Hodgson chce Gerrarda i Torrese v Liverpoolu udržet

Manažer Roy Hodgson se Stevenem Gerrardem diskutoval nad jeho budoucností v Liverpoolu a z rozhovoru má dobrý pocit. Nový manažer Reds tvrdí, že zkušený záložník a vůdčí osobnost týmu v klubu zůstane.

Capello označil neuznaný gól za klíčový okamžik

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se jen těžko smiřoval s neuznaným gólem. Zjevnou chybu rozhodčích označil za klíčový okamžik zápasu a podivoval se nad tím, že k ní může dojít. Nicméně po prohře 1:4 uznal, že Němci hráli dobře.

V Anglii viděli místo gólu reklamu

Tisíce anglických fanoušků neviděly v přímém přenosu úvodní gól svého týmu na mistrovství světa v Jižní Africe. V okamžiku trefy kapitána Stevena Gerrarda ve čtvrté minutě sobotního utkání proti USA totiž mohly kvůli poruše signálu sledovat jen reklamu.

Anglie má dalšího prokletého gólmana, teď je k smíchu Green

Fotbalová Anglie po sobotním zahajovacím utkání na světovém šampionátu zase naříká nad tím, jak její ambice potopil vlastní brankář. Robert Green ze sebe v duelu se Spojenými státy nesejmul komplex, který už léta pronásleduje chybující strážce svatyně Albionu.

Liverpool oznámil ztrátu 16 milionů, Torrese však prodávat nebude

FC Liverpool oznámil za minulou sezonu ztrátu 16 milionů liber (téměř 480 milionů korun) před zdaněním. Podle nového ředitele Martina Broughtona však klub kvůli dluhům nebude prodávat největší hvězdy Fernanda Torrese a Stevena Gerrarda.

Gerrard: Z této sezony se musíme poučit

I přes účast mezi čtyřmi nejlepšími celky Evropské ligy a možný triumf v soutěži zřejmě nebude FC Liverpool hodnotit právě končící sezonu jako úspěšnou. Toho si je vědom také kapitán Steven Gerrard, který tvrdí, že vedení musí pro konkurenceschopnost týmu v létě přivést až čtyři nové kvalitní hráče.

Gerrard si chce otevřít restauraci

Anglický fotbalista a kapitán liverpoolského týmu Steven Gerrard koupil podíl ve své místní oblíbené restauraci a chce ji přeměnit v bar newyorského stylu.

Gerrard přiznal, že není spokojený se svou formou

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard přiznal, že není spokojený se svou současnou formou. Dodal ale, že je stále schopný dovést klub na čtvrté místo v lize, které by mu zajistilo boje o Ligu mistrů.

Liverpool hlásí tři zraněné, Torres si nezahraje měsíc a půl

Liverpoolu to v letošní sezoně nejde a potvrdil to i ve včerejším pohárovém zápase proti Readingu. Reds nepřišli jenom o postup, ale rovněž o tři hráče - mimo hru jsou Yossi Benayoun, Steven Gerrard a Fernando Torres, který bude chybět nejdéle...

Torresovi s Gerrardem hrozí operace

Liverpool se bude muset možná až na další dva měsíce obejít bez střelce Fernanda Torrese. Pětadvacetiletý španělský fotbalista má již delší dobu potíže s kýlou a možná bude muset na operaci.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Gerrard byl zproštěn obvinění

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard nebyl dnes u soudu shledán vinným z obvinění, že měl v prosinci v baru napadnout diskžokeje. Informovala o tom agentura AP.

Gerrard vyhlíží úspěchy, Xabi Alonso odchod

Kapitán Liverpool Steven Gerrard cítí před novou sezónou velkou šanci uspět se svým týmem nejen v Premier League, ale také v Lize mistrů. To Xabi Alonso se stále nesmířil s představou, že odehraje za Reds další ročník, a doufá v přestup do Realu Madrid.

Gerrard si zahrál v divadle

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard a obránce Jamie Carragher vyměnili trávník za divadelní jeviště. Angličtí fotbalisté si v pátek zahráli v premiéře komedie "Jedné noci v Istanbulu" o triumfu klubu v Lize mistrů v roce 2005.

Gerrard prodloužil o čtyři roky smlouvu s Liverpoolem

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrad prodloužil s klubem smlouvu až do roku 2013. Podle deníku Daily Telegraph si anglický reprezentant díky tomu přijde celkem na 26 milionů liber (asi 781 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele