Všechno jsou jen spekulace, vylučuje odchod Agüero

25.05.2013, 15:57
Aktuality
Sergio Agüero nemá v plánu během letního přestupového období opustit Manchester City. Argentinský útočník, který v dresu anglického vicemistra odehrál dvě sezóny a v obou se stal jeho nejlepším střelcem, říká, že informace o jeho možném odchodu jsou pouhými spekulacemi...

Zanedlouho pětadvacetiletý střelec přišel na Etihad Stadium v létě 2011 z Atlética Madrid a právě do španělské metropole se má údajně vracet. Podle vyjádření samotného hráče ale na spojení s Realem Madrid není nic pravdivého.

"Je to jednoduché, během léta se vždy objevuje spousta spekulací po celou jeho dobu. Já jsem ale v City spokojen, mám zde ještě čtyřletou smlouvu. Budu nadále makat pro tento klub, všechno ostatní jsou jen spekulace," nechal se slyšet Agüero.

Citizens budou do nové sezóny chtít napravit uplynulý ročník, v němž vyšli, co se trofejí týče, naprázdno. "Každý hráč chce hrát v týmu, který vyhrává tituly. My jsme v uplynulé sezóně nevyhráli nic, ale za několik posledních let máme úspěchy, takže nevidím důvod odcházet," dodal argentinský reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (621)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele