Start kvarteta Čechů ohrožuje zdraví

Start čtyř českých fotbalistů v utkání proti San Marinu ohrožují zdravotní potíže. Vedle Tomáše Rosického, jehož stav se stále lepší, mají problémy po sobotním duelu se Slovenskem také Jaroslav Plašil, Tomáš Sivok a Michal Kadlec. Novinářům to dnes řekl reprezentační lékař Petr Krejčí.

Sivok netuší, jestli si v bitvě "o všechno" na Slovensku zahraje

Jeho jméno figuruje v několika různých variantách složení stoperské dvojice české reprezentace před klíčovým zápasem kvalifikace o postup na mistrovství světa na Slovensku. Přesto obránce Tomáš Sivok netuší, jak vysoké jsou jeho šance, že do sobotního utkání v Bratislavě opravdu naskočí.

Sivokovo báječné léto: narození syna a návrat do reprezentace

Více než rok musel Tomáš Sivok čekat na pozvánku do národního týmu. Defenzivní univerzál z Besiktase Istanbul, který v minulé sezoně zažil euforii po zisku tureckého "double", ale teď nechybí v plánech nového reprezentačního kouče a zároveň svazového předsedy Ivana Haška na středeční přípravný duel s Belgií.

Hašek vzal na přípravu s Belgií navrátilce Štajnera a Sivoka

Útočník Hannoveru Jiří Štajner a obránce Besiktase Istanbul Tomáš Sivok se po delší době objevili v nominaci české reprezentace na přípravný duel s Belgií, který se v Teplicích uskuteční příští středu. Nový trenér a zároveň svazový předseda Ivan Hašek pozval i útočníky Milana Baroše a Václava Svěrkoše.

Zážitek na celý život, říká o oslavách tureckého titulu Sivok

Zážitek, na který do smrti nezapomene, má za sebou český fotbalista Tomáš Sivok. Pětadvacetiletý obránce si s Besiktasem Istanbul vychutnal nezapomenutelné oslavy tureckého titulu, během nichž mu rozradostnění fanatičtí příznivci dokonce natrhli ucho. Po dnešním příletu do Čech přiznal, že prožívá zřejmě nejlepší chvíle kariéry.

Sivok: Vítězství v poháru doma a v Turecku se nedá srovnávat

S pražskou Spartou Tomáš Sivok v minulosti vyhrál národní pohár už třikrát, ale to pravé chvění po pohárovém triumfu prý pocítil až ve středu. To když před pětašedesáti tisícovkami diváků v Izmiru přebíral pamětní medaile se svými spoluhráči z Besiktase Istanbul po výhře nad odvěkým rivalem Fenerbahce.

Sivokovi učarovalo šílenství při honbě za tureckým titulem

Tomáš Sivok už ví, jak vypadá turecká fotbalová horečka. Při premiérové sezoně v Besiktasi Istanbul totiž může snít o tom, že týmu po šestiletém čekání pomůže při honbě za titulem. Sivoka uchvátilo, jak fanoušci klubu dostihy o mistrovský primát prožívají.

Sivok přestupuje do Besiktase Istanbul

Tomáš Sivok přestupuje z italského Udine do Besiktase Istanbul, s jehož vedením se dnes v Praze dohodl na čtyřleté smlouvě. Pětadvacetiletý defenzivní univerzál, který jarní část sezony strávil na hostování v pražské Spartě, stihl uzavřít transfer ještě před mistrovstvím Evropy. Na něj zamíří s českou reprezentací v pondělí.

Sivok se těší na derby i na duel "budějovických" kapitánů

V pondělním derby pražských "S" se proti sobě postaví jako lídři odvěkých rivalů dva kamarádi z Českých Budějovic. Fotbalisty Slavie povede Martin Latka, Sparťany zase Tomáš Sivok. Jako kapitáni se proti sobě postaví poprvé, a to hned v duelu, ve kterém je v sázce první místo v tabulce.

Do reprezentace se vrací sparťanský kapitán Tomáš Sivok

Trenér české eprezentace Karel Brückner doplnil nominaci pro přípravný zápas v Dánsku o Tomáše Sivoka. Sparťanský kapitán se tak dočká návratu do národního týmu a stejně jako ostatní hráči se bude hlásit na pondělním srazu v pražském hotelu Crown Plaza. ČTK to oznámil mluvčí reprezentace Lukáš Tuček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele