Další články

Liberečtí se shodli, že jim zápas navíc v Č. Budějovicích pomohl

Zatímco hráči Českých Budějovic včera nastoupili k soutěžnímu utkání v první lize poprvé po koronavirové pauze, jejich soupeř měl už jednu zkušenost za sebou. V sobotu totiž Liberec dohrával odložené kolo v Teplicích. A možná i zkušenost z jednoho ostrého zápasu navíc pomohla Slovanu k výhře na jihu Čech 1:0.

Sivok českobudějovické Dynamo nekoupí

Kapitán českobudějovických fotbalistů a bývalý reprezentant Tomáš Sivok klub, v němž působí, neodkoupí. Podle deníku Sport jeho nabídku současní akcionáři kolem Miroslava Dvořáka odmítli.

Sivok chce s partnerem koupit českobudějovické Dynamo

Kapitán českobudějovických fotbalistů a bývalý reprezentant Tomáš Sivok chce odkoupit klub, v němž nyní působí. Dynamo by rád získal s partnerem, jehož nespecifikoval. Sivok proto nyní jedná se současnými majiteli českobudějovického klubu o možné transakci. Šestatřicetiletý hráč to dnes řekl na tiskové konferenci před začátkem jarní sezony.

Sivok byl při návratu na Spartu nervózní a měl smíšené pocity

Obránce Českých Budějovic Tomáš Sivok měl po remíze 3:3 v předehrávce 17. kola první ligy na Spartě a návratu na Letnou smíšené pocity. Šestatřicetiletý bývalý reprezentační kapitán byl nadšený, že s jihočeským nováčkem získal v Praze nečekaný bod, na druhou stranu ho mrzelo, že s hosty svému bývalému klubu pokazil oslavy 126. výročí založení.

Bývalý reprezentační kapitán Sivok posílil České Budějovice

Tým Českých Budějovic posílil stoper Tomáš Sivok. Bývalý hráč pražské Sparty, italského Udinese nebo Besiktasu Istanbul podepsal na jihu Čech smlouvu do konce sezony. V dresu českobudějovického Dynama, jehož je odchovancem, by se mohl poprvé v lize objevit v neděli 15. září na hřišti Baníku Ostrava. Sivok to dnes řekl v Českých Budějovicím novinářům.

Sivok je podle trenéra Horejše blízko k dohodě s Budějovicemi

Dynamo České Budějovice je podle trenéra Davida Horejše blízko k tomu, aby se k týmu připojil dlouholetý reprezentační obránce Tomáš Sivok. Kouč nováčka první ligy to řekl na tiskové konferenci po vítězném zápase 2. ligového kola na Slovácku.

České Budějovice stále věří, že se jim podaří získat Sivoka

Bez Tomáše Sivoka, který se mužstvem stále trénuje, zřejmě zahájí prvoligovou sezonu fotbalisté Českých Budějovic. Dynamo se do nejvyšší soutěže vrací po čtyřech letech a v neděli začne domácím duelem s Opavou. Jihočeši věří, že Sivok, jenž si ještě nechává prostor na případnou nabídku ze zahraničí, nakonec tým posílí.

Budějovice získají další čtyři hráče, Sivok se ještě nerozhodl

V Českých Budějovicích získali čtyři hráče na hostování. V týmu nováčka nejvyšší soutěže budou podle klubového webu na podzim působit Lukáš Provod z Plzně a sparťanské trio Filip Havelka, Jiří Kulhánek a Zinedin Mustedanagič. S týmem se stále připravuje bývalý reprezentační kapitán Tomáš Sivok, jenž se ale ještě nerozhodl, zda se do Dynama vrátí.

Sivok chce mít do konce července jasno, zda bude hrát za Dynamo

Obránce Tomáš Sivok dnes začal trénovat s fotbalisty Českých Budějovic, prioritou pro něj ale stále zůstává setrvání v zahraničí. Po konci v izraelském Maccabi Petah Tikva čeká na zajímavou nabídku z ciziny. Pokud by se pětatřicetiletý bývalý reprezentační kapitán rozhodl pro návrat do Česka, zůstal by v Dynamu, týmu nováčka nejvyšší soutěže.

Češi v zahraničí: Skóroval Kadeřábek, Štěch slavil postup

Obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se trefil do sítě Borussie Mönchengladbach. Gól dal za rezervu Ajaxu také záložník Václav Černý. V Anglii neúspěšně bojoval o postupové play-off do Premier League Tomáš Kalas s Bristolem, naopak postup do druhé ligy slavil brankář Marek Štěch s Lutonem.

Češi v zahraničí: Obránci kanonýry - trefili se Suchý i Sivok

Góly o víkendu zapsali Tomáš Necid z nizozemského Haagu i Michal Papadopulos z polských Gliwic. Blýskl se i netradiční střelec Marek Suchý ze švýcarské Basileje, který zajistil svému týmu bod. Stejně tak se trefil i Tomáš Sivok v izraelské lize.

Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele