Wenger: Walcotta v zimě neprodám

19.11.2012, 09:48
Aktuality
Theo Walcott stále neprodloužil s Arsenalem smlouvu a fanoušci jsou čím dál netrpělivější, protože současný kontrakt končí anglickému reprezentantovi v létě. Manažer Gunners Arsenalu Arsene Wenger oznámil, že Walcotta neprodá ani v případě, kdy behem zimy nebude mít podepsanou novou smlouvu.

23letý hráč chce mít v sestavě místo na hrotu útoku, což se Wengerovi dvakrát nezamlouvá a staví Walcotta hlavně na křídlo. Druhým problémem jsou podle anglických médií peníze, a tak Arsenalu hrozí, že o mladíka přijde v létě bez náhrady.

Obě strany stále jednají. Včera se Wengera novináři ptali, jestli existuje možnost Walcottova zimního odchodu. "Ne. Jestli zůstane do konce sezony? Ano," odvětil francouzský manažer. "Jednání pokračují v pozitivním duchu, máme čas do konce prosince všechno vyřešit. Jen podle vás je všechno každým dnem dražší," rýpl si do novinářů.

Wenger si ale uvědomuje, že Walcotta trápí jeho pozice v sestavě Gunners. "Theo může hrát na obou postech, na hrotu i na křídle, pro které má výborné předpoklady. Je těžké ho zastavit. Navíc stále zlepšuje koncovku, takže může hrát i v útoku," doplnil manažer Arsenalu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (646)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Wenger přijde aji o něho, tak už mi nikdo nevymluví že Arsenalu škodí hlavně jeho tvrdohlavost.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To by ti správně nikdo neměl vymluvit už ted. Theo by byl jen poslední kapka pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu jo. Ale pořád to beru tak, že Wengerovy schopnosti jsou váš hlavní triumf v boji o místo v LM. Respektive dost jistě vám zaručí místo ve čtverce, a pravděpodobně budete bojovat aji o přímý postup.

Reagovat
sejber

to 4 miesto pravdepodobne tesne uhra s 20 bodovou stratou na celo na Big 3 nema ani nahodou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Já nevim no, asi bych i dva roky EL přežil pro jistej "osobní prospěch", když to tak řeknu.

Reagovat
Counter

To by nám ale uškodilo finančně.

Reagovat
fantomas

Njn, jednou dvakrat si to dovolit muzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Vem si kdyby Tottenham opravdu šel do LM, koupil Hazarda, možná udržel Redknappa. A vy byste rok na to skončili v EL. Za ty dva roky už ho nemusíte dohnat. A to ani nemluvím o tom, že zachytit nástup City a obrozené Chelsea je dost těžký úkol aji pro nás, natož pro tým co permanentně oslabuje a musel by se obejít bez LM.

Reagovat
fantomas

Tak já si ted stejně nedokážu představit vývoj, kterej by v horizontu nějakých pěti let zapříčinil naší výrazně silnější pozici tak, abysme mohli seriózně uvažovat o titulu. Tam nám už prostě ujel vlak, Wenger neWenger. Tottenham je passé, bavim se o přítomnosti - tj. kdyby se přes nás teď dostal do LM, bude tam mít Boase, Hazarda nekoupí a my to prostě přežijem s tim, že se na 4. místo časem v pohodě můžem vrátit. Loňská situace byla svym způsobem výjimečná a přelomová.

Reagovat
Counter

V horizontu pěti let by měl Arsenal hodně posílit a klidně o titul zabojovat.

Reagovat
fantomas

(myslíš to jako vtip, ne?)

Reagovat
Counter

Ty si dovedeš představit, co bude za pět let? Wenger už tam být nemusí a hlavně na tom bude klub podstatně líp finančně. Nevěřím tomu, že přísun 60 milionů liber ročně na chodu klubu nic nezmění. Netvrdím, že titul dáme, ale rozhodně se o něj bude bojovat víc než v posledních letech.

Reagovat
herbage

a hlavně Chelsea a Mancity už si nebudou v případě neúspěchu moci dovolit nekoncepčně rozhazovat prachy, takže čistě statisticky ten titul jednou přijde

Reagovat
fantomas

Jj, je to nevyhnutelný.

Reagovat
fantomas

Podle mě je těch 5 let prostě zabitých, propast vznikla až moc velká, CFC už zvládla gen. obměnu, nevidim scénář, na základě něhož by se někdo - no ne, vlastně každej - z těch tří mohl nějak výrazně propadnout. 10 let možná, to je dejme tomu reálná meta.

Reagovat
sejber

a s Wengerom na cele vsak

Reagovat
j_mrazik

Ty bereš pořád, že cokoli jinýho než Wenger bude lepší. To ani náhodou. Podívej se na to, jak se lehce a levně vrací Liverpool, stačí trefit nějakýho magora a naškudlený prachy jsou v prdeli, jsme za trapáky, co neumí s penězma, a vyhlídky v háji. Takhle máme aspoň ty vyhlídky po stadionu, že budou volný finance. Pořád máme nějaký juniory, který tu svojí výkonnost mají.

Reagovat
fantomas

Ale nevymejšlej si, píšu "Wenger neWenger"...spíš už mě prostě dál nezajímá, co bude s Wengerem, ale urychlil bych přístup k tomu, co bude po Wengerovi, protože to s Wengerem nám už nic moc pozitivního nepřináší. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

už ta začíná být sága

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze skonci v liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

velký kulový do takovýho hovna by nešel to by radši zůstal tam kde je tohle byl dobrej vtip ,co by ho asi táhlo do LFC Carling cup

Reagovat
smazaný uživatel

táhlo by ho tam třeba to, že je od dětství jejich fanouškem.. když šel do Arsenalu, tak se o něj LFC zajímal, ale jen kvůli neschopnosti tehdejších hodnostářů LFc šel do Londýna.. stačí ti to jako důvod?

Reagovat
ian.rush

+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že nestačí když už odejde mužu ti zaručit že půjde do týmu který nehraje střed tabulky

Reagovat
Ranoth

nejvetsi hovno tu si tak ty i to ti jeste lichotim

Reagovat
sejber

krok vzad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím podepiš

Reagovat
RealC.F.

Wenger ho neprodá, protože odejde sám , až prijde lukrativní nabídka. Je to hodně ambiciozní hráč a věřím tomu, že jeho cíle jsou vyšší než to co předvádí Arsenal v posledních letech.

Reagovat
afc

Az na to,ze to ma jeden hacik.Walcott chce v Arsenale zostat.

Reagovat
RealC.F.

To už jsem slyšel tolikrát počkej až začnou kroužit supy

Reagovat
afc

Od koho konkretne?A supy nastastie nekruzia.

Reagovat
smazaný uživatel

tady,myslim, šlo všecky ostatní hráče, kteří "chtěli zůstat" :-))

Reagovat
afc

Z tych hracov,ktori odisli a mali par mesiacov do skoncenia zmluvy,tak nikto take vyhlasenia ako Walcott nedaval.Ak by chce odist,tak Wenger by ho dal na transfer listinu,tak ako to bolo v pripade Nasriho ci Persieho.

Reagovat
SunFells

Cute

Reagovat
sejber

to tvrdi kazdy hrac na odchode

Reagovat
afc

Taky Persie hned vyhlasil,ze nepredlzi,tak aky kazdy?

Reagovat
kmotor corleone

myslis hned mesiac pred odchodom?

Reagovat
afc

Ved to vyhlasenie dal po skonceni ME,taka bola dohoda,ze dovtedy sa nebude vyjadrovat ku svojej buducnosti.To,ze o mesiac bol uz inde,nic na veci nemeni.

Reagovat
Free_player

''neprodám'' .. to už tady bylo asi 5x a jak to vždycky dopadlo

Reagovat
smetos

v pohodě zvládá hrát na hrotu, ikdyž je to prcek. Taky nechápu, proč se z fotbalu totálně ztratila taktika s dvěma útočníky (del Bosque je v tomhle král jelimán )

Reagovat
kiwwi

Gary Neville on Ronaldo:

I will never forget coming back from a game against Charlton some time after Cristiano Ronaldo had signed for Manchester United and thinking to myself: 'Do you know what? I just give up with him.' He had been flailing around on the ground, he was never in his position and he was unreliable. As someone who had played with David Beckham and Ryan Giggs, world-class players who worked up and down and did the ugly part of the game, playing with Cristiano Ronaldo was a constant frustration.

He would go wandering off to the left, to the right, up the middle; he was inconsistent; and he would cost us. I remember him giving the ball away at Chelsea in the Mourinho years and Chelsea scoring. He would win us a match but then we wouldn't see him for the next game. I remember snapping at him and going crazy once when he tried to over-complicate in front of goal, with some back-heel flick rather than a sidefoot to finish.We were already winning 3-0, but that wasn't the point. 'What the hell are you playing at?' I said. 'That's not what we do here.' My patience was wearing thin, as was the other players'. It wasn't that we wanted him out of the team or the club. It was just: 'When will he learn? When he's going to pick up the English game?' But the experience of Sir Alex Ferguson meant he never lost patience. He always went with him.

And then I remember when he came back from the 2006 World Cup after all that controversy with the Wayne Rooney red card. He walked into the dressing room and I thought: 'Jeez, what has happened to him over the summer?' When he had come to the club he was this thin, wiry boy. Now he was a light-heavyweight. He'd been on the weights over the summer and it was like watching someone grow up in a matter of weeks. And what ensued for the next two years was astonishing. I can't believe anyone has ever seen anything as extraordinary in the Premier League. I know we have had Thierry Henry, Eric Cantona and Gianfranco Zola - and perhaps Henry in his prime came closest - but for two years this was a player on another planet, the best in the world. He would prey on the weak. He is an absolute bully, as Maicon found out for Manchester City in the Bernabeu this season.

He sniffs blood, he will find the weakness in the back four. If he's not getting the left-back in the first 15 minutes, he'll switch to the right-back. If he's not getting the right-back, he'll switch to the left centre-back. He'll find someone in your back four who is weak and doesn't like defending one on one and against pace and power. His skill, strength and speed were incredible. I had played with some great players in Roy Keane, Ryan Giggs, Paul Scholes, David Beckham, Eric Cantona and Mark Hughes. Because of their longevity at the club, they may be ranked above Ronaldo as United greats. But no one was a good as Ronaldo in that two-year period. I was injured for the 2007-08 season when United won the Champions League, so was in the stands for many of the games. I remember thinking: 'How could it have been better watching George Best?' I never saw him play but I thought: 'If it was anything like this I understand why people are still talking about him.'

And no one is ever telling me he isn't brave, by the way. No one's telling me he's soft. He wouldn't hide in games even though he knew that the first thing every team wanted to do was to leave one on him. Yes, he went down too easily at times, especially in his early years. But if he had a 14st centre-half bearing down and about to take his knees out, he was told by us and the manager: 'Stay away from those challenges.' We didn't want him injured. Look at the headed goal he scored at Roma in 2008. He was laid out by the defence as he attacked the ball. You don't score a header like that unless you're brave. That was in the mould of Frank Stapleton, Joe Jordan, Andy Gray or Mick Harford.

He's not some soft flaky character, he's a hardened player. It got to the point that as right-back in that 2006-07 season I never complained if he could go off for 30 minutes and leave me two on one. He completely changed my opinions about the game. I'd always been taught that I must have a right winger in front of me. But I knew he'd go and win us the match. Darren Fletcher would say that we'd have to work around him, because he'd always do more harm than opposing players he was leaving free to go forward. As a 27-year-old at the time, an experienced figure, I was expecting to tell this 21-year-old how it was. And he was telling me something completely different. I'd been playing with my blinkers on for years but he made me open my eyes to different ways of playing the game.

I'll never forget coming in training one day when the session was eight hard runs but, for the last two, he seemed to be taking it easy. He simply said: 'Too much water kills the plant.' Even today I remember those words. I'd always been brought up to believe that every single minute of every day was a fight and that you had to battle continuously, even in training. But though he would work hard, he would train with efficiency. If there were eight runs and he'd done six well but felt that was enough, he'd do two at his own pace. He knew his own body. So who was the wise one? All the premeditated tactical theories I had learned about getting and staying in your shape, and tracking back with your runner, all the things that had been drummed into me, were thrown out over those two years because we had a player who could make up his own rules with the blessing of his team-mates.

He has helped to redefine the game by creating a new breed of flexible forward. In that 2008 team with Paul Scholes, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Carlos Tevez, Nani and Ronaldo, the forward players could be anywhere in that front line.

You couldn't say before the game: 'I'm playing against him today'. It was a different way of playing and understanding modern football. He was always fascinated with becoming the best player in the world. He would have no concerns about telling us in the dressing room or the media that that was his goal. In England, that kind of ambition can be drummed out of you. The team ethic is so important, sometimes we stamp on such individualism. But he believed in the team ethic. He also believed that the team would be better if he was the world's best. You would always say individual honours aren't important, but Ronaldo was different. To him they were. He wanted the medals on his chest and he would get angry when either he or the team weren't performing to that level.

Again, he changed my thinking. He showed it is possible to accommodate that kind of individual ambition within a team and marry the two together.

To be able to leave United in his prime and still have his name sung by the fans tells you something. On Wednesday night, he will be at Manchester City, his first return to the city since leaving United. While he may receive the kind of stick reserved for former United players, everyone in that stadium, including me, will be thinking: 'I'm watching Cristiano Ronaldo tonight'. If you're a kid, it will be a reference point, something to talk about when you're older. But, to be honest, for anyone who appreciates football, it will be a privilege to watch one of the great players of all time.

Reagovat
kiwwi

dlhe ale zaujimave citanie...Viva Ronaldo

Reagovat
I am Mancunian

kiwwi ked chces aby som si ten clanok precital, tak si ma pridaj na facebooku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

nepisal si ze uz si ta pridal?

Reagovat
protiproudu

To by měl. Protože na facebooku se ztvrzují ty nejpravější přátelství co vydrží věčnost.

Reagovat
cristiano.K.

telenovela pokračuje

Reagovat
cristiano.K.

jestli tě ani neštouchne, tak by ses měl stát fanouškem LFC

Reagovat
Kowe

to zas prr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

Po dlouhé době zajímavý příspěvek. Dobrá oddychovka po dočtení neskutečného blití pod souhrnem PD. Díky

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom vyloučení Rooneyho sem si myslel že ti dva se v jednom klubu nesnesou a Fergie bude muset Ronalda prodat. Ale on je nějak přinutil spolupracovat, a od té doby byl Ronaldo fenomenální. Výborný článek od Garyho.

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

jinak jen bych dodal, je tam zachycena jedna z těch nejpodstatnějších věcí....o Ronaldovi se dost často mluvilo a mluví, že přišel už za pořádný balík a v podstatě jako hotový hráč nebo jako hráč, který byl předurčen k tomu být nejlepší na světě...ale tady je to zachyceno zcela přesně, ten klučina co tehdy přišel, musel udělat obrovský kus práce, aby se z něj stal ten hráč, který vystřílel tituly a kterým je dnes...těžko říct, jak velký podíl na tom má samotný hráč (logicky ten největší, protože bez enormní snahy a přesvědčení by to nešlo) a opět a tradičně a do posledního nádechu geniální a nejlepší manažer všech dob, Sir Alex Ferguson

Reagovat
kiwwi

presne tak...tiez som zachytil take reci, ze Ronalda sme kupovali uz ako hviezdu

Reagovat
Carrick

Fakt? Takovou blbost snad žádný soudný člověk nemohl vypustit.

Reagovat
kiwwi

to mas pravdu...boli to scouseri alebo fanusikovia Chelsea, uz si nepamatam presne

Reagovat
cristiano.K.

když koupíte dneska Nyemara, tak koupíte hvězdu nebo jen talentovaného hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl dva roky naprosto nepoužitelný, a pak vyhrál Zlatý míč, tak očividně talenta.

Reagovat
cristiano.K.

zrovna Ronaldo byl hvězdnej talent, hotový hráč to nebyl,ale slovo hvězda k němu prostě seděla.

Reagovat
kiwwi

dobre, kupili sme hviezdu a Gary trepe nezmysly

Reagovat
cristiano.K.

je to možný,nečetl jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost jak kráva

Reagovat
Chazy

Ronaldo byl v MU první dvě sezony přímo na zabití. Talent to byl, ale to i Liam Miller měl bejt novej Roy Keane. Ronalda už hodně lidí posílalo pryč, ale on na sobě prostě zamakal, maximálně rozvinul talent v sobě a dokázal díky MU vytěžit naprostý maximum ze svýho potenciálu. Ale rozhodně nepřišel jako hvězda, rozhodně nepřišel jako největší talent tehdejšího fotbalu, nic takovýho.

Reagovat
Chazy

Mně někdy přijde, že si ho hodně lidí plete s Rooneym, to on přišel jako prakticky hotovej hráč, gigatalent.

Reagovat
cristiano.K.

to,že ho někdo nanazval hvězdou se dá pochopit, ale rozhodně v té době patřil mezi TOP největších talentů, to že se úplně hned neprosadil na tom nic nemění.

Reagovat
Swarley

v té době když se kupoval, tak se o něm vědělo, ale rozhodně to nebyl nějaký megatalent, u kterého byla záruka toho, že se prosadí a už vůbec ne předpoklad toho, že bude tím, čím je dnes...tvoje srovnání s Neymarem je naprosto, ale naprosto mimo...v té době mohl být tak v padesátce největšich talentů, ale jako o někom naprosto výjmečném se o něm nemluvilo...

a jak píše chazy, o takovém Wazzovi se psalo v době kdy se kupoval jako o jednom z největších anglických talentů za poslední roky, to byla víceméně sázka na jistotu...svou hru postupem času taky rozvinul trošku jiným směrem, ale u něj ten předpoklad velkého hráče byl takřka 100%...

Reagovat
cristiano.K.

nevím kolik vám chlapci v té době bylo,a jak jste vnímali fotbal,ale já jako scouser, jsem si nedal náhodou tuhle přezdívku náhodou. Prostě jsem Ronalda žral. Rozhodně patřil do top 10 talentů té doby.

Reagovat
Chazy

Jo, to patřil. Ale srovnání s Neymarem je nonsens a rozhodně nebyl ani náhodou kompletní hráč, nebyl hvězda a nic takovýho. Proto taky přestoupil za dost málo.

Reagovat
Swarley

v té době jsem už jednou za 14dní holil vousy a popíjel krabičáka, ale to nic nemění na tom, že si to moc dobře pamatuju

Reagovat
Eric_The_King

Jestli to nebude tím krabičákem

Reagovat
Counter

Na to bacha, swarlos je starý pardál

Reagovat
kiwwi

skoro hotoveho hraca...uz by si len musel zvyknut na styl hry - uplne neporovnatelne s vtedajsim Ronaldom

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma smulu ze hraje v dobach Messiho takhle samozrejme bude taky legenda, ale rozhodne ne nejlepsi hrac sve doby.

Reagovat
Free_player

moc dlouhý to číst nebudu

Reagovat
protiproudu

Super čtení, Díky za postnutí.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

wow, parada, diky za post

Reagovat
smazaný uživatel

drží se tam nejdýl z mladejch, takže za tím bude něco jinýho.....starej páter Wenger

Reagovat
vladis271

"He's a beautiful player to watch and as a Liverpool fan I hope I'm watching him for many years to come. We wouldn't even consider selling him, absolutely not," Werner insisted.

To nebude mať Zaschrona radosť.

Reagovat
Zaschrona

to nic neznamena, takovy Kenwright taky vsechny presvedcoval o tom, ze Rooneyho neproda..

Reagovat
SunFells

V zimě neodejde a máte čas to vyřešit do konce prosince, tak ti nevím.

Reagovat
justcall

2008 - Flamini, Hleb

2009 - Adebayor, Touré

2010 - Gallas

2011 - Clichy, Fabregas, Nasri

2012 - Van Persie, Song

2013 - Walcott?

z toho by se dal sestavit slušnej tým

Reagovat
niflheim

+ 2006 - Cole

2007 - Henry

Reagovat
kiwwi

2011 a 2012 - neuveritelne oslabenie

Reagovat
afc

Reagovat
tomasinho

Flamini, Gallas, Touré, Clichy - Song, Fabregas, Nasri - RvP, Ade, Hleb. I bez Walcotta.

Reagovat
SunFells

V tom zlomovém 2011 to aspoň lehce spravil Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nahrada tiez nie je prave fascinujuca...

Reagovat
j_mrazik

Od té doby se tam potýkáme s problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak problemy sme tam mali aj s Clichym. Ale ten aspon vzdy makal naplno, narozdiel od Santosa, ktoremu stale vobec neviem prist na chut.

Reagovat
j_mrazik

To období před odchodem se mu nedařilo, to je pravda. Santos je šílenej hráč. Nevím, kde jsme k němu přišli. Dozadu je špatnej a dopředu čitelnej a ještě takovej lempl/flákač. Snad jen centr by mu jakž takž šel.

Reagovat
fantomas

Clichy byl problém, naopak Gibbsy zůstává jednim z mála pozitiv letošní sezony, například. Santos nás na jaře taky těšil.

Reagovat
Counter

Gibbs je zabitý, zas zranění na x týdnů...

Reagovat
fantomas

"zůstává"...ještě nějakou chvíli potrvá, než to nadšení komplet vyšumí.

Reagovat
Counter

U mě už vyprchalo

Reagovat
SunFells

Kdyby byl zdravý, tak je. Bohužel náhrada náhrady má obtížné období. Já měl Gaela rád, ale už řádnou dobu paběrkoval a bylo lepší, že šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vies, ze som myslel Santosa. Radsej by som sa dival na Gibbsa s Clichym bojujucich o miesto v zaklade. Takto ma Gibbs neohrozenu poziciu, to je hadam jasne, kedze Wenger tam radsej postavi Vermaelena, ktory na LB nikdy nepresvedcil, nez Santosa...

Reagovat
Swarley

mít to vše dohromady a s Wengerem u kormidla, tak by z toho byl neskutečný válec

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tohle řešilo Porto nebo Ajax, tak ve světovym fotbale nejsou žádný hvězdy....Arsenal je jen slabý zlomek mezi odchovancema

Reagovat
kvasha16

a ked k tomu pridame hroty Atl. Madrid poslednych rokov? Torres, Aguero, Forlan a teraz Falcao

Reagovat
niflheim

Forlána bych tam ani nedával

Reagovat
niflheim

Až na to, že Arsenal by se rád zbavil toho popisku "farma pro jiné".

Reagovat
smazaný uživatel

Přidal bych tam aji hráče co se Wenger pokoušel koupit a nebyl ochotný je zaplatit.

Reagovat
niflheim

+ sólo kategorii pro Zlatana.

Reagovat
Eric_The_King

Dobrý, jenom ti brankáři se vás zase spíš drželi jako klišťata

Reagovat
smazaný uživatel

2010

Reagovat
niflheim

Nějak bych se tím nechlubil. Trvalo trochu déle, než se vám stabilizovali stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

to lebo bol vermie celu dalsiu sezonu zraneny..vlani to uz bolo ok..ale gallas bol fail...jedna z veci ktoru vycitam arsenovi najviac, je vystvanie kolecka o rok skor na jeho ukor

Reagovat
herbage

on se tím nechlubí, on je jen rád, že se tehdy dostal konečně do základu

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Flamini, Gallas, Touré, Clichy - Song, Fabregas, Nasri - RvP, Ade, Hleb. I bez Walcotta.

Reagovat
tomasinho

Neumím reagovat.

Reagovat
kiwwi

Flamini na bekovi?

Reagovat
tomasinho

Tak dal jsem to, aby to pasovalo do téhle sestavy, záložníků je tam dost. A v AC tam hrával a vůbec ne špatně.

Reagovat
kvasha16

tak z toho staci spravit 343 aby bol kazdy spokojny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Tak to je furt lepší Flamster na RB než na CB (nebo nedejbože Clichy na CB).

Reagovat
j_mrazik

U nás tak začínal.

Reagovat
niflheim

RIP Kenny Morgans

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mr.Jindros

Otázka je, kdo ho vlastně bude případně chtít, obzvlášť na hrot, pokud to není žvást a bude na tom trvat. Nějaké tipy?

Nakonec asi zůstane v Arsenalu, protože mu nic jiného nezbyde.

Reagovat
j_mrazik

Já taky nevidím žádného kandidáta, kde by mohl hrát na hrotu. A celkově nevidím tým, který hraje výš než Arsenal, kde by měl jistý základ. A taky je otázka, jestli by zase obligátně nespadnul o min. 25%, jako je to u všech odchodů z Arsenalu.

Reagovat
r.mrazik

persie se celkem drzi

Reagovat
j_mrazik

Taky u nás si toho musel spoustu udělat sám. U vás mu přeci jenom někdo nahraje.

Reagovat
kiwwi

jj u vas daval goly zasadne po 80 metrovych solach to su zasa dristy toto

Reagovat
r.mrazik

kdybys aspon nekecal...cely arsenal na nej hraval

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi, že padaly 3 druhy gólů. Prudký centr po zemi od Walcotta, prostrkávačka (Song nebo Rosa), sám se na vápně otočil a fláknul to tam. Ale tohle byly prostě góly z ničeho nic. Tam se snad ani asistence u těch gólů nedá počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdili ste loni přesný opak? Arsenal není tým jednoho hráče, on je jenom kouskem souhry, atd?

Reagovat
j_mrazik

Já ho nikdy moc neměl rád. Pořád se sem dávaly tabulky bez jeho gólů a že bychom byli dole. Ale je fakt, že spoustu zápasů nám prostě on vyhrál. Tak jako je teď vyhrává vám.

Reagovat
Counter

Mrazík je v tomhle samorost, on Persieho vždycky z klubu vyháněl a neuznával jeho kvality. Teď z nějakého důvodu obrátil a shazuje kvality celého zbytku týmu na jeho úkor, čemuž vůbec nerozumím.

Reagovat
j_mrazik

Kvalitní byl vždycky, ale prostě mi na něm něco vadilo. Mně minulou sezonu vadilo, že jsme si často skoro nic nevypracovali a on pak prostě natáhl z velkýho vápna a vymetl pavučinu. Tým to sice odmakal, on maximálně vyklusal nebo odběhal beky a tím to haslo. Ale ty šance jako takový si udělal i sám. Říkám to nerad a od jeho odchodu jsem si právě sliboval větší rozhození zodpovědnosti a gólů. Prostě že nebudeme takhle čitelní.

Reagovat
r.mrazik

v arsenalu byl jediny hrot...nevracel se,zadny pressing,netvoril hru...aby mel silu na zakonceni

cely tym na nej makal...coz se chapat,golu daval dost a i v MU jde videt,ze to byl skvely nakup...

jen nesouhlasim,ze si v arsenalu delal neco sam

Reagovat
Josifek

Nedovedu si moc představit, že by se o něj aktuálně silnější mančafty než Arsenal nějak enormě praly, pro mě byl vždycky přeceněný player - robot, tak kde je, by mu mělo být vesměs dobře.

Reagovat
herbage

Mancity, Liverpool či Chelsea. Neřikám, že by tam hrál hrot, ale za ty prachy by hrál klidně stopera

Reagovat
Erdovec

tak dobře no, vezmeme si ho až v létě zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v létě free transfer do LFC bude dobrej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

hm jsem pomalejší spermie

Reagovat
smazaný uživatel

stále nechápu, proč by k vám chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Pro kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je uzodmlada fanouskem Liverpool.. Ovsem si myslim ze penize jsou silnejsi nez laska ke klubu a stejnak pujde do city nebo nekam takhle

Reagovat
Counter

Peníze mu bude schopný dát i Liverpool.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

dáme mu požadovaný plat+je naš fanoušek. Myslím,že to jsou docela dobré důvody.

Reagovat
nemamvasrad

A jste si jistí, že je pořád vaším fanouškem? Je v Arsenalu už 6 let, třeba už vám fandit nemusí, ale vy to pořád berete jako samozřejmost.

Reagovat
niflheim

Zrovna když někomu fandíš od mala...tak jen tak nepřestaneš.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nemamvasrad

Ale já neříkám, že jim třeba nepřeje, ale že by jim přímo fandil?

Reagovat
niflheim

"I was playing in a tournament for Swindon when Southampton and Chelsea showed an interest. Chelsea invited me to be a ball-boy for a game against Liverpool and it was fantastic to meet my heroes Michael Owen and Robbie Fowler. I was a Liverpool fan simply because my dad followed them. Unfortunately I wasn't born when the team had their golden era, but I enjoyed watching the likes of Michael Owen, Robbie Fowler and Steve McManaman when I was growing up. When Liverpool won the Champions League last year, I went mad. I was shouting so loud I think I woke up the entire village where I live!"

Reagovat
nemamvasrad

6 let staré prohlášení, možná (?) ještě před přestupem do Arsenalu. Já si jenom nemyslím, že to jeho fandění je pořád takové, aby kvůli tomu šel do horšího klubu.

Reagovat
niflheim

To pouto tam může být pořád prostě...ale já si stejně myslím, že Arsenal neopustí.

Reagovat
nemamvasrad

Tak tady to stejně nevyřešíme. A doufám, že pravdu se nikdy nedovíme.

Reagovat
cristiano.K.

v zápase AFC-LFC nemá asi pod dresem tričko YNWA,ale pořád budeme jeho druhý tým komu přeje

Reagovat
cristiano.K.

po sezoně k nám zadarmo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

strelime Naniho a privedeme Thea...

Reagovat
j_mrazik

A za ním bude hrát Valencia nebo Rafael.

Reagovat
r.mrazik

treba...ale tak nani taky neni prvni volba do zakladu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

no co...nani to ma uz spocitany...a theo by byl zadara...win win...akorat arsenal loose

Reagovat
smazaný uživatel

už by jste mohli přestat vykrádat Arsenal,hledejte jinde

Reagovat
r.mrazik

hleda se v dostupnych hracich a theo dostupny bude

Reagovat
kiwwi

jezisi, ale naco by nam bol hrac ako Walcott...v utoku mame 4 lepsich utocnikov a na pravom kridle mame Valenciu...zbytocnejsieho hraca si uz priat nemozes

Reagovat
niflheim

LAV 25>7. Každopádně s tím, jak je Nani celkem v nemilosti, má až moc jisté místo v sestavě podle mě, nemá tam momentálně konkurenci. Potřebujeme nutně zapracovat někoho mladýho.

Reagovat
kiwwi

kridelnikov poriadnych nemame ani v rezerve ani v U21 ani v U18...vsetci najlepsi hraci su bud stredni zaloznici alebo AM

Reagovat
kiwwi

jedine L. Cole, len neviem ci tomu da Fergie priestor niekedy

Reagovat
Eric_The_King

Co Brady, ten je jedině křídelník ne? Ale ten na to asi nemá.

Reagovat
kiwwi

hrac do PL, ale nie pre spicku

Reagovat
Eric_The_King

Taky si myslím no. Takový Cole by na to možná měl, ale v rezervě hraje spíš střed, ne?

Reagovat
kiwwi

ani nie...co ich sledujem, tak hra bud prave kridlo alebo pravu obranu a je fakt sikovny s loptou na nohe

Reagovat
Eric_The_King

Ok, dík, o tom, že hraje v obraně jsem fakt netušil.

Reagovat
r.mrazik

a v pripade odchodu naniho by se varianta napravo dost hodila

vidis,ze sis odpovedel sam

Reagovat
kiwwi

ak odide Nani, tak sa kupi lave kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně krajní univerzál, nebo levý univerzál.

Reagovat
r.mrazik

young,welbeck a na hostovani brady...

napravo....valencia....

Reagovat
niflheim

To je přesně ono...Tony nemá žádnou konkurenci pořádně momentálně na pravé straně. Potom jedině jiný systém (4-3-3 - Wazza, Danny, Robin, 3 střeďáci).

Reagovat
niflheim

Jsem zvědavý na to, jak dopadne Brady...ale jinak co takového Gaitána?

Reagovat
niflheim

Hraje obvykle pravý kraj zálohy...ale to by radší hráče, co by dokázal alternovat i na druhé straně.

Reagovat
kiwwi

neviem, nejak okolo neho opadol ten hype...ja som jednoznacne za Balea

a ten James Rodriguez z Porta vyzera tiez celkom slubne...hlavne ho pozorne scoutujeme a jemu sa dari...a je o 3 roky mladsi a ma v portugalsku odkopadne tolko co Gaitan

Reagovat
niflheim

Tak Rodrigueze vidím jako definitivní náhradu za Naniho...ale i tak by se nám hodilo jedno křídlo navíc, i když využít by šlo Dannyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale podle mě by se mladej Anglán Theových kvalit hodil všem velkejm týmům v Anglii...

Reagovat
Counter

*lose

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

jj,to jedno "o" je navic...

Reagovat
fantomas

S timhle už nikdy nikoho nebudu opravovat. Takhle sem nedávno třem spolužákum zbořil celej svět a pořád mi zřejmě nevěřej i přes tisíc google důkazů. :))

Reagovat
Counter

To znám

Reagovat
Flamex

Arsenal je připraven nabídnout Liverpoolu 8 milionů liber a Thea Walcotta k tomu za mladého záložníka Raheema Sterlinga. (Sun)

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dobrej kec ti si jak ti novináři

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vemenit ho za lepsiho a jeste k tomu mladsiho hrace a jeste pridat 8mega? To by muselo mit vedeni opravdu v hlave nasrano! Jeste kdyz nema ani podepsanou smlouvu

Reagovat
sejber

8 mega a hotovy hrac za nejakeho zasrana

Reagovat
fantomas

Co to zas Suník vymyslel?

Reagovat
Flamex

to netuším,ale pouze mě to překvapilo, ale moc smysl mi to nedává.

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

co cakat ineho od Sunshitu nez picovinu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

OT: Rajon Rondo ve večerním zápase proti Pistons (Boston prohrál 103-83) zaznamenal 10 asistencí a má tak šňůru 34 zápasů s 10+ nahrávkami.

Reagovat
C0br

Prohrát s Pistons o 20 je kumšt

Reagovat
Kowe

borec

Reagovat
Zaschrona

ale bylo to o chlup.. bohuzel ale prohra..

Reagovat
Counter

Snad jako každý hráč Arsenalu, kterému končí smlouva a je na odchodu, hraje Theo životní sezonu Docela legrační tohle, jako by všichni ti hráči hráli o nové angažmá.

Reagovat
fantomas

Loni nebyl o nic horší, akorát v kombinaci s jinou životní formou no.

Reagovat
Counter

Přijde mi, že je letos lepší. Předtím měl taky své momenty, odehrál skvělé zápasy, ale nebylo to ještě úplně konzistentní tak, jako letos. Za celou minulou sezonu (46 zápasů) dal 11 gólů a 12 asistencí, letos (15 zápasů) už 9 gólů a 7 asistencí.

Reagovat
fantomas

Letos je vyznamne produktivnejsi no (taky to ale sotva udrzi celej rok), jinak herni progres uz tolik neregistruju.

Reagovat
herbage

když nezapočteš zápasy z ligového poháru, kde získal půlku těch gólů, tak zas v tak oslnivé formě nehraje. Dle mě jaro 2011 je zatím u nás herně jeho vrchol, letos jsem nejlepší zápasy odehráli bez něj. I proti Tottenhamu toho děsně zadrbal, to je furt jeho největší slabina

Reagovat
fantomas

Zajímavý, že sem zrovna od vás dvou jakživ nečetl stejnou kritiku na Oxe, přitom on je na zadrbávání poslední měsíce mistr nad mistry.

Reagovat
herbage

v tomhle se výrazně zhoršil, to je fakt, ale furt má řádově vyšší cit pro hru než Theo. Aby ne, když je spíš vytvářeč akcí než jejich zakončovatel jako Theo. Ten by si měl zase uvědomit, že na hrotu mu zkrátka pšenka nepokvete a že ve středu hřiště jsou potřeba zcela odlišné kvality hráče, které on zkrátka nemá a mít nebude. Ale i z pozice křídelního hráče si může nabíhat na hrot a v tom tkví právě jeho síla

Reagovat
Counter

Ox je mladší, nezkušenější. Ty tady doteď běžně obhajuješ Ramseyho slovy "no to je toho, jednadvacetiletý klučina si s něčím neporadí dokonale", takže kritika Oxíka by měla být otupená ještě o třídu víc. Prodělal loni obrovský boom a musí se s tím srovnat, nějaké zadrbávání mu mezitím milerád odpustím. Zato Theo už je hotový hráč s x sezonama na nejvyšší úrovni (odehrál toho tak třikrát čtyřikrát víc než Alex), u něj už se kritizuje lehce.

Reagovat
fantomas

Tak mně nešlo o nějaký odstupňování, mně šlo o to, že u Oxe se ABSOLUTNĚ nekritizuje (teda, samozřejmě to dělám já, Fenri, Suník a další, proto sem vypích vás dva) - což je právě dost velkej nepoměr oproti o dva roky staršímu Ramseymu, např.

Reagovat
Counter

No, tak si to hezky rozdělujeme :-D Vy kritizujete Oxe, my Ramseyho a Thea.

Reagovat
Counter

Theo doteď nikdy dlouhodobě doopravdy formu neměl. Vždycky zazářil na pár zápasů a buď se zranil nebo přestal hrát skvěle sám od sebe. Letos se drží konzistentně na Hrušce, to je ten největší rozdíl.

Reagovat
niflheim

5 - Emile Heskey has scored five goals from just eight shots on target for @NewcastleJetsFC in the #ALeague. Expatriate.

Reagovat
Le Gunner

Still class.

Reagovat
sejber

Takze Wenger prakticky potvrdil jeho zimn odchod Je to zaujimave ze hrac ktory bol roky priemernym mladikom co nie a nie naplnit svoj potencial ho naplnil prave v poslednej sezone v drese Arsenalu Je to skoda ale uprimne sa mu necudujem ze nechce dalej zostavat na potapajucej sa lodi ked inde ho zaplatia nepomerne lepsie.

Reagovat
afc

Potapajuca lod vyzera troska inak a Wenger jasne vyhlasil,ze v zime ostava.

Reagovat
Counter

Jen počkej, za chvilku je tu alcantara a připomene ti Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

To isté hovoril o Cescovi, Van Persiem. Songovi....ako dlho mu to ešte chceš veriť.

Reagovat
afc

Este raz.Vsetci traja chceli odist,Theo chce zostat.Ta dohoda nie je nerealna a vzdialena od toho,aby sa nedohodli.Ak by chcel Walcott odist a nemal by zaujem predlzit,tak nase hamizne vedenie by ho bez vahania predalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by chcel Walcott ostať a predlžiť tak už to dávno spraví nie? Ve´d jednania neprebiehajú 2 týždne. Jednaju pomaly od augusta...

Reagovat
afc

Chce 100,Wenger mu chce dat 90,tak je jasne,ze stale caka,ze dostane co najviac.

Reagovat
sejber

Mne to pride obdobna situacia ako s Flaminim . Arsenal milovalo mnoho hracov a to aj par dni pred odchodom takze tieto keci o nejakej loajalite mu uverim az ked predlzi. Okrem toho Arsenal nebude koli jednemu hracovi menit svoju hamiznu platovu strukturu takze to dopadne tak ze ho v zime za par mega strelia. Velky zarobok to vzhladom k zmluve nebude takze posila nepride kedze Wenger nema rad zimne prestupy okrem toho by mohol posilou pribrzdit rozvoj Chamberlaina bla bla bla ... Rovnaky scenar ako vzdy . Bol by som rad keby to bolo inak ale proste tomu neverim

Reagovat
sejber

Wenger si svoje vyhlasenia moze vytlacit a vytret si s nimi rit. Wenger stale vyhlasoval ze Nasri a Fabregas nikam nepojdu, ze Persie dodrzi kontrakt atd. On si vseobecne rad serie do huby a uprimne sa divim fanusikom ze mu este veria

Reagovat
afc

Tak co sa tyka Nasriho a Persieho v ich prestupoch lietali vysoke sumy a to by si vedenie nemohlo dovolit neprijat.S Walcottom je to uplne inak.Jeho suma by v zime nebola nijak vysoka,Gervinho odide v zime na mesiac prec a ak by aj Theo odisiel,tak Wenger by na kridlo pomaly nemal ani koho dat a netreba ani dodavat,ze v zime sa tazko zhanaju nahrady.V lete je to uplne inak,takze neboj,v zime Walcott neodide.

Reagovat
vladis271
Reagovat
niflheim

Takový slabší Carroll.

Reagovat
Tolstobik

Dokonce i trochu vypada jako Carroll

Reagovat
A Seleção

Boze... Kids...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, ale spis takovej Dzeko z Wolfsburgu.

Reagovat
cristiano.K.

Radši Ba či Llorente. Jediné pozitivum by bylo rozšíření Uru kolonie a tím i jistota setrvání Suareze.

Reagovat
kiwwi

radsej Ba ako Cavani hej?

Reagovat
cristiano.K.

už jen zhlediska financi určitě.

Reagovat
kiwwi

a vlastne aj ten Llorente je pod Cavanim, nehovoriac o tom, ze Cavani je z nich najmladsi

Reagovat
niflheim

Ba asi z hlediska už zvyknutí na PL, Llorente by byl levnější.

Reagovat
cristiano.K.

oba by byli 2x levnější, nebo spíš za tyhle dva by jsme dali podobnou částku jako za jednoho Cavaniho.

Reagovat
fantomas

Ba má furt tu výkupku. Na nějakých 7m nebo osmi..

Reagovat
cristiano.K.

kolem tý výkupky bylo velký halo,jednou potvrzena,jednou vyvrácena, nic to nemění na tom,že by byl o dost levnější než Cavani.

Reagovat
fantomas

Nevim no, hrubas mi ji potvrdil, nemám důvod mu nevěřit.

Reagovat
cristiano.K.

taky nic nevyvracím, když sám o tom nemám dostatečné info

Reagovat
fantomas

Ale dobře teda - u Ba bez výkupky bych byl na vážkách, Ba s výkupkou bych bral okamžitě jako prvního.

Reagovat
cristiano.K.

mně je záhadou proč ho nikdo nechtěl už ted v létě, pokud tu výkupku má,tak se o něj musela prát celá Evropa. Je tedy pravda,že zas neměl konec sezony tak dobrý,ale i tak bych to čekal....

Reagovat
fantomas

Tam asi rozhodlo to jaro no. Ale od vás sem ten zájem stejně čekal už v létě. Nakonec ste si vystačili s jednim Borinim no.. :))

Reagovat
cristiano.K.

ještě je zraněnej

Reagovat
niflheim

To je prostě směšný. Bych se ani nedivil, kdyby tam skončil už v zimě...plus by tam mohli vecpat nějaké přednostní právo na odkup Carrolla

Reagovat
Talker

Jenže Llorente je zadarmo...

Reagovat
niflheim

I přes ty kecy ho budou chtít Baskové nějak zpeněžit.

Reagovat
fantomas

Přirozeně, když bude asi tak pětkrát levnější.

Reagovat
fantomas

Plus nulová potřeba aklimatizace. Taky bych si vybral jeho, bez váhání.

Reagovat
kiwwi

hmm ste cudni

Reagovat
kiwwi

si fakt myslis, ze by bol taky blby?

Reagovat
smazaný uživatel

Už len kvoli spolupraci so Suarezom by k nam prišiel...

Reagovat
A Seleção

Reagovat
tomasinho

Mně už je prakticky jedno, kdo to bude. Potřeba je každá noha, která umí dát gól.

Ba - levný. zvyklý na ligu.

Cavani - asi největší kvalita, ale extra drahý

Llorente - Kdo ví za kolik, až tak mě nikdy nezaujal, ale kvalta to je.

Hunter - končí mu smlouva, ale zase proti němu hraje věk.

Bony - neodzkoušený, ale zase zároveň levný.

Takže mi to je momentálně buřt, hlavně, aby si sedl s Luisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vek nie je podstatný. Hlavne nie keď máme v rezerve Yesila a Adama Morgana ktorí do troch rokov možu byť top...

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, že potřebujeme kvalitu hned, ale nevš, jak se ti mladí budou vyvíjet, proto by bylo lepší, kdyby na vrcholu sil ten útočník vydržel alespoň 2-3 roky.

Reagovat
niflheim

+ když se člověk zamyslí i nad platem, tak by byl asi nejlevnější Bony. Druhý nejlevnější asi Demba.

Reagovat
tomasinho

Jojo, Bony + Demba nejlevnější, Cavani asi nejdražší. Hunter levný, ale vysoký plat.

Reagovat
Kenneth

Asi. Určitě.

Reagovat
Swarley

Hunter k vám v žádném případě, nikdy !!

Reagovat
j_mrazik

Já si pořád nemyslím, že by se prosadil.

Reagovat
Swarley

no to je sice i možné, ale nebudou se tyhle věci zkoušet v Liverpoolu

doufám v nějakej pořádnej přestup a že tam konečně dokáže své kvality...ona ale druhá otázka je, kdo by vůbec o něj mohl mít zájem...do Arsenalu by mohl, to by bylo zajímavé

Reagovat
Counter

Do Arsenalu mi vůbec nesedí. Naštěstí to ani nebudeme zkoušet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A ja si zase myslim, ze se prosadil nejvic z tech vsech co vypsal

Reagovat
cristiano.K.

já bych ani netvrdil,že z té nabídky má Cavani největší kvalitu, ale taky musím přiznat,že jsem vůči němu zaujatý

Reagovat
Ranoth

tak drz picu ked si zaujaty, takyto utocnik nam prave chyba, zabijak do sestnastky co dava gol skoro kazdej zapas ty dembo

Reagovat
cristiano.K.

toho Dembu chci určitě

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

a pride Sturridge

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

no človeče to neni vtip, Brendan ho chce

Reagovat
afc

Frimpong joins Charlton Athletic on loan

Reagovat
Talker

Teď mě napadlo - Arsenal má zájem o Sturridge, takže pokud Walcott odejde, tak přivedou Sturridge. A nám bude chybět útočník a jaký jiný je zadarmo než Walcott? To by byla strašně bizardní výměna

Reagovat
SunFells

Arsenal má zájem o Sturridge?

Reagovat
Talker

Měl o něj zájem rozhodně, jen nevím kdy...

Reagovat
SunFells

Moc nevěřím nějakému vážnějšímu zájmu, ale tak možné to je. To bych nebyl moc rád.

Reagovat
Counter

1000x větší zájem jsme měli o Kaloua, a stejně nepřišel... Ne všemu v médiích se dá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kalou bych v té době,kdy se o tom psalo i bral.To měl svý nejtemnější období Andrej a jevilo se mi to jako dobrej krok.

Reagovat
SunFells

A to jsem ani nic o Sturridgovi nepostřehl.

Reagovat
cristiano.K.

taky mi to nějak ušlo...

Reagovat
niflheim

Tak Chelsea hlavně půjde po Falcaovi.

Reagovat
Talker

Jojo, ale pokud odejde Studge i Torres (což je obojí dost pravděpodobné, pokud přijde Falcao), tak nám jeden útočník prostě chybět bude.

Reagovat
niflheim

On by měl vůbec o Torrese někdo zájem snad kromě Atlética?

Reagovat
Talker

To je otázka, kdo by byl ochotnej hradit ten plat... O Atleticu pochybuju právě kvůli tomu, to spíš Juventus, který má stále problém s útočníkem...

Reagovat
niflheim

No jsem zvědavý, za kolik byste ho třeba nechali jít s porovnávním s cenou, za kterou přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott k vám určite príde zohrievať lavičku

Reagovat
salami

a Lukaku(a) si stáhnout v zimě nemůžete?

Reagovat
Miguel19

Pokud zítra padneme, taj nejspíše nepůjdeme

Reagovat
niflheim

Padnete

Reagovat
Miguel19

Tak po něm nepůjdeme no.

Reagovat
Miguel19

Teda pokud by se neuskutečnila výměna no.

Reagovat
niflheim

Po něm půjdete tak i tak, i kdyby měl Torres zůstal. To spíše a jistě půjde Sturridge.

Reagovat
Miguel19

To by byl opět geniální tah mít v lednu v týmu Falcaa i Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

veď aj keď prehrate tak sa nič nedeje...

Reagovat
Miguel19

No docela by se dělo..

Reagovat
smazaný uživatel

to je hluposť. Stači vam vyhrať nad danmi a dúfať, že Juve prehra. Ale aj tak si myslím, že nejak uhaluzite vyhru

Reagovat
Miguel19

Stači vam vyhrať nad danmi a dúfať, že Juve prehra

A to se jako nic neděje?

Reagovat
smazaný uživatel

no big deal

Reagovat
Counter

*bizarní

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge držkoval kvůli platu už v City a šel by kopat za 45k (který si zaslouží) do Arsenalu?Opravdu bizarní

Reagovat
smazaný uživatel

212. pre Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre ktorý ma dneska 19 rokov

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Reagovat
minoLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
peky

neprodávej ho vůbec

jeden z nejlepších mladých hráčů v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea manager Roberto Di Matteo has hinted he is ready to drop Fernando Torres for Tuesday night's crucial Champions League game vs Juve!

shit just got real

Reagovat
A Seleção

Tak mame to tady,zacinam nam dalsi saga...Jestli neudrzime ani Thea,mozna bych uz opravdu uvazoval o tom,ze jestli dela nekdo neco spatne,tak Wenger...

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.videacesky.cz/skece/zase-jsem-snedl-svym-detem-halloweenske-sladkosti

tohle je proste vynikajici, cernousek v sobe nezaprel geny a ty na konci, az se mi tomu nechce verit

Reagovat
Flamex

Reagovat
alcantara

Obycajny priemerak, skor sprinter ako futbalista, a este si bude diktovat podmienky. By som ho hnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

má teď ale formu. I centry mu normálně lítají tam, kam mají.

Reagovat
alcantara

Treningom sa da vela veci naucit a zlepsit, podobne typy ale nikdy nebudem zvlast obdivovat, ved na nich ani nie je dokopy co. Tunajsi pristup mi prijde divny, nejkau vyraznejsiu stopu nezanechal, kvalitami pokulhava, stavia sa na zadne a s jeho kritikou som sa prakticky nestretol. Fabregas bol uplne iny level po vsetkych strankach a niektori mu doteraz nevedia prist na meno.

Reagovat
fantomas

Jezisi

Reagovat
Counter

Jde o to, jestli nakonec fakt odejde nebo ne. Pokud ano, tak se kritiky dosyta dočká (aspoň ode mě :-)

Reagovat
alcantara

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

TEAM NEWS | NO Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, David De Gea or Robin van Persie, with the travelling squad. #MUFC

United Travelling Squad | Johnstone, Lindegaard, Rafael, Buttner, Jones, Thorpe, Vermijl, Wootton, Carrick, Petrucci, Cole, Cleverley, Fletcher, Anderson, Powell, Young, Tunnicliffe, Hernandez, King, Welbeck, Macheda.

wow

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

heh

Reagovat
Swarley

tam není ani Smalling, to bude hrát kdo tu ubranu?

Reagovat
kiwwi

Jones, Wootton, Thorpe, Rafael, Vermijl, Buttner...alebo Carrick no

Reagovat
Swarley

právě a ještě jsem si říkal, že kdo ví jestli bude hrát po zranění Jones od začátku

Reagovat
C0br

Si myslíš, že by SAF zase nasadil Carricka, který hraje každý zápas, když má tolik mlaďochů?...To si piš že to udělá

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

ja uz sa proste nerozculujem, nema to zmysel

kazdopadne by som to postavil asi takto:

Linde - Cole/Vermijl, Jones, Wootton/Thorpe, Buttner - King, Cleverley, Fletcher, Anderson, Young - Welbeck

neskor by do hry mohli naskocit Tunnerz, Powell, a Petrucci

Reagovat
C0br

Jinak to celkem ukazuje na složení středu o víkendu - Scholes, Giggs Naštěstí hrajem s QPR...

Reagovat
smazaný uživatel

verime v prvu vyhru QPR. Tá seria sa raz musí prerušiť a prečo nei práve cez víkend

Reagovat
Eric_The_King

Cole může hrát v obraně jo? A King v záloze?

Reagovat
niflheim

King umí hrát na pravé straně, jinak Cole když zatím nastupoval, tak pokaždé na beku.

Reagovat
C0br

Bebe?

Reagovat
Swarley

nevidíš, že největší hvězdy dostaly volno?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To asi není ten Tunnicliffe z Brightonu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick tam jede jako dospely dozor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Mohla by být stoperská dvojice Wooton - Jonesy

Reagovat
kiwwi

Zlatan Ibrahimovich once sacked an agent for offering him a deal with Southampton.

Reagovat
I am Mancunian

kiwwi nebud suchar, potvrd ziadost, pisal som ti aj spravu, ze nemam rad vladisa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa to stále baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

jak dlouho pojede tenhle running gag?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kaze

Že by Evertonianovo účet?

Reagovat
I am Mancunian

toho tiez nemam rad

Reagovat
hefy

Reagovat
alcantara

V najlepsom treba...

Reagovat
Honza Matoušek

Tohle náhodou pobavilo

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
kiwwi

no ale uz stacilo, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

veď áno, tak mu to potvrď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

to je nějakej fejk nebo co?

Reagovat
vladis271

oliverov brat, jeden z vás, ale nejako nezdravo sa upol na kiwwiho.

Reagovat
niflheim

Ono to na něpokolátý už není prostě tak vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

No, to nevím nevím, jeho první agent byl Raiola podle jeho životopisu, Ajax mu vyjednal nějaký týpek z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takýchto vecí je každý deň plný twitter aj fb, už ma to aj štve, keď idem von s kamošmi a smejú sa na tom, že Balotelli v detstve namiesto mlieka kúpil trampolínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to o Balotellim mě sere, no. Půlka věcí je jen o tom, co údajně napsal na twitter.

Reagovat
Kaze

A možná ještě falešný twitter...

Reagovat
Counter

Určitě falešný twitter :-) A nejhorší je, že "jeho" asi nejznámější účet přímo v profilu uvádí, že je jen parodický, jenže lidi to stejně ignorujou a vydávají za jeho hlášky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ono je to stejně nejzábavnější s tím Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

černá perla anglie...i když takovej chalobah...to bude jednou tahoun a nový céčko

walcott > wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane vyzerá, že je rozumný a vie, čo je preňho najlepšie (t.j. zostať v Arsenale) a vyzerá, že má Arsenal naozaj rád. Na druhej, tá sága s kontraktom je čudná, neverím, že sa o tom dá tak dlho jednať a nebyť stále ani blízko, takisto to, že on sa v tej veci ani neangažuje mu neverím.

Ak ho stratíme kvôli nejakým 10k/w a nebudeme mu chcieť dať posraných 90k/w, tak budem zasa raz o stupeň viac nasraný, ako som bol pri Fábregasovi, Robinovi a následne pri Songovi a už sa asi pridám do anti-wengerovského táboru, lebo Theo je momentálne možno aj náš najlepší ofenzívny hráč, jeho produktivita je veľmi vysoká, je to ikona ( ), obľúbený, je v Arsenale dlho a hlavne, nemá kam vyššie ísť a jeho stratu si nemôžeme už dovoliť. Toto by ma naozaj dorazilo.

Reagovat
sejber

wow rozumny koment

Reagovat
smazaný uživatel

iné ani neviem.

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sagna neskutečnej borec

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to s ním? Predlžil už kontrakt alebo tiež odchádza? V lete niečo hovoril, že ma rok do konca kontraktu a nikto s nim zatiaľ ani nejednal takže nevie či ostane.

Reagovat
Counter

jj, to je taky hodně zajímavé. Jsi šikovný, že sis toho všimnul Ve stínu Theovy situace se o Baca nikdo nestará.

Reagovat
vodka

a ten Santi

Reagovat
Counter

Arteta hotová figurína

Reagovat
smazaný uživatel

Theodor je miláčik nielen fanúšikov Arsenalu ale celého Anglicka, takže nie odchod RvP či Songa, ale Theodorov by bol ten najhorší možný scénár...možno som naivná, ale pevne verím, že Theodor tú zmluvu podpíše, pretože v poslednom čase je to najlepší ofenzívny hráč arsenalu, nielenže zlepšíl svoje finálne zakončenie, ale vie aj nahrávať a nesebčí tak ako kedysi... a hlavne radosť pri jeho góloch je iná, tak dúfam, že takto by sa uprchlík netešil...verím, že konečne s wengerom nájdu kompromis, a že tohto chlapca nepustia ku konkurencii...lebo tento chlapec zreje ako víno, a kým na začiatku sezóny zohrieval lavičku, tak teraz všetkým dokazuje, že do základu právom patrí on a nie gervinho...za predaj walcotta by som už aj ja na wengera zanevrela

Reagovat
smazaný uživatel

ženský fanúšik Arsenalu? To tu dlhšie nebolo, v slovenskom vydaní možno nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem chodím veľmi dlho už ale až dnes som sa zaregistrovala :))) hej hej fanúšik, a podotýkam ten pravý fanúšik :) túto stránku mám rada, a navyše je tu hojný počet priaznivcov afc, čo ma teší, že chlapi vedia čo je dobré :)))

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa drž.

Reagovat
smazaný uživatel

yung gooner, neboj držím sa toho už dlho rokov a aj wengera som sa už dotkla :D hehe, a áno hojní počet priaznivcov, ja som urobila gramatickú chybu :)))

Reagovat
smazaný uživatel

ale dopekla nie ja som neurobila gramatickú chybu, hojný počet je s y :))) kto ma tu šalie že robím gramatické chyby? hm? ja píšem náhodou dosť kvalitne :)

Reagovat
Counter

Nééé, já to nemyslel proti tobě! To byla jen pochvala pro Carrie, byla to pro grammar naziho ideální diskutérka...

Reagovat
smazaný uživatel

to som aj ja a nikto to neodcení.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nemáš prsia (asi)

Reagovat
Counter

I ty jsi ideální diskutérka? Hmmm, tak to na tebe budu muset změnit názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

či som ideálna diskutérka nechám na Teba a ostatných ( na posúdenie chlapov) ale na ženu som dosť znalá a kade chodím tade počúvam pochvaly, že mám prehľad ako nemajú ani niektorí chlapi a navyše nie som orientovaná len na Arsenal :) a nie som chlap a ani nemým výzor chlapa :) to je tak celkovo o mne :) jaj a ešte som blondínka s VŠ :)))) tak chlapci o čom budeme diskutovať z futbalu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

blondina a VŠ? To mi moc nejde dohromady ak neklameš tak min polovička guunerov by ťa brala. A Vladis...ten berie všetko

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

všechno ne, ten chce Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

ja som šťastne zadaný, a je to vážne (t.j. včera som bol v kine na Twilighte).

Reagovat
Swarley

na Twilighte? ty vole, tak to musí být vážné, kdy máte svatbu?

Reagovat
cristiano.K.

to nic není, já musel koukat i na avatar čtyři hodiny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

len preto, že mám iný vkus na baby ako vy neznamená, že beriem všetko

Reagovat
afc

Blondinka s VS,tak uz viem,kto si:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kto? stačí keď poviem že dátum narodenia ako Theo a každý ma pozná :DDD nemusela som sa prezradiť ale no :)

Reagovat
afc

Kika z allstars cafe Preco si nebola v sobotu?Bolo super.

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

hej, to som ja :) a povedz túto kolegom, že nie som fake ani chlap, a že som celkom príjemná žena :DDD a nebola som pretože som chorá :(

Reagovat
afc

Ok,dam vediet Mirovi,ze preco si neprisla:)

Reagovat
smazaný uživatel

hádam som mu chýbala?:)))))))))))))))))))))šak tam mal iné ženy :)))

Reagovat
afc

To hej mal,len,ze si nedala vediet,ze nedojdes:)

Reagovat
fantomas

Wow, to mi připomíná Chazyho za starých časů ty smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no veď preto, lebo som sa zľakla, že kde mám chyby, ok, neviem kto je carrie ale aj ženy môžu byť kvalitné v debate o futbale :) takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To bezpochyby :-)

Reagovat
herbage

no, už jsi projevila skvělý vkus na výběr klubu, takže minimální fotbalové znalosti máš. A pokud tu nebudeš posílat jen komentáře typu *srdíčko* Giroudek *srdíčko*, tak to bude ok Btw. umíš zpívat? Jestli jo, tak už trénuj na duet http://www.youtube.com/watch?v=LcAtZ-STIlk

Reagovat
smazaný uživatel

(na komentáre typu "<3 Giroudek <3" som tu ja)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nie je môj typ ani fyzicky ani futbalovo :) futbalovo uznávam rýchlych hráčov typu theodor james walcott, či ashley young a ak by som ako žena mala voliť fyzicky tak určite by som nelovila v arsenale :) takže áno herbage máš pravdu, futbalový klub som si vybrala podľa herného prejavu :) a spievať veru neviem :)

Reagovat
alcantara

S herbageom si budete rozumiet...

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Jen vtípek, samozřejmě že jsi skvělý pěvec.

Reagovat
herbage

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

a jedna otázočka; ktorý hráč z AFC sa ti najviac páči? Walcott? Ramsey? Alebo niekto iný?

Reagovat
smazaný uživatel

yunggooner moja srdcovka je Theodor (spája má s ním aj rovnaký dátum narodenia, ale psst), ale vlastním napríklad dres Hleba, to bol môj obľúbenec, páčilo sa mi že prišiel z bundesligy ako takpovediac neznámy hráč a v arsenale aj keď mal ťažké začiatky vyprofiloval sa do zálohy snov, a dovolím si tvrdiť že to bol najtechnickejší hráč zo všetkých, škoda, že vidina barcelony ho zlákala, a tým pádom si zabil svoju kariéru...nikdy nezabudnem na jeho techniku kde na milimetri vedel s loptou také kúsky ako nikto...škoda ho, a pred tým z unbeaten season to boli hráči samozrejme ljungberg ( ktorú ženu by on nepriťahoval) haha a dennis bergkamp :) to boli moje srdcové záležitosti! a tvoji top hráči?

Reagovat
herbage

jestli máš ráda Hleba, tak si jistě šťastná za Cazorlu, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla je momentálne akýsi fenomén pre fans arsenalu, ale ak by som ho mohla vymeniť za Hleba, vymenila by som ho :D aj keď hleb tvorca hry nikdy nebol, to bol fabregas :)

Reagovat
herbage

šlo mi spíš o tu techniku a přehled, protože Santi je za poslední dobu asi jediným hráčem, který by dosahoval v tomhle kvalit Hleba. Toho jsem měl taky rád a jeho odchod mě moc mrzel, ale v Barceloně bylo vidět, že už vlak ujíždí a u nás hrál své maximum. Hlavně byl málo produktivním hráčem, i když jeho vliv na hru byl velký. Až tak často se bál vystřelit, že mi spíš připomínal futsalistu a ne fotbalistu. Ale na sezónu 07/08 vzpomínám rád, tehdy jsem začal tak nějak výrazněji fandit

Reagovat
smazaný uživatel

herbage, až tak technický mi cazorla ako bol hleb nepríde, hleb bol v tomto naozaj výnimočný a ani si nevieš predstaviť ako ma sklamal tými vyhláseniami, že odchádza lebo v londýne sa mu zle žije, a v barcelone sa zabil sám, pretože v tak silnej konkurencii ako on mal, to proste nemal šancu sa presadiť, ono to je ale irónia, že každý kto opustí arsenal upadne ( okrem RVP ten to válí aj v manu) ale mnohí sa zakopali - flamini, hleb, reyes, nasri a spol ... ale ich výber, ich vec... alexander hleb to niekoľko krát oľutoval, ale to je už nič platné....v tom roku 2007 išli na dračku dresy fabregasa a ja som si vybrala hleba, a on následne na to odišiel..sklamanie veľké

Reagovat
cristiano.K.

já se narodil stejně jako aktuálně nejlepší střelec PL

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to myslel skôr atraktivitou. Ak je to Theo, tak máš palec hore.

Ja fandím Arsenalu od 2006, takže z Ljungberga, Piresa a ostatných som toho moc nezažil, takže môj celkovo najobľúbenejší hráč je Fábregas, jeho som aj oplakal, ako jediného doteraz, no a samozrejme, Titi, ale to je klišé. Z momentálneho kádru to sú Angličania (Theo, Jackie, Gibbsie), Koscielny a získava si ma veľmi silno Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bac, kurva, Bac!

Reagovat
fantomas

Bac, Aaronek, Theo, Jack, Rosa - opakuju svou slavnou top5, herně i osobnostně prostě top, pro mě samozřejmě.

Reagovat
fantomas

Herně ne že by měli bejt nejkvalitnější, spíš mně nejbližší. Kdyby Gibbsy neměl úchylku na naše jistě krásné doktorky, nejspíš bych to musel rozšířit na top6, ale takhle to je složitý..

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tými angličanmi súhlasím, theodor, jack a kierran to sú aj moji obľúbenci, a k nim sa pridáva dosť silno teraz aj alex oxík, to je tiež kapacita :) ja neviem, mne v arsenale nesedí akurát per mertesacker, neviem mu prísť na chuť a tiež vidina gervinha v základe, ten chlapec nemá finálne zakončenie, mnohí ho ospevujú ale ak dá z 100 šancí jeden gól, tak to nie je úroveň top útočníka, či hráča...a naopak, obdivujem vzostup carla jenkinsona, ten chlapec ma neprestáva udivovať ako napreduje, a fyzicky sa mi veru páčia také iné typy ako theo :)))ale aj tak je theo môj miláčik

Reagovat
herbage

škoda, tak to hymna zase nebude

Reagovat
Kaze

Young se mi zrovna jako rychlíkový typ nezdá šnek není, ale jako rychlíka si představuju spíš Valenciu, Walcotta, Balea, Lennona atd.

Reagovat
smazaný uživatel

ashley young nie je rýchly hráč?:) to je mi novinka :) ale s aaronom lennonom súhlasím to je tiež dobrý stroj :)

Reagovat
Kaze

Rychlík to docela i je, ale dát ho do jedné věty se sporťákem Theem ale jo, taky tě zde vítám, EF diskuzím chybí občas a woman's touch po té, co odešla Carrie s lilli.

Reagovat
Kaze

*odešly.

Reagovat
Counter

Ach, chybí mi tu Carrie ♥ Ani gramatické chyby nedělala...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Preco to tu vlastne zabalila?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jí to přestalo bavit, když nám nemohla po prohraném finále CC ukázat svojí fotku.

Reagovat
afc

Reagovat
vladis271

jednu ste tu mali, prečo skončila?

Reagovat
Kaze

Nebylo to náhodou období exodusu žen? Andulka, lilli, Carrie?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno uz nevladala citat tie diskusie

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

jen tak mě ještě napadlo, nejsi náhodou watova ségra?

Reagovat
herbage

wat je Slovák?

Reagovat
Rssa

Fandí napůl Arsenalu, takže z poloviny je to určitě Tatar

Reagovat
Swarley

aaaa, chtěl jsem ho nasrat to už je deformace, rodina na Slovensku, Brno jez půlky slovenské, člověk už to ani nevnímá

Reagovat
Kaze

Není wat Čech?

Reagovat
herbage

třeba se narodil jako Čechoslovák a ve výběru národnosti je stejně schizofrenní jako ve výběru klubů

Reagovat
Kaze

Nebo má rád takové typy klubů. Kdo ví, možná fandí Torontu

Reagovat
Kaze

OT: Masseria, ty zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

největší sympatak a on umre , to mě poser

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Boardwalk empire?

Reagovat
j_mrazik

Já si říkal, co tu takhle mohlo rozpoutat diskuzi a heleme se, vlčáci už se sbíhají.

Reagovat
r.mrazik

to bude stejne nejakej fejk

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti dám fake :) keď bude pošlem foto aj v drese arsenalu ak chceš :D

Reagovat
smazaný uživatel

právě si upoutala mojí pozornost...

Reagovat
smazaný uživatel

hej to vážne? no super, lebo nemám s kým ísť do londýna ) hľadám sparingpartnera na arsenal :)))

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to brrrrr holka...

Reagovat
smazaný uživatel

aké brrr ?:))) no no no sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vyzva prijata!

Reagovat
Rssa

Theofil Walcott

Reagovat
Swarley

OT: oficiálně je diskuze prohlášena za mrtvou, co říkáte na Skyfall?

Reagovat
j_mrazik

Mini OT od OT: Víkendové tržby jenom o 20mio vyšší než Twilight.

Reagovat
Rssa

Je super. A taky nejúspěšnější Bondovka v historii.

Já říkal, že je to událost roku.

Reagovat
j_mrazik

To bude Django, i když ten bude hodně těžit až v dalším roce, pokud Tarrantino udělá solidní marketing.

Reagovat
Rssa

To si nemyslím, Django bude fajn, ale stejně jako Bastardi nesedne všem a dá něco přes 100 mega.

Bondovka už má cca 700 mega.

A hlavně je super.

Reagovat
C0br

670 není 700 každopádně to jen potvrzuje letošní vysoké návštěvnosti hitů, které vyvrcholí na Vánoce

Reagovat
Rssa

Pamatuješ si, ve které diskuzi to bylo?

Reagovat
C0br

Nemám ponětí

Reagovat
fantomas

Tarantino.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

No to vůbec. Jeho filmy mají neuvěřietlné dialogy, které si jako jediné mohu pouštět dokola za sebou - jediný, co mě moc nechytlo, bylo Jackie Brown. Navíc jsou i parádně dabované do češtiny. Soundtracky jeho filmů jsou fantastické. Miluju ho i jako herce, třeba takový psychopat z From dusk till dawn.

Reagovat
fantomas

Jj...Tarantino.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Kaze

Co DKR?

Reagovat
r.mrazik

osobne se mi tahle bondovka libila opravdu hodne...

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej , dokonce i Craig mi tady tolik nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná oddychovka, ale není to Bond.

Reagovat
Rssa

Naopak, toto je o moc bondovější Bond než bondovky s Moorem nebo pozdním Brosnanem.

Reagovat
vladis271

si sa do Craiga zamiloval?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi. Na mě působí dojmem "uděláme to stejně efektní jako je Nolanův Batman, protože tak se to teď lidem líbí".

Reagovat
Kaze

Připravený na inspekci mých schopností?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo :-) podívám se

Reagovat
Rssa

A proč by ne? Vždyť samotné bondovky určovaly směr. Nebýt Bonda, nevznikne Bourne. Bond ovlivnil spoustu filmařů, mezi kterýma je i Nolan nebo Spielberg. To, že si to berou zpět (Casino Royale je odpověď na Bournovu vykrádačku, Skyfall je zase stylová osobní akce zlomeného muže, která připomína Batmana).

Ale Skyfall funguje i jako samotná Bondovka, z těch 3 Craigovek určitě nejbondověji.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý akční film, ale Bond už to bohužel není ani náhodou...

Reagovat
Counter
Reagovat
herbage

smíšené pocity Nejlepší kapela světa bude hrát na nejlepším stadionu světa nejlepšího klubu světa, ale zničí nám nejlepší trávník světa

Reagovat
Counter

Hrajou tam až po sezoně, takže to nevadí :-) Do té další to zas naši profíci trávníkáři dají dohromady.

Reagovat
vladis271

SPOILER

čakal som, že Deb zabije Hannah sama, alebo niečo také, ale po tej kúzelnej vete čo povedala Dexovi som len na celý barák vykríkol KURWA!!

Reagovat
j_mrazik

Místní supermozky z tohohle asi vyčtou víc, než jsi chtěl a jelikož neznám seriál, tak předpokládám, že jsi i tak toho řekl docela dost.

Reagovat
r.mrazik

nechapu,proc maji lidi potrebu spoilerovat na verejnych forech...zabijet

Reagovat
Kaze

Tak pokud jsi rychlý a on od SPOILER ALERT odentruje pár řádků, není problém. Každopádně stejně je lepší se nejdžív kouknout na seriál a pak se podívat na diskuzi.

Reagovat
r.mrazik

to mas recht,jenze necekam,ze to nekdo vyblekota v diskuzi pod walcottem

Reagovat
Kaze

A na můj mikro spoiler nikdo nereaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nechápu, co řekla Deb tak kulervoucího, že jsi musel řvát na celej barák...

Reagovat
vladis271

že ho miluje? Veď je to jej najväčšie tajomstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, no ono to prásknou muselo, že jo. Každopádně tahle série docela našlapaná, i posraná vedlejší linka La Guerty by toho dokázala naplnit víc... Už se ta série pomalu blíží ke konci, jsem zvědavej, jak se to rozsekne.

Reagovat
smazaný uživatel

*prásknout, série je

Reagovat
smazaný uživatel

po slíbném začátku to nehorázně upadá.

Reagovat
smazaný uživatel

dexter dostane kreslo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední díl udělal z Dextra definitivně frašku. Gay bar... bože. Je to jak Gilmourovy děvčata zkřížený s Pokémonama a zápletkou Divokýho Anděla.

Reagovat
Kaze

Minulá řada byla lepší a hlavně se vytratil ten černý humor, který dneska byl vidět v podání Sirky.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, toto je debata o walcottovi a nie o twilighte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

už si viděl 2.část?

Reagovat
niflheim

500. za Rio Ferdinanda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Příště byste mohli psát i na co je to spoiler a dělat pod tim třeba pár mezer. Fakt dík Vladis.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už som jak Suárez môžem aj za globálne oteplovanie.

Reagovat
Honza Matoušek

Je to na Dextera? Bojim se to přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Je a klidně si to přečti. Nehorázná kravina ala tak jde čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Někdo odkaz na český titulky Dextera?

Reagovat
fantomas

Ještě nejsou ne?

Reagovat
miky10

Nevím právě, proto se ptam, sám je nikde nevidim.

Reagovat
miky10
Reagovat
fantomas

Ha, před pěti minutama nic ještě.

Reagovat
miky10

Jj...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe kikina sa cudujem ze si tu prisla az teraz

Reagovat
fantomas

To ji zná celý Slovensko nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

goonerka, blondina s vs na gunners.cz bola niekedy velka hviezda

Reagovat
fantomas

Aha, tak proto.

Reagovat
smazaný uživatel

akože kedysi? ja som ešte hviezda :)))))))))) aj keď už zabudnutá

Reagovat
miky10

Já znam taky jednu lady arsenal.

Reagovat
fantomas

To já taky no..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ju nepoznám. Asi som z ineho Slovenska ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

ale poznám Liverpool lady

Reagovat
smazaný uživatel

dneska može byť legenda kde kto

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Giroudek.

Reagovat
Counter

♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

djourou ja odtiaľto čerpám inšpiráciu - futbalovú ale teraz som chorá, tak som sa rozhodla zaregistrovať a trošku s chlapcami podebatiť :))) a my sa poznáme či? že kikina

Reagovat
smazaný uživatel

si ta pamatam z gunners...ako si milovala hleba a stale obhajovala denilsona..a raz tam bola nejaka sutaz, a ja som napisal sloh a vystupovala si v nom bol som tam bazalka

Reagovat
afc

To boli casy Kika bola jedina,co sa bila a obhajovala Denilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

aký sloh? hej tak to si nepamätám :) ale už nie som hviezda?:)

na denilsona sa nedá predsa zabudnúť, mám s ním krásny životný zážitok odžitý, zabite ma :)))

Reagovat
smazaný uživatel

jááj, aj mne sa niečo marí z gunners.cz a nejakou babou, čo milovala Denílsona.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to už je moc vzdialená minulosť a to som bol ešte niekde na prahu puberty, a keďže si nepamätám, ani čo bolo pred 2 dňami, tak toto už vôbec. Ale marí sa mi niečo s nejakou fotkou s Denílsonom, marí sa mi dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

yung jasné ty myslíš potom túto foto - mrkni či ti ide načítať - to som fotila ja Denilsona :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1186616911301&set=a.1186615431264.30491.1404653023&type=3&theater

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca mi gestom naznačil, že po tréningu ho mám čakať :))

Reagovat
smazaný uživatel

nesmej sa, vážne mi to povedal, som ho čakala, a či veríš alebo nie, prišiel za mnou :)))

Reagovat
smazaný uživatel

ok, viac sa nepýtam.

Reagovat
vodka

tak tak, vyložit se to dá různě...

Reagovat
herbage

"wait for me here, I will just suit up Batman costume"

Reagovat
smazaný uživatel

Espera aquí! Después voy a poner mi caballo en tú tanque!

Reagovat
smazaný uživatel

aha, on je vlastne Brazílčan.

Reagovat
herbage

to jsem jsi při vkládání do google translátoru také říkal

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

no a? myslite si všetci čo chcete? ja som len žena :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

a snad tak skoro (z eurofotbalu )nevyzdravies

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

byl by to vskutku zajímavej film

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

SPOILER asi teda, cojávím.. DEXTER

Nůůůďo, furt čekam od Isaaca pořádnou akci a furt nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Coming out ti je jako málo jo?

Reagovat
miky10

Na to se ze zásady nedívam.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Isaakův coming out, já to třeba fakt netušil

Reagovat
smazaný uživatel

*SPOILER

Reagovat
miky10

Jo aha...No, jako jo, ale ve výsledku stejně nuda celkem...a taky mě zklamal Couďák, už to neni roztomilouš.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Astor překvapila

Ale souhlasím, nudný díl, po tom slibném nástupu série to pomalu upadá. Nicméně Showtime má teď lépe rozjetý seriál, na kterém stojí

Reagovat
fantomas

Astor taková americká Ewa Farna zas, taky nic moc teda. Ale tu sem neměl rád ani jako malou, zato Cody byl vždycky moje oblíbená postava a ted je z něj takovej fracek..

Reagovat
miky10

Astor mě teda překvapila spíš negativně, čekal sem to lepší.

Reagovat
fantomas

A tim líp rozjetym seriálem doufám nemyslíš Homeland?

Reagovat
smazaný uživatel

Californication ...jinak Homeland teda pro mě o třídu lepší, než Dexter.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se teprv rozjede, myslel jsem Homeland

Reagovat
fantomas

Eh...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nestaci ti, ze je gay?

Reagovat
Kaze

Isaac je mě dneska v té scéně vyšetření vraždy zabijáka strašně pobavil ale jinak dneska jsem ze seriálů smutný, hlavně Boardwalk Empire snad mě rozveselí Homeland.

Reagovat
fantomas

Náhodou tu konverzaci mezi čtyřma očima sem si užil jako za poslední dobu máloco. Ale velkej Cody je hrozný wtf (stejská se mi po tom prckovi), vůbec taková shocking epizoda zase jednou.

Reagovat
miky10

Jj, to bylo fajn, celkově mě Isaac baví, ale prostě chci pořádnou akci už!

Reagovat
Maresma

Náhodou po pár dílech konečně nějakej, u kterýho sem se nenudil.

Reagovat
fantomas

Mě teda baví celá série, ale souhlasim s tim, že mě tenhle díl potěšil.

Reagovat
Maresma

Jako není špatná, ale asi jsem měl po tom závěru šesté série vysoký očekávání. :-)

Reagovat
Kaze

Mimochodem, jaké seriály te´d sledujete? Myslím i ty, které letos už nevyjdou nebo přijdou příští rok. Já mám:

2 Broke Girls, Boardwalk Empire, Dexter, Futurama, Game of Thrones, Homeland, HIMYM, Suits, BBT, Legend of Korra (ani nevím, jestli budou další díly) a Two and Half Men.

Reagovat
smazaný uživatel

Dexter, Homeland, Californication, Game of Thrones, The Simpsons, Futurama, Red Dwarf, American Horror Story, Walking Dead, Big Bang Theory....ty jo, až jsem se zhrozil, kolik toho je a u kolika seriálů trávím čas

Reagovat
Counter

No hlavně ten teaser při titulcích... Mirandě se nesmí nic stát!

Reagovat
fantomas

Na ty po dřívějších zkušenostech radši nekoukám. Občas se jim tam povede propašovat nepěknej spoiler.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už nebude rozprodávat kádr a Wenger to konečne pochopil ,že dobrý hráči by měli zůstat jestli chtějí hrát o nejvyšší příčky

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pre Thea v LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

záleží na okolnostech

Reagovat
tomasinho

Nevím, jestli by nás extra vytrhnul teda, ale prostě ho chci, mám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Eisfeld to tam sype jedna radost. Osmej gól při dvanáctym startu za U21.

Reagovat
Counter

Götze 2.0

Reagovat
Counter

You do sometimes wonder if Spurs exist to make us feel better about ourselves. Or perhaps they are a shadow, puppet organisation in fact run by the Arsenal board, with the express aim of always finishing that little bit beneath us. It would certainly explain where our money is.

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

Reagovat
afc

Giroud said on RTL (radio) that Thierry Henry was training with Arsenal during the International break.

He told Giroud that he doesn't know if he will return to us in January.

Reagovat
herbage

Vela jede, dneska dva góly. Škoda že odešel, byl by to lepší hrot jak Gervinho

Reagovat
Counter

Nedařilo se mu u nás, bylo správné, že odešel. Neunášel tlak velkoklubu, v menším Sociedadu, kde hraje pravidelně, mu to jde tak akorát.

Reagovat
herbage

furt si myslím, že pro to co chceme hrát by měl na hrotu lepší předpoklady pro hru než Gervinho i Theo. Než Gervinho má lepší zakončení a než Theo lepší techniku a cit pro kombionaci. A tolik neztrácí lehké míče, což je na hrotu klíčové. Točil by se tam s Giroudem podle soupeře

Reagovat
cristiano.K.

všechno dobrý až na to,že ty lehké míče poměrně často ztrácel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

According to Goal.com the Contract talks between Arsenal and Theo are on going and Walcott is now one step closer to signing a new deal.

Reagovat
smazaný uživatel

afc ani nevieš ako si ma teraz potešil, dúfam, že to je pravda a že to bude na papieri čo najskôr

theodor by ma už nemusel toľko naťahovať

Reagovat
afc

Tak je to iba goal com,ale tak hadam sa dohodnu,musia.

Reagovat
smazaný uživatel

deální sestava 12. kola anglické ligy podle serveru goal.com: Myhill (West Bromwich) - Maicon (Manchester City), Turner (Norwich), Olsson (West Bromwich), Garrido (Norwich) - Johnson (Sunderland), Cazorla (Arsenal), Pilkington (Norwich) - Walcott (Arsenal) , Tevez (Manchester City), Suarez (Liverpool).

Reagovat
r.mrazik

jaka je nejsrandovnejsi stranka? goal.com nebo www.caughtoffside.com

ale taky myslim,ze podepise...byl by dost hloupy,kdyby odesel...top tymy maji kridla/utok obsazeny slusne a prece nepujde do Poolu

Reagovat
afc

.caughtoffside.com to je najvacsi odpad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele