Gerrard uzavřel nový kontrakt a může se soustředit jen na fotbal

15.07.2013, 17:23
Aktuality
Steven Gerrard je neodmyslitelnou součástí Liverpoolu a toto spojení bude platit i v následujících sezonách. 33letý záložník dnes na Anfield Road podepsal nový kontrakt, s vedením se dohodl na dvouleté smlouvě...

"Je to skvělá zpráva," raduje se Gerrard.

"Myslím si, že každý ví, co to pro mě znamená. Strávil jsem zde řadu let a nyní prodloužil smlouvu. Pro mě osobně je to velký den a jsem šťastný jak za sebe, tak i za svou rodinu. Uvědomuji si díky tomu i to, jak moc o mě klub stojí. Jsem rád, že je vše dojednáno a povedlo se to ještě před začátkem sezony, teď se budu moci koncentrovat jenom na fotbal," řekl dále pro internetové stránky Reds.

Gerrard v dresu Liverpoolu debutoval 29. listopadu 1998 v utkání proti Blackburnu a celkem nastoupil k 630 zápasům, v nichž dal 159 gólů. V roce 2003 nahradil Samiho Hyypiaho ve funkci kapitána a ve třech sezonách byl nejlepším střelcem klubu, s nímž vyhrál Ligu mistrů, Pohár UEFA, dva FA Cupy a tři Ligové poháry.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (727)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele