Kačaraba odchází na Slovensko, ze Slavie ho získala Dunajská Streda

07.02., 12:44
Aktuality

Ukrajinský fotbalista Taras Kačaraba po třech letech opouští pražskou Slavii. Devětadvacetiletý střední obránce přestoupil do šestého týmu slovenské nejvyšší soutěže Dunajské Stredy, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku. Úřadující čeští vicemistři o tom informovali na webu.

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský avizoval Kačarabův odchod už během nedělní tiskové konference po generálce proti Zlatým Moravcům (4:1). Druhý tým prvoligové tabulky během zimní pauzy přivedl do středu obrany z Turína reprezentanta Davida Zimu a od příští sezony si zajistil služby teplického Štěpána Chaloupka.

Kačaraba přišel do Slavie před třemi lety z Liberce nejprve na hostování a následně na přestup. S vršovickým klubem získal v první sezoně ligový titul a dvakrát s ním ovládl domácí pohár. V posledním roce ale nastupoval jen výjimečně, v aktuálním ročníku zasáhl pouze do dvou soutěžních utkání.

Trojnásobný ukrajinský reprezentant odchází z české ligy s bilancí 132 zápasů a pět gólů. V Dunajské Stredě si zahraje i s českým obráncem Filipem Kašou a záložníkem Alešem Čermákem.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
Coutinho10

je jedno za kolik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele