Sivok: Vybavil se mi debakl s Ruskem na ME, remízu beru

Když se na obranu, kterou dirigoval, valily ve středu útoky ukrajinských fotbalistů, vybavil se mu start červnového Eura a debakl s Ruskem 1:4. "Zase jsme dělali ty samé chyby. Rozdíl byl v tom, že Rusové mají v útoku mnohem větší kvalitu než Ukrajinci, kteří nás nepotrestali," popisoval obránce fotbalové reprezentace Tomáš Sivok.

Sivok: Pokračování v Besiktasi je nejlepší varianta

V Istanbulu si reprezentant Tomáš Sivok v květnu sbalil všechny věci a s celou rodinou se odstěhoval, protože nepočítal s tím, že by v tamním Besiktasi po skončení smlouvy mohl pokračovat. Po evropském šampionátu a dlouhém vyjednávání s řadou dalších klubů však Sivok bude dál hájit barvy "bíločerných orlů".

Sivok definitivně zůstává v Besiktasi

Český reprezentační obránce Tomáš Sivok bude dál působit v Besiktasi. S istanbulským klubem dnes podepsal novou smlouvu na tři roky s opcí a podle klubového webu si vydělá celkem 3,9 milionu eur. Prodloužení kontraktu potvrdil hráčův agent Jiří Müller.

Sivok zvažuje další nabídky, nevylučuje návrat do Besiktase

Reprezentační obránce Tomáš Sivok se rozmýšlí nad nabídkami několika zahraničních klubů, které jej lákají do svých služeb. Osmadvacetiletý stoper nyní podle svého manažera Jiřího Müllera nevylučuje ani návrat do Besiktase Istanbul, kde strávil poslední čtyři roky.

Sivok by mohl v příští sezoně hrát za Sevillu

Český reprezentant Tomáš Sivok by mohl od příští sezony hrát ve španělské lize. Osmadvacetiletý stoper, kterému končí smlouva v Besiktasi Istanbul, jedná o možném přestupu do devátého celku uplynulého ročníku Primera División FC Sevilla.

Fotbalisté věří v Rosického start, náhradníci jsou ale připravení

Českou reprezentaci dál obchází nejistota, zda v klíčovém sobotním zápase o postup do čtvrtfinále mistrovství Evropy s Polskem bude moci využít služeb kapitána Tomáše Rosického. Hráči vědí, jak citelná by jeho absence byla. Ale v pohotovosti jsou už i možní nástupci v sestavě...

Sivok: Lepší prohrát generálku než první zápas na Euru

Zbytečná porážka, která snad bude motivujícím stimulem směrem k mistrovství Evropy. Tak vnímá reprezentační obránce Tomáš Sivok včerejší prohru 1:2 s Maďarskem v posledním přípravném utkání před startem Eura. Sivoka mrzelo hlavně to, jak lacino Češi inkasovali první branku...

Sivok před Eurem vyhlíží nové angažmá, nevylučuje ani Spartu

Rád by měl jasno o novém působišti co nejdříve, ale obránce Tomáš Sivok je smířený s variantou, že červnové mistrovství Evropy může odehrát bez jistoty angažmá na příští sezonu. S návratem do Besiktase, kde strávil poslední čtyři roky, už nepočítá. Rád by ještě zůstal v zahraničí, ale také si pohrává s myšlenkou vrátit se do pražské Sparty.

Sivok končí v Besiktasi Istanbul

Český reprezentant Tomáš Sivok po čtyřech letech skončí v Besiktasi Istanbul. V tureckém klubu mu v červnu vyprší smlouva a s vedením se nedohodl na jejím prodloužení. Hráčův manažer Jiří Müller momentálně vede jednání s dvěma kluby, o příštím angažmá chce mít Sivok jasno do začátku červnového evropského šampionátu.

Kadlec se Sivokem by mohli odejít do Neapole

Čeští reprezentační obránci Michal Kadlec z Leverkusenu a Tomáš Sivok z Besiktase by mohli v lednu zamířit do Itálie. Podle deníku Tuttosport se o ně zajímá Neapol, která již v pátek představila chilského útočníka Eduarda Vargase jako první zimní posilu.

Jsem hrdý, jak to tým zvládl, řekl po úspěšné baráži Bílek

České reprezentanty pohltila euforie, poté co dnes zvládli odvetu utkání o postup na mistrovství Evropy a po výhře 1:0 v Černé Hoře zkompletovali úspěšnou barážovou misi. Trenér Michal Bílek řekl, že je na tým, který byl dlouho kritizován, hrdý.

Sivok: Postup na Euro by nároďák vrátil do starých kolejí

Nechce nic zakřiknout a slovu postup v souvislosti s odvetou baráže o mistrovství Evropy s Černou Horou se téměř vyhýbá. Přesto obránce Tomáš Sivok vnímá, že český tým má po úvodní výhře 2:0 blízko k postupu na pátý šampionát starého kontinentu za sebou.

Češi shodně přiznali, že na soupeře neměli

Češi měli po prohře se Španělskem jasno: na mistry světa a Evropy neměli, soupeř byl nad jejich možnosti a domácí tým jim výhru navíc usnadnil velkou pasivitou. Za stavu 0:2 si Španělé prý už jen kontrolovali výsledek a zasloužené vítězství.

Podmínky úspěchu se Španěly podle Sivoka: taktika, výkon i štěstí

Čtyři prohry v posledních dvou letech utrpěli španělští reprezentanti, přičemž tři porážky se zrodily v přípravných zápasech. O vítězství nad takřka neporazitelným výběrem z Pyrenejského poloostrova se chtějí pokusit v pátek večer čeští fotbalisté. Aby uspěli, musejí se podle lídra reprezentační obrany Tomáše Sivoka sejít tři faktory.

Sivokovi je nepříjemné hrát v Oslu

Stoper české reprezentace Tomáš Sivok přiznal, že mu není zrovna příjemné hrát v norském Oslu přípravné utkání s domácím výběrem krátce po teroristických útocích z 22. července. Věří však, že fotbal alespoň na chvíli pomůže tamnímu obyvatelstvu zapomenout na pumový atentát v Oslu a následný masakr na ostrově Utöya.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele