Premier League v kostce (14. kolo)

03.12.2015, 09:26
Názory a komentáře
Čtrnácté kolo Premier League bylo strhující především první den. Přestřelky na každém rohu, jako bychom se snad vrátili do saloonů divokého západu, překrásné dalekonosné trefy (konečně!) a nakonec i to, na co fanoušci anglického fotbalu tak napjatě čekali. Jamie Vardy dokázal nemožné a přímo "domácímu" týmu kanonýra Van Nistelrooye vstřelil gól v jedenáctém utkání v řadě.

Rekord byl tedy po vyrovnání i definitivně smazán a anglický útočník dokonal svou neuvěřitelnou pohádku, která snad může vygradovat už jen kvalifikací Leicesteru do pohárové Evropy a útočníkově úspěchu na francouzském Euru. Už teď má každopádně Vardy se 14 góly nakročeno ke zlaté kopačce pro nejlepšího střelce Premier League

Praskaly i jiné šňůry, Tottenham neprohrál už potřinácté v řadě, Aston Villa pro změnu už třináct duelů čeká na vítězství. I pod vedením nového šéfa Rémiho Gardeho prohrála a s pěti body po čtrnácti kolech ji čeká heroický výkon, chce-li udržet ligovou příslušnost. Tento nebo nižší zisk za totožný časový úsek totiž ještě žádnému celku v historii Premier League na záchranu nestačil.

Starosti s udržením budou mít také hráči Bournemouthu, kteří nicméně za minulé kolo zaslouží pochvalu. Spolu s Evertonem totiž připravili divákům nervově náročnou podívanou, vždyť od osmdesáté minuty se síť vlnila čtyřikrát - z toho dvakrát až v nastaveném čase.

Zápas 14. kola: Bournemouth vs. Everton

V zápasech Bournemouthu i Evertonu padly minulé kolo čtyři branky, k tomu přičtěme herní styl obou týmů (především Cherries) a vychází nám, že se rozhodně nebudeme nudit. Fotbalisté na Goldsands nás rozhodně nezklamali, utkání nabídlo gólů hned šest, některé z nich překrásné, no a ten závěr... ten byl i na Premier League až "příliš" strhující!

První poločas vyšel lépe Evertonu, a to tak, že o přestávce šel do kabin s vedením 2:0 v kapse. Zrádný stav se však Toffees vymstil v závěru poločasu číslo dva. V osmdesáté minutě úchvatnou ranou snížil Smith, aby sedm minut nato dokonce vyrovnal Stanislas. V nastavení však strhl vedení na stranu hostí Barkley.

Jenže Bournemouth se nevzdal, původních pět nadstavbových minut se vinou bujarých oslav hráčů Evertonu s fanoušky a střídání natáhlo na osm; a právě v té poslední minutě, v úplně poslední akci utkání to přišlo. V čase 97:13 to byl opět Stanislas, kdo si naběhl na centr Danielse a hlavičkou uzavřel skóre na konečných 3:3. Zápas kola bez nejmenších pochyb - zápas dosavadního průběhu sezóny? Dost možná.



V lepší kvalitě si můžete záznam prohlédnout třeba zde .

Gól 14. kola: Adam Smith

Přesně tohle nám v Premier League doposud scházelo. Dalekonosné rány, které skončí překrásným gólem, zatím lidově řečeno "nepadaly". V sobotu i v neděli jsme však byli svědky úžasných střel s radostným koncem. Dokonce i dokonale kopnutý přímák Zárateho zůstal upozaděn, o gól kola se totiž svou první prvoligovou trefou postaral obránce Bournemouthu Adam Smith. Při zakončení využil nejen netečnosti (ne)dostupujících obránců Evertonu, ale také brankové konstrukce.



Zákrok 14. kola: Petr Čech

Ani druhý venkovní zápas ve druhé polovině listopadu Arsenalu vůbec nevyšel. Z hřiště Norwiche si Kanonýři odvezli pouze bod a k tomu zraněné Alexise, Koscielnyho a Cazorlu. Remízu navíc musel zachraňovat česká reprezentační jednička Petr Čech, který nechytal jen rány Canaries, ale taky ty z vlastních řad. Nejlepší zákrok vytáhl po centru Olssona, který směrem k němu nechtíc tečoval stoper Gabriel.

14. kolo Premier League je sice už nějaký den za námi, ale jeho nejlepší zákrok je stále aktuální. Petr Čech ukázal, že přibývající roky se mu na senzačních reflexech rozhodně nepodepsaly.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 2. prosinec 2015


Hráč 14. kola: Yannick Bolasie

Minulou sezónu vstřelil čtyři góly; letos tuto hranic dovršil už ve čtrnáctém kole. Yannick Bolasie měl ústřední roli při vítězství Crystal Palace nad Newcastlem 5:1, kterou zaštítil dvěma góly, jeho přínos však tuto statistiku přesahoval. V domácím utkání dostal oproti obvyklému postavení odlišnou roli, většinu utkání se totiž pohyboval coby stažený útočník za Connorem Wickhamem. Takhle pozice mu však evidentně vyhovovala.

První branku vstřelil po nahrávce útočného kolegy Wickhama, "zásluhu" na ní má však i zoufalá defenziva Magpies, která pas nechala trestuhodně procestovat přes celé vápno. Druhý gól přidal Bolasie po standardní situaci. Reprezentant Demokratické republiky Kongo měl však velký přínos i v mezihře, kde s kolegou Zahou kralovali. To ostatně níže rozebírají experti ve studiu BBC Match of the Day. Od serveru WhoScored.com si vysloužil skvělou známku 9.61.



Břídil 14. kola: Ryan Shawcross

Málokdy se od stopera Stoke City dočkáme gentlemanského výkony; málokdy však tvrdý styl Ryana Shawcrosse poškodí vlastní tým. Tentokrát nicméně střední zadák Potters znehodnotil svůj výkon několika nedovolenými zákroky, za něž byl zbytečně, ale po zásluze poslán pod sprchy. Zdůrazňuji nicméně, že Břídilem kola se stává i z důvodu, že minulý víkend Premier League žádný hrůzný a body stojící výkon nenabídl.

Shawcross už měl hřiště opustit v prvním poločase, kdy nejprve jeden z jeho hloupých zákroků nebyl vůbec potrestán kartou, načež mohl být vyloučen (klidně přímo) po faulu na Stevena Fletchera. Anglický stoper nakonec svému osudu neunikl, paradoxně však po zákroku na unikajícího Watmora, který pro změnu žlutý nejspíš nebyl. Sudí Mike Dean mu zřejmě všechny přestupky sečetl.

Sestava 14. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Vůbec poprvé se do sestavy kola dostal gólman Chelsea, Asmir Begović se o nominaci zasloužil odvážným a bezchybným výkonem v utkání na půdě Tottenhamu. Především v prvním poločase se za cenu vlastního zdraví vrhal do soubojů a solidní výkon svých obránců podpořil čtyřmi zákroky. Hned tři z nich patřily k náročnějším, dvakrát jej z bezprostřední blízkosti ohrozil Son a natahovat se musel i proti ráně Dembélého.

Z utkání Blues proti Spurs vzešla ještě jedna nominace, kterou si vysloužil stoper Toby Alderweireld. Belgický zadák byl v obraně Tottenhamu dominantní a měl velkou zásluhu na tom, že Chelsea vystřelila na Huga Llorise jen jednou jedinkrát. Takřka bezchybný výkon má za sebou taky Sebastian Coates, jemuž nový systém Sunderlandu se třemi stopery dokonale vyhovuje.

Black Cats doplňuje v sestavě kola taky Patrick van Aanholt, jemuž naopak sedí menší porce defenzivních úkolů na pozici levého "wingbacka". Mohl se tak soustředit spíš na ofenzivu a vstřelil vítězný gól proti Stoke. Střelecká múza potkala taky Adama Smithe z Bournemouthu, jenž přišel na trávník až po přestávce, přesto patřil k nejlepším hráčům. Vedle své branky měl prsty i ve vyrovnávací akci Stanislase.

Junior Stanislas vyrovnal proti Evertonu hned dvakrát, tři minuty před koncem základní hrací doby a sedm minut po jejím skončení. To Kevin De Bruyne sice zaskóroval "jenom" jednou, ale zbylé dva góly Manchesteru City připravil. Především asistence před Kolarovovým zásahem byla exkluzivní.

Výbornou formu nabral v posledních týdnech Ross Barkley, jehož produktivní přísun málem znovu přinesl Evertonu tři body. Na jeho "téměř vítězný" gól bohužel pro Toffees odpověděl výše zmíněný Stanislas. James McArthur se z pozice defenzivního záložníka prosadil dokonce dvakrát, byť první zásah doputoval za čáru jen díky výrazné teči bránícího fotbalisty.

Hvězdou utkání Crystal Palace s Newcastlem, a vlastně i celého 14. kola byl Yannick Bolasie, jenž z netradičně centrálnější pozice vstřelil rovněž dvě branky a o jehož výkonu se podrobněji dočtete v rubrice Hráč kola. V útoku jej protentokrát doplní forvard Watfordu Troy Deeney, který zářil při výhře Watfordu na hřišti Aston Villy. Jeden gól dal, další si po jeho krásném pasu vstřelil Hutton a třeba po jeho přihrávce Capouemu se stav nezměnil jen díky skvělému zákroku Guzana.

Statistické okénko 14. kola

- Jamie Vardy se gólově prosadil už pojedenácté v řadě, čímž vytvořil historický rekord Premier League

- v utkání Bournemouthu s Evertonem padly dvě branky až v úplném závěru nastaveného času; góly s časovými údaji 94:45 a 97:13 jsou přitom první a druhou nejpozdnější trefou v dosavadním průběhu Premier League

- Tottenham i potřinácté získal z ligového zápasu alespoň bod a díky remíze s Chelsea překonal svůj klubový rekord

- Aston Villa naproti tomu opět prohrála, tentokrát doma s Watfordem; od jediného vítězství Villans v letošní sezóně uplynulo už 13 zápasů, čímž birminghamský celek vyrovnal historicky nejdelší šňůru bez výhry

- Liverpool udržel proti Swansea čisté konto, což není žádná náhoda; soupeře totiž pustili pouze k 42 střelám na bránu (průměrně 3 na zápas), což je nejméně ze všech týmů v Premier League



To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (232)

Přidat komentář
Baronne

Vardyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Petra Čecha som radšej nepozeral, lebo by ma zase dobehol smútok z jeho odchodu. Gól kola samozrejme top, to bola nádhera. S Bolasiem takisto súhlas, a do břídila by som dak hocikoho z Newcastlu, Ryan šiel dole neprávom no.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak to vidíte s tím Newcastlem lidi? Proti Crystalu jsem takový debakl nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cez zimu by malo odísť dosť hráčov ktorí na to serú + tréner, ten je len tragéd. Potom by sa mohli zachrániť.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo by podle tebe měl jít Newcastle koučovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tipoval Rodgersa alebo Moyesa, platovo by ich utiahli a obidvaja by im velmi pomohli.

Reagovat
Cobra

Sherwood

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píše werwolf, ja osobne by som tam videl najradšej Moyesa. Stabilita, ako-také trénerské a taktické kvality, dobrá defenzíva. Všetko čo Newcastle súrne potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to obměnit kádr, hlavně poslat pryč toho tragéda s páskou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sila co tam se deje...Na papire vcelku slusnej kadr, ale tady plati presne to, ze jmena ten team proste jen samy neudelaj....Tedka naposled jak dostaly ten gol na 2:1 , tak mi pripadlo, ze se sesypali nebo co...Nebo ze jim je to u prdele

Reagovat
fenixLFC

im staci pravidelne dostat jeden gol a totalne sa rozsypu, zacnu na to srat....k tomu je ta obrana fakt zufala, chyba im tam nejaky srdciar ktory by to strhol

Reagovat
Free_player

Wow ten Smithův fík parádní ale kolik tam měl prostoru a času

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrejme nikoho z Evertonu nenapadlo, že vôbec vystrelí, a dokonca trafí bránu.

Reagovat
kiwwi

999x v takejto situacii je dobre nechat si odstup pretoze co uz by mohol vymysliet pravy bek v takejto situacii...no ale raz z tisic to dopadne takto

Reagovat
Wat

Ale zároveň by někdo ten odraženej míč měl hlídat, to je docela základ u rohu. Tam zaspal Koné.

Reagovat
kiwwi

Kone istil spatnu prihravku na toho co rozohraval roh...neviem ako to maju dohodnute, ale skor podla mna zaspal Coleman (#23)

Reagovat
Wat

Právěže mi přišlo, že ti ostatní tam nešli, když tam Koneho viděli. Měl bejt buďto teda víc na přední, anebo stát právě u Smitha. Takhle se tam zbytečně motal ve volnym prostoru.

Reagovat
PP

spíš si všimněte 19ky - Deulofeu kam běžel.. Jinak základní věc - takto blízko 16ky musíš jít proti balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu s Barkleym po nem meli jit.

Reagovat
PP

tak.. měl jít ten nejbližší proti balonu - střele - centru..

Reagovat
vrabejka

Nevite proč mi na Fortuně nejde dat celkový vítěz COC a ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vědí, že by tvůj tip byl stejně píčovina.

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze v stavkovkach myslia na dobro svojich zakaznikov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom na ty, co hraji jejich hry nazi

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabejka neni zákazník ale sponzor.

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

jeste ze Smith sral na tu statistiku uspesnosti strelby zpoza vapna a nenahral to k rohovymu praporku

Reagovat
Busby babes

za a) neser.

za b) kolik takovych golu pada??

za c) tady mel milion let casu si to pripravit a o tom tenkrat cela ta debata byla.

Reagovat
r.mrazik

Protože soupeřovi hráči hráli podle té statistiky

Reagovat
PP

Ještě bych do statistického okénka dal, že Arsenal, co do počtu zraněných hráčů, opět jede na světový rekord..

Reagovat
Free_player

nějaký nový přírůstky krom Santiho ?

Reagovat
PP

snad ne.. I když čert ví co se stalo někomu včera v noci.. 10 mi přijde už dost, z toho 6 základu. Jinak skvělá stránka co tu dal Chobot kterýsi - mám ji v oblíbených..

http://www.arsenalreport.com/injuryroom

Reagovat
Usty

na druhou stranu; kterej tým má při 10 zraněnejch takhle silnou sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak silnou sestavu, která v listopadu udělala 2 body?

Reagovat
afc

Na kazde silne muzstvo pride mensi utlm. Nic necakane.

Reagovat
Free_player

no tvle to je skoro celá 11tka

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by nějak dali TOP 4.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tohle není event akce, tvoje přítelkyně v PL nijak nefiguruje

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně ji nakonec daj

Reagovat
FUnk

Dalšího zraněného fotbalistu hlásí Arsenal. Problémy s kolenem má záložník Santi Cazorla, jedná se o zranění vazů a podle prvních zpráv bude mimo hru tři měsíce

.................................................................................................................

Ty vole tri mesice? Ted jsem si vzpomnel co bylo na arsenal fan site

https://www.facebook.com/coyg.cz/photos/pcb.912858862141021/912858162141091/?type=3&theater

Reagovat
Mastný Chobot

práveže sa mi zdá, že sme zraneniami až v druhej polovici ligy.

Reagovat
avicii

hmm tak Palace pekne tocili Newcastle...mame hracov ktory to dokazu tak snad v nedelu straky opat s debaklom

Reagovat
fff

Este pekne vonku hrame ....

1-7

Reagovat
tomasinho

Daniel Sturridge has scored for #LFC in every 1.64 games; 44 goals in 72. In comparison: Suarez 1.62, Torres 1.75, Owen 1.88, Fowler 2.02

Na minuty by to bylo lepší ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

1X na Newcastle. Není o čom.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu se musim zasmát i já

Reagovat
smazaný uživatel

Stále lepšie ako dať na Liverpool pri kurze 1.45

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:-)))

Reagovat
13

Tyhle tvoje šokující tipy... Mě by fakt zajímalo jakou máš úspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.evysledky.com/zapas/W8CVHTIk/#prehlad-zapasu

1. tretina 2

http://www.evysledky.com/zapas/hjNFMNN3/#prehlad-zapasu

1. tretina 2

Napr. toto nie sú ani trošku šokujúce tipy, ale ojebaváčska klasika "Prvý s posledným"

úspešnosť je celkom ok, ale chcem väčšiu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.evysledky.com/zapas/bBEaPa4R/#prehlad-zapasu

Pojem šokujúci tip by som vôbec nepoužíval, šokujúce je skôr vnímanie ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta tipy on dava dobre, najma overy si pamatam, ale dufam ze tento mu nevyjde :D

Reagovat
fff

Inak Lovren uz tusim 3. ci 4. zapas po sebe velmi, velmi dobry vykon.

Co dodat, Klopp je kuzelnik .

Reagovat
smazaný uživatel

On byl ale už dobrý předtím.

Reagovat
fff

Kedy predtym? Pred zranenim Sakha moc dobry nebol podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

jany

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď šovinistický, Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu hrál už před Kloppem dobře.

Reagovat
fff

Dva zapas na zaciatku sezony hral slusne, potom uz ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

uz aby ste zase par zapasov "fucking" prehrali nech je zase chvilu pokoj

Reagovat
PP

nápodobně..

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Kopac

Ze su tvoji rodicia surodenci?

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoje rodice sou tvoji sourozenci

Reagovat
Kopac

Pekne si sa stym vyhral

Reagovat
FUnk

a tvoji sourozenci sou tvoji rodice

Reagovat
TaylorAFC

Je to dost realný, když tu furt blije takový hovna.

Reagovat
tomasinho

Za to od tebe pokoj nebude nikdy, ani kdybytse spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren udělal minulou sezónu pár kiksů a už se to s ním vezlo. Fanoušci na něm hledali každou drobnost za kterou by ho mohli zkritizovat. Konečně se potvrzuje, že není tak špatnej.

Reagovat
fff

Tak je pravda, ze po tych chybach sa to s nim viezlo. No ta kritika nanho bola opravnena, fakt hral hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhlasím, pár zápasů tak vyloženě špatných měl, ale někdy zase nehrál úplně špatně a stejně mu fans Liverpoolu dávali všechno za vinu.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neboli len minely. Bol tragicky vo vsetkom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Ano ale jestli je Coutinho Little Magician, tak Klopp je Giant Wizard!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

OT: Tak BvS se podle nového traileru má odehrávat ve Středozemi

http://i.imgur.com/AcS3mNN.jpg

Reagovat
r.mrazik

vsechno to jsou stejne zelvy ninja

http://cdn1.themovienetwork.com/sites/themovienetwork.com/files/tmnt2.jpg

design potvor asi dela jeden a ten samej typek

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

vypadá jak ten vůdce skřetů, když táhli na Minas Tirith

Reagovat
FUnk
Reagovat
Free_player

Reagovat
johnik

fakt že jo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
patas92

Ale ten trailer oproti prvnímu dost zklamání. A to ani nemluvím o tom, že tam vyzradili v podstatě celou zápletku

Reagovat
r.mrazik

ten traler tu kampan dost posral,protoze ten prvni byl dobrej...ale jak rikas...rekli toho az moc a to pritom ani nemuseli...

Reagovat
patas92

Tjn, mohli se inspirovat SW, kdy ani 14 dní před premiérou lidi pořádně neví, o co tam půjde. Ale ten trailer mi i bez toho přijde dost špatný, hudba nijaká a ten klišoidní nástup Wonder Woman to zabil úplně

Reagovat
r.mrazik

zas na druhou stranu Ben je tam super a ten "konflikt" mezi nim a eSkem bude asi prima...

kouknu doma,az se to bude dat stahnout v BR kvalite...kino stejne jako marvelovsky pohadky nedavam...tam to vidim akorat na SW a Revenanta zatim

Reagovat
Infi

je to zvláštní, shrnuli prakticky celý film do 3 minut jako čekalo/vědělo se že to tak nějak bude, ale mohlo tam být několik překvapivých míst a teď silně pochybuju že nějaké budou na druhou stranu mi příjde ten batmanův, jak to nazvat, "robotický" hlas lepší, než to chraptění v dark knight

Reagovat
minoLFC

čo? Zod=Doonsday?

Reagovat
patas92

Má to být nějaký hybrid, něco mezi Doomsdayem a Bizarrem, vytvořený ze Zoda

Reagovat
Riviera Kid

Proto se na trailery nedivam. Ani obsahy už si nectu.

Reagovat
Lacko_Boh

horšie je ked sa človek fakt nudí a povie si že šak jeden trailer neuškodí

Reagovat
minoLFC

BvS?

Reagovat
patas92

Batman vs Superman

Reagovat
Uwe háže buly

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je a mě?

Reagovat
patas92

na

Reagovat
Uwe háže buly

Na další stupidní film o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, těch posledních 30 vteřin je čirá katastrofa. To je snad ještě horší jak trailer na Genysis, kde ukázali ten twist s Johnem Connorem.

Reagovat
patas92

Nevím, jestli sem někdy viděl horší trailer na podobně očekávaný film

Reagovat
smazaný uživatel

ooh my..to bude hrozná slátanina.

btw co to je za zrůdu? a ta ženská na konci?

Reagovat
smazaný uživatel

Doomsday

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic si to kralovsky zaslouzi strasne nedoceneny hrac tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si sedne na prdel až se vrátí Kurtoá

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost mozne jestli to bude po zasluzr nemam s tim problem. Sranda ze mame zase po roce nej brankarskou dvojku v Pl motna i na svete

Reagovat
Riviera Kid

Ty jsi ale ultrablb.

Reagovat
Mastný Chobot

motna jo, motna ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc kdo mel a ma lepsi?

Reagovat
Riviera Kid

Nevím kdo má lepší, ale nemůžeš tvrdit že je nejlepší na světě. Jenom v PL je na tom urcite podobně Arsenal, Tottenham a možná i to United. Ve světě urcite Barcelona, PSG a dalo by se snad mluvit i o AC Milan. Netvrdim, že jsou všude lepší dvojice, ale určite bych netvrdil, že je Chelsea nejlepší na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Rikas ze Romero a Sirigu jsou jako Begovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ne

Reagovat
kubys

Ne no, protože Sirigu je lepší než Begović...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez klubu mi prosim vypis vloni lepsi dvojici nez Courtois Cech a letos Cou4tois Begovic. Diky

Reagovat
Riviera Kid

Buďto si blb a já taky že na tebe reaguju anebo si troll a já blb, že na tebe reaguju. Tak či tak nemůžu vyhrát.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super tu dvojici mi napises nebo mne budes jenom utazet coz j3 asi pohodlnejsi

Reagovat
Riviera Kid

A znamení zvěrokruhu nechces? Napsal jsem týmy, není přece pro tak inteligentního kluka problém si zjistit kdo jim chytá.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp je o úroveň níž než Courtois, AC snad nemyslíš vážně, U Arsenalu to je hodně diskutabilní, United se Spurs mají o 10 úrovní horší dvojku než Begovič.. S Barcelonou ale souhlasím, tam jsou Bravo se Stegenem dost kvalitní

Reagovat
Riviera Kid

Taky jsem psal, možná i to United.. A o deset úrovni určité nee. A taky jsem psal, že by se snad dalo mluvit i o AC. Netvrdim že jsou na tom lip. Ale pokud jim teď chyta šestnáctiletý kluk a podle všeho nechytava vůbec špatně, tak v něm asi něco bude..

Reagovat
smazaný uživatel

zápas, gól, zákrok, hráč kola

a De Bruyne - záviděl bych, ale vim, že v našem fotbale by byl zabitej i von

Reagovat
kiwwi

According to the Daily Mail's Charles Sale – a man who is rarely wrong in all things broadcasting – Sky Sports had made it clear to Neville that they were ready and willing to offer him a five-year deal worth £15million. That is more than most footballers earn!

wau, tak to Gary odmietol riadny deal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Malá násobilka. No furt je to víc, než Mauro u nás

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy 3>4?

Reagovat
smazaný uživatel

3 největší šašci maj 3 největší platy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sračku? Vetsina fotbalistu na svete nevydelava nic nebo drobny

Reagovat
minoLFC

dostane to Carra?

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/wx9UAiOp1ww

wau, neskutocne vyrastol...rychly, silny, agresivny, pozicne na jednicku, dobry vo vzduchu aj na zemi...najlepsi stoper v PL momentalne

Reagovat
r.mrazik

jak tam drtil toho typka z Brug,tak mi ho bylo az lito

Reagovat
kiwwi

jj ten od neho odpadaval jak hnila hruska

Reagovat
j_mrazik

Ten by padal i od Rozehnala. Ten kluk byl vyloženě marnej.

Reagovat
Mastný Chobot

neohrabaný dement Smalling?

Reagovat
kiwwi

jj, to bol on

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

navíc i Blind hraje výbormě

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Carrick

Proti PSV se nějaký spolukomentátor na RTVS strašně divil, že rohy zahrává stoper, ale on je kope opravdu nejlíp z týmu. A ten gól proti snílkům parádní.

Reagovat
r.mrazik

rozhodne mnohem lepe nez v zaloze

kazdopadne vedle Mikea hraje slusne i Jones a ono to je hodne prave Mikem

Reagovat
kiwwi

Michael Owen disapproves

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Udelal obrovsky skok smerem dopredu za posledni mesice. Anglie by po dlouhy dobe mohla mit fakt svetovou stoperskou dvojici - Stones se Smallingem se k sobe, alespon na papire, vyborne hodi.

Reagovat
kiwwi

no uz to bude skoro rok

Reagovat
r.mrazik

*rok a pul

Reagovat
kiwwi

pozeram, ze to derby kde dostal cervenu sa hralo rok a mesiac dozadu...odvtedy vymenili chlapa

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale on uz predtim nebyl vubec spatny...jenze trpel tim 352 co jsme hrali...

Reagovat
kiwwi

bol strasne zly...

Reagovat
Busby babes

bysme potrebovali stejnou redku pro Wazzu.

Reagovat
Swarley

to je právě to nejhorší, že on už ani jako prase nehraje...je z něj taťulda od rodiny, děs...

Reagovat
Kopac

Jo momentalne pri zraneni Sakha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ten posun je fakt neskutečnej

Reagovat
Wat

Mně přijde, že mu hlavně někdo poradil, aby využíval svojí tělesnou stavbu a pořádně se do toho opíral.

Reagovat
smazaný uživatel

ferguson věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za drevotriesky v tej zostave ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pozrel som si highlighty z COC a Liverpool začal hrať futbal. Krásne akcie a góly, všetko s úplnou ľahkosťou. Tam z nulového sebavedomia je za mesiac šialený obrat v hráčoch. A Sturridge je najlepší útočník Anglicka za dlhý čas.

Reagovat
kiwwi

Premier League without Vardy and Mahrez

http://imgur.com/VxEzLr0

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme sa to tak nedá brať, ale aj tak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kopac

Picovinka, ale keby hrali deviati tak asi by to tak bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester United have their sights set on Fulham striker Moussa Dembele, according to Sky sources.

The France U20 international has scored eight league goals this season for the mid-table Championship side.

Dembele, who is 19 and has played for France at five representative levels, was thought to be signing a new contract at Craven Cottage.

Reagovat
r.mrazik

do budoucna proc ne...ale nechtelo by to radeji nejakyho proverenyho strelce a dat pripadne sanci stejne staremu Wilsonovi?

Reagovat
spider_8

"Charly Musonda chce odejít z Chelsea."

Už je to tu. Hrozí nám, že nebudeme hrát Ligy Mistrů a hned nás začínají všichni opoštět

Reagovat
Mastný Chobot

http://s29.postimg.org/umdt6423b/Screenshot_111.png

možnože už v takom veku začína nestíhať

Reagovat
spider_8

O to víc to zamrzí, když u nás strávil tolik let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

skôr dozrel a prezrel

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá takový celý seschlý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Párkrát som ho videl a je to veľmi dobrý mladík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cestu do áčka treba nechať pre angličanov. Baker, RLC, Brown, Solanke, Bamford...

Reagovat
Miguel19

Jj s Mourinhem na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Mourinha na lávce.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Sympaťáci Snad uprchlíci pochopí tu ironii, protože pokud ne, tak

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká gól kola!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom technická, než se pustím do čtení. Tu grafickou úpravu bude dělat Tomáš Reca do konce věků nebo se to Usty někdy naučí?

Reagovat
Usty

Nenaučí. A grafik se jmenuje Tomáš Rec. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ok dobrej souhrn jinak

Reagovat
Usty

Reagovat
vicinda07

Alderweireld fakt len prvy krat v zostave kola??? ja by som ho tam dal skoro kazdy tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel sestavy sestavuje pan Slepice, takže máš smůlu

Reagovat
Harakan

trapáček

Reagovat
Juan Román Riquelme

To bude asi tym, ze fandis sliepkam

Reagovat
Usty

Naproti tomu bude pravděpodobně už podruhé v sestavě měsíce. :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, mam takový dotaz ohledně Man City. Myslíte, že přijde ten Guardiola po sezoně? A případně pokud ne, kdo myslíte, že by mohl Pellegriniho nahradit, kdyby byli bez trofeje tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti

Reagovat
jhony16

mne sa zdá že viac ako Deeney sa o výhru Watfordu pričinil Ighalo..mal prsty vo všetkých 3 góloch

Reagovat
Frick

Technickyý dotaz - je z každého zápasu vyráběn "velký" TV přenos (třeba na 15 a více kamer) pro nějakou TV stanici? Nebo je z nějakých zápasů jen malý přenos pro web na 2-3 kamery (podobně jako u zápasů SL, jenž nevysílá ČT nebo O2TV?)

Reagovat
Frick

Nejsem znalec PL a tak se zeptám - Proč není MC schopno konkurovat Barceloně, Bayernu nebo Realu? I přes ty neuvěřitelný ropný prachy....

Reagovat
Frick

...když si vemu, že do finále LM se dostaly od roku 2010 i "menší" velkokluby typu Interu, Chelsea, BVB, Atletica nebo Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě jednou z příčin bude faktor trenér

Reagovat
r.mrazik

Protoze i pres prachy si nedokazes koupit messiho,ronalda a dalsi...a taky to chce cas,ty obdobi klubu se meni,takze je mozny ze pokud vychytaji prestupy,tak za par let tu muze byt obdobi City

Ale ta konkurence je velka...takze kdo vi

Reagovat
smazaný uživatel

anglicke timy musia hrat uplny beton aby sa dostali do finale v LM od tej doby, ale uplny a na to City hracov nemalo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele