24. kolo
19.02.2006 17:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Cádiz CF - CA Osasuna 1:3

Osasuna Pamplona vyhrála v Cádizu a drží si čtvrtou příčku, která by znamenala kvalifikaci LM. Domácí po prohře v Seville zklamal i v tomto utkání. Cádiz začal náporem, po Lobosově rohu hlavičkoval nad De la Cuesta. Do vedení dostal domácí právě Lobos, když se trefil z trestného kopu a Ricardo neměl šanci jeho střelu chytit. Osasuna kontrovala nepřesnou střelou Delporteho, Muňoze vychytal gólman Armando. Vyrovnala po centru Delporteho, který do sítě hlavou usměrnil Miloševič. Pamplona brzo zápas otočila, když další úspěšný útok rezultoval v trestný kop Davida Lópeze a i on si našel cestu za Armandova záda. Po zákroku Ricarda na Medinu se domácí dožadovali penalty, ale sudí je nevyslyšel. Do druhé půle vstoupili také lépe domácí, Estoyanoff si udělal místo ve vápně, ale pak trefil jen tyč. Ke smůle Cádizu trefil o pár chvil později Medina břevno. V závěru zápasu se po brejkové akci Osasuny trefil po přiťuknutí Miloševiče ještě Raúl García.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele