Další články

Brankář Hrubý prodloužil s Jabloncem smlouvu do léta 2022

Brankář Vlastimil Hrubý prodloužil s vedením Jablonce smlouvu do léta 2022. Severočeši o tom informovali na svém webu. Čtyřiatřicetiletý gólman chytá v Jablonci od roku 2014, kdy přišel ze Znojma.

Hrubý zopakoval svůj kousek z Edenu a i na Spartě chytil penaltu

Mimořádnou bilanci z podzimních soubojů s třemi největšími aspiranty na ligový titul má brankář Jablonce Vlastimil Hrubý. V zápasech na Slavii, doma s Plzní i na Spartě udržel čisté konto a navíc v nich dvakrát zlikvidoval penaltu. Při srpnové výhře 2:0 v Edenu chytil pokutový kop Milanu Škodovi a dnes se mu to samé povedlo na Letné proti Nicolaemu Stanciuovi.

Prohru beru na sebe, řekl po kiksu s Opavou brankář Hrubý

Hodně skleslý byl po zápase proti Opavě jablonecký brankář Vlastimil Hrubý. Bývalý hráč Brna se utkání těšil, na stadion ho přišla povzbudit řada známých tváří. Utkání však výrazně ovlivnila jeho hrubá chyba z 25. minuty, kdy neudržel centrovaný míč a nabídl Joelu Kayambovi úvodní gól zápasu. Opava nakonec severočeský celek porazila 2:0 a poprvé v sezoně zvítězila.

Hrubý zařadil svůj výkon na Slavii mezi tři nejlepší v kariéře

Brankář Vlastimil Hrubý pomohl Jablonci v duelu 5. ligového kola skvělým výkonem k nečekané výhře 2:0 na půdě Slavie a zápas zařadil mezi tři nejpovedenější v kariéře. Po hodině hry chytil domácímu kapitánovi Milanu Škodovi penaltu, ale nejvíc si cenil zákroku proti šanci Jana Sýkory o chvíli dříve.

V podještědském derby dojde na souboj brankářů Hrubého s Hladkým

Přestože už je v Liberci tři roky, teprve v neděli si brankář Václav Hladký poprvé zachytá podještědské derby. A v něm dojde na úsměvný gólmanský souboj s jabloneckým protějškem, který má příjmení opačného významu - Vlastimilem Hrubým. Oba dva navíc spojuje i dřívější působení ve Zbrojovce Brno.

Jablonec prodloužil smlouvu s brankářem Hrubým

Severočeský Jablonec si pojistil služby brankářské jedničky Vlastimila Hrubého. Severočeský klub prodloužil s dvaatřicetiletým gólmanem smlouvu do konce června 2020, původní kontrakt měl vypršet za rok.

Brankář Hrubý přestoupil ze Znojma do Jablonce

Brankář Vlastimil Hrubý přestoupil ze Znojma do Jablonce. Devětadvacetiletý gólman dnes se severočeským celkem podepsal podle klubových internetových stránek smlouvu na tři roky.

Krbeček dal Znojmu gól, aniž by se prý dotkl míče

Příbramskému záložníkovi Tomáši Krbečkovi se povedlo dát gól a zařídit remízu 1:1 se Znojmem, aniž by si byl vědom toho, že se dotkl míče. Hlavní podle něj ale je, že míč skončil v síti a Příbram udržela Znojmo na čtyřbodový distanc.

Hrubý byl 89 minut bez práce, pak zachránil Znojmu remízu

Brankář Znojma Vlastimil Hrubý výrazně přispěl k tomu, že nováček první ligy získal na úvod jarní sezony proti Jihlavě alespoň bod za bezbrankovou remízu. Devětadvacetiletý gólman přitom byl po většinu utkání bez práce a klíčový zákrok musel vytáhnout až v poslední minutě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele