Wenger: Walcotta v zimě neprodám

Theo Walcott stále neprodloužil s Arsenalem smlouvu a fanoušci jsou čím dál netrpělivější, protože současný kontrakt končí anglickému reprezentantovi v létě. Manažer Gunners Arsenalu Arsene Wenger oznámil, že Walcotta neprodá ani v případě, kdy behem zimy nebude mít podepsanou novou smlouvu.

Wenger: Walcott může být v Arsenalu útočníkem

Theu Walcottovi už běží skutečně poslední měsíce z jeho současné smlouvy s Arsenalem a prozatím rozhodně není jasné, zda bude na mladý anglický reprezentant působit na Emirates Stadium i v příští sezoně. Arsene Wenger nicméně po pohárovém utkání prohlásil, že Walcott určitě může nastupovat v útoku, což má 23letý rychlík mezi požadavky...

Walcott váhá s podpisem, protože chce hrát v Arsenalu v útoku

Theo Walcott chce hrát v Arsenalu v útoku. Na to, zda mu trenér Arséne Wenger v tomto směru vyjde vstříc, podle třiadvacetiletého hráče záleží jeho rozhodování o podpisu nové smlouvy. Srpnový návrh na nový pětiletý kontrakt s týdenním platem 75.000 liber (2,3 milionu korun) Walcott odmítl.

Prodlouží Walcott? Wenger zatím nepochybuje

Ze smlouvy Thea Walcotta zbývá necelý rok, a tak se vedení Arsenalu krátí čas, během kterého se může s anglickým reprezentantem dohodnout na novém kontraktu. Manažer Arsene Wenger zatím o úspěchu jednání nepochybuje.

Walcott je po svém prvním hodnotném startu na ME spokojený

Poprvé od hattricku do sítě Chorvatska z roku 2008 pořádně zazářil - a hned v tak důležitém okamžiku. Theo Walcott svým příchodem na hřiště v 61. minutě strhl celý Albion, málem zaznamenal gól i dvě asistence a hlavně díky němu teď lze Angličany favorizovat na postup...

Walcott: Dokážeme si na Euru poradit i bez Rooneyho

Angličan Theo Walcott je přesvědčen, že národní tým zvládne úvodní dvě utkání na mistrovství Evropy i bez distancovaného útočníka Waynea Rooneyho. Hvězda Manchesteru United musí pykat za vyloučení v kvalifikaci s Černou Horou a chybět bude v zápasech skupiny D proti Francii a Švédsku.

Posily Arsenalu Walcotta potěšily i překvapily

Arsenal byl v závěru přestupového okna nejaktivnějším týmem a dokázal nakonec získat pět nových hráčů. Faktem je, že kanonýři během léta značně oslabili, a tak posily nutně potřebovali. Theo Walcott přesto neskrývá, že ho klubové nákupy příjemně překvapily.

Chci nastupovat na hrotu, říká odhodlaný Walcott

Pět let hrál v Arsenalu na křídle a svoji roli by chtěl nyní konečně změnit. Theo Walcott prohlásil, že chce mnohem více nastupovat na hrotu útoku a tvrdí, že je zde schopen nastřílet klidně dvacet branek za sezonu. Pro tu příští jich má v plánu minimálně patnáct...

Walcott touží po trofeji: Zaměřme se na Carling Cup

Arsenal od roku 2005 nezískal žádnou trofej a křídelník Theo Walcott to chce co nejrychleji změnit. Kanonýři se včera probojovali do čtvrtfinále Carling Cupu, který nemá v Anglii takovou prestiž jako ostatní soutěže. Podle Walcotta může vést cesta k trofeji právě tudy.

Zranění Walcotta je vážnější, nezahraje si až šest týdnů

Zranění kotníku anglického reprezentanta Thea Walcotta je vážnější, než se původně myslelo. Jednadvacetiletý útočník Arsenalu se zranil v úterním kvalifikačním utkání o postup na Euro 2012 ve Švýcarsku a podle agentury AP bude mimo hru zhruba šest týdnů.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Walcott prodloužil s Arsenalem

Theo Walcott spojil svou budoucnost s Arsenalem, v londýnském klubu podle předpokladů prodloužil smlouvu. Délka její "nové verze" nebyla zveřejněna, mělo by se však jednat o dlouhodobý kontrakt. Radost nad dohodou pochopitelně dal najevo jak sám Walcott, tak i Arséne Wenger...

Rosický by za tři týdny mohl hrát za rezervu

Již za tři týdny by kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický mohl odehrát zápas za rezervní tým Arsenalu. Šlo by o jeho první utkání od ledna minulého roku, kdy si v zápase Anglického poháru s Newcastlem poranil podkolenní šlachu a následně musel podstoupit dvě operace.

Arsenal chce za Walcottovo zranění 33 milionů

Arsenal bude po vedení anglické Fotbalové asociace (FA) požadovat finanční kompenzaci za plat zraněného útočníka Theo Walcotta. Podle regulí FA by mohl londýnský klub dostat až 1,1 milionu liber (asi 33,3 milionu korun).

Walcotta čeká operace a dlouhá přestávka

Theo Walcott si ve svých devatenácti letech již podruhé vážně poranil rameno. Fotbalista Arsenalu a anglický hrdina z Chorvatska si během úterního tréninku s národním týmem vykloubil rameno a musí na operaci, po níž bude následovat minimálně tříměsíční přestávka...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele