Prodlouží Walcott? Wenger zatím nepochybuje

18.09.2012, 13:51
Aktuality
Ze smlouvy Thea Walcotta zbývá necelý rok, a tak se vedení Arsenalu krátí čas, během kterého se může s anglickým reprezentantem dohodnout na novém kontraktu. Manažer Arsene Wenger zatím o úspěchu jednání nepochybuje.

"Doufám, že Theo prodlouží. V tuto chvíli nemám obavy, nijak mě dosud neúspěšná jednání neovlivňují," říká Wenger. "Pokud ale bude duben a budeme tam, kde jsme nyní, už bude těžké dosáhnout dohody."

23letý Walcott podle anglických médií žádá týdenní plat sto tisíc liber, zatímco Arsenal mu má nabízet tříčtvrtinovou sumu. Kanonýři se v posledních letech nedohodli na podmínkách smluv s několika oporami, což nelibě nesou fanoušci. Ti už začínají dávat Walcottovi najevo, že by měl novou smlouvu co nejdříve podepsat.

"Dělá mi to starosti. Jako manažer samozřejmě chci, aby fanoušci hráče podporovali, nehledě na situaci ohledně kontraktu. Doufám, že to Thea nijak neovlivní a že fanoušci budou trpěliví," doplnil Arsene Wenger.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele