Walcott touží po trofeji: Zaměřme se na Carling Cup

28.10.2010, 19:59
Aktuality
Arsenal od roku 2005 nezískal žádnou trofej a křídelník Theo Walcott to chce co nejrychleji změnit. Kanonýři se včera probojovali do čtvrtfinále Carling Cupu, který nemá v Anglii takovou prestiž jako ostatní soutěže. Podle Walcotta může vést cesta k trofeji právě tudy.

Londýnský klub včera porazil Newcastle 4:0, ve čtvrtfinále Ligového poháru (Carling Cupu) je už osmou sezónu v řadě. Manažer Arsene Wenger ale v této soutěži nechává mladíky sbírat cenné zkušenosti a Arsenal končil poslední ročníky těsně pod vrcholem.

Podle Walcotta by mohl Wenger popřemýšlet o změně strategie. "Máme výbornou příležitost vyhrát Carling Cup. A my chceme vyhrávat trofeje. Lidé mohou říkat, že to je pohár Mickeyho Mouse nebo tak něco, ale pro mě osobně je to trofej," říká mladý anglický reprezentant.

"Našim fanouškům hodně záleží na tom, abychom získali trofej, a nám hráčům na tom záleží stejně tak. Doufám, že Carling Cup vyhrajeme a že to bude pouze jedna z mnoha trofejí. Když budeme hrát stejně jako proti Newcastlu, tak nemáme vůbec špatné vyhlídky," dodal Walcott.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele