Wenger: Walcotta v zimě neprodám

19.11.2012, 09:48
Aktuality
Theo Walcott stále neprodloužil s Arsenalem smlouvu a fanoušci jsou čím dál netrpělivější, protože současný kontrakt končí anglickému reprezentantovi v létě. Manažer Gunners Arsenalu Arsene Wenger oznámil, že Walcotta neprodá ani v případě, kdy behem zimy nebude mít podepsanou novou smlouvu.

23letý hráč chce mít v sestavě místo na hrotu útoku, což se Wengerovi dvakrát nezamlouvá a staví Walcotta hlavně na křídlo. Druhým problémem jsou podle anglických médií peníze, a tak Arsenalu hrozí, že o mladíka přijde v létě bez náhrady.

Obě strany stále jednají. Včera se Wengera novináři ptali, jestli existuje možnost Walcottova zimního odchodu. "Ne. Jestli zůstane do konce sezony? Ano," odvětil francouzský manažer. "Jednání pokračují v pozitivním duchu, máme čas do konce prosince všechno vyřešit. Jen podle vás je všechno každým dnem dražší," rýpl si do novinářů.

Wenger si ale uvědomuje, že Walcotta trápí jeho pozice v sestavě Gunners. "Theo může hrát na obou postech, na hrotu i na křídle, pro které má výborné předpoklady. Je těžké ho zastavit. Navíc stále zlepšuje koncovku, takže může hrát i v útoku," doplnil manažer Arsenalu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (646)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele