve Snídani (což je trochu něco jiného, ale zprznily tam konec a celá pointa knihy se jakoby vytratila) jsou sice krásné, ale orpavdové herectví mohla naplno rozvinou až při Nun's Story nebo právě Čekej do tmy... (dde vypadá neuvěřitelně na 38 let...)

Reagovat
Mr.Jindros

Nuns story podle mě patří (celkově jako film) k jejím nejhorším - ten film nemá hlavu a patu, chybí mu jednota. Jinak na nějaký elitářský rozdělení opravdového a neopravdového herectví moc nejsem - prostě je skvělá všude, nepodceňuji komediální - lehké role, vzhled a kouzlo není méně než dramatické herectví. Totální dokonalost - všechny tři Wylerovky (Prázdniny, Childrens hour, Venuše), dva ze tří od Donena (Funny face, Šaráda) ( (jsem velkým přiznivcem jejích dvorních režisérů, zejména Wylera), Čekej do tmy a hodně mám rád i skoro parodii Robin a Mariana . Hodně hodně vysoká kvalita je Sabrina, Snídaně, Paris when it sizzles ale i Vojna a mír (i když trochu dlouhé). Za pouze lehké nadprůměrné považuju překvapivě profláklé My fair lady (nemám rád Rexe), jeptišku, Dva na cestě a Unforgiven.

Reagovat
smazaný uživatel

Rex mi přijde výborný, spíše škoda, že tam nenechali její zpěv a je to zbytečně dlouhé.

Já samozřejěm taky nebazíruju na tom, že herec se předvede jen ve vážných rolích, ale zas si myslím, že pouze komedie nejsou dostatečné, protože dokázala zahrát prakticky vše.

Nevím no, Nun's Story mi tak špatné nepřijde (i když neaptří mezi mé nejoblbíenější), spíše jde o to, že to byla tuším její první role takového charakteru a přece jenom byla už jistým způsobem zaškatulkovaná.

Ve Venusši je z Audrey už opravdová dáma, něco jako Monica Belucci (ve smyslu "nejkrásnější vyzrálá žena". za kterou je ta dnes považována), ale v Říme je to jetě takový andílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to jeho (Harrisonovo) recitování mi nevadí.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak ve Venuši vypadá fakt snad nejlíp vůbec a je jí 37.

Reagovat
Mr.Jindros

* lehce nadprůměrné

Reagovat
Mr.Jindros

Jo a mám její životopisnou knížku od Parise na poličce uprostřed čelní stranou dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl, že vám na srazu budeme muset rezervovat salonek, kde si budete nad kouřícími šálky ukazovat černobílé fotky vašeho idolu...

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ne, dvě konvice na stole vypadaj divně.

Reagovat
Mr.Jindros

Kdy a kde to je? Je to jen pro zvané?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétní datum ještě myslím není, určitě to bude v Brně (že yardo? )

Reagovat
Mr.Jindros

No já myslel aspoň zhruba čas v řádu půlměsíců. (např.první polovina června)

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na první polovinu července 2008. Na Moravě to bylo, takže teď to bude buď přímo v Praze nebo v blízkém okolí. Jsi zván (Místo Štěrdy, který se neprozřetelně pozastavil nad mojí kompetentností )

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Praha začátek prázdnin.

Ale šéfem toho všeho je yarda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, řekl sis o vyloučení sám...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pak nebyl jediný, kdo tě bude utěšovat ze sestupu Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Barcelony Frank Rijkaard čelí vyhazovu poté, co se svými svěřenci teprve podruhé během 24 let prohrál na Nou Campu s Realem Madrid. Největším kandidátem by na případný uvolněný post byl bývalý kouč Porta a Chelsea José Mourinho.

Zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zdravý úsudek.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker 7, Ramos 6, Pepe 8, Fabio 7, Gaby 6, Sneijder 6, Diarra 5, Baptista 8, Raúl 5, Robson 6,5, Ruud 5,5.

Myslím, že té záloze trošku chybí fotbalovost, ale zase jsou to dříči a asi ještě pár soupeřů to zřejmě nepříjemně překvapí, protože nebudou mít šanci uplatnit svou letitou výhodu proti Realu. Je to takový systém antigalacticos, kde hráči nespoléhají na talent, ale na zdravou agresivitu a fotbal ve velkém tempu. I Osasuna s Laziem proti nim moc příležitostí neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve znamení přemnožených anonymů byl rok 2007. To bylo až neuvěřitelné, jak diskuse na zajímavé téma zazdila hned v počátku, kdy asi deset anonymů napsalo úplné nesmysly bez hlavy a paty. Poprvé jsem na Eurofotbal narazil někdy na začátku roku 2005 a tehdy byly diskuse teda mnohem zajímavější - to jsem ani moc nepsal, protože jsem si říkal "co dodat?", takže jsem byl jenom čtenářem.

Změna k lepšímu ale nastala, když se PJ konečně rozhodl zavést registrované diskuse. (Ještě moderátory by to chtělo ). Diskuse se zvedly, takže jen doufám, že se v roce 2008 vše vrátí ke starým pořádkům....

Veselé vánoce všem!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si koupil dárek už s denním předstihem. O to chudší však pro moje příbuzné budou vánoce...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem lidem dobré vůle ( hlavně sudím, kteří nám připískávají ) přeju veselé Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve to nekomu mozna pripadalo smesne, ted uz je to trapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to udělal potřetí a trapné mi to nepříjde, vzniklo z toho sedm bodů. Důležitý jsou body, to si zapamatuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že ti dělají radost podřadné trofeje.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Radost? A to soudíš podle čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo tam 399... tak jsem to tam hodil, ani smajlík jsme tam nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě sis chtěl o vánocích splnit přání, já ti to za zlé nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší diskutér: Ehm...

Největší skokan: Jakub19

Bavič: Ramon Calderon

Zklamání: Sterda - minulý rok byl teda aktivnější

Kritik: Merengues

Provokatér: Alegre, Dr.Kyslík - oba se podělili o první místo. Jen tak dál.

Spammer: Andy Conceicao

Češtin: -Kopy-

Ostrý jazyk: Sterda

Optimista: Vazquez

Úpadek: Antimadrista - jak dlouho ještě?

Schizofrenik: Tavo

Ještě bych chtěl rozdat nějaké dárky na závěr:

Sterdovi: knížku o Cristianu Ronaldovi.

Yardovi: Něco proti zvracení.

Kilymu: Alkoholické léčení.

Jirkovi: Vlastnoruční podpis od Košťála.

Tavovi: Psychiatra

Wectorovi: No, wectore, jaký trenýrky bys chtěl?

Andy Conceicao: Nějakou antispamovou ochranu.

Ostatním se omlouvám, neb financí už dostanek nemám....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chci s logem Baníku a Sparty v zadní části - abych prděl na správná místa.

Reagovat
smazaný uživatel

To si odsereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Já a ostrý jazyk?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zírám . Sprosťáku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Tak já se také pokusím stručně zhodnotit tento rok a hlavně uživatelé. Stejně jako Pepe (yarda) začnu webem, který se za ten rok co vás tu otravuje dosti změnil. Web se zprofesionálnil natolik, že nyní patří k tomu nejlepšímu na trhu. Každá změna sebou přinese něco dobrého a něco špatného. Dobrou věcí určitě je větší návštěvnost (chodíme sem i takové osobnosti jako Petr Novotný jak jsme se dneska dozvěděli), naproti tomu už to není takové “rodinné“ jako dříve. Tím, že přibylo mnoho nových uživatelů klesla úroveň diskuze. Ale jak už psal kolega nahoře tvrdé jádro v čele v Pjem zůstává.

Abych se vyjádřil ke srazu, byl sem tam druhý nejmladší ale musím říci, že mě to kluci nějak sežrat nenechali, takže jsem díky bohu nemusel zastávat roli podavače balonů. V největším počtu jsme se do dějiště dostavily my – fanoušci klubu s netopejrem ve znaku a naše oranžovou převahu nemůže nikdo zpochybnit. Srázek byl super, pokecalo se, popilo se, pojedlo se a fotbálek se zahrál (Jak píše Pepek, že jsem neproměňoval šance, tak musím přiznat, že má pravdu. Měl jsem nehoráznou smůlu a trefil sem za jeden zápase čtyři tyčky, na svůj krásný gól bodlem alá Ronaldo z MS 2002 však nikdo zapomenout nemůže). Doufám, že na dalším srazu bude více lidí a že se bude konat v Praze, abych se nemusel trmácet přes celou republikou, i když bych to stejně udělal.

Než zhodnotím elitní přispěvatele hodím se také pár kategorií…

Skokan roku – Tady bych sebevědomě favorizoval sebe, ale to nesmím, že. Dantes se sice jeví vcelku normální, ovšem je to chlapec z Mordoru, takže proto u mě vyhraje mysman. A nebo myšman ? těžko říct, musíme to zjistit. Každopádně víme, že je to mladý fanoušek londýnského Arsenalu. Často sice zkratuje a předvede takový výkon jako v diskuzi losování LM (např. Cesc má lepší dlouhé přihrávky než Pirlo), jinak ovšem když je klidný, tak působí vcelku dobře. Jeho psychickou nevyrovnanost můžeme shodit na jeho nízký věk.

Optimista roku - Tak tady je to jasné, dokud bude žít Vazquez, tak nebude jiného vítěze v této kategorií. Dlouholetý fanoušek Realu Madrid, má rád španělské hráče ve španělských klubech. Více toho o něm nevím ale co není, může být.

Blbec roku - Sestřihový znalec Bruce. Co tady v posledních měsících předvádí tento vysoce vzdělaný člověk je neuvěřitelné. Hlavně musím připomenout jeho výkon v diskuzi u komentáře Barcelony v LM, na své kritizovaní Valdese ze sestřihů doplatil, fanoušci Culés v čele s kyslíkem mu to dali pěkně sežrat.

Teď už ale honem rychle k vyhlašovaní hlavní kategorie...

10. Shevchenko – Milovník ukrajinského kanonýra, který však v Chelsea nepodává příliš dobré výkony a stejně tak tomu je v podání českého Shevy tady na EF. Jeho názory jsou leckdy kvalitní, ovšem někdy také hodně zvláštní. Tento fanoušek ACM musí na sobě zapracovat a do příštího roku se polepšit .

9. Vincent – Tak toho netopýra znám nejdéle ze všech a měl sem sním i tu čest setkat se sním osobně. Pohodový sympaťák, který však leckdy vybouchne. Věrný fanoušek Valencie, který se do diskuzí příliš nezapojuje a proto “až“ deváté místo.

8. Rominho – Takový zvláštní člověk. Pamatuju si na naši diskuzi před sezonou a srovnání kádru Vale a Barcy, kterou jak se nyní zda Rominho vyhrál, ale ani jeho tým (barca) na tom není dobře. Fotbalisté znalosti má, občas je však podává prazvláštně.

7. Sterda – Ve fotbalu se tento fanoušek Slavie a Barcelony vyzná, a své názory umí opravdu dobře obhájit. Sedmé místo je jen kvůli nízkému počtu příspěvků. Zase na druhou stranu, jak šli nahoru v poslední době diskuze, tak se zlepšil i tento milovník hiphopu.

6. Andy Concencaio – Andy je zajímavý člověk, o tom žádná. Je to místní stálice, fandí hodně klubům, jen co si vzpomínám tak Chelsea, Lens a hlavně Atlétiku. Rozhled ve fotbalu má velice dobrý.

5. Yarda – “Vidím sílu, vidím hrdost, vidím pořádnýho chlapa, který se s nikým a s ničím nesere“ tak tato věta z filmu Kokosy na sněhu by se hodila na Yardu. Fanoušek Antikrista je momentálně zamilovaný, takže ho nebudu zaneprazdňovat svými bláboly, které by mu zatěžovali hlavu.

4. Merengues – Brambora na bramboračku zbyla pro mereho. Jeho glosování v poslední době je výborné, jeho humor žeru. Pohodový člověk, jen škoda, že fandí Realu, nahrazuje to však tím, že i své ovečky dokáže konstruktivně zkritizovat.

3. Spanhel – Mám takový dojem, že právě mi dva v poslední době nejvíce přispíváme do diskuze…ale může se mýlit. Naše názory se leckdy liší, problémy spolu však nemáme (i když tudle neunesl jeden moment na barcelonském fórum při zápase s Valencii). Jinak mám rád jeho humor. Tento fanoušek Barcelony a Baníku má dobré znalosti ve fotbale – speciálně myslím, že sleduje ruskou Ligu.

2. Jiří FCB – Stejně jako merengues dokáže i fcbéčko zkritizovat svůj tým, tentokráte to je ovšem Barcelona a ne Real. V poslední době nemá tento Sparťan příliš mnoho času, ovšem jeho znalost fotbalových poměrů je nezpochybnitelná.

PS: Promiň Jiří, chtěl sem tě dát na první místo ale nejde to. Jsou prostě věci mezi a nebem a zemí a ty nejdou změnit

1.Dr.Kyslík – Takovýhle člověk se rodí jednou za sto let, co za sto, aspoň za tisíc. Ptám se prohrál již někdy nějakou diskuzi ? Myslím, že ne… I kdyby měl tento fanoušek Barcelony strávit za PC 7 dnů v kuse, tak svého “soupeře“ udolá. Často si pomáhá také vyhybkou, aneb vy o koze a on o voze. Miluje Katalánsko, nenávidí Madrid, ale to už všichni vědí. A na závěr pár jeho hrdinu, vzorů: Garfunkel, Paul Simon, Audrey Hepburn, Pete Sampras, Martin Brodeur a Romário.

Nakonec velký dík Pjovi za tento web a taky za jeho trpělivost s námi – opravdu pohodový, nekonfliktní člověk. Dík taky Kilymu, za jeho hromadu článků. Tento fanoušek Valencie má opravdu velké fotbalové znalosti, které však často promazává denní dávkou alkoholu. A taky často píchá, tedy jako šipky do terče.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně medaile.

"Fanoušek Antikrista je momentálně zamilovaný, takže ho nebudu zaneprazdňovat svými bláboly, které by mu zatěžovali hlavu"

Reagovat
Kily

vznášim protest proti zakončení tohoto hodnocení a požaduji jeho odstranění. Já se dvakrát do (tej)dne stavim v hospodě a všichni mě máte za to, čím nejsem.

jinak docela čumim, že Kopy dokáže dát dohromady takovej dlouhej článek. Jsem docela rád, že to je jeho první, který nemusim opravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Kecy kecy...Pj řikal, že patřím k těm lepším v pravopisu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu tě bylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu tě bylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo asi takovéto "Jo Kopy, jsi v tom dobrý, fakt..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtějte, abych vytáhl některé vaše perly...

Reagovat
-Kopy-

Šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta.

Reagovat
smazaný uživatel

suprový příspěvěk,fakt se mi moc líbí

Reagovat
-Kopy-

díkes, aspoň někdo to ocení

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, fakt.

Reagovat
-Kopy-

Dr. Kyslík, 24.12. 16:14

To bylo asi takovéto "Jo Kopy, jsi v tom dobrý, fakt..."

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem to nemyslel, věř mi, fakt.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

docela sem se i u některých komentářů pobavil,a je to hodně vydařený,ale tím ti nechci lést do zadku!!! ale sleduju tvé připomínky,a stojí za to,sou trefné pravdivé a leckdy i humorné,jen tak dál!!!

Reagovat
-Kopy-

díky, vemu si to k srdci.

Reagovat
Kily

určitě nelez do zadku Kopymu, to je taková tyčka pohublá a mu třicet kilo i s postelí a kamínkem v každé botě, aby v případě větru neuletěl. Kdybys mu tam vlezl, tak několikanásobně zvýšíš jeho hmotnost, to by nedělalo dobrotu, musel by si koupit nový kalhoty

Reagovat
smazaný uživatel

však ty víš jak sem to myslel...ale dík za radu,popřemýšlím

Reagovat
-Kopy-

Tady vidíme názornou frustraci...

Reagovat
Kily

já nejsem frustrovanej, jenom mám dobrou náladu. A že bych ti záviděl? No nevim, kdybysme spolu šli třeba na fotbal a začalo foukat, tak bych z kapsy vytáhl provázek, omotal ti ho okolo nohy a pouštěl si draka

Reagovat
smazaný uživatel

i s drakem

Reagovat
-Kopy-

šedesátikilovej drak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz rikas druhy nejmladsi na srazu, tak kolik ti prosim je (jestli to tedy nepovazujes za prilis osobni)? Ja jen ze tu jeste nejsem dlouho a tak by me zajimalo, jaka alespon priblizna vekova skupina tu ucinkuje...diky ....

Reagovat
-Kopy-

Kolik bys tipoval ?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tipl 26

Reagovat
-Kopy-

...Tak z pravdou ven, je mi 17...v březnu 18...

Reagovat
smazaný uživatel

ou...tak skoro sem to trefil ale....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak neco takoveho sem cekal, dik ....a neboj jsou ty i mladsi....jako treba ja .....

Reagovat
-Kopy-

Tak mě je to jasné, já už jsem teda vzhledem k ostatním starý mazák

Reagovat
smazaný uživatel

Spravny pristup

Reagovat
smazaný uživatel

si takový inventář

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak na věku nezáleží, nalijme si čistého vína.

Yardovi je 69 a taky se chová v pohodě a zapadá i mezi mladší generací...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej -náctiletej závislák na zeleným čaji, co ani neumí počítat, mě opravdu urazit nemůže. Přičítám to schůzce s Audrey Dlaňovkou a třesu v pravém zápěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha yardo klid, neměl by ses ve svém věku takhle rozjíždět...

Reagovat
smazaný uživatel

za "proboha" čárku, fixlíři. Opravdu nemohu za to, že jsi propadl z počtů...

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, kdo neví, že se na začátku píše velké písmeno.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Velké písmeno je u Re: Re: Re..., tak zalez, šumaři.

Reagovat
smazaný uživatel

No to "RE:RE:" je vskuktu výkon, nechceš zajít k logopedovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Logoped ti spraví vady ve psaní? Já myslel, že jen řeč... Navíc chytří pochopí a Kyslík se hádá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, tys chtěl říct "Real Madrid", ale prostě to nešlo - Rererererere...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaříš z vody a očividně po rybě, protože to smrdí píčovinou...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ses tu ztrapnil poučováním, když jsi přitom ani nevěděl, že se na začátku píše velké písmeno.

Ale přisuzuji to blížící se sedmé dekádě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ti vtipy řídnou k půlnoci, ale není každý den posvícení, ani na Vánoce...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vypadáš přinasraně, pod stromkem hovno nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš, se snažíš, ovšem velice marně a trapně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrapnil ses ty svým poučováním a zároveň neznalostí pravopisu. Já už tě teď jen dodělávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yo juro por el santo escudo del Madrid que voy a cortarte los cojones!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nahore pri hodnoceni pisete, ze Kyslik nikdy neprohraje zadnou diskuzi. Ale proc? Predevsim proto, ze z vasi strany vam nikdy nedovoli to, co on sam praktikuje. V pripade takovychto pokusu se zacne smat a udela z vas nejvetsiho blba na foru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a za záplavy můžu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

No ted si krasne potvrdil, co jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Že jseš za blbe nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sis sel radsi nazdobit stromecek, misto toho urazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Už je od včerejška.

Reagovat
smazaný uživatel

Strojil si ho pri pozorovani te barcelonske tragedie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem teda víc než tři pořádné hodnocení

Reagovat
-Kopy-

Já tedy stále čekám na Kyslíka, a na tebe taky

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě?

Reagovat
-Kopy-

Tak na tvé hodnocení...

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Kopy, ale já jaksi nerad hodnotím. Navíc to asi neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož spuostu přispěvatelů neznám lépe jak z jejich příspěvků.

Reagovat
-Kopy-

Tak může to být něco malého, nemusíš jako já

Reagovat
smazaný uživatel

f

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že tvoje posrané "f" není 500.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ,je.

Reagovat
smazaný uživatel

děs

Reagovat
-Kopy-

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, "f" jako FotbalEuro...

Reagovat
-Kopy-

už sem myslel Fotbalportal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Andy, je to moje.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale hnus

Reagovat
smazaný uživatel

To přiznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoro 500

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Pro Eurofotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leda hovno, 500 pro Real a jeho věrné

Reagovat
-Kopy-

Díky Díky Díky

Reagovat
smazaný uživatel

503. taky dobré.

Reagovat
-Kopy-

Přiznávám, bylo to 503. alespon to bylo pro EF.

No ale stejně nevím kdo má 500...

Já chci aby měl ten čas tady na EF i sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám, já to i vím.

Reagovat
-Kopy-

Tak věřím no, ale ty sekundy by byly dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, PJ to i sliboval..

Reagovat
-Kopy-

Mohli by jsme to dostat jako dárek, zasloužíme si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo i rok, prostě jako u staré verze.

Reagovat
smazaný uživatel

500?

Reagovat
smazaný uživatel

Bezva yardo, máš jubilejní 504.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jak malou cenu stojí někomu udělat svinstvo, ale pokud tě to ukojí, proč ne, lepší než Audrey...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, stačilo abych vynechal jeden příspěvek a mohl jsi mít krásný 503.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvé podloudné snahy být jednička v píčovinách ti zvysoka seru...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsme viděl:

skoro 500 yarda 24.12. 17:04

yarda, 24.12. 17:04 skoro 500

ted 500 yarda 24.12. 17:04

yarda, 24.12. 17:05 500?

Napsal jsi jich nejvíce, tak aspon něco.

Reagovat
-Kopy-

Místo těch pičovin bys mohl napsat hodnocení frajere.

Reagovat
smazaný uživatel

Od loňska se toho moc nezměnilo.

Reagovat
-Kopy-

U tvého chování očividně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. Kopy, mám tam zkopčit loňské hodnocení, nebo si ho sám najdeš?

Reagovat
-Kopy-

V loňsku nejsem já

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsou Vánoce, svátky míru a klidu, tebe radši komentovat nebudu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo snad stojíš o názor vítěze "Ostrého jazyku" či "Zklamání roku"? Navíc jsem se sotva vetřel do TOP10 culés, z čehož jsem zdrcen. Nepomáhá mi ani to, že to hodnotil nekompetentní *arda.

Reagovat
-Kopy-

Rači ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nepo... Posun v žebříčku ti to postkritika beztak nevynese...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dělám maximálně jednou za rok a při pořádné příležitosti, ty se takto zviditelňuješ daleko častěji, tak nemel pantem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za rok, osmkrát... a ještě k tomu neuspěšně. To se ani nedivím, že se o tom po zbytek roku ani nesnažíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jiné priority, na rozdíl od tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň o vánocích si dejte pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň o vánocích si dejte pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je asi vymalováno. Real už to nepustí.

Reagovat
-Kopy-

Nekaž mi vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz se zkazili vcera ....

Reagovat
-Kopy-

Kameni - Jarque, Garay, G.Milito, Capdevila - Jesus Navas, Senna, Robinho - Messi, Aguero, Luis Fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

Jarque RB? Někdo lepší by tam nebyl?

Reagovat
-Kopy-

Já vím, že to je stoper.

Ale fakt sem nevěděl koho...

Ramos sem prostě dát nemohl, Alves letos nic moc, Zabaleta - to už by tam bylo moc z Espanyolu, Miguel průměr, tak co sem měl dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím už se fakt nedalo dělat vůbec nic, chlape. Je to holt těžká řehole. Moc se mi líbí Keita, ale nevídám ho pravidelně.

Reagovat
-Kopy-

... jo Keita hraje dobře, Raul García taky nehraje vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe místo Milita

Reagovat
-Kopy-

Netlač na pilu

Reagovat
smazaný uživatel

...je komunista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nerad trhám partu, ale letod hodnotit nebudu, páč by to bylo podobný jako loni, snad jen, že jsme se více zblížili (doktor, jarin, dejv, kopy, kily, PJ). Z některými jsme se více vzdálili (sterda), ale takovej je život - odděluje zrno od plev.

Snad jen napíšu, že skokanem roku je určo Kopy (beze srandy).

A snad ještě vzpomenu na sraz, kterej se vcelku povedl a poděkuju klukům, co přijeli. Ještě jednou díky, kluci. Jen škoda, že nás nebylo víc, hlavně škoda, že nedorazili Doktor a Dejv. Na ně jsem byl velmi zvědav, ale co se dá dělat

Speciální poděkování jarinovi za jeho "organizační schopnosti".

PS: možná to nevydržím a nějaký menší ohodnoceníčko během roku v práci splodím (přecejenom je tady vcelku nuda), ale uvidíme

Každopádně vám všem, kluci, přeju ze srdce štastnej novej rok

Jo, a ještě děkuju PJovi a Kilymu, že to tady udržujou při životě, je to tady stále výborné a je tady vcelku fajn osazenstvo.

Jo, a ještě děkuju PJovi za nový smajlíky. Výborná volba. Teď už mě tady opravdu nic nechybí

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele