Další články

Staněk si nezahraje na jaře evropské poháry, Slavii opustí Kačaraba a Ewerton

Slavia podle trenéra Jindřicha Trpišovského před startem jarní části sezony zúží kádr A-týmu ještě minimálně o dva hráče. Mužstvo by v příštím týdnu měli opustit ukrajinský obránce Taras Kačaraba a brazilský křídelník Ewerton.

Kačaraba: Byla to fantastická cesta, budu na ni vzpomínat

Obránce Taras Kačaraba označil cestu fotbalistů Slavie do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy za fantastickou. Vzpomínat na ni bude celý život. Vyřazení s Feyenoordem Rotterdam po porážce 1:3 v domácí odvetě považuje za dobrou školu. Jeho jasným cílem je nyní zisk titulu v domácí lize.

Máme Feyenoordu co vracet, řekl po losu čtvrtfinále EKL Kačaraba

Slavisté připustili, že si pro čtvrtfinále Evropské konferenční ligy přáli dostat jiného soupeře než Feyenoord Rotterdam. S nizozemským klubem se utkali ve skupině a připsali si venkovní porážku a domácí remízu. I proto Pražané tuší, že je čeká velmi náročný úkol, mají ale velkou motivaci soupeři prohru vrátit.

Nejtěžší zápas a nejhorší den v mém životě, řekl Kačaraba

Ukrajinec Taras Kačaraba ze Slavie označil vzhledem k ruskému útoku proti jeho vlasti dnešní odvetné utkání úvodního kola vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy proti Fenerbahce Istanbul za psychicky nejtěžší v kariéře. Sedmadvacetiletý stoper byl dojatý z podpory, která se mu dostala od spoluhráčů, klubu i fanoušků v Edenu. Vršovické mužstvo symbolicky jako kapitán dovedl k výhře 3:2 a postupu.

Jaremčuk oslavil gól v LM tričkem na podporu Ukrajiny

Ukrajinští fotbalisté vyjádřili podporu své zemi, která čelí vojenské invazi ze strany Ruska. Roman Jaremčuk z Benfiky si po vyrovnávacím gólu na 2:2 do sítě Ajaxu Amsterodam ve středečním osmifinále Ligy mistrů sundal dres lisabonského týmu a ukázal tričko se státním znakem Ukrajiny. K podpoře se na sociálních sítích přidali také Taras Kačaraba z pražské Slavie, Andrej Ševčenko, Andrij Jarmolenko nebo Oleksander Zinčenko.

Slavia uplatnila opci na Kačarabu, ten podepsal tříletou smlouvu

Taras Kačaraba se stal kmenovým hráčem pražské Slavie. Vedení českého šampiona uplatnilo opci na přestup a šestadvacetiletého ukrajinského obránce natrvalo získalo z Liberce, odkud dosud v Edenu hostoval. Slavia s Kačarabou podepsala tříletou smlouvu.

Kačaraba utrpěl zlomeninu v obličeji a mimo hru bude čtyři až šest týdnů

Slávistický fotbalista Taras Kačaraba utrpěl v úvodním utkání skupiny Evropské konferenční ligy s Unionem Berlín zlomeninu v obličeji. Podle trenéra Pražanů Jindřicha Trpišovského bude ukrajinský obránce mimo hru čtyři až šest týdnů a poté bude muset nosit ochrannou masku.

Slavia dotáhla příchod Kačaraby, do Edenu zamířil na hostování

Slavia Praha dotáhla příchod obránce Tarase Kačaraby. Úřadující český mistr a lídr prvoligové tabulky získal ukrajinského stopera na půlroční hostování z Liberce, součástí dohody mezi kluby je nepovinná opce na přestup ve výši 20 milionů korun.

Kačaraba se stane první zimní posilou Slavie

Obránce Taras Kačaraba z Liberce se stane první zimní posilou Slavie. Odchod ukrajinského stopera do Edenu potvrdil kouč Slovanu Pavel Hoftych. Pětadvacetiletý hráč nyní jedná s Pražany o podmínkách působení.

Kačaraba: Nejtěžší soupeř, má úplně jinou kvalitu než česká liga

Liberecký obránce Taras Kačaraba považuje fotbalisty Hoffenheimu za nejtěžšího soupeře v základní skupině Evropské ligy. Ukrajinský stoper je však přesvědčen, že Severočeši mají na to sehrát s favoritem mnohem lepší partii než před třemi týdny, kdy bez většiny opor nakažených koronavirem utrpěli historický debakl 0:5.

Ukrajinský stoper Kačaraba podepsal s Libercem tříletou smlouvu

Stoper Taras Kačaraba přestoupil ze Šachtaru Doněck do Liberce, s nímž podepsal tříletou smlouvu. Slovan o tom informoval na svém webu. Čtyřiadvacetiletý Ukrajinec působí na severu Čech od ledna 2018, kdy přišel na hostování.

Liberec zahajuje novou éru. Kouč Holoubek je nadšený z posil a přeje si Evropu

Pod Ještědem došlo v zimě k razantním změnám. Ani odchod sportovního ředitele, trenéra a nejlepších hráčů však neznamená, že by Slovan rezignoval na ambice. Tým i kouč Holoubek věří v evropské poháry.

Liberec posílí obránce Kačaraba z Šachtaru Doněck

Liberec posílí obránce Taras Kačaraba ze Šachtaru Doněck. Třiadvacetiletý stoper se už připravuje s týmem na soustředění na Kypru, a až se Slovan vrátí, bude jeho hostování do června 2019 administrativně dotaženo. Severočeský celek o tom informoval na klubovém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele