Slavia uplatnila opci na Kačarabu, ten podepsal tříletou smlouvu

31.12.2021, 16:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
delfin

No ted bude mit vic nez slusnou konkurenci. V Talovierovi drime slusnej potencial, i Ousou neni zadne orezavatko. Kazdopadne pro Slavku dobre, mit 3 takove stopery.

Reagovat
Irek

+ ještě Kudela, Hovorka a Prebsl

Reagovat
Losinho

Jako třetí nebo čtvrtej stoper ideální, ale můj oblíbenec to herně asi nikdy nebude. Snad se dá dohromady Kedel nebo se chytne Talovierov/Prebsl.

Reagovat
ondrasch77

Tady to dává smysl už jen z ekonomického hlediska. Kdyby Slavie neuplatnila opci, tak ho Liberec obratem mohl prodat rovnou do zahraničí. A asi i za víc.

Reagovat
Mass

V soubojích je velmi silný, ale chybí mu větší přehled a klid. Takže v naši lize proti vysokým kopytům skvělý, v Evropě proti rychlým šikulům nic moc.

Reagovat
IgorMičinec

Tříletou smlouvu v zimě, takže mu skonči smlouva taky v zimě? Myslel jsem, že na to jsou experti jen na Bohemce

Reagovat
Coutinho10

no, že bych z toho byl nadšenej se říct nedá no

Reagovat
Freedo

To nevím proč. Stoper se určitě bude hodit - je otázka, jak na tom bude zdravotně Hovorka po návratu, Kudy stárne a taky měl potíže, na Ousoua může přijít nabídka z ciziny (pokud bude hrát takto, tak bych se nedivil, kdyby ho v létě chtěli v Premier League). Taras podával obstojný výkony v těžkých zápasech, už je sehranej s týmem a byl relativně levnej. Kdyby se teď nepodepsal, tak by v létě mohl být problém najít někoho schopnýho - Sinyan je furt spíš nereálnej, nevíme, jak by se chytil Talovierov a v naší lize moc stoperů, co by měli na Slávii kvalitu, není.

Reagovat
Coutinho10

úplně nejsem fanoušek Kacaraby s Ousouem, ale sme bohužel v situaci, jak píšeš, že co bude s Kudelou a Hovorkou nevime, to samí, jak se chytí/nechytí Maksym, takže asi nemáme moc na výběr...Ouosou a PL mi přijde trochu přestřelený, ale ok

Reagovat
ratusek

Jasně na Ousoua čeká PL

Reagovat
Mass

Že ste se smáli, když se mluvilo o Coufalovi a PL.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Dobrý tzv na Plavšiče

Reagovat
h8_sfatto

Slavie uplatnila opci a může začít obcovat s ovcí

Reagovat
Selänne

Je super, že dá Slavia ostatním šanci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele