Hrubý zařadil svůj výkon na Slavii mezi tři nejlepší v kariéře

18.08.2018, 23:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
luismiksak

Jablonec skvělý výkon, týmová hra, vzadu čaroděj Hrubý, Holeš, Trávník, Doležal, Jovovic, - perfektní

Slavia - Pokorný zapas nezvládl, je vidět nerozehranost, Ngadeu - rozhodne není hráč do rozehrávky, Stoch - pomalý a tlustý, Husbauer - pomalý, bez stavy,,Zelený - špatný výkon, , Soucek - perfektní, Baluta - perfektní, Skoda - určitě je vidět snaha, góly přijdou

Reagovat
Beči

Stoch - tlustý a pomalý

Reagovat
tnt03

Reagovat
luismiksak

Jo, Stoch je rozhodne tlustý a pomalý. V Zápase s Jabloncem si ho například Hanousek namazal na chleba. Střelu má slušnou, ale to je málo

Reagovat
Beči

67 kg, jeden z nejrychlejších v naší lize

Reagovat
luismiksak

Jo, 67kg možná někdy před rokem. Napsat si do profilu o kg mužu co chci. Ted je zalitej objemem a bez rychlosti.

Reagovat
Beči

Kdyby ztloustnul a zpomalil tak jak tvrdíš, nehrál by.

Reagovat
luismiksak

Aha, tak to jó

Reagovat
Beči

Existujou nějaký limity a hlavně musí hráč dodržovat životosprávu. Myslíš, že kdyby na to s*al a tloustnul, že by v klubu jako Slavie patřil do základu, nebo že by dokonce vůbec hrál?

Reagovat
PavlíčeQ

"Takhle dobrý výkon jsem naposledy podal tady na jaře na Slavii. Pak se mi ještě povedl zápas v Karviné asi rok a něco zpátky. Hráli jsme tam poslední kolo a já chytil asi 15 gólů. Kdybychom hráli dva dny, tak bych ten gól nedostal. Tyhle tři zápasy budu asi hodnotit nejvýš," řekl novinářům Hrubý.

Nejlepší pasáž

Reagovat
tnt03

Reagovat
Logan

Neuvěřitelný, že jsme z tohodle lempla pokaždý schopný udělat hráče kola, fakt ... přitom je to jinak absolutně průměrnej golman naší ligy, možná podprůměrnej, když kupovali Hanuše, tak jsem se těšil, že už tohodle neuvidím ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PavlíčeQ

Fakt ne Vlasta je spolehlivou jedničkou už několik let, dost často má parádní zákroky a v český lize je to určitě nadprůměr.

Reagovat
Logan

Já ho mám pořád zafixovanýho takhle. Ale je pravda, že Jablonec vidím tak max v zápasech s náma, ACS a Plzní, a to taky ne vždy ... že se takhle nevytáhnul proti Spartě, sakra ...

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to i věřím, že bys za nás proti nám radši viděl chytat někoho jiného

Reagovat
luismiksak

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

...na druhou stranu je tam bývalý hráč Hanuš, a ti proti Slavii většinou taky zachytají skvěle.

Reagovat
Logan

Za nás proti nám? Vím, co jsi myslel. Jo, nejradši bych tam viděl někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na to ráno koukal, co jsem to napsal Ale všichni to pochopili naštěstí. Já jsem Hrubýho taky neměl rád. Hlavně, když začínali naši "Galacticos". Galacticos s brankářem, kterýmu bylo 29 a měl 1 sezónu v lize + byl malý. Ale on podává hrozně dobrý výkony, má super reflex, nedělá chyby. Takový český Navas. Malý ale s výborným reflexem, spolehlivý a umí podržet ve správný čas.

Reagovat
forma

líp to napsat nejde.

Reagovat
PavlíčeQ

Akorát výkopy má někdy na píču, ale to se dá odpustit

Reagovat
Logan

Malý? Mně teda vůbec malej nepřijde, spíš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

187 je docela málo na brankáře

Reagovat
tnt03

skvěle popsaný Vlasta

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
Jirka3811

A ještě prosím článek o tom jak byli ty druhý z Vršovic celej zápas lepší a jak je poškodili rozhodčí stejně jako ve dvou zápase s Dynamem. A navrch prosím ještě vyjádření Jardy T. a nějakou stížnost od něho. Děkuji

Reagovat
ratusek

A ještě pochvalu za to 7minutové nastavení, jen aby Slavia vyrovnala

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi osel, v tom zapase bylo tolik preruseni ze 7 min je malo, 3 x koukani na video, penalta, 6 x stridani, v takove anglii by se nastavovalo klidne 10 min...vis kolik cisteho casu se hraje z polocasu? Tak tady nepis pindy bez na jinej server.... kdyz te to nebavi cist tak to necti.

Reagovat
ratusek

nechápu tu poslední větu.

jako já s tím nastavením souhlasím, ale je divný, že najednou to jde a najednou je to pro Slavii. Prostě v lize jsou silnej pes, tak se jim jde na ruku. Ale to Tvrdík nezmíní

Reagovat
Bex5

Silnejsi pes mrda ... v ty nasi lize jsou 3 cuvacove vedle 12 jezevciku, aspon, co se rozhodcich tyce. A Jablonec je vorech.

Reagovat
ratusek

Přesně, ale bacha na vořechy, umí bejt pěkný svině

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas za co, uz se na tom dela, jen proto aby jsi mohl psat takove dalsi sracky....opet to napisu, tak sem nelez kdyz se ti tu ty clanky nelibi. Bez si na stranku pro zeny...dik

Reagovat
Jirka3811

Milý pane já jsem četl stránky Eurofotbalu už v dobách kdy Vy jste se tzv. "houpal u fotra." A naopak jestli se Vám můj příspěvek nelíbí tak si zapamatujte můj nick a vyhýbejte se jim.Anebo si Vy choďtě na stránky třeba pro děti.Třeba emimimo.cz.Rozebírá se tam třeba kojení anebo první stolice novorozenců.Třeba se tam najdete.A mimochodem ten článek bude na světě kdy ?Nerad bych ho prošvihll.

Reagovat
RickNash

Chtěl bys radši články o těch pátejch z Letné, viď?

Reagovat
Jirka3811

Sleduju i officiální web díky

Reagovat
forma

Díky Vlasto

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec by nás snad porazil, i kdyby v bráně stál Pelta, ta bilance je strašná.

Bohužel začátek sezóny ukázal, jak moc má Slavia přeceňovaný kádr. Herně dominovala jen v zápase s Karvinou. V Olomouci rozhodla výjimečná produktivita, ostatní zápasy už byly vydřené a s Jabloncem úplná křeč. O Kyjevu radši nemluvím, ten měl dvojzápas od první do poslední minuty pod kontrolou a hrál jen to, co potřeboval.

V bráně Kolář, který snad po odchodu z Liberce zapomněl chytat (stejně jako předtím Laštůvka, takže to musí být chyba v tréninku nebo nevím...).

Obrana - kraje jsou špička ligy (tedy pouze dvojice Coufal, Bořil), ale není backup za dvojici Deli - Ngadeu. Jugas je lehčí ligový nadprůměr, Pokorný slabší průměr.

Záloha taky žádná sláva. Stoch je z formy a není tam nikdo, kdo by ho zastoupil. Neodchod Součka pomohl k tomu, že hrajeme každý zápas s DZ a vepředu pak chybí hráči, protože i Hušbauer hraje zbytečně moc zezadu. Baluta vypadá solidně, ale na zadek z něj zatím nepadám, snad se ale rozehraje. Olayinka - nevím. Nepředvedl prakticky nic a pak se zranil. Jestli fakt udělal za rok po odchodu z Dukly takový pokrok, aby měl být 2. nejdražším hráčem ligy, si netroufnu říct.

V útoku prostě chybí hráč jako Krmenčík, který není celý zápas vidět a pak dá dva góly. Škoda kanonýr nikdy nebyl a věk taky nezastaví, Tecl zatím zklamání. Tady se to prostě v přestupáku podcenilo, protože peníze evidentně byly.

Tak snad se to ještě rozjede, ale moc optimista po prvních zápasech nejsem.

Reagovat
meno

Olayinka byl dobrej už na Dukle a to mu bylo 19-20.

Reagovat
ondrasch77

Pokorný největší provar v lize, naprosto nechápu, jak ho mohl koupit někdo z L1

Reagovat
luismiksak

Pokorný se boji přihrát dal než na nejbližšího hráče 2m u nej. Zatim kopyto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele