Bolasie má vážně zraněné koleno a hrozí mu konec sezony

05.12.2016, 21:44
Aktuality
Evertonu se po skvělém vstupu do sezony přestalo dařit a optimismus do krve jeho fanouškům nevlijí ani zprávy z marodky. Mimo hru je čerstvě křídelník Yannick Bolasie, letní posila z Crystalu Palace si o víkendu poranila koleno a výsledky podrobného vyšetření nejsou vůbec příznivé...

27letý fotbalista nedohrál utkání s Manchesterem United, v jehož závěru Toffees zachránili remízu 1:1. Bolasie tou dobou na trávníku již nebyl, střídat musel v 68. minutě kvůli potížím s kolenem.

"Yannick Bolasie v nedělním zápase s Manchesterem United utrpěl vážné zranění kolenních vazů a podrobí se operaci. Testy nyní potvrdily poškození předního zkříženého vazu v pravém koleni. Bolasie podstoupí operaci v nejbližších dnech," stojí v prohlášení Evertonu.

Everton za Bolasieho v létě zaplatil 25 milionů liber a africký fotbalista se rychle začlenil do základní sestavy. Jeho zaměstnavatel délku absence zatím neprozradil, mluví se ovšem o předčasném konci sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bojim se neco napsat, aby na me zase nevyjel mistni Jirka Dienstbier Daníček.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

zvlastne ked si uvedomim ze sa este po tom vratil do hry a este hral

Reagovat
slavex

Ono to zase tak zvláštní není. Zhruba před měsícem jsem si při zápase taky přetrhl zkřížený vaz a ještě asi 10 nebo 15 minut jsem zvládal běhat. To co nastalo za další dvě hodiny už bylo horší no

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhráli jste?

Reagovat
smazaný uživatel

marquee signing jak vinko

Reagovat
smetos

sak zarobil

Reagovat
Zaschrona

No, tak teda velka sance pro Deulofeua, ted tutove dostane minutaz, i pokud prijde Depay. Ale teda doufam, ze tohle zraneni nebude Bolasieho stat zasadni cast jeho zrychleni. Protoze bez nej bude mit jinak zasadni problem...

Reagovat
Basty

škoda ho, přitom ten souboj s martialem nevypadal nijak nebezpečně. Ani mu Martial nic kromě těla nedal, ale když jsem pak viděl opakovaný záběr byli jasné že je zle. Tak snad se dá dohromady dřív.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Beči

Zdá se mi to, nebo už si fotbalisté poslední roky nezraňují nic jiného než kolena a to dlouhodobě?

Reagovat
Baronne

Zeptej se Diabyho, co si všechno poslední roky zranil

Reagovat
Beči

Diaby a Rosa jsou tak trochu úkazy

Reagovat
fenixLFC

*úrazy

Reagovat
j_mrazik

"Bolasie?"

"Nebola."

Ba dam tsss.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele