31. kolo
10.04.2005 19:00 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Real Madrid - FC Barcelona 4:2

Real Madrid zvítězil nad Barcelonou a dokázal, že to ještě myslí se ziskem titulu vážně. Fanoušci u TV obrazovek i na Santiago Bernabeu viděli špičkový a dramatický zápas, který byl vrcholem letošního ročníku Primera División a možná i celé fotbalové sezony. Ze zisku tří bodů se radoval šťastnější domácí celek.

Real se představil v ofenzivní sestavě, když se do základu dostali tři útočníci Raúl, Ronaldo i Owen, místo tak v záloze nezbylo na Figa, dále chyběli i Guti se Samuelem. Argentinského stopera nahradil Pavón. Barce se stihl uzdravit Puyol, připraven byl i Ronaldinho, a tak jedinou ztrátou byla karetní suspendace Deka, místo něhož hrál Iniesta.

Fotbal s totálním nasazením se hrál od první minuty, centrovaný míč se pokusil dostat za Valdésova záda Raúl, ale pomohl si v souboji rukou. Na madridské ikoně byla vidět obrovská touha poprat se o místo v kádru Realu i pro příští rok. Při hlavičce na půlce hřiště se srazil čelem s Puyolem, roztrhl si obočí a musel být ošetřen za postranní čarou. I v 10 lidech se Merengues hnali dopředu, centrovaný míč proletěl pokutovým územím hostí, Gio jej při odkopu netrefil a k míči se tak dostal Ronaldo. Všiml si na zadní tyč nabíhajícího Zidaneho, poslal mu přesný pas a jelikož se ze Zidanem nevrátil Belletti, měl Francouz snadnou pozici a poslal Real hlavou do vedení. Při dopadu na trávník se srazil s tyčkou, ale mohl pokračovat ve hře.

Na druhé straně se pěkně uvolnil Márquez, ale vypálil těsně vedle, hlavičku stejného hráče po trestném kopu Xaviho Casillas kryl. Zastřeloval se Eto'o, ale obrana stihla včas jeho pokus zblokovat. Mnohem nebezpečnější jsou ale domácí, zblokována je však i rána Roberto Carlose při přiťuknutí Ronalda. Pak už ale dává Real druhý gól. Ronaldo je faulován, dobrý trestný kop posílá do vápna Beckham, na zadní tyči jsou zcela volní Zidane s Ronaldem, hlavičkuje Brazilec a do poloodkryté branky zvyšuje na dvoubrankový rozdíl. Při bránění se opět někde zapoměl Belletti, Xavi leží po prohraném souboji na zemi. Barca vypadá, že je ještě myšlenkami v šatně, Giuly se snad za 20 minut vůbec nedostal k míči.

Prapor hostí pozvedl mimořádně motivovaný Eto'o, který po zbytek první půle řádil jako utržený ze řetězu, ze stoperské dvojice Helguera + Pavón si dělal trhací kalendář. A brzy zařídil i snížení. Obešel Pavóna, narazil si s Xavim, jehož nechal hrát Helguera, prohnal se i okolo Roberto Carlose a doťukl podél Casillase míč do branky.

Útoky se střídaly na obou stranách, i když Barca jich měla víc a byly nebezpečnější. Eto'o těsně minul Giův centr, dělovkou nad pálil zdálky Gravesen. Giuly prolomil ofsajdovou past, prodral se okolo Roberto Carlose, ale branku netrefil. Po Xaviho centru uklidil míč před číhajícím Ronaldinhem Salgado, po perfektní Ronaldinhově akci střílel nad Giuly. Kouč Realu Luxemburgo se zřejmě zhlédl v Mourinhovské taktice a i jeho tým byl velmi efektivní. Ronaldo potáhl míč, Beckham jej přenesl na druhou stranu, tam přesprintoval Roberto Carlos Xaviho, přihrál míč nabíhajícímu Raúlovi, který poslal i přes teč gólmana Valdése míč do sítě. Opět přišel úder po levé straně Realu, kde chyběl Belletti.

Raúl musel být znovu ošetřen, neboť mu stále krvácelo obočí, s několikadenním strništěm a náplastí nad levým okem připomínal spíše profesionálního zabijáka, než fotbalistu. Barca útočila, Gio trefil v dobré pozici jen Casillase, Eto'o se snažil prodriblovat do šance, ale byl včas faulován.

Do druhé půle vstoupila Barca náporem, po Eto'ově pasu střílel opět jen do Casillase Guily, kouč Rijkaard na lavičce jen nevěřícně kroutil hlavou, co všechno dnes může malý francouz spálit. Na kraji pokutového území se pokusil zmást a zesměšnit Zidaneho Ronaldinho, ale ten se ze svého obranného postavení vylákat nenechal. O drzý průnik kolem Ronaldinha se pokusil Salgado, ale sudí ho chybně zastavil pro údajné zpracování rukou.

Barca tlačila, Real byl nebezpečný z brejkových situací. Ronaldo se pokusil vysunout do sóla Raúla, ale ten jeho úmyslu neporozuměl, Beckhamův trestný kop Valdés snadno chytil. Nejnebezpečnější z barcelonských byl Eto'o, Real ho často zastavoval jen za cenu faulů. Byl to Real a spolupráce dvou angličanů, která zařídila čtvrtý gól Merengues. Beckham poslal milimetrový pas Owenovi, ten šel sám na Valdése a prostřelil ho. Real vedl 4:1.

Na hřiště šel za Giulyho Maxi López, po pěkné kombinaci hostí však minul míč na šestnáctce Eto'o. O snížení se postaral Ronaldinho. Maxi byl na kraji vápna faulován Roberto Carlosem a Ronaldinho nádherně zakroutil trestný kop kolem ve zdi nadskakujícího Ronalda do sítě. Casillas byl bezmocný. Slibně se rozvíjející Ronaldinhovu akci nešťastně zastavil překážející rozhodčí, další ranou pro hosty bylo zranění Eto'a, který při běhu špatně došlápl a nahradit ho musel Damia.

Real dřel, aby si výhru udržel, nebývale bojovný byl Ronaldo, který se při bránění vracel poctivě i na vlastní půlku. Maxi López byl přidržen, další trestný kop však Ronaldinho zamířil do zdi. Real prostřídával, postupně přišli za Owena Figo, za Raúla Solari a Zidaneho Celades. Ronaldovu střelu Valdés kryl, zdálky napřáhl Beckham a jen těsně minul branku. Na druhé straně se přes Salgada prodral do šance Ronaldinho, ale Casillas skvěle zachránil. Poslední šanci úchvatného zápasu, který měl skvělé tempo až do konečného hvizdu, měl hlavičkující Márquez, ale Casillas byl pozorný.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (322)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ááááááá je to tady!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S Puylolem 0:2 bez Puyola 1:2, každopádně Barca vyhraje!!!

Reagovat
HOST*PUYOL

Tak,tak asi hrat nebudem,neviem ale urcite real aj doma prehra

Reagovat
HOST*funzo

I když fandím REALu, Jasná Barca !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tutovka,že ten zápas vyhrajem ikdyž LFP už 'asi' nevyhrajem ale to,že ten zápas vyhrajem muže nás před velkou kritikou zachránit

Reagovat
Mr.Jindros

Technicky vzato o nic nejde, protože o titulu už je rozhodnuto. Na nějaké tipování nadlidský úkol, takže 1:1 (Figo z penalty ).

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je to tu-hoci sme uz bez sance na titul Ale dufam,ze dokazeme Barce,ze na nich mame a ze niesu az tak jasne lepsi ako si myslia.Zapas o česť!HALA MADRID!3:2

Reagovat
smazaný uživatel

My si to nemyslíme, MY TO VÍME

Reagovat
antimadrista

Blaugrana el vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje 3:1

Reagovat
antimadrista

My vyhrajeme 2:3

Reagovat
HOST*

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

Modleme se za Puyola,ta obrana proti Betisu hořela. Marquez je jistota, ale zas se vykartoval Deco

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to škoda, navíc mi to teda vůbec nepřišlo jako kartový zákrok. Marquez musí nastoupit v obraně, jian ksjme v háji. A snad se uzdraví Puyol Místo deca bdue asi hrát Iniesta a pak Motta, to snad zvládnem.

Reagovat
antimadrista

Jo no, představoval bych si to takhle: Víctor-Belletti,Puyol (snad), Marquez, Gio- Iniesta, Gerard, Xavi- Giuly, Eto´o, Ronaldinho.

Reagovat
HOST*BarcaFan

Vydim to tak 2:2,Barca bude mít jasně navrch,jim ale pomůže rozhodčí,jinak by vyhrála Barca.

Reagovat
antimadrista

to neřikej

Reagovat
HOST*yarda

Ty máš odvahu po té dnešní frašce ještě zmiňovat rozhodčího

Reagovat
HOST*Shevchenko

BUDE TO HODNĚ ÚTOČNEJ FOTBAL 3:4 PRO BARCU (FIGO,RAUL,FIGO-GIULY,GIULY,ETO´O,MAXI)

FOVERER BARCA -PŘÍŠTÍ ROK VYHRAJOU LIGU MISTRŮ

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon,ze da Figo 2 goly A dufam,ze ne z penalty-ALe utocny futbal to veru bude!Utok proti utoku

Reagovat
antimadrista

No Madrid bude muset, remíza pro něj nic neřeší a Barca neni obranná. Bude to fantastický

Reagovat
HOST*yarda

Samuel a Guti x Puyol (?) a Deco? Kdo bude chybět víc? Nechci ani vidět, koho postaví Luxemburgo místo Samuela

Reagovat
smazaný uživatel

hihi, el clásico bez obran, to by mohl být zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra on nebude hrát Samuel, co se mu stalo?

Reagovat
HOST*yarda

Pátá žlutá stejně jako Guti

Reagovat
HOST*PUYOL

Nie nahodou stvrta??

Reagovat
HOST*yarda

Ne!

Reagovat
HOST*JANO

Fandim viac Barce,lebo hra krajsi fotbal.Ale keby vyhral Real,bolo by to este do konca zaujimave.Nech zije FOTBAL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to zvládnem a pak Barcelonáki uvidíme kdo bude naposled se smát

Reagovat
HOST*DJ Mokro

Real 3-2 Barsa. Jsem velký fanoušek barsi přeji si aby vyhrála ale real je real.

Reagovat
antimadrista

a co jako?

Reagovat
HOST*peti

yapas som nevidel ale poyeram tu od vas ze to bola katastrofa deco to posral nemal dostat zltu a kedze obranu bude mat slabu aj real tak by to mohlo byt divoke ale aj tak utok mame lepsi takze dvojka

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Clásico bude pískat Ramírez Domínguez. Máte kliku, culos, je sice z Andalusie, ale ne ze Sevilly, ale z Córdoby

Reagovat
HOST*Barca

2:2Figo,Raul,Ronaldinho Eto´o.

Reagovat
antimadrista

Nám remíza stačí, ale stejně vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude muset vyhrát, bude pod větším tlakem, letos jim už nezbývá nic jiného než to "clásico" Takže: Barca vyhraje bez problému, vsadil bych se že dáme rychlý gól a pak už to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

všichni v týmu věří že se Puyol uzdraví, až na doktory, uvidíme,myslím že to budou tajit až do začátku zápasu a Iniesta místo Deca? jsem zvědavý, Deco bude chybět ale Iniesta myslím nic nezkazí, jde o to ukazat něco navíc. Marquez musí podržet obranu a vím že to zvládne, BARCA!!!

Reagovat
HOST*yarda

"všichni v týmu věří že se Puyol uzdraví, až na doktory" Dost dobrá hláška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,že chudáka Valdese vychutná a uvědomí si to co to je když Carlos postaví míč k přímí kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze v tomto zapase sa aj ukaze,kto ma lepsieho brankara.Myslim,ze Valdesa vemi prechvalujete.Iker je stale lepsi a dufam,ze to v tomto zapase ukaze A Carlosovi prajem aspon hatrrick.Nech si to oslavi poriadne Nech Real ukaze kazdemu,ze futbal este stale hrat vie a ze ma aj na Barcu!HALA MADRID

Reagovat
antimadrista

Iker lepší než Víctor?? cha cha Dáme si vás! Visca Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si dáte nás jo to chci vidět už se na to těšim

Reagovat
HOST*yarda

Neustálý spor, každá strana hájí toho svého brankáře, takže je samozřejmě lepší (San) Iker

Reagovat
antimadrista

Blaugrana el vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
HOST*yarda

Jedeš s tou odrhovačkou Hala Madrid, hala Madrid, noble y bélico adalid, caballero del honor, hala Madrid, hala Madrid a triunfar en buena lid, hala Madrid, hala Madrid, defendiendo tu color, hala Madrid, hala Madrid, mala Madrid

Reagovat
HOST*yarda

...no KURVA! to poslední má být také "hala Madrid"

Reagovat
HOST*

Y que te parece De las glorias deportivas, que campean por españa, va el madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña, club castizo y genreoso todo nervio y corazon, veteranos y nobeles, veteranos y nobeles miran siempre tus laureles con respeto y emocion... y si quereis sigo.

Reagovat
HOST*yarda

...y una firma? El resto, estupendo

Reagovat
HOST*yarda

Y continuamos: Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín,

las mocitas madrileńas, las mocitas madrileńas

van alegres y risueńas porque hoy juega su Madrid

Reagovat
antimadrista

Já ti dám odrhovačku

Reagovat
HOST*Barca

Valdés je jen jeden.

Reagovat
HOST*

3-9místo rozdíl 5 bodů no bude to napínavé

Reagovat
antimadrista

To rozhodně.

Reagovat
HOST*Barca

To sem psal ja

Reagovat
HOST*yarda

No bodejť, být dva, tak se perou o místo v sestavě a v celý Barceloně nebudou žvejkačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je dobry ale CASILLAS je ješte lepšííííí Jo a Manchester chtejí Ikera ale proč ne Valdesa

Reagovat
HOST*Barca

Každý tým chce někoho jiného.P.S. Valdés narozdíl od Cassilase nechce jít pryč.

Reagovat
HOST*yarda

A to o Casillasovi říkal kdo???

Reagovat
smazaný uživatel

On sám! Vždyť už jednal s ManU

Reagovat
HOST*yarda

Casillas s ManU nejednal, mám dojem, že ani nesmí, když má ještě rok smlouvu...Každopádně by to byla kardinální chyba a taky pěkná píčovina ho pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že jednat může i se smlouvou, jenom o tom musí vědět Real

Reagovat
HOST*Barca

On sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.Tá lepšia-stred obrany Barcy je deravejší než obranci z našej dediny(vsi).

2.Tá horšia-Rozmýšľajme spolu- 15.minúta=1.penalta,vylúčený Rivas

83.minúta=2.penalta,stav 2:3

potom nastaví 5 (!) minút

95.minúta=vyrovnané.

Pán rozhodca-musí to byť?Bolo to trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý,kto bude hrať stopéra,keď Samuel sa vykartičkoval. Dúfam,že to nespravil naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři: Helguera Pavon

Reagovat
HOST*vazquez

V tom prípade Pavona zo srdca ľutujem-hodiť ho do vody v takom zápase...Ale snáď to zvládne.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, taky doufám, že si dá jen jeden vlastenec, to bychom ještě možná uplichtili

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*esra

sen nasilsin iyimisin

Reagovat
HOST*peti

som zvedavy na stred pola proti realu na barcelona com pisu nieco v zmysle ze v strede by mal hrat vedla xaviho a iniestu gio vzadu by potom hral marquez dufam ze miesto olequera ked sa uz puyol uzdravi

Reagovat
HOST*yarda

Hm, pokud bude hrát vprostředku vedle Gravesena Beckham, tak máte vyhráno Lepší by bylo, kdyby hrál Real svůj "kosočtverec", beztak už je liga v pí.e

Reagovat
Mr.Jindros

Tjn, Real hraje pí*u a to se netýká jen rozestavení na hříšti ...

Reagovat
HOST*yarda

A stejně jako Juventus je druhý Takže co asi hraje Juve?

Reagovat
Mr.Jindros

Juve hraje kvalitnější soutěž. Ne, dělám si legraci, Juve taky nehraje nic moc .... tak mě napadá, není prima že před derby Real ani Barca nezatěžují své hráče Ligou mistrů ?

Reagovat
Mr.Jindros

Vypadla mi věta "navíc je druhé jen o skore."

Reagovat
antimadrista

Definitivně vám srazíme vaz!

Reagovat
smazaný uživatel

Vašu obranu rozoberieme na súčiastky a potom ich pošleme v balíku do Barcelony. V nedeľu uvidí Perez ,o čo príde,keď pustí Figa.

Reagovat
antimadrista

až my s váma skončíme, tak vy zas skončíte s fotbalem!

Reagovat
smazaný uživatel

No ,no,dočkaj času,len jeden z nás sa bude v nedeľu smiať a chcem to byť ja!

Reagovat
antimadrista

Můžeš chtít,ale je to jen tvé zbožné přání

Reagovat
smazaný uživatel

Pavon + Helguera vs. Oleguer + Navarro (samozřejmě není jistá) nevím který dvojici se smát dřív

Reagovat
HOST*yarda

Puyol si prý dává dvojnásobné dávky (nevím čeho ), aby Clásico stihnul, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

1-2!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme hrát asi Valdes-Belleti,Puyol,Márquez,Sylvinho-Iniesta-Gerard,Xavi-Giuly,Eto'o,Ronnie.

nebo obrana: Belleti,Márquez,Oleguer,Syvinho.

Reagovat
antimadrista

Spíš Gio místo Sylvinha.

Reagovat
HOST*yarda

Ups, jsem někde viděl sestavu, kde je místo Iniesty Gio vedle Xaviho a za nimi Gerard Tak jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

A píská to Ramiréz Domínguez.

Reagovat
HOST*yarda

Blik

Reagovat
smazaný uživatel

Barca-to je jedno,

Real Madrid: Casillas-Michel,Helguera,Bravo(Mejía),Carlos-Beckham,Gravesen,Zidane-Figo-Ronaldo,Raul.Tréner Luxemburgo (zatiaľ platí).

Reagovat
HOST*yarda

Hm, druhý stoper docela najisto Pavón Zbytek asi jo, jsem zvědav, jak si Gravesen poradí s Xavim. Beckham ať jde radši napravo a ne doprostřed, páč tam na to nemá. Raúla bych ještě zvážil No a jsem zvědav, zda nastoupí Puyol, prý dělá co může...

Reagovat
smazaný uživatel

Len upozorňujem,že zostava,ktorú som napísal,nie je mojou zostavou.Je to len tip,ako to postaví Luxemburgo.Po tom,čo doteraz predviedol,nepredpokladám,že začne šachy so zostavou zrovna proti Barce,aj keď by ich možno prekvapil.Skôr si myslím,že vsadí na skúsených,osvedčených matadorov.Preto ten tip na zostavu taký,aký je.

Inak-moc na tom niet čo meniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl nebude hrat!!!Je zraneni

Reagovat
HOST*yarda

Raúl a Puyol už jsou fit...

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik hodin to začíná?

Reagovat
smazaný uživatel

10.04.2005,18.55 hod. Galaxie-priamy prenos.

Reagovat
HOST*el azulgrano

díky

Reagovat
smazaný uživatel

v 7? Jinak jsem se díval a Barca má s realem historicky aktivní bilanci, vyhrála tam první i poslední zápas, no hezky se na to dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm,to by bola supr kupa-mlady,Spaniel a navyse asi naj.prave kridlo .

Osobne by som ho vymenil za Giulyho+Riquelmeho+Saviolu-To by vymenili.Berme ho.

Reagovat
antimadrista

To ne, Giuly ho nedám!

Reagovat
HOST*yarda

NASRAT CULOS! JOAQUÍN MUSÍ K NÁM! Začíná to být docela trapné: Real chce někoho (Joaquín, Robinho aj.) a okamžitě ho za chvíli chce Chelsea a Barcelona. Je to jak ve škole, když někdo opisuje od chytřejšího.

Reagovat
HOST*

sám musíš uznat že to funguje všude na světě stejně, je úplně jedno kdo hodil laso první

teď si to neber osobně: zkurvení madridští culos

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tobě asi není jasný moc výraz "culos", žejo. Ale z inteligence konce tvého příspěvku se ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká politika, chlapče. Snažej se tím zvednout cenu hráče, aby soupeři solili a solili

Reagovat
HOST*PUYOL

Presne toto ma znepokojuje,ze ideme po vzore,nie realu,ale Juventusu.1. Vzdy koho chce AS tak hned ho chcu aj oni,aby zvysili jeho cenu

2.Tiez sme ako Juve,ved mame zaujem takmer o vsetkych hracov,co by mohli prist zadara.

Reagovat
HOST*yarda

Pardon, AS není jenom AS Řím, ale i jedny španělské noviny. Mám pocit, že AS Řím si teď hodně dlouho nekoupí nikoho, pokud neprodá nějakou z triumvirátu svých primadon Montella-Cassano-Totti. Brát zadarmo je hezké, ale v tom případě na Joaquína rovnou zapomeňte, páč ten za hubičku rozhodně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám len obavu,aby v Reale neskončil namiesto Joaquina práve Cassano,ako sa to už raz písalo.

Reagovat
HOST*

a navíc to přirovnání že někdo opisuje od chytřejšího - to momentálně moc nesedí zrovna teď mi v Madridu nepřipadají nějak zvlášť chytří. Jo kdyby vedli tabulku o 9 bodů, to je jiná...

Reagovat
Xavi

Tak to byla trefná poznámka

Reagovat
HOST*yarda

To byla blbá poznámka, páč přestupová politika na příští rok nemá se současnou hrou co dělat a když tak jenom v pozitivním smyslu. Všem zájemcům o případ Joaquín doporučuji se podívat DNES (7.4.) na www.as.com. Možná kachna, ale hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bylo? už asi není

Reagovat
HOST*yarda

Rozhovor s Joaquínem (vymyšlený, zkreslený?) nazvaný Madrid o nada

Reagovat
Xavi

... jen se vrátím k té poznámce. Myslel jsem trefná v tom smyslu, že si napsal, že ti připadá jako když ve škole hloupější opisuje od chytřejšího. Ale Barca má náskok 9 bodů... , to je jako (když už jsi uvedl příklad škola) by v té škole byl hloupější jedničkář a chytřejší trojkař, proto mě připadalo vtipný jak na to zareagoval Host...

Reagovat
HOST*yarda

Ale to, že je někdo v tabulce lepší ještě neznamená, že bude mít lepší přestupovou politiku i na příští sezónu, ne? Mě jenom štve, že Madrid má vytipované hráče už déle a pak se k tomu připrdelí Abramovič nebo Laporta a začnou do toho rejpat A zčásti určitě i proto, že jde o Real

Reagovat
antimadrista

Vy to děláte taky, tak z vás nědělej nevinátka

Reagovat
HOST*yarda

Že by? Co nějaký příklad? Chtěli jste Figa, Zidana, Ronalda, Beckhama, Samuela, Owena, Woodgatea nebo Gravesena dříve než my? Fakt?

Reagovat
Xavi

Já jsem se o přestupové politice ale vůbec nebavil...

Reagovat
HOST*yarda

Ale já jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelončania,dúfam,že ste pozerali Chelsea-Bayern,lebo tak nejak podobne s vami v nedeľu naložíme.Prineste si aj kapesníčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz vážne-na zápase Chelsea-Bayern ma zaujala jedna vec,a to: či už Barcelona alebo Real,keď sa hovorí o posilách spomína sa tamtá hviezda alebo iná superhviezda,proste musí mať cveng a byť aj mediálne extratrieda.No a pozrel som si zostavu Chelsea,ktorá vraj skupuje všetko,čo má kvalitu a hovorím:nie je to úplne pravda.Chelsea nakupuje ohromne rozumne a prezieravo,predvídavo a zbytok je už otázka trénera a ten,i keď je trochu arogantný,trénerstvu sa rozumie.Dôkaz? Kto predtým než hrali za Chelsea považoval za superelitu hráčov ako Gudjohnsen,Drogba,Terry,J.Cole,Duff a pod.?

2.dôkaz: hovorí sa,že Chelsea je defenzívny mančaft.Včera pomer striel 19:9 na bránu 8:3-to je defenzívny mančaft.

Takže nemali by sme i my nakupovať radšej takýmto spôsobom?To hovorím hlavne za Real.

Reagovat
HOST*yarda

Crespo, Verón aj.... Jinak celkem souhlasím, nicméně je rozdíl nakupovat, když máš za sebou téměř neomezený rozpočet a když ho nemáš. Politika "galácticos" už je pasé a Madrid podle mě dělá chybu, že se bojí investovat do mladších "neokoukaných" hráčů. Měli by s tím něco dělat

Reagovat
HOST*PUYOL

Zobud sa.Trba sa pozriet na celu sezonu.To Bayern mal slaby den

Reagovat
HOST*yarda

Hm, keď pozriem celou sezónu, tak vidím Chelsea suverénně na špici anglické ligy a ve čtvrtfinále LM, což je podle tebe jistě důvod, že je špatná

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně podle mě bude hrát Marquez, takže NAvarro si nezahraje, bu´d Marquez nebo Puyol, takže obranu budeme mít tak jak tak lepší, jako ostatně celý tým.

Vazquesi, jseš mimo, co sjem si tak četl ,tak takové hovadiny se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem,kto z nás dvoch je mimo. Napríklad taká hovadina jako to,že obrana s Marquezom alebo Puyolom je lepšia ako obrana Realu,taká sa mi ešte nepodarila. Ty si sa asi nepozeral na posledný zápas s Betisom,že?Takej obrane by som snáď dal gól aj ja.

Reagovat
HOST*yarda

Klídek, Vasquezi, Puyol ani Márquez proti Betisu nehráli, tak nedávej Barceloňákům příležitost ke smeči a radši si to nejdřív ověř...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,nechal som sa vyprovokovať, ,a to do zápasu sú ešte tri dni.Ale proti Chelsea tam Puyol behal a nebolo to nič moc. Dr.Kyslík inak umne maskuje,že v obrane majú problémy.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, my je budeme mít s nima taky, tak si nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukázalo, to co jsem říkal a sice že jseš mimo. Viděls poslední zápas s Betisem ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedieš 1:0-videl som zostrihy zostava mi ušla.

Reagovat
HOST*yarda

Čím ho v té Barceloně krmíte, že je mu už dva dny blbě od žaludku?

Reagovat
antimadrista

Neboj se, bude fit

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Zapatero (šp.premiér) si vsadil na 3:1 pro Barcu, jestli to vyjde, tak se střezte, culos, zas něco mlít o vládní podpoře

Reagovat
Xavi

To je jasný že si vsadí na Barcu Přece nevyhodí peníze oknem

Reagovat
Xavi

A to že je Real vládní tým,by nezměnilo ani to, kdyby si na Barcu vsadila celá vláda i s králem , protože všichni vědí, kdo je favorit

Reagovat
HOST*yarda

Král bude vždycky věrný Realu! Bodejť by taky ne, oba jsou královští

Reagovat
HOST*peti

doteraz vsetci lobovali za real mininimalne 5rokov zrazu premier fandi barce a uz sa ti to nepaci on fandi peknemu futbalu takze barcelone

Reagovat
HOST*yarda

Hm, celkem logické, protože Barcelona hrála po těch pět let kulový Mám, ale pocit, že Zapatero fandí Barceloně, protože je Barcelona a ne proto, že hraje dobrý fotbal.

Reagovat
Mr.Jindros

Když vsadil tak to neznamená že fandí ne. Třeba je jenom r(R)ealista.

Reagovat
HOST*PUYOL

A teraz bude hrat Real 10rokov kulove

Reagovat
HOST*peti

ano zapatero vyhlasil uz ked nastupil do funkcie ze je fanusik barcy konecne aj my budeme mat zastupenie vo vyssich kruhoch ale aj tak momentalne nam fandi cely futbalovy svet samozrejme bez obmedzencov z realu

Reagovat
HOST*yarda

Konkurence musí být, chuj sprostá

Reagovat
HOST*peterZba

len nemudruj...hovno tomu rozumies

Reagovat
HOST*Barca

Další ze série,ktrý v všechno nejlíp.Za chvli se tu ani neukážeš.

Reagovat
antimadrista

Jo, Zapatero je fanou Barcy, sám to přiznal. Před nim Aznar byl madridista

Reagovat
HOST*yarda

To byla jeho asi jediná kladná vlastnost

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík mi tu vytkol,že som napísal hovadiny tak sa pokúsim o jeden zhrňujúci príspevok,čo má hlavu a pätu.Úmyselne to napíšem ešte pred zápasom,aby niekto nepovedal,že sa robím generál po bitke.

Pred mesiacom som písal,že Real môže vyhrať ligu.len keď Barca nezvládne tlak.Kyslík sa vtedy čudoval ,že jaký tlak mám na mysli.Myslel,že píšem o tlaku zo strany Realu.To je blbosť,to je len podružné.Vysvetlím:

Všetci vieme,že Barca má vynikajúci mančaft a hrá skvele.U Realu to je podobné s tým,že hra pokrivkáva v poslednej dobe.Takže jediné,čo Realu pomôže je,že Barcy nezvládne VNÚTORNÝ tlak.Je to jednoduché:Každý,kto niekedy hral futbal alebo iný šport vie,že keď je mužstvo alebo hráč tesne pred ziskom veľkého víťazstva,opantajú ho zvláštne pocity a cíti taký podvedomý tlak-zodpovednosť voči zamestnávateľovi,divákom,spoluhráčom i sebe samému.Chýba už iba malý krok-tak ako teraz Barce a je to-lenže ten býva najťažší.

Aj preto dlho tvrdím,že Perez nepredá hráča skôr ako bude rozhodnuté a Luxemburgo bude stále stavať na tých istých oporách-z jednoduchého dôvodu-že sú skúsení a vedia tlak kontrolovať.

Záverom-nie som naivka,naše šance sú malé,Barca to má na dosah a hrá výborne,ale bol by som zlý fanúšik Realu,keby som to zabalil predčasne.

A doktore-s tým Betisom si mal pravdu-nič to ale nemení na tom,že obrana je problém jak u vás tak u nás.

Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto máme hráče jako je Deco či Albertini ( chybí pouze týden ) , kteří mají těchj experiencí s takovými situacemi plno, víš?

Reagovat
smazaný uživatel

No,uvidíme-v podstate platí jedno,a to že keď si to neprešustrujete sami,tak budete majstri.Bohužiaľ.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, a už je to tu zase, hráči Realu začínají machrovat před Clásicem Vedle známých "machrařů" Helguery a R.Carlose se přidal i jinak skromný Zidane Chlapci, chlapci, pamatujte, že machruju, jen když jsem si hodně jistý A vy jste? Copak jste zapomněli jak dopadlo podobné machrování před odvetou s Juventusem?

Reagovat
HOST*peti

ronaldinho uz bude od zajtra trenovat takze v nedelu nastupi aj s puylom kurva to som si vydychol ale tymto padom vrasky pribudli na tej zidanovej plesatej skodoradostnej hlave

Reagovat
antimadrista

Tak to je super zpráva

Reagovat
HOST*peterZba

nazdar

Reagovat
HOST*peti

ake nazdar? az v nedelu po zapase

Reagovat
antimadrista

Barca vyhraje, vsadil jsem si na ni

Reagovat
Mr.Jindros

Minule si napsal, že na Barcu nevsázíš, protože kdybys to udělal, prohrála by ...

Reagovat
HOST*PUYOL

Noo,je to jasna vyhra Barcy,nie je o com diskutovat.

Ved Real bude mat na lavicke 1 hraca-utocnika,uvidime ktoreho.

Nebudu moct ani prestriedat,v hracoch Realu sa kumuluje unava,ale to nebude dovod prehry,ale nervozity-Takze Barca vyhra aspon o 2 goly.

A som zvedavy,na fanusikou,krori si budu musiet podopierat sanky,aby im nepadali-Jasny tlak Barcy{celozapasovy}To budu fanusikovia nastvany,Real nebude poriadne za polkou.

A este ked v obrane nastupi vedla Marqueza Puyol,nie je o com.

BEY,BEY REAL

Reagovat
HOST*peti

tak ked bude vedla puyola marquez a vedla xaviho a iniestu gio v defenzive to bude dobre a v utoku este lepsie s ronaldinhom len dufam ze sa neposere pocas zapasu

Reagovat
HOST*yarda

Říká se bye, bye

Reagovat
HOST*PUYOL

nato sa viaze 1 historka.

preto to BEY BEY

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Záápááltéé Madrid!!! to město vykurvené!!!

Reagovat
antimadrista

jooo !!

Reagovat
HOST*yarda

DEBIL č.2

Reagovat
smazaný uživatel

To si uz prehnal!

Reagovat
HOST*yarda

DEBIL č.1

Reagovat
smazaný uživatel

Jste hovada ne mistři!!!Ješte ne!!!Zítra dostanete na prdel tím pádem budete mít zavření hubu.Jenom nás podcenujte.....

Reagovat
smazaný uživatel

debil numero uno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tot el camp,

es un clam,

Som al gent Blaugrana

Reagovat
antimadrista

Tot el camp,

es un clam,

Som la gent blaugrana,

tan se val d'on venim,

si del sud o del nord,

ara estem d'acord, estem d'acord;

una bandera ens agermana,

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Jugadors,

seguidors,

Tots units fem força,

son molts anys plens d'afanys,

son molts gols que hem cridat,

i s'ha demostrat, s'ha demostrat,

que mai ningú ens podrà torcer,

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!

Reagovat
antimadrista

Vymažeme vás z fotbalových map

Reagovat
HOST*peti

vsetci hraci tam idu pre vitazstvo ale nam tam staci aj remizovat a sme majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*peterZba

peti nerob si aliby s remizou

Reagovat
antimadrista

Jsme FC Barcelona ! BYLY JSME, JSME a BUDEM ! Jsme odhodláni, pro naše vítězství přinést jakoukoliv oběť, jsme odhodláni, dovést naš boj, až do konečného vítězství... Culés...musíme být jednotný a jít, jít proti zlu které je madridem stále rozseváno!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

a z Madridu se ozývá: "tatínek vám vyhlásí válku"

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vám ale projde smích!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebo přejde vy to víte líb !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

De las glorias deportivas, que campean por España

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles,

miran siempre sus laureles con respeto y emoción.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín,

las mocitas madrileñas, las mocitas madrileñas

van alegres y risueñas porque hoy juega su Madrid

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

ten smích nám projde ?nebo přejde?

a co víme líb?

Reagovat
HOST*Shevchenko

DNES SI BARCA ZADRTÍ

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc, fandí nám i AC Milán, to je v pohodě

Reagovat
HOST*peterZba

co vychcete fandit barce taliani zasrany

Reagovat
HOST*peterZba

dnes sa konecne priblizime na vytuzenych 6 bodov a odtial sa odstartujeme k majstrovskemu titulu....

Reagovat
antimadrista

Tot el camp,

es un clam,

Som la gent blaugrana,

tan se val d'on venim,

si del sud o del nord,

ara estem d'acord, estem d'acord;

una bandera ens agermana,

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Jugadors,

seguidors,

Tots units fem força,

son molts anys plens d'afanys,

son molts gols que hem cridat,

i s'ha demostrat, s'ha demostrat,

que mai ningú ens podrà torcer,

Blaugrana al vent,

un crit valent,

tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Blaugrana do boje!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*PUYOL

Jasna vyhra Barcy.A Real chce hrat na troch zaloznikov???A noco tam budu mat troch utocnikov,ked cely cas budeme mat loptu pod kontrolou a nebude nam mat ju kto zobrat??????

Aktualny tip je 1:3.Inak,na oficialnej stranke je napisany v zaklade Oleguer,uvidime.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna vyhra Barcy-toto mam najradsej,tie vase reci...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 fakt dobrej zápas supr že vedem dáme ještě jednoho a budu spokojenej

Reagovat
antimadrista

7 bodů stejně nestáhnete

Reagovat
HOST*peti

ups no nevadi stale je to 7bodov ale viac ako prehra ma mrzi zranenie eta nevie este nikto co s nim je?

Reagovat
HOST*PUYOL

Dufam ze dlho chybat nebude.Inak aspon bude moct ukazat Maxi,co v nom je...Kto videl zapas???AKo vyzerala hra?????

Reagovat
smazaný uživatel

Co nás ještě KURVA letos musí potkat, než ten titul získáme??? KD ose nmám má ještě zranit? KDO??? To je fakt strašné!

K zápasu...obrana strašná, Franka fakt nepochopím, proč nedá vedle Puyola Rafu??? A furt tam bude cpát stejnou obranu.

Vickymu se zápas moc nevyvedl, nutno dodat, že prostě neměl ani trošku štěstí, jak oostatně celý tým. Tři ze čtyř golu proklouzli taktak, smůla jako hrom. Nebyli jsme horší, troufá msi říct že jsme byli i lepší Ale když už se chystáme k tlaku, tak se nám zraní naše halvní útočná zbraň, bez něho si fakt zbytek ligy nedokážu ani představit Sakra proč už nám nemůžou ty zranění dát pokoj??? Proč ne nějaký jiný klub???

Puyol až na jeho pokus o ofsajdovou past, kterou zavinil čtvrtý gol hrál super, Belleti chyběl při třetím golu, Oleguer?? Gio, už je to lepší, ale furt není ve formě zavinil první gol. Marquez dobrý. Iniesta, ale jo, nebyl oto špatné. Ronaldinho podle mě hrozně spomaluje naše útočné snahy, ale pak mu to párkrát vyjde a může být někdy veselo. Guily než si zpracuej míč, takuž je ve vápně Madridu i Ronaldo s Ownem Xavi hrál dobře, teď nevím jestli při třetím golu jen zaskakoval za Belletiho, nebo to byl on, komu utekl Carlos etoo, kurva jestl ise nedáš dohroamdy, tak může mna nějaký klidný závěr tabulky zapomenout!!! Ale dobré to bylo. MAXI super! Penalta být měla, ale to je takový standart proti madridu, že se nějkaá ta penalta nepískne, takže dobré, držel míč, centroval, byl několikrát faulován... Damía hrál tam, kde nidky předtím a taky to tak vyapdalo, ale to mu nevyčítám...

Trošku víc štěstí a bylo by to tam.

Gravesen je hrozné prase, to je něco příšerného a rozhodčí nic, to byl skandál, že mu to trpěl. Salgado to samé, všechno na Ronnieho.

Dále se zachoval naprosto trapně celý Real, který takřka od té doby, co se dostal do vedení ,tak se choval naprosto nesportovně. Aprosto skandální bylo, jak kdžy byla kdykoli přerušena hra, jak naprosto bez ostychu odkopávali míč co nejdál, no to bylo něco A rozhodfčí nic!!! Vždyť oni to dělali naprosto viditělně!

Casillas super, byl dnes lepší než Vicky, ale znovu opakuju, trošku víc štěstí a vše bylo naopak.

Reagovat
antimadrista

asi nějak tak, rozhodlo štěstí

Reagovat
HOST*.

Je dobře, že i fanoušek Barcelony uzná, že Ronaldinho pouze poskakuje nad míčem a OBČAS z toho něco je..

Jinak něco novýho krom nářků na rozhodčího a zranění by nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty debile sprosty ze ronnie len poskakuje nad loptou DEBIIIIL

keby sme jeho nemali tak sme tam kde sme boli pred 2 rokmi

ronnie je boh a iba nam ho zavidite ze nechcel ist do realu necudujem sa mu to by si na klubovu trofej este musel pockat za rok v barce sa stal najlepsim hracom na svete

Reagovat
HOST*

asi tě to hodně štve, že jste prohráli co?Když jste byli lepší a rozhodl to rozhodčí

Reagovat
HOST*

teda podle tebe to tak bylo

Reagovat
Mr.Jindros

Jako vždy ... jako vždy ... Barca byla lepší a přesto prohrála. To je neskutečné ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt-treba sa naucit aj prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Prestaň sa vyhovárať na rozhodcu preboha,veď proti Betisu vám pomáhali jak sa dalo.. Proste ste prehrali,zvykaj si,že nebudete len vyhrávať..

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nie nejaky iny klub??? Najprv sa chvalite,aku matu siroku zakladnu super hracov a potom sa vam niekto zrani a hned je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik kyslik ronnie spomaluje akcie

a obcas mu to vinde

kusok nizsie som napisal co som chcel......

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, a špatně si to pochopil. Občas mu to ale vyjde a je z tohogol, to je právěže kladné, tzak nech toho, a to že to občas dost zupomalí je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik pozri sa na chat tam som vsetko napisal a o tom sa uz nechcem bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Já si za tím stojím a to že je to tvůj neojblíbenější hráč neznamená, že je idální ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nikdy nepovedal ze je idealny vo vsetkom

ved aj sam Ronnie povedal ze ma vela chyb

aky skromny

Reagovat
HOST*Shevchenko

JÁ MÁM DVOUSTÝ PŘÍSPĚVEK

Reagovat
HOST*peti

dufam ze eto sa nezranil na dlhsie ako tyzden buduci vikend bude trosku oddychovy tam mame tusim getafe a to maxi s dinhom a giulym zvladnu horsie by to bolo vo valencii aj ked momentalne je slaba ale proti nam sa vybicuju tam by nam eto chybal ten je proste v la lige nad vsetkymi

Reagovat
HOST*peti

a co sa tyka naskoku nemame sa coho obavat ved real zavaha uz v buducom kole a bohvie kolko krat este

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte frajeři Barcelonáky Tet vyskakujte ::lol: A co je s rozhodčím??Kvule neho jste prohrály Gravesen je tvrdej a Ineista to chudák nevědel ani díchat vedle Gravesena Hele hoši nemáme co ktomu dodt 4:2 A NAZDAR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo fakt jste nás vymazali z fotbalový mapy. Ještě pořád si myslíte že je ten váš Valdes nejlepší v Evropě dyť chytal úplný hovno ty naše goly nic moc, dostal 4 fíky a ten jeho výraz jak měl tu žvejkačku a mlel hubou, fakt vypadal strašně namachrovaně zdá se to jen mě nebo ještě někomu jinýmu že umí hovno,škoda že si Roberto nedal gola k narozkám,ale dát ho moch měl jednu šanci, kdyby radši vystřelil a nenahrával, vůbec my jsme mohli víckrát vystřelit a radši jsme to nahrávali a bylo to k hovnu.Jinak ten faul na Maxiho se pískat dal ale hodně tomu přidal, řval jako kdyby ho kopli do vajec .

Troufám si říct že to bude ještě boj

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak-teraz vyskakujte!!!Uz ste stichli?Madrid padne,s konci s futbalom,rozbijete nas...

Reagovat
smazaný uživatel

De las glorias deportivas, que campean por España

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles,

miran siempre sus laureles con respeto y emoción.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín,

las mocitas madrileñas, las mocitas madrileñas

van alegres y risueñas porque hoy juega su Madrid

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Odehráli jsme velice dobry zápas a zasloužene jsme vyhráli Galakticos ukázili Barce Je pravda,že Zizu hodne chyboval ale Beckhema zas musím pochváli proto,že hodne bojoval a byl hodne aktivní.Celí REAL byli velice-velice dobry A

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Barcelonáki říkají kdybi meli více štestí mohlo by to jinak dopadnout No jo ale kdybi i my meli více štestí tak bychom mohli dát ne 4 ale 6-7 gólu

Reagovat
smazaný uživatel

De las glorias deportivas, que campean por España

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles,

miran siempre sus laureles con respeto y emoción.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín,

las mocitas madrileñas, las mocitas madrileñas

van alegres y risueñas porque hoy juega su Madrid

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne!!!

Reagovat
antimadrista

Zaslouženě jste teda nevyhráli!!!! Kdo viděl, musí uznat, že utkání bylo vyrovnané a spíš jsme byli lepší MY než VY! Rozhodlo štěstí a smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

VYDEL JSEM TEN ZÁPAS!!!!!!!! A ty se musíš to spolknout,že proste ste PROHRÁLI

Reagovat
Mr.Jindros

Štěstí k tomu patří. Nebo spíš se tomu říká efektivita. To je váš problém že neumíte dát fíka. Rozhodně nerozhodl rozhodčí ani nic podobného, Real dokázal dát 4 góly a vy jen 2, tak jaký pak copak.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne-to je ich chyba,ze nevedia dat goly-nie nasa-ale samozrejme vyhrali sme vdaka podplatenemu rozhodcovi

Reagovat
HOST*

a ještě jsi zapomněl na to , že Realu přece vždycky pomáhá rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Real 4:2 Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ano-ten klub poznam,ale stacilo to napisat raz

Reagovat
HOST*mexx

Carlosi co ses zac? Podle me nakej malej usmrkanej zakomplexovanej debil? Bez otravovat tema svejma kecama na stranky Realu ty imbecile? Nevim proc bych na strankach Barcy mel úposlouchat kecy nakyho idiota, kterej fandi Realu. Stejne vis hovno o Barce, nevis vubec nic. A to ze dokazes prepsat hymnu Galacticos to je fakt vykon. Tleskam ti ty borce a koukej vypadnou debile!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej ty vypadni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mexxx nebo maxxx už ani nevim jak te volají Vubec me nezaujímá co omě píšeš akorát lituju te,že seš takovej chudák jak si to prozradil o sobe v tom příspevku.A nemusíš machrovat,že seš velkej fanoušek Barcy proto,že fanaticy Barcy sem chodej:Dr.Kyslík,antimadrista....arda ty sem chodíš 1 max. 2 do pul roka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, to jsem si mohl myslet, anonymové a sctěný pan g-unit, který tu bude, jen když se vyhraje titul si teĎ přišli po zápase zaprovokovat, tady je třeba rozdíl mezi vámi a yardou.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přečteš ty příspěvky tak tet proč se rozčuluješ ??? Jenom čti zpátky podívejse na antimadristu a spol.

Reagovat
antimadrista

A co já řikám tak špatnýho?

Reagovat
antimadrista

Neřekl jsme nic co by nebyla pravda.

Reagovat
HOST*yarda

Že by? A to myslíš tuhle stránku, nebo obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vítězství nad vámi to se počítá, k tomu 4 fíky hm není to špatný večer

Reagovat
antimadrista

Pořád máme lepší bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mluvím o provokování.A tak to bylo i po prvním zápase(3:0) a vy ste nás provokovali a tet Kyslík se stežuje ,že provokujem.....tak tet Kylíku te nechápu.Človek se raduje proto,že jste meli velkou hubu ale ..... 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne sa nepacia tie ich reci-ale oni su uz raz taky

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi u prdele vy jste vyhráli doma a my taky mate 3 body a my taky

Reagovat
smazaný uživatel

V tom mas pravdu-ukaze sa,len ked vyhrajeme To nieje pravy fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi myslel mě že nejsem pravej fanoušek dyť já sem tu pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom by som pochyboval-si tu mozno vzdy,ale si ticho a ozves sa ked vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš dyť sem tu i když prohrajeme po každym zápase tady něco napíšu akorát, před tím sem tu nebyl asi 2 týdny jelikož sem neměl přítup k internetu.A určitě jim fandim víc než ty to se klidně poser ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

To som mal skade vediet,ze si bol prec??? A ty im fandis viac ako ja?Moja odpoved-

Reagovat
smazaný uživatel

Jo fandim, ty bys nedal dohromady ani základku Realu já už jim fandim od roku 1998 co ty určitě po tý včerejší výhře co

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale když Real nevyhraje titul, tak se zdejchneš, no to je fakt fanušek jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to pořád nechápeš ale já už ti to vysvětlovat nebudu, klidně tu teda zustanu i když ligu nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ma tu este nevidel,alebo co?Ty ma nepoznas???Ty si este nikdy necital moje prispevky?Vies ako dlho im fandim?Kazdy fanusik,co je na tejto stranke aspon tyzden tak ma pozna a vie ako fandim Realu-ale ty si asi mimo-vsetci ta tu povazovali aj myslim povazuju za debila,ale ja som si to o tebe nemyslel,lebo som ta este velmi nepoznal a nevedel som to posudit,ale teraz uz viem co si zac.Tak sa uz o tom s tebou nebavim.Ja a nevediet vymenovat zostavu? Asi ostatny mali bohuzial pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou sestavou se si dělal prdel, ale když ty napíšeš že moc Realu nefandim a že sem moc nechodim tak mě to fakt sere

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry no

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, bublina tak trochu praskla, slavná Barca která podle podzimní formy měla všechno vyhrát bude ráda za titul v Primera Division.

Reagovat
smazaný uživatel

No tys tu chyběl, očividně si zápas nevid+ěl, a jestli jo, tak to nidke neříkej, protože pak bys vypadal jako naprostý neználek. Nevím, ejstli si tady něco dokazuješ, ale, no radši nic, sješ jak ta anda anonymů, co se tady sjedou po nějakém neúsěpchu a začnou si toho užívat, žádně že by se podívali na nějaké důvody, nebo něco kolem, jen výsledek a to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si mluvil o mě Kyslíku tak já sem chybel měsíc proto,že byl sem doma-vždyt víš ,že sem chodím pravidelne Ja nechodím sem jako anonim!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a umím uznat,když harejem špatne tak hrajem na p....nebo uznávam i prohru a umím kritizovat vlastní klub + hráči tak,že já se ne bojím přijet a zaregistrovat a pak říct co chci-tak mě už mužeš znát

Reagovat
Mr.Jindros

Viděl jsem první poločas, pak jsem musel odejít. Jen jsem napsal, že od barcy jsem očekával víc ... nevim co ti na tom připadá tak hroznýho.

Reagovat
antimadrista

Ty aby sis nerejpnul co? abys věděl, tak tenhle novej smajlík je z našeho barcelonského fóra..

Reagovat
Mr.Jindros

Tenhle "novej" smajlík je absolutním původem z fóra typu phpBB, kterejch na internetu najdeš tisíce.

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě bych dodal, že sám sebe nepovažuji za fotbalového znalce. Jsem jen fanda a rád se dívám, ale to s tim nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Jindros ma pravdu-vypadli ste z LM,v La Lige mate naskok uz "len" 6 bodov,ale nedavno sa tu niektori fanusikovia chvalili,ze nas v pohode rozbijete a ze postupite aj v LM(nehovorim,ze si to bol ty).Len o to tu ide-mali ste velke reci trochu ste to prehnali

Reagovat
smazaný uživatel

De las glorias deportivas, que campean por España

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles,

miran siempre sus laureles con respeto y emoción.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín,

las mocitas madrileñas, las mocitas madrileñas

van alegres y risueñas porque hoy juega su Madrid

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Noble y bélico adalid, caballero del honor.

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

A triunfar en buena lid, defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!

Reagovat
HOST*peti

poliaci pisu ze eto bude zraneny 6-8 tyzdnov a ak sa potvrdia dohady sezona sa prenho mozno aj skoncila kurva dufam ze to bude picovina zas by to bolo cele na ronaldinhovi ako minulu sezonu

Reagovat
antimadrista

Tak to už snad nějak dotáhnem, koneckonců v poslední době to zařizovali jiní, než Eto'o..

Reagovat
HOST*cracker

Pánové víte co mě pobavilo? Když střídal Raul, tak ten komentátor říkal, že odchází jeden z hrdinů dnešního zápasu. To sem se musel smát. On byl snad nejhorší na hřišti a že dal gól? To by dala snad i moje babička. Jinak nevíte jak to je se Samuelem? Máme pořád 6 bodů (vlastně 7) náskok, což je pořád dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o nebude hrat asi 10 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakt nejhorší nebyl ale nevadí asi jsi ten zápas neviděl

Reagovat
antimadrista

Tak ale nepředvedl skoro nic, kromě toho štastného gólu

Reagovat
HOST*cracker

ale viděl hrál hrozný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni co posral nebo co si představuješ pod tím hovno no to jsem zvědavej co z tebe vypadne

Reagovat
HOST*cracker

Já neřek, že by něco posral, ale narozdíl od ostatních nepředvede za zápas jednu pořádnou akci žádná střela (náhodnej gól). Prostě jak když na hřišti neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

už to napsal antimadrista, já taky a zopakuju to znova: culés z madridu, vyhráli jste bitvu, ne válku, titul je náš!!!

jo a neodpustím si: Eto'o sice ztrácel balóny, ale dal gól a to se počítá, jinak mě zklamal Maxi a chyběl Deco víc než jsem čekal- -nic to ovšem nemění na tom že vyhrajem ligu!!! !!!

Reagovat
HOST*yarda

"Culés z Madridu" je s prominutím píčovina jak vrata To znamená, že by to byli fanoušci z Madridu, kteří fandí Barceloně, což je jako kdyby Sparťan fandil Baníku a naopak Ujasni si pojmy, holoubku, španělsky přece umíš, ne? Nebo jenom nadávky?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, osobně jsem se s "culés" jestě nesetkal, akorát kamarád který žije v Barceloně 5 let mi říkal že se tak v Barceloně ironicky říká fanouškúm z Madridu, ?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to tam ten tvůj kamarád zřejmě řádně chlastal a měl imrvére delirium tremens jak vrata, protože "culé" je OFICIÁLNÍ označení fanouška Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

A není náhodou Vincent Sparťan co fandí Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

že by yarda tajně fandil Barce a rozvracel Madrid zevnitř? doufám že to pochopí, prostě jsem slyšel že v Barceloně říkají fanouškům realu culés, to je vše, nebo se jim říká "hinchas"?, mám v tom trochu zmatek yarda mi určitě rád pomůže

Reagovat
HOST*yarda

Culés viz někde kolem, "hinchas" je španělsky fanoušci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo pane učitel

Reagovat
HOST*yarda

Vincent je BÝVALÝ Sparťan, sám to přiznal, takže to s nepočítá Kdepak jsi byl, Merenguesi? Dal ses na poustevníka, aby Real vyhrál Clásico?

Reagovat
HOST*peti

preco ta sklamal maxi? napriek tomu ze nastupil pred koncom bol ozivenim spravil faul na 2:4 a este k tomu aj penaltu ale tu rozhodca neodpiskal podla mna je dobry a konecne si zahra v nedelu od zaciatku aspom uvidime co v nom je

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta být měla, to je fakt, asi bych toho od něho chtěl moc, ale když on mě tak navnadil v tom jeho prvním zápase proti Chelsea že jsem věřil že když se objeví na hřišti hned dá gól a vyhraje se. jinak taky bych ho stavěl od začátku, věřím že ještě dokáže velké věci - v dresu Barcelony

Reagovat
antimadrista

Maxi hrál dobře, je průbojný a to se nám hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se chlapci pořád nehádejte. Buďme rádi, že máme nejlepší ligu na světě a že po dlouhé době bylo derby fantastické z obou stran. Naposledy byly tak famózní zápasy ještě za dob Rivalda. Real si podle mě výhru zasloužil, do úvodního tlaku dal všechno, pak už síly rychle docházely. Barca taky super, na konci prvního poločasu jsem doslova tlačil časomíru, měli jste snad tři tutovky v poslední pětiminutovce. Gól neviditelného Raúla mi naštěstí zachránil zdraví, Carlos je i ve 32 neskutečný rychlík. Barca možná umřela na krásu, ale měla by si uvědomit, že bez prvotřídního gólmana se trofeje sbírají hodně těžko. Neviděl jsem všechny vaše zápasy (a v některých vás Valdés určitě dost podržel), ale v klíčových momentech sezony mu jaksi není přáno a své souboje s Čechem a Ikerem jasně prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés určitě není ten hlavní kdo za to může, v každém z těchto zápasů měl spoustu vynikajících zákroků. Byla to chyba celého mužstva, dobře bránit musí celý tým, to ví každý, v útoku Eto'o ztratil spoustu balónů svou nedůrazností. Rozhodlo toto a neproměňování šancí ( to bylo až k pláči co všechno nedali ) a taky rozhodčí nebyl nejjistější. To že Barca umírá na krásu mi přivádí infarkt, je to totiž pravda ale doufám že dlouhodobé usilí nebylo zbytečné. Tenhle klub si to prostě zaslouží víc než kdokoliv jiný. Objektivně tak krásný fotbal jsem dlouhodobě jestě nikdy u žádného klubu neviděl, to mi nikdo nevezme. Bohužel, občas je ta krása smrtelná.

ARRIBA BARCELONA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty merangues a videl si zapas s depoprtivom???

co tam robil Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Když si je neviděl, tak radši mlč, než plácat takové voloviny, to bude pro příště lepší, zdá se, že to zdraví ti ten Raul nezachránil až tak úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exmafie

Já tě fakt nechápu, merengues tady úplně normálně zhodnotil zápas ze svého pohledu, o Valdesovi řekl akorát, že zápasy s Ikerem a Čechynem mu moc nevyšly a ty do něj musíš okamžitě rýpat??? Pak ještě jedna věta pro el azulgrana: R. Carlos co chodí na toto fórum je z maďarska, yarda to tu psal snad milionkrát,takže když napíše "líb", tak než se začneš smát, tak měsíc piš svoje příspěvky v maďarštině (nezvládáš to ani v češtině) a pak tady machruj...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaprvé-že čeština není jeho rodný jazyk jsem nevěděl a tím se mu omlouvám: Promiň Carlos, to jsem nevěděl

za druhé-objevuje se tu tolik chyb, že to snad ani není možné, kde je nějaká kultura jazyka? je to katastrofa, to že se mi nechce psát velké písmena to je jedna věc, lenost, ale aspoň si to po sobě přečtu, kolikrát ty příspěvky postrádají smysl - samý překlep!!!

za třetí-to že nezvládám své příspěvky v češtině, s tím nesouhlasím ty jeden mafiáne ve španělštině možná, to by asi potvrdil yarda

za čtvrté-merengues napsal objektivní příspěvek, líbil se mi, až na to s tím Valdesem - to objektivní nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba loňské clásico v Madridu??? To objektivní merengues asi neviděl, že říká, že Vicky nezvládá důležité zápasy.Tam chytal neuvěřitelně. Nebo co na Riazoru, to nebyl důležitý zápas? Viděl dva zápasy a začne nám tady předhazovat něco o tom, že bez kvalitního golmána trofej nezískáme ( dělá, jak kdyby měl real titul v kapse, nebo co? )

Reagovat
Mr.Jindros

Chelsea a tohle derby s Realem bylo důležitější. Loňské derby už je zase moc dávno, navíc merengues mluvil o téhle sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem bylo důležitější tohle derby s Realem oproti lonskému? Zas nepřeháněj. Loni to bylo důležitější, kdybychom nevyhráli, tak by se náš rozjezd možná úplně zastavil a kdoví jak by to bylo, tak jaképak důležitější, hm???

Reagovat
smazaný uživatel

A ne náhodou byl v profootballe vybrán, jako největší talent, Rooney a spol zůstali všichni za ním, to už o něčem vypovídá, profootball asi nebude neobjektivní.

Reagovat
HOST*yarda

Merengues: "Neviděl jsem všechny vaše zápasy (a V NĚKTERÝCH vás Valdés URČITĚ dost PODRŽEL), ale v klíčových momentech SEZONY mu jaksi není přáno".

Takže sis Kyslíku vybral zas co se ti hodí, protože Merengues mluvil o téhle sezóně a potvrdil i to, že vás Valdés v řadě zápasů podržel Takže tobě šlo prostě zase o to, abys ho za každou cenu setřel

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne ne yarda kyslik ma pravdu uz viackrat nas podrzal aj minuly rok v madridu co sme vyhrali 1:2 chytal neuveritelne a tiez tento rok na riazoru a to bol VELMI dolezity zapas a nie nadarmo je v profootbale najvetsi talent takze reci ze Valdes je nekvalitny golman su smiesne niekto tu videl 2 zapasy aj to u suseda a uz sudi golmana

Reagovat
HOST*yarda

Tvůj příspěvek je naprosto zbytečný, protože nic z toho, co tvrdíš ty, jsem já ani Merengues neřekli

Reagovat
smazaný uživatel

ano citujem merenguesa:

"bez "prvotridnyho" golmana se trofeje sbiraji hodne tezko" a tym co chcel basnik povedat ? ze viktor nie je prvotriedny brankar

Reagovat
HOST*yarda

Hm, a je prvotřídní? A kdo patří do "první třídy"? Kolik dostal gólů ve stejně důležitých zápasech Casillas? 4. A kolik Valdés? 8. Takže, kde se stala chyba? V obraně? Nebo u brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze je prvotriedny ved dostal aj menej goly tu sezonu co vy! ale o to nejde a ked si myslis ze nie je prvotriedny tak si jelen

Reagovat
smazaný uživatel

4 hmmm... a ty nepocitas tu trojku na Camp Nou?

Reagovat
Mr.Jindros

Promiň, ale největší talent neni. Jeden z největších ... možná.

Reagovat
smazaný uživatel

To se spíš omluv ProFootballu, nebo jim rovnou napiš článek o nej talentech, mají tam na to rubriku.

Reagovat
Mr.Jindros

Já se za svůj názor nemusim nikomu omlouvat. Co je platný názor profotbalu když vás Valdez proti Chelsea a proti Realu nepodržel. To že někdo napíše že Valdez je nejlepší neznamená že nejlepší je. Tuhle sezonu to nepotvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

nemozes posudzovat 2 zapasy a mylis sa ze to tuto sezonu nepotvrdil a najlepsi dokaz toho bude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi řekl "promiň" , tak proto jsem ti chtěl jaksi naznačit, a´t se omluvíš profootballu, protože to vymyslel on. Jinak je celkem smutné, ež se za svůj názor nestydíš, když se tady oháníš za celou sezonu dvěma zápasy ( co třeba clásico doma, to bylaq nula, vydřené vítězství na riazoru o deseti, další veledůležitá nula, to nic?)

Reagovat
smazaný uživatel

300 prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

301 příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

uděláme 400?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

TAK TUHLE DISKUSI číst nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co tím chceš říct? tvůj jazyk je poněkud zmatený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele