Další články

Kroosův návrat ano, nebo ne? Už nemusím nikomu nic dokazovat, vzkazoval

V únoru oznámil Toni Kroos, že je připravený návratit se k německé reprezentaci, za kterou naposledy nastoupil v roce 2021. Julian Nagelsmann, kouč Nationalelf, přitom na nic nečekal a povolal ho do zbraně hned pro březnové přáteláky s Francií a Nizozemskem. Nominaci ale nebere čtyřiatřicetiletý záložník jako samozřejmost. Hodlá ukázat, že si své místo zaslouží.

Kroos o rozhodnutí vrátit se do německého národního týmu nepochybuje. Inspiruje ho Kahn

Toni Kroos svého rozhodnutí vrátit se do německé reprezentace od jeho oznámení nelituje, ba naopak. "Nebyl okamžik, kdy bych o tom pochyboval," řekl čtyřiatřicetiletý záložník v podcastu Einfach mal Luppen. "Můžu jen dodat, že to opravdu vychází z hloubi mého srdce," uvedl špílmachr Realu Madrid.

Kroos může na domácí šampionát, oznámil návrat k reprezentaci

Záložník Realu Madrid Toni Kroos se po téměř třech letech vrací do německé fotbalové reprezentace. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2014 věří v úspěch na domácím evropském šampionátu.

Německo hledá posílení: Kroos zvažuje návrat k reprezentaci, Nagelsmann není proti

Už v roce 2021 po neúspěšném evropském šampionátu završil Toni Kroos kariéru v německé reprezentaci. Podle informací německého deníku Bild se nicméně může nachystat jeho návrat v dresu Nationalelf, kouč Julian Nagelsmann se údajně takové myšlence nikterak nebrání. A sám čtyřiatřicetiletý záložník v pondělí nevyloučil, že by se mohl představit na EURO 2024.

Kroose bavil pískot fanoušků. Model v Saúdské Arábii je nebezpečím do budoucna, vzkázal

Španělský superpohár padl před pár dny do rukou Realu Madrid. El Clásico si jasně podmanil Bílý balet, Barcelona zkrátka tahala v duelu za kratší konec. Po zápase se ovšem hodně řešilo také bučení ze strany saudskoarabských fandů směrem k záložníkovi Tonimu Kroosovi. Ten si ale těžkou hlavu z nepříjemných reakcí nedělal těžkou hlavu. Atmosféru si vlastně užíval.

Kroos pokračuje v Realu Madrid, podepsal roční prodloužení smlouvy

Real Madrid se bude i nadále spoléhat na Toniho Kroose. Obě strany byly několik týdnů domluvené na ročním prodloužení smlouvy a nyní došlo k oficiálnímu potvrzení...

Je to velmi dobrý pocit, raduje se Kroos z návratu na trávníky

Realu Madrid se povedl start do nové sezony, další důvod k radosti pak jeho fanouškům nyní zavdal Toni Kroos. Německý záložník se konečně zbavil zdravotních problémů a je připraven na večerní duel Ligy mistrů proti Sheriffu Tiraspol, trenér Carlo Ancelotti ho zařadil do nominace...

Real Madrid začne sezonu bez Kroose, záložníka čeká operace

Real Madrid spřádá plány k návratu na španělský a pokud možno i evropský trůn a v úvodu jeho snažení mu bude chybět Toni Kroos. Německého záložníka čeká operace, na trávníky se podle tisku vrátí až koncem září...

Německý záložník Kroos ukončil po Euru reprezentační kariéru

Toni Kroos ukončil po vyřazení Německa na mistrovství Evropy reprezentační kariéru. Jednatřicetiletý záložník Realu Madrid, jenž za národní tým odehrál 106 zápasů, to oznámil na instagramu.

Německý záložník Kroos rozšířil řady kritiků MS v Kataru

Německý záložník Toni Kroos rozšířil řady kritiků mistrovství světa v Kataru. Bojkot šampionátu však podle jednatřicetiletého fotbalisty Realu Madrid není řešení, lepší je důrazně poukázat na problémy s dodržováním lidských práv v zemi.

Kroos se postavil proti superlize. Hráči jsou jen loutky FIFA a UEFA

Německý reprezentant Toni Kroos zkritizoval plán na vytvoření evropské superligy pro největší kluby. Kroos se rozpovídal v jednom z populárních německých podcastů. Hráče v něm označil za loutky UEFA a FIFA.

Kroos Německo v tuto chvíli za spolufavorita ME nepovažuje

Další čtyři země si včera vybojovaly postup na mistrovství Evropy 2020 a jednou z nich je Německo. Trenér Joachim Löw začal s přestavbou týmu a šanci dostává spousta mladých hráčů, kteří zatím nemají dostatek mezinárodních zkušeností. V tom by na samotném turnaji mohl být problém, uvědomuje si to například Toni Kroos...

Vykopává MS do 17 let. Jak se vyvrbily první tři ročníky stávajícího formátu?

Zítra v noci vykopává v Brazílii celkově 18. ročník dorosteneckého mistrovství světa a již sedmé vydání o 24 účastnících. Taková událost si jistě zaslouží svou předehru, my však volíme poněkud netradiční cestu — ohlédneme se za tím, komu v minulosti takový šampionát posloužil jako odrazový můstek, a komu naopak nikoliv...

Real Madrid si pojistil služby německého záložníka Kroose

Toni Kroos včera dokončil svou pátou a ani zdaleka ne poslední sezonu v dresu Realu Madrid. Německý záložník je ve španělském velkoklubu spokojen a s vedením se dohodl na nové smlouvě, kontrakt je platný až do června 2023...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele