35. kolo
20.05.2007 21:00 CET
0 : 6
(0:3)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (150)

Přidat komentář
Shevchenko

Tady to je jasné, kdy tam naposled Barca vyhrála? 2:1 (Torres, Aguero - Eto'o)

Reagovat
HOST*Cracker j.

Právě proto tam ted vyhraje

Reagovat
Pharrell

jj,souhlasim

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

pro barču je zápas na atlétiku noční můrou, huelva to taky nedá Realu lacino, we are back blanquinegros mates

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa pre Barcu kľúčový zápas. A to preto, že keby znovu neuspela, psychicky by boli na tom dosť špatne, obzvlášť keby Real trebárs bodoval. Naopak, ak vyhrá Barca, môže sa znova dostať do stratenej pohody.

Každopádne my to máme v rukách a keď si to prehrajeme, tak to bude len a len naša vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sa teším, že Dr. Kyslík to nevydržal a aspoň na záver sa tu ukázal, len teraz neviem, či prišiel gratulovať alebo si prišiel na konci sezóny pre gratulácie

Reagovat
smazaný uživatel

přišel pogratulovat Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaľuj čerta na stenu

Reagovat
HOST*-Kopy-

když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, ale bylo by to zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to v poklidu vydržel, vůbec mi zdejší prohnilé a zatuchlé prostředí nechybělo, ale holt jsem cítil jistou morální povinnost zde být i v časech nejtěžších (lépe řečeno horších), takže asi tak.

Jinak gratulovat vám opravdu nebudu, přestože titul prakticky stoprocentně vyhrajete. Real si titul nezaslouží.

Každopádně protekčňákům bych neblahopřál, i kdyby měli za sezónu 114 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

S gratuláciami sme na tom podobne, len dúfam, že sa v druhej polke tej vety nemýliš a že titul naozaj vyhrajeme. Inak keď tvrdíš, že Real si titul nezaslúži, tak Barca tým duplom nie.

Reagovat
smazaný uživatel

To "zdejší prohnilé a zatuchlé prostředí" bylo z větší částí i tvojí zásluhou. A tady ty kecy, jak to má Real v kapse, jsou hezké leč alibistické...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi kdo, že víš, čí to byla/je vina?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten, kdo do toho tady dost viděl, takže si své tvrzení můžu v klidu dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolit si ho může každý, vypovídací hodnotu má ovšem nulovou. Ale budiž, říkej si, co chceš, mně je tvůj názor opravdu zcela ukradený, jen vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, tak proč odpovídáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Opět máš chuť mi v tom zakazovat? Jestli ano, máš smůlu. Jestli ne, tak se blbě neptej a věnuj se tvým kamarádům z fóra, kde onu pravomoc omezovat jiné máš a hojně ji využíváš. Papa.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*R9

Týýý vole nechci se do toho zamotávat, ale nevím čemu se oba smějete?Yarda se ptá proč Kyslík odpovídá když jsou jeho názory vzduch a on na to se zakazováním...typickej Kyslík, já o voze ty o koze...nemám rád "vlezdoprdelky" a vy dva jste vzářnej příklad nebo jste tak hloupí, no fuj!!!

Reagovat
Xavi

Tak se do toho nezamotávaj ty hlupáku, když tomu evidentně nechápeš.

PS: jako vlezdoprdelka ses ukázal akorát ty.

Reagovat
HOST*R9

Jo máš pravdu že nechápu, tvoje jednání hrát si tady na frajera kterej se směje každé píčovině jen proto že je vypuštěna z úst "všeználka a všudybyla", kterej fandí stejnýmu klubu jako ty a ještě si tady nakonec budeš hrát na moralistu...bravo Xavi!

Reagovat
Xavi

Já si nemám zapotřebí hrát na rozdíl od tebe na frajera. Já jsem se jen zasmál, ty víš hovno čemu a ani jsem k tomu nepřipojil žádný komentář.

Jinak, jestli ti neslouží paměť, tak si pročti diskuze a spočítej si sám kolik tady já dávám smajlíků a vtipných poznámek a kolik ty.

Reagovat
HOST*R9

Narozdíl ode mně?Smál ses příspěvku Kyslíka, kterej byl od počátku až do konce výmysl, dobrá tedy jestli jsi se mu smál ironicky, omlouvám se ti...

Jinak netuším co jsi chtěl tou druhou polovinou tvého příspěvku říct?Objasňovat to nemusíš, stačí se podívat na příspěvek u článku s Valdézem a svůj obrázek si udělám sám...

Reagovat
Xavi

Jaký máš problém u článku s Valdésem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, kdybys aspoň uměl jeho jméno. Ale chápu, že máš jistě důležitější věci na práci, budování kultu osobnosti na vašem fóru není jen tak, i když teda s využíváním možnosti vyhození kohokoli nepohodlného je to mnohem snažší.

Reagovat
HOST*R9

1. počešťování, nemyslím si že by tohle bylo až tak důležité...pro tebe zajisté ano, rád hledáš chyby u jiných...co jiného taky dělat když ty sám žádné chyby nemáš, musíš se poohlédnout po jiných...nezazlívám ti to... ...jinak máš pravdu, těmahle drobnostma se opravdu nezaobírám, jak už jsi řekl mám důležitější věci na práci...

2. Jsi si jistej že druhá část tvýho příspěvku směřovala právě ke mně? Mimojiné já ten krok chápu, to fórum je o fotbale a Hrubinho tam nechodil přispívat na téma fotbalu...tím krokem se zamezil nepořádek v diskuzích a věř že nikdo nebyl zvědavý na jeho výlevy, svou ubohost může ukazovat tady...je zajímavé že jiní culés tam být mohou, rivalita jde vyjádřit jinak než to ukázal právě Hrubinho...jak už jsem řekl, i když s tím nemám nic společného, s tím krokem souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samozřejmě plně chápu, s odpůrci režimu se musí jednat nekompromisně. Avšak nemůžu si nevšimnout jistého jevu, který se od dob založení fóra (btw., zrovna když se začalo dařit ) vyskytuje. Věty typu "Proč reaguješ?" nebo "Nechtěl by sis dát zase přestávku?" vypovídají o tom, že si yarda příliš neuvědomuje, že zde žádné utlačovatelské pravomcoe na zvyšování sebevědomí praktikovat nemůže. Jak už jsem psal dole, je jen v jeho zájmu, aby si to uvědomil a jen v tvém zájmu, aby ses ho přestal zastávat, protože jestli opravdu nejde o klubovou příslušnost, tak tě za chvilku on sám označí za vlezprdelku. Pokud tě tak neoznačí, není jistě náhoda, že zrovna Xavi je označen za vlezprdelku a zrovna Hrubinho byl vyhozen z fóra.

Reagovat
HOST*R9

"odpůrci režimu" , to u tebe zavání až s fanatismem...jinak dovol mi malou poznámečku, asi mi unikl důležitý fakt v této diskuzi, kdy ti yarda zakazoval reagovat?

A mimochodem já vím že to budu mít teď složitý ale snažím se ti říct že je to úplně jinak než jak si ty myslíš...je nereagoval vůbec na yardu a opravdu s tím že jsem na ně zareagoval neměl yarda nic společného (je pravdou že madridisti drži spolu stejně jako vy, to nemá cenu rozebírat), ale já reagoval čistě na ty dva, nechápal jsem proč se smějí, když jsi si vymýšlel již od samého počátku tvého příspěvku...každopádně už jsem to vysvětlil, není třeba to dále rozebírat...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže drží pospolu, zkus ho o tom informovat, bude to pro něj jistě novinka. Teda samozřejmě jen v případě barcelonistů, u Realu ej to podle něj očividně zcela normální.

Ale samozřejmě že z fóra nevyhazuje podle klubu, kterému se fandí, to je jen čistá náhoda...stejně jako s tím vlezprdelnictvím.

Reagovat
HOST*R9

Tak je jasný že ne všichni ale obecně se to dá tvrdit...najdou se tací kteří si prostě nesednou...mimojiné vyhodil jednoho člověka podle mých zdrojů, takže nevím o jakým vyhazování tady pořád mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak dlouhoto fum běží? Tak dlouho, jak se daří Realu (náhoda), takže velmi krátce.Kolik lidí by sis za tak krátkou dobu představoval?

Drží pospolu, je zvláštní, že yardovi to tak vadí, ale jen u barcelonistů.

Reagovat
HOST*R9

Ale to říkej mu a ne mně pořád, mimojiné mně by mohlo přijít zase zvláštní že si vybíráš z mých příspěvku jen to co se ti hodí, ale u tebe zrovna je to již taková tradice...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to říkat mu? Tak já myslel, žd když už se zapojuješ do cizích diskuzí, tak to uděláš se vším všudy. Takžk dyž zkritizuješ mě, udělšá to i něho. Pokud ne, tak jsme zase u "držení pospolu", které yardovi tak vadí a označuje to za velzprdelnictví...jen u barcelonistů.

Reagovat
HOST*-Kopy-

No takže R9, teď už tu každý rozumný člověk ví kdo je tu vlezdoprdelka

jo a spešl pro tebe:

Reagovat
HOST*R9

Ok

Reagovat
HOST*R9

Mně jen uchvacuje jak Kyslíkovi ty jeho kecy všichni žerete, přitom evidentně řekl hned na začátku tohohle všeho nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se do toho nechci motat, ale jaký konkrétní nesmysl napsal?

Reagovat
HOST*R9

yarda mu něco zakazoval?Hojně se využívá omezování lidí na našem fóru?

podle mě to je nesmysl...

Reagovat
HOST*R9

Každopádně s tím končím, říkám naposledy vůbec jsem do toho nešel kvůli tomu pomoct nějak v té diskuzi yardovi, jen jsem se chytl těch dvou a blábolu Kyslíka...každopádně jsem se do toho asi neměl zapojovat, v tom byla chyba...to co jsem zkritizoval se nakonec obrátilo proti mně ( ), z čehož jsem velice udiven a unaven...žádného výsledku by jsme se nedočkali a proto uzavírám tuto diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nikde neřekl, že mi něco zakazuje. Jen jsem se ho zeptal, protože už podruhé měl jeho příspěvek podobný nádech. (prvně: "Nehctěl by sis dát zase pauzu..")

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se tuto rozbujelou diskusi pokusím ukončit, protože za ní tak trochu můžu. Že Kyslík o svém voze a jiní o obecné koze, to je celkem známá věc. Že díky svému přístupu tady během své podivné pauzy (z hlediska důvodu) skoro nikomu nechyběl je další věc. Že hádky, ve kterých je vítěz pouze on, díky utlučení konkurenta debilitami, chyběly zase jemu, je patrně důvodem jeho návratu. Proto jsem se ho slušně otázal, zda si nechce dát třeba další pauzu... Že on si to vyloží takhle dryáčnicky, je opět jeho problém.

Ad forum: Nevzniklo kvůli tomu, že se Realu začalo dařit, to je nesmysl a sám autor tohoto nesmyslu velmi dobře ví pravý důvod. Že jsem vyhodil "odpůrce režimu" Hrubinha je fakt, ovšem dotyčný si spletl bohužel forum Barcelony s forem Realu Madrid, ale to je jeho problém, že neumí číst. Rozumné "odpůrce režimu" jsem nevyhodil, stačí se podívat do seznamu uživatelů. Tak se otírej doma o myš nebo klávesnici a přestaň se snažit dementníma blábolama provokovat, ač chápu, že ti to během těch dvou měsíců chybělo. A co se týče držení pospolu, tak nevím nevím, protože fanoušci Realu skutečně pospolu drží, zatímco vy jste schopni se do krve hádat i mezi sebou. A abych ještě na to konto reagoval na jednu drobnost. R9 vyčítáš, že píše blbě příjmení vaší žvejkací brankářské jedničky a jinak si schopný vyplodit tohle? "Opět máš chuť mi v tom zakazovat?" Cos měl z maturitního slohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys sám řekl, že ti hádky chyběly, proto jsi ji nejspíše i rozjel. Zbytek jsem nečetl, pokud i tam budou výmysly, tak bych z toho beztak nic neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek si RADŠI nečetl, jsi chtěl říct, protože bys musel přiznat sek, což ty nedokážeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč číst zbytek, když už v první odstavci si vymýšlíš? Tuhle hádku jsi sám rozjel (účelově).

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je označuješ slovem hojný jednoho člověka, tak to ti musí parádně kapat na karbid. Slušný (i barcelonský) fanoušek na forum může přispívat, jak chce. Tamten případ měl jaksi potíže s čtením a ty pro změnu zase s počtama, no každej máme něco... Dva řitní alpinisty nekomentuju, to už udělal kolega R9...

Reagovat
Xavi

Yardo, ty tvoje keci jsou fakt nemožný, už delší dobu pozoruju že deš bohužel dost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím, jeden člověk stačil, aby ti to jaksi stouplo do hlavy, znovu ovšem opakuji. Zde žádné takové možnosti nemáš a je v tvém vlastním zájmu, aby sis to uvědomil.

PS: Není jistě náhoda, že se ozval zrovna R9. Ale neboj, ho žádným "vlezprdelnictvím" a podobně nazývat nebudu, to je očividně parketa pro tebe, navíc jen v jednom gardu. Pak však vznikají docela srandovní situace, kdy na jedné straně jedny napadáš a na straně druhé, tvé, ti to nevadí.

PS2: Hoď si blicí smajlík, ať je ti líp.

Reagovat
HOST*R9

Já chtěl jen upozornit, že ačkoliv jsi to hezky napsal, je to naprostá blbost... Jinak děkuji za tvou schovívavost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jedno cos napsal a cos tím myslel, to ovšem neznamená, ež na to nemůžu reagovat.

Reagovat
HOST*R9

Neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš.

Reagovat
HOST*R9

To ti ale tady nikdo nezakazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to odpověď na otázku.

Reagovat
HOST*Tavo

Může se stát zázrak... ale upřímně - my na Atlético neumíme

doma a venku už vůbec ne. Na Atlético prostě vůbec neumíme.

A teď potřebujeme vyhrát... Ale jak? Týmovej duch je silnej možná tak na tiskovkách, Frank to už bohužel nemá moc pod kontrolou, z naší hry nepramení skoro žádný góly, hráči jsou určitě zlomení, vlastně musí být zlomení.

Zázrak? Myslim, že ne. Ale doufam v něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že ste neodhadli ten pravý čas na obmenu kádra. Hráči sú už dlho spolu v podstate v rovnakom zložení a to sa muselo prejaviť. Niečo podobné sa stalo aj nám, keď sme včas neobmenili lídrov Figa a Zidana. Ronaldinho už sa u vás necíti herne dobre a tak to aj vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to není jen o lídrech, oni nebyli schopni propustit třeba ani ty krajní obránce, se kterými dlouhodobě nevládla spokojenost, nechali si je za zásluhy jako součást vítězného týmu, což byla chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s tebou, oni fakticky nič nezmenili a ono ako v ten konkrétny čas ani možno nebol dôvod, ale každému je jasné, že vyhrávať sa nedá stále, tak mohli obmeniť keď nie lídra, tak aspoň novú krv z hráčov 2. vlny, jak hovoríš ty.

Samozrejme, ešte môžu vyhrať La Ligu, ale chceli určite viac...

Reagovat
smazaný uživatel

už jim tady radíme jak oni vždycky nám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máte oba pravdu. Teď už všichni ví, že nemůže žít "navždy" z jednoho přestupovýho období a s jedním stejným týmem. U nás by mělo dostat padáka minimálně osm hráčů a to ještě nepočítam místními culés nechtěné Ronaldinha, Márqueze, Xaviho a Deca.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nechce Xaviho?

Reagovat
HOST*Tavo

Jiří ! efcébéčko

Reagovat
smazaný uživatel

On už si to rozmyslel.

Reagovat
HOST*Tavo

O tom nevim, ale ono mu ani nic moc jinýho nezbývalo. Chtít odchod Xaviho je prostě blbost, ať se na to koukal z jakýhokoli úhlu pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

No šak proto ti to taky říkám, když nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A díky komu si to rozmyslel? Jen se přiznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že jsem se přimlouval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, stejně jako o příchodu Henryho a Lamparda , se spekuluje o nástupci Franka. Má to být buď Marco Van Basten nebo Luis Enrique. Upřímně - Van Basten neni špatnej, Luis Enrique je snad vtip (to ať nás trénuje radši Maradona).

Ale - já osobně bych Franka nechal, pokud nebude chtít odejít sám. Spíš bych vyhodil Neeskense a našel bych pořádnýho asistenta. Někoho charakterního, tvrdýho, bez respektu k hvězdám. Někoho, kdo by zachránil Rijkaarda před jeho

slabostí a nedůrazností. Někoho, kdo by nechal ty zhýčkaný princezny jako je Ronaldinho potit krev a nebral by si žádný servítky. Tudy podle mě vede cesta.

A dál - pokud Txiki potvrdí své dosavadní "výkony", ať jde.

Taky v pozici sportovního ředitele bychom měli mít někoho, kdo je schopen vést tak velký klub jako Barca. Vemte si třeba HSV - klub nic moc, liga nic moc, ale dokázali bez problémů a bleskurychle natáhnout Kompanyho a Van der Vaarta!!! Takhle bych si to představoval. Potřebujete hráče na nějaký post, který nás tlačí? O.K., do měsíce máte mít hráče, na které si jen vzpomenete.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Enrique , jdu si nabít flintu

Reagovat
smazaný uživatel

A já do řeznictví pro prasečí hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho má buď trénovat béčko, nebo asistenta v áčku. Jako druhého asistenta do áčka bych ho bral, potřebujeme někoho, kdo hráče vyblázní.

Reagovat
smazaný uživatel

vybláznit možná dokáže, ale nemá charakter...

Reagovat
smazaný uživatel

To zní jak nějaká parodie, od fanouška Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, vyvrátit to nedokážeš

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se dá obhájit/vyvrátit to, že má/nemá někdo charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

přestoupil od nás k vám, což dokážu pochopit, ale aniž bychom mu kdy něco udělali, tak se na Bernabéu vždycky choval jako zvířátko, a to už fakt pochopit nedokážu... ale to je jedno, tohle se tady probíralo už snad 30x, každej na to má svůj názor, pro mě je to jeden z nejméně sympatických hráčů a znovu opakuju, že ne kvůli tomu přestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste mu nechtěli prodloužit smlouvu (nebo za velmi směšných podmínek), odešel jako volný hráč, nepřestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, nicméně to není pro něho omluva, jinak pochybuju, že hráči základní sestavy bychom nabízeli menší peníze než měl, takže zase tak směšný návrh to asi nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě ani žádný návrh nebyl, Sanz se rozhodl, že mu smlouvu neprodlouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli hrál blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jen potvrzuje to, co říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

nevymýšlej si

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni třeba na wikipedii a pak se omluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred sezónou som to trochu predvídal , keď som tvrdil, že odchod Ten Cateho je veľká chyba. Mali by ste si ho vziať späť, ale ťažko povedať, či by to ešte malo zmysel. Dvakrát plávať v tej istej vode...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, že by to s ním bylo jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto , len sa držím toho, čo sa povráva, že to, čo Neeskensovi s Rijkaardom trvá dlhé dni, vymyslí Ten Cate za 10 minút. A že sa to povráva zrovna z vašej strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, fajn.

Tak teď mi ještě vysvětli, proč je to "chyba", když to bylo jeho rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě chce říct, že to byla velká ztráta, která Henkovi prospěla, ale nám ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hodný, ale myslím, že ze slovenštiny do češtiny nepotřebujeme překladatele.

To, že nám to uškodilo, neznamená, že to byla chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nižšie sterdovi som v reakcii uviedol, jak som to myslel.. Bola len jediná možnosť ako ho udržať, ale tá bola asi hodne nereálna, takže to dopadlo jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba by to byla, kdyby jsme ho vyhodili, ale jelikož dostal od Ajaxu šanci na hlavního trenéra, tak to od vedení chyba rozhodně nebyla.

Reagovat
HOST*vazquez

Nemyslel som to tak, že to bola chyba vedenia, ale proste sa to stalo. Takže sa opravím : nie chyba, ale dajme tomu : škoda pre vás. A navyše je veľa okolností naraz a Ten Cate je len jedna z nich. Docela sa teším inak, jak to budete v lete riešiť, či to budete robiť inak ako my pred časom...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda to byla určitě, Ten Cate měl na mužstvo velký vliv a byl tím přísnějším a takticky velmi dobře založeným koučem, takže by se určitě hodil. Sám jsem zvědavý, jak to v létě budeme řešit.

Reagovat
HOST*antimadrista

Já bych Luise jako trenéra bral, teda jako druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na Merce jsem i četl, ež chcete koupit Puyola, ale tak nějak zahrála roli přirozená inteligence a došlo mi, že se tam opravdu nedá všemu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu taky moc nevěřím, ale sranda musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spíše k pláči, stejně jako ten Turek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je spíš k pláči, že se opičíme po vás, ač to zhusta bývá naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

To ej tak, když se niavně věří novinám, které často jen opíšou námět s vyměněným klubem.

Reagovat
Marv

Torres 2

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to prostě nedá a tak i v době, kdy mam hlavu plnou boje o titul, musim myslet na chvíli, kdy se otevře transferový trh.

Chci mluvit jenom o hráčích, které potřebujeme.

1. Kvalitní levý obránce, který by eventuálně mohl zaskočit ve středu hřiště. Disciplinovaný, podávající stabilní výkony, s vítěznou mentalitou a pevnou morálkou.

Tady mi to vychází na Chivua a v horším případě na Abidala.

2. Štítový záložník. Jistý v obraně, dobře kontrolující míč, klidná a přesná rozehrávka. Chce to taky důraz a nebylo by od věci, kdyby měl tu kuráž a čas od času se pokusil o tvrdou střelu z větší vzdálenosti.

Nejvzácnějším exemplářem je Xabi Alonso, dobrý by byl taky Mascherano a Sissoko. Neboli všichni defenzivní záložníci Liverpoolu.

3. Čistokrevný striker. Rychlý, neúnavný, důrazný, tvrdý. Musí mít obrovskou rychlost a to jde ruku v ruce s kontrolou míče v pohybu. Hlavně žádného latinoameričana!

Nejlepší se mi zdá Martins, ten by byl dokonalý. Někdo si řekne, že to je typově Eto'o, ale možná je nejlepší alternace za Samuela druhý Samuel, totiž Obafemi.

4. Pokud odejde Deco, potom samozřejmě tvořivého záložníka, tvůrce hry. Deco byl naprosto dokonalý, ale má jisté zaječí úmysly a navíc má v Barce nejlepší asi za sebou. Já bych ho nechal, ale na mě to samozřejmě nezávisí.

Takže pokud na soupisce pro příští sezonu nebude figurovat Deco, ocenil bych na jeho pozici Diega nebo Sneijdera.

Myslím, že co se příchodů týče, máme tři jasný priority.

Hlavně to chce hráče stabilní, silné a odolné. Ať trochu

namíchají ty naše hračičky a kouzelníky jako jsou Deco, Xavi, Ronaldinho, Messi. Tajemství úspěchu je v tom mít vyvážený tým. Tak ho vyvažme.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Alves, Abidal, De Rossi, Torres

Abidal(10-15), De Rossi(20-30), Diego Milito(20)

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu, De Rossi, Sneijder, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu by sa mi po futbalovej stranke pacil, ale tie jeho zranenia ma moc chladnym nenechavaju.

http://www.romaforever.it/en/players/chivu.htm

S Torresom suhlasis ?

Reagovat
smazaný uživatel

už by měl konečně přestoupit a u vás by vyřešil spoustu problémů, třeba byste mohli i změnit útočné rozestavení z 2-1 na 1-2 (Eto´o s Torresem vedle sebe), peníze bych neřešil, šetřili jste už dost dlouho, teď potřebujete aspoň 4 pořádné posily...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som rozmyslal na dvojicou Etoo - Torres a pod nimi Messi. Spanielsko to hralo na MS podobne. Kazdopadne by som nepredaval este Ronaldinha, ale Torresa kupil navyse. Na jednej strane si stale hovorim, ze je to luxus a na druhej strane sa Etoo zrani a my nemam hraca, ktory by ho dokazal nahradit. Uvidime, co predvedie Torres, ale davnejsie by som povedal, ze prave on ma k Etoovi po hernej stranke blizko. V poslednej dobe vsak isiel dole. No ale i tak by som ho kupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ronaldinha už nevyťažíte nič výnimočné, leda tak pekný balík za predaj. A Eto´o mám pocit, že u vás dlho nezostane, lebo sa necíti dobre. Možné je, že problémy Ronaldinho vs. Eto´o sú realitou, a preto by ste mali aspoň jedného poslať preč.

Reagovat
smazaný uživatel

"Z Ronaldinha už nevyťažíte nič výnimočné, leda tak pekný balík za predaj."...to su odvazne slova...

"A Eto´o mám pocit, že u vás dlho nezostane, lebo sa necíti dobre."

Trenér Barcelony se na tiskové konferenci ještě vyjádřil velmi potěšeně k tomu, že Ronaldinho a Etoo potvrdili, že příští sezonu zůstanou v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to pravda, tak som rád, pretože Ronaldinhove zlaté časy u vás podľa môjho skončili. Pripomína mi to trochu prípad Ronaldo u nás. V tom, že sa mi zdá, že Ronaldinho potrebuje zmenu , aby znovu fanúškom ponúkal geniálne kúsky, a nie iba slabé záblesky.

Inak Rijkaard by mal viac teraz sledovať svoju situáciu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by s Torresem věčně neprohrávali s Atléticem...

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, kto prvý siahne na Elmandera

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

žeby?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, takhle by to taky šlo, ale je to dost nereálný. Torres moc drahej (taky bych nešetřil, ale o něj si můžou říct 40 mega), De Rossi je asi navěky věků Říman a za Alvesem stojí vedení Sevilly, který nám ho buď nedá a když už, tak za nehorázný prachy....

co to zkusit takhle:

-------------------------Valdés(Rubén)-------------------------------

Zambrotta(Oleguer)--Puyol--G.Milito(Thuram)--Chivu(Sylvinho)

---Deco/Diego/Sneijder----Xabi(Márquez)----Xavi(Iniesta)---

---Messi(Dos Santos)---Eto'o(Martins)----Ronaldinho(Saviola)---

G.Milito(15) +Chivu(17) +Martins(15) +Xabi(25). Ty ceny jsou možná i nadsazený, takže by to bylo snad za míň. A když se od toho odečtou odchody Guddy(11) +Edmílson(5) +Motta(7) +Giuly(8) +Gio(1.5) to vychází na 72 - 33 = 39 milionů z 50 možných...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si naopak myslim, ze tie ceny su nizke. Milito za 15 asi nebude, to iste plati pre Martinsa. Na druhej strane za Giulyho 8 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito nebude vůbec (chtějí za něj kolem 25), Chivu tak za 20, Martins šel za 15 do Newcastlu (!!!). Za Giulyho 8 nikdo nedá, Guddy do deseti (8-10), Edmílson tak za 3, Motta 6, Gio 1,5.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ceny byli samozřejmě jenom orientační a abych řek pravdu(i když vám to je jasný) tak se v nich moc nevyznam...

Jestli nebude Milito a teď ještě Sneijder do Vale... Diega nepřivedou, Xabiho nevyválčí... jak teda chtějí udělat pořádnou zálohu??

Bojim se o nás, bojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych nepovedal, že ho potrebujete vyvážiť, vyvážený je dobre. Podľa mňa ho treba len oživiť nejakou novou krvou..pretože všetko , čo je dlho stojaté sa stáva zatuchlé

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Cracker j.

15:51 - Van Bronckhorst se rozhodl zůstat

Gio Van Bronckhorst před několika týdny uvažoval o možnosti přestupu do PSV Eindhoven, nakonec si ale vše rozmyslel a rozhodl se dodržet smlouvu s Barcelonou. "Moje budoucnost je jasná, mám ještě na jeden rok smlouvu s Barcelonou, kde jsem šťastný," řekl nizozemský reprezentant.

Reagovat
HOST*

A proč to píšeš podruhé,když to je na uvodní straně.páne Bože

Reagovat
HOST*Cracker j.

Aby se měli blbý na co ptát

Reagovat
HOST*

To je fakt

Reagovat
HOST*casillasiker

Kouknete na www.casillasiker.estranky.cz jsou aktualizovany

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola neni v nominaci na Atlético. Zase dostal přednost "master" Gudjohnsen. Koukam, že všichni z vedení i realizačního týmu Králíčkovi to rozhodování o budoucnosti dost ulehčujou.

Já už se fakt zbláznim. Sneijdera jsme nechali bez boje Valencii, a opět se mluví o fotbalistech jako Lampard a Henry

A potenciální posily nikde. Mě se zdá, že Txiki ani neví kudy kam, nemá představu, stejně jako Frank asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se proboha uklidni, ty kašpare.

Reagovat
HOST*

Nerouhej se.

Reagovat
HOST*Tavo

Kdybych někomu v tvý pozici řikal kašpare, tak bych se musel stydět.

Reagovat
HOST*Tavo

Bohužel jsem se dneska definitivně utvrdil v tom, že teď nehrajeme jen o titul. Nikdo tohle neberte jako demoralizující kecy, protože to není mým cílem. Ale při pohledu na tubulku a s přihlédnutím k formě a hlavně i štěstí Sevilly, Realu a Valencie můžeme docela snadno, pokud nezabereme, skončit čtvrtí. Vůbec to teď hráčum nezávidim, já bych měl noční můry. Snad to zvládnou, teď potřebujou víc než kdykoli jindy podporu fanoušků. Není to lehká situace. Pokud skončíme čtvrtí, tak to neni zase taková katastrofa, protože zaprvé budeme mít možnost hrát Champions league a potom taky jsme si letos pohár hořkosti vypili skoro dodna. Ale tenhle titul chci víc než kdykoli jindy a myslím, že si zasloužíme víc než Real a Valencia. V případě Sevilly to už tvrdit nemůžu. Ale uvidíme jak to dopadne, ještě neni nic ztraceno a máme tým s obrovským potenciálem. Visca el Barca!

Reagovat
HOST*Lumpik

Fandím Realu tudíž si nepřeji aby Barca v dnešním zápase nějak bodovala, ale musím uznat že ma za poslední roky převahu nad všemi evropskými tými dokonce i nad Realem, má velmi pěknou a koncentrovanou hru ale letos přeji titul Realu!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

Reagovat
HOST*lumpik

uvidíme, je fakt že má Barca zápas dobře rozehraný, ale ale v La primeře se může stát cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi to připomíná ten ze sezóny 93/94, tak hlavně ať se to nevyplní...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to svinstvo. S Betisom okrem golu dalsich 5 tutoviek a nedame ziadnu. Dnes nam to tam padalo TAKMER vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů, břevno, tyčka a další řada šancí... Jak už jsem kdesi psal, konečně v této sezóně něco, na co budu moc příjemně vzpomínat, přestože budem bez titulu.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Šance je malá,ale je

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď si tím tak jistý. Realu nebude přát štěstí donekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle některých to vůbec štěstí není.

Ale ne tak uvidíme no, já v titul nevěřím, a tak jsem rád, že mi Barca opět po čase udělala radost aspon tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Však rozhodovat zápasy v devadesáté minutě je jakási vnitřní síla mančaftu, jak jsme se dočetli.

Každopádně v titul doufám. Je to padesát na padesát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak překrásný druhý poločas. Naprostá exhibice. Rozhodl závěr prvního poločase, tam nám spadlo opravdu všechno. Až jsem litoval, že jsme takové štěstí neměli proti Betisu Atlético mohlo v klidu dostat ještě větší příděl. Upřímně -> dobře jim tak. V posledních letech jsme si toho s nima vytrpěli hodně.

Jsem rád, že jsme toto zdánlivě těžké utkání zvládli a pořád můžeme promluvit v boji o titul. I když se musíme spoléhat na klopýtnutí Realu. V což pevně věřím na hřišti Zaragozy...

Reagovat
Messiáš

To by nam mohlo zvysit sebevedomi .Ale do nejake 30. minuty nez Ronaldinho dal tycku tak ten zapas vypadal jako cela nase sezona .Snad Real zaváhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. To slovo vystihuje všechno. Tým odehrál fantastickej zápas, kterej se zapíše zlatym písmem do historie. Já už vlastně ani nemam slov, byla to nádhera. Gratuluju a děkuju.

Reagovat
HOST*antimadrista

Já to fakt nechápu, s Betisem doma 1:1 a Atlético rosekáme 6:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele