Podklouznout jako Gerrard, asi ukončím kariéru, přiznal Suárez

Dnes už kope za Barcelonu, minulou sezónu však Luis Suárez táhl za titulem Liverpool. Reálné naděje Reds ztratili po fatálním podklouznutí Stevena Gerrarda a porážce s Chelsea. Uruguayec nyní ve své nové biografii přiznal, že být na kapitánově místě, možná ukončí kariéru.

Gerrard hodlá v kariéře pokračovat, klidně i mimo Liverpool

Steven Gerrard už pěkných pár let představuje symbol Liverpoolu, jehož dres obléká po celou svoji kariéru. Zkušený středopolař by ale na její závěr mohl poprvé změnit působiště, smlouvu na Anfield Road totiž má jen do konce sezóny a jednání o jejím prodloužení zatím neproběhla...

Gerrard: Stále mohu soupeřit s nejlepšími hráči okolo

Liverpool nezažil dobrý vstup do sezony, ze šesti ligových zápasů vydoloval jenom sedm bodů a pohybuje se až ve druhé polovině tabulky anglické Premier League. Za své výkony se pod palbu kritiky dostal záložník a kapitán Reds Steven Gerrard...

Gerrard: Poslední tři měsíce byly nejhorší v mém životě

Zkušený Steven Gerrard z Liverpoolu popsal poslední tři měsíce jako nejhorší období svého života. Na konci minulé sezony mu těsně unikl mistrovský titul, poté znovu v roli kapitána s Anglií na mistrovství světa nepostoupil ze základní skupiny a ukončil reprezentační kariéru.

Steven Gerrard ukončil reprezentační kariéru

Kapitán anglického národního týmu Steven Gerrard ukončil své působení na reprezentační scéně a za Albion už další zápas k dosavadním 114 nepřidá. 34letý záložník tak bude nadále pokračovat pouze v Liverpoolu, kde rovněž nosí kapitánskou pásku.

Gerrard odložil rozhodnutí o své budoucnosti v anglickém týmu

Kapitán anglické reprezentace Steven Gerrard nechce o své budoucnosti u národního týmu rozhodovat pod vlivem zklamání z nevydařeného vystoupení na mistrovství světa v Brazílii. Záložník Liverpoolu řekl na tiskové konferenci, že si dopřeje čas na rozmyšlenou.

Musíme si dát pozor na geniálního Suáreze, varuje Gerrard

Kapitán Anglie na mistrovství světa Steven Gerrard před dnešním soubojem s Uruguayí varuje své spoluhráče před útočníkem soupeře Luisem Suárezem. Při společném působení v Liverpoolu se prý přesvědčil, že nejlepší střelec uplynulé sezony anglické ligy je opravdu geniální hráč.

Liverpool chystá pro Gerrarda smlouvu do roku 2016

Liverpool chce udržet svou ikonu Stevena Gerrarda minimálně do roku 2016, kdy bude anglickému záložníkovi šestatřicet let. Funkcionáři prvoligového klubu chtějí fotbalistovi podle informací listu Liverpool Echo předložit v létě novou smlouvu.

Anglickým nominacím na hráče roku dominuje trio z Liverpoolu

V Anglii byla zveřejněna nominace na hráče roku podle hlasování samotných fotbalistů. Anketu hráčské asociace (PFA) vyhraje jeden ze šestice Luís Suárez, Steven Gerrard, Daniel Sturridge (všichni Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Yaya Touré (Man City), Adam Lallana (Southampton).

Gerrard: Výhrou nad City jsme si nejhlasitěji řekli o titul

Podle kapitána Stevena Gerrarda si Liverpool nejhlasitěji v této sezoně řekl o titul, když v nedělním šlágru anglické ligy porazil 3:2 Manchester City. Třiatřicetiletý záložník doufá, že "Reds" už v závěrečných čtyřech kolech soutěže udrží vedení a poprvé od roku 1990 budou mistry.

Podle Gerrarda prohra s Arsenalem sezonu Liverpoolu nenaruší

Liverpool sice prohrál s Arsenalem a vypadl z FA Cupu, ale kapitán Steven Gerrard přesto zůstává optimistou. I když pohárová sezona Reds je u konce, v Premier League ještě čeká tým mnoho práce. Coby klub s velkým potenciálem musí prý Liverpool zvednout hlavy a bojovat.

Gerrard zažil proti Arsenalu jeden z nejlepších zápasů kariéry

Za jeden z nejlepších výkonů, jaké kdy na hřišti zažil, označil kapitán Liverpoolu Steven Gerrard sobotní vítězství 5:1 nad Arsenalem. Těšilo ho, že soupeře se spoluhráči doslova zničil, což potvrdil i záložník Arsenalu Mikel Arteta, který porážku přirovnal k automobilové nehodě.

Gerrard cíle nemění, prioritou zůstává umístění v první čtyřce

Hodně vyrovnané je čelo tabulky anglické ligy, leckoho pak může překvapit složení vedoucí dvojice. Na prvním místě se dlouho pohyboval londýnský Arsenal, který v posledním odehraném kole sesadil Liverpool. Jeho kapitán Steven Gerrard ovšem na triumf v Premier League nemyslí, v tuto chvíli ho zajímá pouze umístění v první čtyřce...

Liverpool bude měsíc bez zraněného kapitána Gerrarda

Liverpool se bude muset obejít měsíc bez kapitána Stevena Gerrarda. Třiatřicetiletý záložník si v sobotním ligovém zápase s West Hamem poranil stehenní sval a jeho léčba by měla trvat nejméně čtyři týdny. Reds nyní čekají těžké zápasy s Manchesterem City či Chelsea.

Gerrard uzavřel nový kontrakt a může se soustředit jen na fotbal

Steven Gerrard je neodmyslitelnou součástí Liverpoolu a toto spojení bude platit i v následujících sezonách. 33letý záložník dnes na Anfield Road podepsal nový kontrakt, s vedením se dohodl na dvouleté smlouvě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele