Další články

Bolasie s Lukakuem úřadují, pomáhá jim mateřský jazyk

Křídelník Yannick Bolasie už letos Romeluovi Lukakuovi připravil čtyři ligové góly a toto duo Evertonu je tak tím vůbec nejplodnějším svazkem v dosavadním průběhu nové sezony Premier League. A to podle samotné letní akvizice Toffees není žádná náhoda, produktivní tandem má totiž krom fotbalových schopností i jednu tajnou zbraň...

Bolasie opouští Eagles, Everton může zaplatit rekordních 30 milionů

V sobotu startoval pouze na lavičce, přičemž se dříve netajil tím, že by po čtyřech letech opět rád změnil působiště, nyní Yannick Bolasie skutečně mění Crystal Palace za Everton. Ten se za levého křídelníka nebál vysázet na stůl 25 milionů liber, které se při aktivaci všech bonusů promění v rekordních třicet...

Lednová Premier League v kostce

Premier League se překlenula do druhé poloviny a v jejím čele stále stojí Leicester City. O tři body zpět jsou největší favorité - Manchester City a Arsenal, který v lednu získal jenom pět bodů z dvanácti možných. Lednovým "mistrem" se však stal Southampton, jenž při opatrnějším systému Ronalda Koemana třikrát vyhrál a pokaždé udržel čisté konto. Velkou lednovou událostí byl návrat Dimitriho Payeta.

Premier League v kostce (14. kolo)

Čtrnácté kolo Premier League bylo strhující především první den. Přestřelky na každém rohu, jako bychom se snad vrátili do saloonů divokého západu, překrásné dalekonosné trefy (konečně!) a nakonec i to, na co fanoušci anglického fotbalu tak napjatě čekali. Jamie Vardy dokázal nemožné a přímo "domácímu" týmu kanonýra Van Nistelrooye vstřelil gól v jedenáctém utkání v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele