Gerrard cíle nemění, prioritou zůstává umístění v první čtyřce

25.12.2013, 18:25
Aktuality
Hodně vyrovnané je čelo tabulky anglické ligy, leckoho pak může překvapit složení vedoucí dvojice. Na prvním místě se dlouho pohyboval londýnský Arsenal, který v posledním odehraném kole sesadil Liverpool. Jeho kapitán Steven Gerrard ovšem na triumf v Premier League nemyslí, v tuto chvíli ho zajímá pouze umístění v první čtyřce...

Liverpool posbíral v sedmnácti zápasech 36 bodů a před Arsenalem vede jen o skóre, za touto dvojicí jsou pak seřazeny Manchester City (35), Chelsea (34), Everton (34), Newcastle (30), Tottenham (30) a Manchester United (28).

"S kvalitou kádru a vzhledem k začátku sezony máme velkou šanci na to skončit v první čtyřce. Pokud bychom polevili a vypadli z ní, bylo by to zklamání. Umístění v první čtyřce je klíčem, pomůže to klubu po finanční stránce, aby mohl přivést hráče a ukončili bychom dlouhé roky bez Ligy mistrů," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sports.

"Dle mého názoru budeme kandidátem na titul až v případě, že se v popředí budeme držet i deset zápasů před koncem. Nechci nějak měnit naše cíle, případně zvyšovat očekávání jenom kvůli tomu, že jsme tak dobře odstartovali. Věřím spoluhráčům, že letos jsme schopní překvapit několik lidí," dodal.

Liverpool nyní čeká hodně náročný program, v němž mu nebude k dispozici právě Gerrard. Kapitán Reds laboruje se stehenním svalem a určitě přijde o těžké zápasy na hřištích Chelsea a Manchesteru City, stejně tak nenastoupí ani proti Hullu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (447)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele