Do roku 2019 se Manchesteru City upsal i Sergio Agüero

15.08.2014, 09:59
Aktuality
Obhájce ligového titulu Manchester City patrně zavedl novou módu - totiž podepisovat s hráči nové pětileté smlouvy. Argentinský útočník Sergio Agüero se stal již pátým fotbalistou Citizens, jenž se klubu do června 2019 uvázal.

Samir Nasri, Aleksandar Kolarov, Vincent Kompany, David Silva a teď už i Sergio Agüero. Společnost "Man City 2019" se opět rozšířila, pětiletou smlouvu s anglickým mistrem podepsal i čerstvě stříbrný medailista z brazilského světového šampionátu.

"Každý rok se spekuluje o tom, že se vrátím do Španělska. Já tomu ale nikdy nevěnuji pozornost, budu tu až do doby, kdy mi vyprší kontrakt," uklidnil fanoušky Citizens 26letý kanonýr, jehož cíle do nadcházejících sezón rozhodně nemají sestupnou tendenci.

"Každý rok chci být ještě lepší než ten předchozí. Minulá sezóna byla neuvěřitelná, ale já se rozhodně nehodlám spokojit se dvěma tituly z Premier League. Chci víc a se svými spoluhráči toho mohu dosáhnout," těší se na nejbližší zápasy Argentinec.

"Tenhle klub je speciální. Fanoušci, stadion, realizační tým, atmosféra, nové středisko, kam se stěhujeme - všechno! Chceme si užít ještě mnoho úspěchů a úžasných momentů. Hlavní důvod, proč tu chci zůstat, je nicméně další sbírání trofejí a tvoření nové historie během mých nejlepších fotbalových let," dodal Agüero.

Ten s miliardářským klubem během tří sezón vyhrál prakticky vše, co na anglické půdě mohl. Dvakrát opanoval Premier League, jednou ligový pohár a jednou i Community Shield. Chybí mu jen nejtradičnější z trofejí, FA Cup, a pochopitelně i úspěch v Lize mistrů.

Agüero přestoupil do Manchesteru City v létě roku 2011 za 38 milionů liber a hned ve své první sezóně se stal hrdinou Etihad Stadium. Vítězným gólem v nastaveném čase posledního zápasu sezóny proti QPR totiž přihrál titul právě na stranu Citizens. V uplynulém ročníku často laboroval se zraněními, přesto se s 28 góly ve všech soutěžích stal nejlepším střelcem týmu.

Autor: Marek Ustohal / mcfc.co.uk

Komentáře (608)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

nebreč nazi

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

je to démon

Reagovat
t0mmy33MCFC

retard? Jinak vyborny tyden pro budoucnost klubu Jeste Edin

Reagovat
smazaný uživatel

To jako když někdo vyjádří svůj názor, který se neshoduje s tím tvým, tak je hned retard? To pak musíš mít těžkej život

Reagovat
smazaný uživatel

jakej názor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej nazor prosimte? Ze tu blijes na uspesny klub? To je teda nazor mas pravdu

Reagovat
terry

Slovak Sport den před startem Premier League oznámil, že „prínos tejto súťaže nesplnil očakávania“ a končí s ní. To je skutečně vynikající tah a zpráva. Skandální. Nejlepší je, že to u nás možná nebude vysílat nikdo. A pokud jo, tak Digi, takže prakticky nikdo.

Reagovat
Manik...

Tak ono Digi nebo nikdo? Nikdo

Mohla by to koupit Nova

Reagovat
smazaný uživatel

Nova? Ta je totálně bez peněz a Nova Sport už je dávno shit

Reagovat
lucius6

tvl takže já odhlásil digi, protože to nemělo smysl bez PL a debilní slovak sport jim to zase jen tak vrátí, takže budu zase bez PL v tv, tohle je neuvěřitelný, jak moc bych si přál sky sports...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou to kreténi oba, zlatej NovaSport - kde jsou ty časy

Reagovat
Manik...

SkySports

Já taky, české a slovenské televize jsou neschopný... Na Nově radši dávaj golf

Reagovat
puji

Na golf nesahej !

Reagovat
Puskas

Míro?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Murtago

On to někdo vážně sleduje?

Reagovat
eibe

golf nepatří do stanic jako NOVA SPORT, slovak sport,.. golf by měli dávat v neděli na čt2 hned po obědě, aby se u toho dobře usínalo

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že ty turnaje trvají 4 dny.na čt sport to má svoje místo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ktori davaju 2 zapasy tyzdenne? Nič proti nim ale BT sport s nimi poriadne začína zametať. Ak dostanú komentovanie a preview zápasov na úroveň sky sports tak to bdue no brainer

Reagovat
vitasrp

2 zapas tejdne? Sobota 18:30, cela nedele a pondeli vecer bezi na sky sports. BT dava jenom 13:45..

Reagovat
smazaný uživatel

Mam vsetky stanice Digi aj SlovakSport, ale sledovanie PL na SS som vzdal v priebehu sezony a pustal radsej sopcast, lebo taky diletantizmus co tam u nich bol, som nevidel nikde v TV. Aj ja som prispel k tym "ich ocakavaniam" a zruseniu PL na SS.

Reagovat
afc

Ty si potom diletantizmus nevidel ani len z rychlika.Davali 5 zapasov z PL za vikend a to ani nebudem spominat dalsie futbalove prenosy ci nhl,zensky tenis.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelne vypadavanie obrazu, zvuku, miesanie obrazu so zvukom z ineho kanalu, uroven komentovania, uroven spolukomentovania, hry v prestavkach, to bola vsetko hroza , ktora vyzerala ako TV v plienkach spred 20 rokov. Pre mna jednoznacne. Digi je o 3 levely niekde inde, a to este stale maju k urovni kanalov zo zapadu na mile daleko.

Reagovat
afc

Uroven komentovania?Ved to boli komentatori z Galaxie ci z Digi.Tam ti nevadili?.Vypadaval zvuk aj na galaxii aj na digi,takze to nie je nic nove.Jedine so zvukom suhlasim a co mas proti takemu Moravcikovi?Asi si az moc narocny.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravcik je strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Iba jeden jediny bol z Galaxie, a takyMoravcik ma vylozene stval. Asi som narocny, no

Reagovat
afc

Blazek,Jurko z Galaxie.A Moravcik bol v pohode.Povedal to,co si mysli.To,ze uz nemal o PL taky prehlad,aky by mal mat,to je uz ina vec.

Reagovat
puji

Libil by se mi klidne model co jsem videl u strejdy v nemecku. Mate satelit, ktery je napojeny na net. Chcete se divat na urcity prenos, tak vypnis cislo kreditky, zadas cislo karty satelitu a koukas ... Naprosto uzasny system a mas na vyber ze vsech lig. Plati se tam kolem 1-2 euro za zapas. Tenhle system je good.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu debilové ale ještě horší je že u nás neni nikdo kdo by vysílal nejsledovanější fotbalovou ligu. opravdu smutný.

Reagovat
Usty

Ježiš, nebrečte pořád a dívejte se na netu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
terry

To je argument teda. Až mi někdo na netu nabídne kvalitní stream za poplatek, neřeknu ani slovo. Ale teď je koukat na netu doslova utrpení. Já se kolikrát na ty fotbaly radši ani nekoukal, protože vidět polovinu zápasu a u zbytku se akorát vztekat, to jsem šel ven. A bojim se, že to tak bude i letos.

Nebo máš nějakou lepší variantu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Přes Sopcast to tak hrozný není, Rusáci jsou vcelku spolehliví a přenosy mají kvalitní. Jen to prostě není ono kvůli tomu komentáři. Nebo možná je, ale akorát pro Arbitera - pro nás, co jim hovno rozumíme, je to o ničem. Ale tak člověk s tím nic nenadělá, buď stream, zahraniční TV na černo, nebo nic.

Reagovat
terry

Jasně, jenže pořád to neni nic stoprocentního, že to vždycky pojede atd. Plus, jaks' sám řekl, ruskej komentář, to je prostě něco, co ten fotbal dokáže zkazit, ať už se hraje cokoliv. A nejen ruskej, zkrátka každej, kterýmu nerozumíš.

Reagovat
blade115

Já bych skoro řekl, že to stoprocentní je. Možná ne u zápasů Leicesteru s Burnley, ale řekl bych, že týmy alespoň z první poloviny tabulky chytíš. Top týmy na 99%, prostě pokud se zrovna nekříží s nějakým šlágrem kola. A ten komentář je blbej no, ale co se dá dělat ... Občas vysílá Delvey, což je anglický Skysport, jenže kvalita přenosu je zas menší než u Rusů. Já taky občas zkouším Španěly, ale ti vysílají zřídka. Je to smutný, ale je potřeba se s tím nějak vyrovnat, to má Usty pravdu.

Reagovat
terry

Tak vyrovnat jo, ale rozhodně to neberu tak, že si nemůžu stěžovat a mám držet hubu a krok, protože tu prostě neni žádná rozumná alternativa, která by mi ji zavřela. Pokud by byla, je to ok, ale "složitě" ladit nějaký Sopcast a ještě k tomu to dostat s odporným ruským komentářem, to prostě v dnešní době není žádná alternativa.

Kdybychom mluvili o nějaký srandalize, ale tady se mluví o Premier League a SS je o této soutěži schopný napsat, že nesplnila jejich očekávání. Fakt by mě to zajímalo, co se přesně nelíbilo.

Reagovat
blade115

Proč nesplnila očekávání? No, Slovak Sport s tím tak čaroval a tak dlouho nedal jasně vědět, kde všude bude vysílat, že se lidi podle toho nezařídili. Navíc ze začátku nebyl zájem ani ze strany operátorů o zařazení SS do nabídky. Úplně to pak dorazil ten jejich amatérismus, ty jejich stupidní soutěže, studia a komentáře... Práva na PL jsou strašně drahá, proto si je může v podstatě dovolit jen ten Vackův Pragosport a ten je pak pronajímá. Oni museli nalákat velký množství diváků, jinak by to finančně neutáhli. To se bohužel nepovedlo, tak to končí. Digi je v tomhle přeci jenom v lepší pozici, navíc už s tím zkušenosti má. Ale pro nás (nebo alespoň pro mě) je to z deště pod okap, tak jako tak uvidím kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni je Ace stream prehravac a najit si nejsilnejsi streamy na wiziwig.tv . Vetsinou je to opravdu spolehlive a je i dobry vyber tv stanic.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Talker

Ještě bych tě trošku opravil - na polovinu zápasů se nedalo koukat, protože ty streamy byly špatné nebo se na to nedalo koukat, protože jsme hráli strašně.

Reagovat
blade115

Ty už mě hlavně neser a přidej se do tý fanta ligy, už bych řekl, že je to tak akorát i na tebe ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ACSeRw!n

PL nikoho nezajima..

Reagovat
Mada

Paráda

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=VSidQMVneGk

už len za toto je navždy legenda PL, jeden z najsilnejších fut. momentov, čo som kedy videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim , běhá mi z toho vždy mráz po těle

Reagovat
icka

kiwwi likes it

Reagovat
smazaný uživatel

AguerooooooOOOOOooooo

Reagovat
smazaný uživatel

..jak ropa porazila fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek ManU můžeš být nasraný, mě se taky nelíbí ty ,,ropné velkokluby" , ale jako fanoušek fotbalu musíš uznat, že to byl skvělý moment a kdyby někdy měl třeba Baník takhle vyhrát ligu, tak mi radostí prakne čurák

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pořád z toho jde husina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

nič krajšie sa anglickému futbalu nemohlo stať

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

jinak s tou legendou opatrne...

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsem jim nefandil tak to byl nepopsatelný pocit když jsem to sledoval v přímym přenosu. neumim si představit co prožívali lidi na stadionu. sice to na united 99 nemá ale i tak se aguero zapsal navždy do historie klubu

Reagovat
SunFells

legenda Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

přál jsem jim to

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=7AeHvFNMaBI Nebo tohle, na to jsem se díval živě, a to byl tak neskutečnej zažitek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi zazitek v zivote

Reagovat
Counter

Nejúžasnější na tom je, že nespadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me to napadlo no jak jsem to ted videl znova

Reagovat
Nikikrew

btw Balotelli tam tiez urobil fantasticku robotu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne Balotelli mel na tom titulu taky velkou zasluhu.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi tyhle hráči trochu nudí, chtělo by to do Evropy novou várku z Afriky a Jižní Ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, ale na MS mě moc zklamal a Gianninu taky nemusel opouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je to fenomenální. V podstatě jenom krůček pod Messim, Ronaldem, Ibrou. V podstatě ho akorát hrozně sráží, že je to ukázkový IP.

Reagovat
smazaný uživatel

*Messim, Ronaldem, Suárezem

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldem, Messim, Neymarem Ale je to opravdu jen krůček, ikdyž to MS fakt posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarem Sorry, ale ten se bude muset ještě hodně snažit, aby se vyrovnal aspoň Aguerovi.

Reagovat
patas92

Messim, Neymarem, Suárezem

Reagovat
smazaný uživatel

A Hazardem, Januzajem, Origim

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ten Neymar je tam prostě pořád ještě hrozně vtipný, vzhledem k tomu, že v Evropě coby top hráč opravdu zatím dokázal 0 0 nic.

Reagovat
patas92

No já to hlavně myslel trochu v nadsázce, jelikož to jsou tři hráči Barcelony...nic víc v tom nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to uz miesto Neymara potom Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Ibrou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra > Suárez. Možno ti z toho vyhŕknu slzy ale je to jednoducho tak.

Reagovat
travis joe

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.co.uk/newsbeat/28796590

ako PL je najlepsia a najkomercnejsia liga na svete, ale toto fakt nezvladaju...nevedia urobit jeden poriadny web alebo YT channel, kde by si clovek mohol pozriet HL zo zapasov - ma to tak BL alebo v amerike NHL, MBL atd...

na reklamach by zarobili spustu penazi...toto je trapne takto to riesit v roku 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Od NHL by se v tomhle mohl učit snad každý. Hlavně mne nedávno rozsekala ta možnost přepnout si to do češtiny se zaměření na české hráče a týmy, kde působí, tomu se říká servis od nejlepší hokejové ligy světa.

Reagovat
Swarley

jiné moc americké sporty nesleduju, ale co jsem tak slyšel, tak obdobné stránky jsou všude standard...ale jinak samozřejmě souhlas, NHL to má našlapané naprosto nesrovnatelně s tím, co se dá využít kolem fotbalu...

Reagovat
Swarley

*moc jiné

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si ani nevšimnul

Reagovat
smazaný uživatel

MLB to ma taky paradne vyresene. obden davaji i jeden zapas zdarma na net, mas na vyber komentare z pohledu domacich nebo hostu a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tým, že prava ma the sun keďže im ho PL predala..Takže to nemôžu spraviť... a na vines im každý kašle...

Reagovat
kiwwi

no este ze si to napisal, lebo v clanku to nie je

Reagovat
smazaný uživatel

tak nečital som članok len tvoj koment. a podla tvojho komentu sudim, že si to nepochopil tak som ti to vysvetlil...nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tohle proboha musí prodávat? Vždyť z toho sami můžou vytěžit daleko víc, když budou aspoň trochu chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

tak možno im sun platí viac ako keby to dávali na youtube, že? Nechapem odkiaľ máte, že dávať highlights na youtube je zlatá baňa pre ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak jestli máš pocit, že tím může PL získat jenom dáním na youtube, tak to ti asi nevysvětlím, co to bude pro společnost v x ohledech znamenat, kdyby měli perfektní servis, kdyby dával HL třeba i o poločase na stránky, goly pár minut po, parádní online exkluzivní statistiky, HL archiv, nějaké zápasy ze záznamu, kolik milionů návštěvníků jim to navíc přivede...

Reagovat
kiwwi

len taky hruby odhad moj: ak by HL z jedneho kola mali sledovanost cca 10 mil pozreti...to mas cca 30k dolarov prijem od googlu - za sezonu by si zarobil tak cez 1 milion dolarov - The Sun zaplatili 3 mil. libier na 3 roky

Reagovat
kiwwi

a to su len prachy od Googlu, nehovoriac o tom, kolko ineho potencialu je v tom

Reagovat
smazaný uživatel

čo je stále menej ako dáva sun takže sa im to neoplatí. A vôbec nie je isté, že by mali sledovať 10mil každý týždeň..Podľa mňa by boli radi aj za 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokial viem tak 1mil dolarov za sezonu je menej ako 1mil libier za sezonu....(o dosť menej) Takže neviem čo sa smeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu, že to pořád vidíš děsně "úzce". Vybudovat si takový vlastní servis opravdu není jen o penězích od googlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac 15.08.2014 10:21

tak možno im sun platí viac ako keby to dávali na youtube, že? Nechapem odkiaľ máte, že dávať highlights na youtube je zlatá baňa pre ligy...

tak riešim len youtube, takže ostatne platformy absolutne nepočítam...Youtube zrejme nie je taká zlatá baňa ako sa zdá... Ligue 1 dáva highlights z každého zápasu a najvačšia sledovanosť bola 300k. Priemerne je to 50k na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak si řeš jenom youtube, jak je to nevýhodnější, než prodej práv Sunu a měj si svojí pravdu, já jenom projdu...

Reagovat
smazaný uživatel

prechadzaj

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze len United ma po svete viac fanusikov ako cela BL a L1 dokopy?...ta sledovanost by sa pohybovala radovo v uplne inych cislach

Reagovat
smazaný uživatel

cela BUNDES LIGA a L1 dokopy? Mam pocit, že si žiješ vo vlastnom svete...

Reagovat
kiwwi

skor ty...Bayern co sa tyka world wide supportu je z tych dvoch lig najpodporovanejsi klub a ma cca 25 mil. fanusikov...United cez 300

Reagovat
smazaný uživatel

tie čísla ma stale pobavia, nikdy som nevedel ako to počítajú a ako presne vedia koľko ľudí fandí Liverpoolu. Minule som niekde čítal, že Liverpoolu fandí cez 350mil. ale ako k tomu došli tam už nepísalo

A aj keby to bola pravda. Tak si zober, že 350mil ludi si môže pozrieť videa Liverpoolu na youtube (niektore su super) a max si ich pozrie milion ludi...Aj to to video musí ísť viral. Inak sú radi za 100k...Ako je jasné, že video z treningu ale interview nie je tak žaidané ako zápas ale aj tak, očakával by si viac ludi pri takej fan base...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by bylo pod oficiální hlavičkou, bylo by to všechno pokupě, takže by se lidi na ten jeden kanál naučili chodit a navíc by to nebylo jen o Liverpoolu ale o 20 týmech.. Tak si zkus ten tvůj milion nějakým koeficientem vynásobit třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomuješ si, že milion mali keď to pozerali ludia ktorí ani nesledujú futbal? Proste to bolo virálne....20 klubov z ktorých max 5 majú nejakú hodnotu. Pochybujem, že si veľa ludí pozrie Hull vs Southampton...nikoho také zápasy nezaujímajú...

Pozri si La Ligu...oni majú youtube channel a okrem troch videi ktoré sú and milion je večšina pod 500k...čo je dosť málo nemyslíš? A to v tej lige máš Barcu a Real.

Proste sa snažim vysvetliť, že nie každého zaujímajú youtube kanály....Pochybujem, že teraz príde 10mil. ludi a pozrie si 3 minutove video zápasu ktorého už vačšina fanúšikov aj tak videla.... Jasné, bude to úspešnejšie ale neverím, že to každý tyždeň bude generovať 10 a viac milionov zhliadnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

10 milionů je imo blbost.. Reálně bych to viděl třeba na 3, ale jde i o to, že je to další propagace ligy a i youtube kanál může vydělat ty peníze jinak, než jen od googlu

Reagovat
Arbiter

myslím si, že to má PL dost dobře spočítáno, co se ji vyplatí víc...

Reagovat
Arbiter

rovnou miliardu fanoušků, ne?

Reagovat
kiwwi

tolko az nie...asi si neuvedomujete co je to azijsky trh a postavenie MUFC na nom

Reagovat
Arbiter

Research by Germany company SPORT+MARKT has revealed an estimation of how many supporters each club has around the world. A sample of 1,000 people from 34 countries has revealed the top 13 football teams with the most fans.

Takhle se dělal ten výzkum podle kterého máte přes 300 mega fanoušků...

Reagovat
kiwwi

tak urcite

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by cca každej 25. člověk fandil United? Když přičteš fanoušky ostatních klubů, tak to bude vycházet, že tak každej 2. člověk je fanouškem nějakýho fotbalovýho klubu, ne?

Reagovat
kiwwi

odhaduje sa, ze cca 200 mil. fanusikov z toho cisla je v azii...zvysok je rozdeleny na cely svet

v Azii je to osial, to si nedokazeme predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, zato si umim představit, jak se takovej průzkum provádí

Reagovat
Sm0ker

ty ti odkejvaj, že jsou fanoušky čehokoli, když dostanou klíčenku, nebo fešnou čepici

Reagovat
kiwwi

to nie je len o nejakych anketach - mas sledovanost v TV, predaj dresov a suvenirov, fankluby, navstevnost na fan strankach atd...to su parametre, ktore sa daju dost dobre merat, to nie je nejaka anketa na vzorke 1000 ludi a z toho odvodene nejake percento alebo co...

po podpise Parka bol neskutocny osial v Korei, teraz v Japonsku u Kagawu, India a Malajzia to je United skrz naskrz (som raz cital rozhovor s jednym Indom ohladom tohto a vravel, ze v nevzdelanych castiach nikto vzivote nepocul o nejakom Oxforde alebo Cambridge ale aj v dzungli vsetci poznaju Manchester)...kopa zmluv s Azijskymi sponzormi atd

ja teda neviem, ale s tymito cislami pracuje aj v oficialnych prehlaseniach samotny klub...dokazat sa to samozrejme presne neda, ale zosmiesnovanie tychto cisel je proste hlupe...navyse je vela fanusikov, ktori fandia viacerym klubom sucasne, trebars Real/United, Liverpoo/Barca a pod., cize ten tvoj predpoklad je nespravny

Reagovat
kiwwi

a vobec, pointa je aj tak inde, bavime sa o PL ako celku...zapas United - Liverpool mal sledovanost 500 mil. divakov!!! a vysielal sa v 211 krajinach sveta...v tolkych krajinach sa nevysielali ani vsetky ostatne derby z inych lig dokopy!!! PL je proste radovo uplne inde ako BL a L1 ktorymi sa tu ohanal Lolkac

ked sa tam hovori o statisicoch, v PL sa hovori o milionoch, ked sa tam hovori v milionoch, v PL sa hovori o desiatkach milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nejsou pravý fanoušci proboha... Když řekneš nějakýmu Wutungovi z čínské vesnice, kterému fotbalovému klubu fandí, tak ti řekne jediný klub, který zná nebo o kterém někde od jiného Pepíka slyšel - Manchester Utd... Fanoušek sleduje zápasy svého klubu, zajímá se o klubovou historii a prostě žije s klubem, a vsadil bych se že to většina těch vašich asijských fanoušků nesplňuje.

Reagovat
kiwwi

nemas ani predstavu...ti ludia tam maju neskutocne fankluby, ostavaju do noci hore aby mohli sledovat United, ale nie stylom ako my, ze si to pozrieme doma...ich sa zidu stovky - tisice na nejakom mieste a pozeraju projekcie, fandia, skanduju pred platnom o druhej rano ked sa hra LM a potom idu do prace - to je pre nas nieco nepredstavitelne

samozrejme je tam aj kopa takych ako opisujes ty, samozrejme nie kazdy z tych 200 mil. je taky fanusik United ze sleduje vsetky zapasy a pod. ale je to tam obrovske no

Reagovat
Arbiter

podívej se, jakým způsobem se ten průzkum dělal, vybrali si třicet zemí, tam se zeptali 1000 osob a na základě toho vypočítali, kolik je u jakého klubu fandů...

Reagovat
kiwwi

chjo, mozem tu napisat aj slohovu pracu a ty prides s jednou kokotinou a budes otravovat dookola

Reagovat
Arbiter

já ti jen říkám, jakým způsobem se vytvořil ten mýtus o 300 milionech fanoušků, to, že mi tady říkáš, že si nemůžeme představit, jaké to v Asii je, je absolutně nepodstatné a mimo mísu...

Reagovat
kiwwi

nie je to ziaden mytus a nie je to postavene na nejakom prieskume ktory si ty vytiahol

Reagovat
Arbiter

Však přesně tohle je zdroj těch všech zpráv o tom počtu fanoušků omg

Reagovat
smazaný uživatel

a mas aj dokaz nejaky? Ja som našiel tie štatistiky a všade sa pisalo, že je to len survey- V jednom prieskume ste mali dokonca 680mil fanúšikov...Comu snáď ani ty sám neveríš

Reagovat
kiwwi

nie a spochybnil to aj samotny klub

Reagovat
smazaný uživatel

isto? Lebo v tom članku bol rozhovor s niekym z klubu ktorý bol z toho celý natešený

Richard Arnold, Manchester United's commercial director

"The survey was independently conducted by one of the world's leading agencies. Just the people we surveyed would fill the stadium at Liverpool, Chelsea or Manchester City. These are people who, unprompted, named Manchester United as the team they followed. There is a huge spectrum of what constitutes a follower," said Arnold.

Je to samozrejme hlúposť, nemáet 680mil fanúšikov. Ani 350mil fanúšikov. Je to nerealne predpovedať koľko ma aky klub fanúšikov

Reagovat
kiwwi

tam bolo vyjadrenie v style ze na zaklade toho prieskumu to bolo 650 mil. followerov ale len nieco okolo 300 mil. ma United ako najoblubenejsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

according to figures released by Manchester United on Tuesday, none of that has stopped them doubling their international fanbase in five years to a mind-boggling 659 million and remaining the most popular club in world football.

Reagovat
fenixLFC

presne ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, sice dokud neuvidím důvěryhodné důkazy, tak tomu nebudu plně důvěřovat, ale tvůj popis zní jakžtakž rozumně. A stejně mi přijde tohle měření počtů fanoušků jako blbost, zvlášť, když se to potom používá jako argument proti něčemu. Mě se nikdy nikdo do ankety neptal komu fandím, nemám všechno od Chelsea(popravdě ani dresy už nekupuju), a nejsem členem nějakých special fanklubů, ale považuju se za věrného fanouška, který žije s klubem.. A pochybuju, že jsem započten do těch statistik.

Reagovat
kiwwi

nenavstevujes ziadnu fan stranku? nekupil si si nikdy nic z ofiko store Chelsea? nemas liknutu stranku Chelsea na FB, nefollowujes klub na twitteri?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že beru fan stranky. A podľa FB/Twitteru to nemôžeš počítať pretože drviva vačšina čo followuje klub na Twitteri ho followuje aj na FB..a ako zistiš jedinečných fanúšikov? Nijak...Taktiež sa mi nezdá ani to, že by zistovali info z ofic. shopov...Veď koľko dresov sa predalo celosvetovo z ofic. shopu? 1,5mil? To je asi najpredavanejšia vec vo fanshopoch takže dokopy keď 2mil ludi si kupi niečo z oneho tak vela... Ako jo sleduju ich miliony ale nemyslim si, že tie ich štatistiky sa približujú pravde

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Ne(až pojedu do Londýna), Ano(ale ty lajky na FB jsou velice zavádějící, co jsem slyšel tak ty celebritky typu Rihanna/Lady Gaga mají spoustu lajků z botů, a u klubů to může být to stejné), Ne

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě teda ty lajky a followy nemusí být jenom od fanoušků, jak píše fenix(mám vlastně lajklej i Manchester )

Reagovat
fenixLFC

skvele parametre. mozem navstvit fan stranku United ked ma zaujima ako to videli oni a som fan? nie. nikdy som si nic nekupil z oficiálneho storu Liverpoolu tak tam asi nie som zaratany ze? a podla poctu FB likeov? sorry, mal som liknutu stranku realu lebo som chcel vediet co maju nove a nie som ich fanusikom. NA Twitteri mozes followat koho chces a nebyt ich fanusikom, len chces mat prehlad.

Arbiteer ti tu uz napisal ako sa ten vyskum robi ale co ty odpovies? ze si ide svoje stale dokola alebo ,,ze si nevieme predstavit co je to v azii''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kombinacia toho vsetkeho co si vypisal je rarita...vacsina fanusikov United followuju United, maju like na FB na United, to ze obcas ides na stranku inej fanpage nestoji za rec...tych prieskumov bolo viac, KantarSport si robil svoj predtym na ovela ovela vacsej vzorke ludi...ak sa urobi prieskum na velkej vzorke ludi, tak to vypovednu hodnotu ma a ja som nikde nepovedal, ze tych 300mil. ludi su fanusikovia United nasmrt s vytetovanymi znakmi po tele...vela ludom moze byt klub len sympaticky ale skutocne mu nefandia a tak - ale tak koniec koncov z tychto prieskumov vyplyva aj pocet fanusikov Bayernu, Juve atd. cize potom ani Bayern nema tolko fanusikov nie?...ale toto cele je uz len o dotahovani sa na prkotinach, pretoze pointa bola ta, ze v PL je to radovo uplne inde ako v BL ci L1

a ano, Azia je iny svet

Reagovat
smazaný uživatel

Udává se to prostě jako počet supporters, což je přesně ten výraz, kterej je vystihuje... A těch klidně 300 milionů bejt může...

Reagovat
kiwwi

skor followers

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to žiadny zmysel. Stále sa ohanas jednym prieskumom ktorý ukazuje 24mil fanúsikov Bayernu a 350mil. fansuikov Manchestru. Ale problem je, že ten prieskum bol spraveny na zaklade 1000 ludi... A kludne mozes mat v azii nejake mesta kde sa viac fandi Manchestru a mesta kde sa viac fandi Liverpoolu...A nevieš ako znela otázka, je rozdiel spytať sa. Akemu klubu fandiš? A spytať sa poznáš/fandíš Manchestru United? Tie prieskumy sú uplne na nič... Aj keby sa pytali miliona ludi tak je to mala vzorka kedze tam zije 820mil. ludi...

Reagovat
kiwwi

napriklad podla ankety ktoru robil KantarSport na vzorke 54 tisic ludi z 36 krajin, sa pytali respondentov 35 otazok a tie potom vyhodnotili

statistik niesom, ale prieskumy sa robia podla nejakej metodiky a konieckoncov ma vysledok ankety nejaku vypovednu hodnotu...rata sa s odchylkami v zavislosti od zvolenej metody a presnosti vyberu respondentov, ale ak spravis dobry vyber a anketa sa urobi podctivo, tak ti velky pocet respondentov len minimalne ovplyvni vysledky

som si isty, ze pol miliona z 820 mil. je az prehnane zbytocne velka vzorka a nie to este mala

Reagovat
fenixLFC

vies ako robili tu anketu? Ked je ten vyber len medzi futbalovými fanusikmi tak hned tam ams velku nepresnot

Reagovat
kiwwi

a ty vies ako robili tu anketu?

Reagovat
fenixLFC

preto sa ta to pytam kedze zjavne to poznas. pytali sa 54 tisíc ludi alebo 54 tisíc fanusikov? Na zaciatok to staci a porozmyslaj aky je medzi tym rozdiel

Reagovat
kiwwi

ja som sa docital o 54k people

Reagovat
Arbiter

hoď ten výzkum od KantarSport a to, jak to dělali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto len vraj zobrali vačšiu vzorku....rozdiel je len ten, že podla nich ma manchester 650mil po celom svete...

Vyššie popieral, že 650mil. je nerealnych, že to poprel aj klub a tu mu to nevadí a dokonca to berie ako serioznu vypovednu hodnotu...

To sa neda s nim riešiť, mu môžeš aj 10x vysvetliť a on stale bude písať to isté

Reagovat
kiwwi

co som vyssie popieral?

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac15.08.2014 13:37

V jednom prieskume ste mali dokonca 680mil fanúšikov...Comu snáď ani ty sám neveríš

kiwwi15.08.2014 13:48

nie a spochybnil to aj samotny klub

Reagovat
kiwwi

kiwwi15.08.2014 14:22

tam bolo vyjadrenie v style ze na zaklade toho prieskumu to bolo 650 mil. followerov ale len nieco okolo 300 mil. ma United ako najoblubenejsi klub

cize im vyslo cca 300m ze ma United ak prvy klub teda ze je jeho fanusik ako aj v tej ankete co tu daval Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

3x som prečítal ten článok a nikde nebolo pisane, že 300mil si dalo MU ako najbolubenejši klub . Mam pocit, že bluzniš

Reagovat
kiwwi

robili to tak isto len na vacsej vzorke a vysli im podobne vysledky no

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ty si sa do toho tak zamotal že sam nevieš čo hovoríš....

najprv si pisal, že sa to robí podla shopov, fan stranok, FB/Twitteru a TV čísla a boh vie čoho...potom si prešiel neni twitter TV atď ale prieskumy...keď sa ti povedalo, že 1000ludi je mala vzorka tak si prišiel s KantarSport ktorá spravila viac a nejakym zazrakom si si domyslel, že im vyšli rovnaké čísla...

SPORT+MARKT 1000 ludi 350mil

KantarSport neviem kolko ludi dajme tomu 100 000 650mil fanusikov

Jak jedno tak druhe je čisty blud a nemôže sa brať vážne

Reagovat
lucius6

tohle se mi líbí na MLS, maj výbornej yt channel, kam dávaj HL ze všech zápasů a taky spoustu dokumentů, statistik atd... bylo by fajn vidět něco podobného i v EPL

Reagovat
smazaný uživatel

Primera má výborný YT channel

Reagovat
Counter

jaký?

Reagovat
Magic player
Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nebude mít letos takovou smůlu jako vloni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

horší Suarez

Reagovat
Woods

po jeho odchode to bude mat podstatne lahsie v supereni o korunu krala strelcov.....

Reagovat
lucius6

letos ji získá Jovetič

Reagovat
smazaný uživatel

A by ses nedivil :D

Reagovat
tomasinho

To by musel vydržet zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Studgie, Kosťák, Shrek a Peršan jsou velká konkurence

Reagovat
Manik...

Jestli to není ironie tak se jdi zahrabat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Keď bude Aquero naj strelcom a hráčom L a začne niečo na turnajoch za Argentinu hrať, tak sa ozvi...

Reagovat
smazaný uživatel

ale líp vycvičenej

Reagovat
Error

Už zítra!

Reagovat
Whitemedia

a my až v pondělí

Reagovat
Miguel19

Což je dobře.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

http://www.standard.co.uk/sport/football/paul-scholes-van-gaals-great-but-signing-kroos-or-fabregas-could-have-won-manchester-united-the-title-9669533.html

bohuzel u tech dvou se to provarilo...i kdyz by me zajimalo,jaka sance byla je podepsat...u kroose a zajmu realu jsme sanci asi pak moc nemeli...

Reagovat
kiwwi

mat teraz Kroosa (+jedneho top stopera) tak ideme jednoznacne na titul

Reagovat
smazaný uživatel

mame Cleva, tak zadnou paniku...

Reagovat
r.mrazik

bylo by to totalne o necem jinym...skoda

Reagovat
Sandstorm

Já to beru tak, že místo Kroosa nebo Fagrebase přišel Herrera. Ale bez TOP stopera to na titul opravdu nebude. Liga ještě ani nezačala a Evans má už nějaké problémy a neni jistý, jestli bude moct nastoupit pro Swans. Zachvíli se k němu přidá Small nebo Jonesy a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani s top stoperem titul nevyhraje. Vas kadr zadnem pripade nedosahuje kvalit City nebo Chelsey.

Reagovat
wild

tak tak.. s tymto kadrom nespravi titul ani LVG a nespravil by ani SAF. Ten rozdiel oproti City ci Chelsea je az prilis velky

Reagovat
mithro

u Kroosa mozno, ale zas treba verit trenerovi, ze vie co robi, ak ich nechcel, tak ich nechcel.

Reagovat
tomasinho

Catalan paper 'Sport' say Galatasaray (loan) and #LFC have made concrete offers for Alex Song who will decide on his future shortly.

Tohle není moc důvěryhodný zdroj co? Každopádně by to bylo boží, náhrada za Lucase na prostřídání s Gerrardem, konečně pořádný depth do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

to by lucas najprv niekde musel ísť

Reagovat
tomasinho

Však půjde za Rafíkem

Reagovat
kiwwi

ty vole, ked Atletico podpise Reusa, tak pojdem Woodwardovi vystrelit mozog z hlavy

Reagovat
Sandstorm

Mají tam Griezmanna. To mi přijde divný, že by šli po Reusovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jit můžou ale neumim si představit jediný důvod proč by tam šel. za rok si pomalu sám určí v jakym klubu bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

ma to byt 27 mega len, tomu sa mi nechce verit

Reagovat
fff

Neskutocne

Ako samozrejme nic proti Atletom, no ze Reus v najlepsom veku pojde k nim som fakt necakal.

Reagovat
smazaný uživatel

veď k nim nejde...omg

Reagovat
smazaný uživatel

sak len spekulujeme nad celkom silnejuicimi spekulaciami, nechapem, jak mozte byt niektori taki hned len pri takychto debatkach

Reagovat
Miguel19

A on tam snad jde?

Reagovat
fff

Jejda rozoberam tu spekulaciu, sa nepototo obaja

Reagovat
smazaný uživatel

ten přestup bych nechápal hlavně z jeho strany, nikam by se neposunul

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

27

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som im to normalne doprial . Divat sa potom na reakciu uzivatela vrabejka ci dalsich live. fan bude na nezaplatenie

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

nase by asi nebyla o moc horsi.

Reagovat
tomasinho

Na nezaplacení ječíst tvoje nesmysly spíše. Krom vrabejky tomu nikdo nevěřil z fan LFC, většina si dělala prdel, což si evidentně nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

sory ze som vas hodil do jedneho vreca . Ale pre vrabejku som musel spomenut

Reagovat
tomasinho

Tak to je speciální případ

Reagovat
fff

Onho by som sa nebal, on elegantne prejde na Cavaniho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsich live fan

Reagovat
tomasinho

Letos nikam nepůjde.

Reagovat
Ángel di María 22

Vždyť to je totální sračka

Reagovat
kiwwi

zabanujte ho uz niekto - ukradol nick a pise tu sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

nehrozí

Reagovat
wild

vravim..setci su na predaj. Urcite aj Hummels, len my mame vo vedenei neschopneho kokota

Reagovat
wild

*vedení

Reagovat
smazaný uživatel

kupme aspon nieco hm Edo.

Reagovat
Sandstorm

Když nejsme schopni přivést ani Roja, tak je to fakt špatný. Je tam prý problém s tou třetí stranou.

Reagovat
Arbiter

tak to, že nemůžete přivést Roja, není chyba ManU...

Reagovat
Sandstorm

Já vim. Ale velmi příkladně to zobrazuje naši situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa to bude riešiť sudnou cestou, ale rojo odíde. Klub sa ho chce zbaviť, hráč chce odísť. Problém je akurat v tom, že starý majitel predal rojove práva bez vedomia klubu (za čo bol hned vyhodeny) teraz sa ta tretia strana pohádala s vedením, pretože odmietli ponuku (ktorá bola pre nich nevýhodná) tak s nimi zrušili kontrakt...

Reagovat
Arbiter

Kontrakt zrušil Sporting s Doyenem, ne naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

no veď tak som to myslel, že sa vedenie pohádalo s Doyenom ktorý sa inm vraj vyhrážal, že ich zabije všetkých, tak s nim zrušili zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

a aku sumu teda Sporting caka? cez 20 mega uz mi pride moc

Reagovat
Sandstorm

Tak odmítli 15.9 mil. liber. Fakt nevim, co víc čekají.

Reagovat
Arbiter

Chtějí jeho výkupku, tj 30 mega €.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, že oni majú len 25% práv. Čo je uplne nevyhodne pre nich. Oni vraj chcú 30mil. eur...alebo viac práv (najlepšie všetky) takže preto ten krok. Teraz by ho teoreticky mohli predať aj za lacnejšie ke´dže by z toho mali mať viac ako keď vlastnili 25%. Ale neviem ako sa to bude ďalej riešiť. Zrejme o tom rozhodne až súd.

Reagovat
Sandstorm
Reagovat
smazaný uživatel

dnes tlacovecka, tak snad Gaal povie, ze ideme nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo, před prvním kolem

Reagovat
smazaný uživatel

ale do Harrods.

Reagovat
Sandstorm

Mohl by říct, že přijde jeden z dvojice Vidal/Di María a Benatia s Rojem. V Hummelse už nevěřim ani na 0.001%.

Reagovat
tomasinho

Skromní

Reagovat
Sandstorm

No tak jsme toho názoru, že jestli chceme hrát o titul a ne jenom o LM, tak bychom měli přivést jednoho rozdílového hráče (Vidal nebo Di María) a dva hráče do obrany (kvalitního zkušeného stopera a hráče, který zvládne hrát stopera i LB)

Reagovat
kiwwi

povie leda tak hovno ohladom prestupov

Reagovat
smazaný uživatel

prepac

Reagovat
kiwwi

odpustam ti

Reagovat
smazaný uživatel

"We can do things that other clubs can't...watch this space!" Ed Woodward

Still watching...

Reagovat
Sandstorm

Velkohubá prohlášení a sponzorský smlouvy. To by mu šlo no.

Reagovat
r.mrazik

tohle kecal jeden cas i wenger...ono to s tema penezma totiz nebude tak skvely jak vsichni placaji...

Reagovat
Swarley

dost možný, že tam bude nějakej problém s Glazerovcema, to by ani nikoho nemohlo překvapit

Reagovat
Sandstorm

Taky si myslim. Minulé léto Fellaini, pak Mata, teď Herrera a Shaw. To je přes 120 mil. liber za rok. Takže je dost možný, že se už Glazerovcům nechce moc dávat na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverim, oni nikdy nemali problem davat na prestupy, to hovoril aj Fergie, ze ked nieco chcel, tak proste ho kupit mohol a neverim, ze teraz by s tym mali problem, sak nase posledne prestupy jasne ukazuju, ze miname dost..problem bude niekde v Edovi asi, lebo toto ako uz musi mat nervy aj Gaal, nie je mozne, ze ideme s takou obranou do ligy...takze cakam, ze Eda chyti Panike teraz a dalsie dva tyzdne budu celkom blaznive

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz obrance na urovni lonskeho Fellainho nam uz sebral Liverpool, tak nevim, jakyho stopera 31. koupime...

Reagovat
Sandstorm

Jedině se plácnout přes kapsu a dát přes 30 mega za Benatiu.

Reagovat
smazaný uživatel

a me by nevadil. vsak kdo jinej? Hummels a to asi vubec nevyjde. jinak Ed ma prej byt v Italii, tak doufam, ze ma v kufru Naniho s Chicaritem a priveze toho Vidala.

Reagovat
Dawon

Jestli jim dame 45m Ecek a k tomu Chicharita a Naniho tak me asi trefi slak To je fakt do prdele umeni kupovat hrace za nabidky, pri kterych by byl prodavaji ocas, kdyby je odmitl

Reagovat
smazaný uživatel

tak Real to nedela jinak, ze jo.

Reagovat
Dawon

Tak ale to neznamena, ze bysme si z nich meli brat priklad

Reagovat
Sandstorm

Ale to byl ještě na živu starej Glazer. Za poslední rok sme dali za 4 hráče přes 120 mega.Třeba už se jim nechce moc pouštět a přijde jim to hodně bez ohledu na to, že posílit potřebujem.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si clovek vezme,ze za prachy za ronalda tenkrat prisel jen Valencia...a pak kazdy rok ty prichody taky nebyly nijak uzasny,tak posledni dva prestupaky jsou jak nebe a dudy co se prachu tyka...

Reagovat
r.mrazik

jak pise Sand...tech prachu je na predchozi roky vynalozenych az prekvapive hodne...

reci,ze by se delaly rekordy a podobne neberu...to je jen pro fanousky...fakt si nemyslim,ze to je tak ruzovy...

viz ted ten Rojo a posranych 20 mega liber...

pochybuju,ze prijde vidal za nejaky 50...

Reagovat
Sandstorm

Na druhou stranu ani nikoho neprodáváme. Je to všechno nějaký divný, všichni mají času dost, jak to tak vypadá.

Reagovat
fff

Tak to graduje, ze pocas posledneho dna prestupaku budete nasponovani jak nikdy

Reagovat
vladis271

nikto k vám nechce. Len Garaj, či ako sa volá. Aj to si vás asi len pomýlil s City.

Reagovat
Counter

I Garay už je dávno v tahu

Reagovat
smazaný uživatel

Minulej rok se dalo koukat na tabletu pres aplikace Topfun, kde se zaplatilo tusim cca 200kc na mesic a kdyz byla wifi celkem bez problemu jel Slovak sport a dalo se koukat na PL.. Nevite nekdo jestli neco takovyho nema Digi?

Reagovat
Tomoro
Reagovat
smazaný uživatel

co je na nich zas specialni? 37 let bez nekoupeny trofeje?

Reagovat
Cobra

Furt je mi ten klub o parník sympatičtější, než Chelsea

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Ale parník je málo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
terry

Ještě že tak. O fanoušky, co neumějí česky, nemáme zájem.

Reagovat
homeles8

ser na něj, je to kretén

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma aspon Cecha. A Mourinha

Reagovat
minoLFC

jing a jang, čiže sa to neguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rarášek

Minimálně o sto parníků.

Reagovat
j_mrazik

Tohle pořád moc dobře nechápu. Jenom se poučili z chyb Chelsea, ale močky to jsou stejný. A vybrali si sympatický hráče + možná trenéra.

Reagovat
Counter

Jenom jsou ve všech ohledech lepší no.

Reagovat
j_mrazik

Takže takový nablejskaný hovno?

Reagovat
Counter

Nevím, o co ti jde. Porovnává se tu CFC a ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je to stejná pakáž, máš pravdu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Reagovat
chicuita

kdyby mel jeste nekdo zajem pridat se do oficial EF Fantasy Premier League H2H tak tady je kodik: 186878-371414 stale jeste 7 mist volnych

Reagovat
smazaný uživatel

to ej ta eltiacka?

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
Sandstorm

Když sme u té Fanty.

Jak to vypadá s Taarabtem? Bude hrát nebo se počítá s jeho odchodem?

Reagovat
smazaný uživatel

ostava

Reagovat
Usty

“He’s not fit - and I think he’s looking to move, and I wish him well,” Redknapp told reporters.

“And he’s not done one real day’s training since we’ve been back, with injuries and that.”

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis davat smajliky ako kokot som to bral z vyjadrenia z nedavna, ked hovoril, ze s nim rata

Reagovat
smazaný uživatel

tysi kokooooooot

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty mozes, od teba sa ine necaka

Reagovat
smazaný uživatel

paľo už dosť prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chicuita

lolkac,pokud vis o jine tak sem s ni a u Taarabta spis pocitam s odchodem

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem o žiadnej praveže. Preto sa pytam čo je zač

Reagovat
blade115

Není eliťácká, je to prostě jen jediná H2H, kterou tu na EF někdo vytvořil, tak se tam pár lidí přidalo.

Reagovat
vrabejka

Tak jo du tam. Někdo vás musí porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tys to nastavil na omezený počet lidí?

Reagovat
chicuita

jojo dal sem to na 20 lidi,uz je plno

Reagovat
Counter

Akorát je blbé, že někteří lidi se na to určitě vybodnou.

Reagovat
blade115

Ti se pak vyhodí, naberou se poctivci, co u toho vydrží, a další rok už se to jen obnoví s těmi aktivními.

Reagovat
Counter

Supr no, tak za rok

Reagovat
blade115

Investice do budoucna no... A nakonec z toho bude eliťácká liga.

Reagovat
smazaný uživatel

môžte mi niekto vysvetliť, prečo digi ešte nedala oficiálne vyhlásenie, že to preberá po slovak sporte..rovnako ani nemajú v programe, že by zajtra alebo nedeľu dávali niektorý zo zápasov.. čo je to za holubník kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

a koupili to vůbec? zatim jediný co řekli že vůbec nevědí že by to měli vysílat. vypadá to na to že do toho nikdo nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United midfielder Nick Powell could join Nottingham Forest on loan.

Reagovat
vladis271

ani on u vás nechce byť, radšej ide hrať Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Ak by šiel Reus do Atletica za 27 a my by sme neponukli vyššiu čiastku tak by som šiel do LFC niekomu prijebať Ale snaď je to len bullshit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak

Reagovat
minoLFC

Giuseppe Rossi se znovu ocitl na marodce Fiorentiny, tentokrát ale nemá poraněné koleno, nýbrž "jen" stehenní sval. Sedmadvacetiletý útočník přijde o zítřejší přátelské utkání s Realem Madrid a čekají ho další testy. stifflerovamama

Reagovat
stiflerovamama

Hadam si nemyslis, ze by bol tak casto zraneny aj u nas.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner ve Wolfsburgu

Reagovat
minoLFC

Tak to Torres nemal šancu keď sa rozhodovali medzi ním a Bendtnerom

Reagovat
SunFells

Být takhle zapomenut si Edin nezaslouží

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Pracoval moc na sluníčku pod kloboukem, ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fajdax

Řekne mi někdo, proč je v každé reklamě Howard?

Reagovat
SunFells

Kvůli národnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Američan.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

@DietmarHamann · 4m

I can't believe Reus is choosing to go to Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

Ede!!!!!!

Reagovat
vrabejka

Jan Vrábel ‏@vrabejka 2 min.

Reus. I dont believe. He go to Atletico Madrid. Oh dear.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

to je panečku angličtina

Reagovat
vrabejka

Co? Je něco špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

No. Dont believe. Everything good.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Nemuzu tomu uverit. Je i dont belive it Ty s itaky pěkne jangličtinář

Reagovat
SunFells

Mám pocit, že problém není přímo v tvé angličtině, když pozoruji tvou slovenštinu

Reagovat
SunFells

pardon, v jangličtině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Anglictina pro jantary?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Dawon

jen mu dej

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že teď jsi ten trolling celkem jasně odhalil. Teda že já bych do toho měl co kecat to zas neeeee

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Very good english, you have. Yes, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko ty fucktard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Reagovat
jacobT

Atletico je krycie meno pre Arsenal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jdou i po Schurrlem.

Reagovat
Arbiter

prý to zkouší kvůli tomu počtu cizinců Ale Mou si Andrého nejspíš oblíbil, takže no chance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to zkusil v jejich pozici, je to famozní hráč. Když to vezmu kolem a kolem tak ze současné ofenzivy asi můj nejoblíbenější a to jsem jeho příchod tehdy vůbec nechápal. I na MS ukíázal, čeho je schopný s minimem herního vytížení. Ideální hráč na vystřídání, může to kdykoliv rozpohybovat na obou křídlech i podhrotu.

Ale fakt věčná škoda, že se na Mojžíše nevztahuje to pravidlo o cizincích....

Reagovat
Atlético de Madrid

Neřikám, že u nás nějak nemůže skončit...ale tyhle zprávy jsou nesmysl, pocházej z jednoho nedůvěryhodnýho rádia a nepíše o tom nikdo seriozní v Německu ani ve Španělsku. Má to asi tak stejnou vypovídající hodnotu, jako bych si to napsal na svůj (neexistující) blog, protože veškerý zdroje jsou fakt neseriozní...

Reagovat
Atlético de Madrid

btw Reuse bych ani moc nechtěl. Respektive chtěl hrozně, kdybysme nekoupili Griezmanna. Takhle by nám to zase akorát celý rozesral. Podhrotová trojka Reus, Griezmann, Arda zní možná hustě, ale taky by to znamenalo, že by pod nima musel hrát Koke. A ten je takhle hluboko utopenej, nezahrál tam jedinej dobrej zápas. Navíc nemáme žádnýho čistýho bořiče, kterej by to vedle něj mohl jistit. Gabi hraje vždycky ve dvojici ještě s druhym, podobnym CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus by si aktuálně zahrál v kterémkoliv týmu na světě, snad mimo Realu a i tam kdyby se Chamez šoupnul na hrot možná jo

Reagovat
Atlético de Madrid

No to jo, ale mně jde prostě o toho Kokeho. To je náš momentálně nejdůležitější hráč. A on musí hrát v podhrotový trojce, takže by tihle tři museli rotovat. A to Simeone moc nedělá. Rozhodně ne v důležitejch zápasech, ty hrála všechny stejná jedenáctka, případně se jen prohodil RG s Villou (pokud byli všichni zdraví a nebyli v trestu samozřejmě).

No a takhle by najednou měl čtyři super hráče, který musí nacpat na hřiště, jinak mu zase jeden z nich odejde. Bojim se, že by to byl Arda, o kterýho fakt přijít nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

napíš to tak, že by ste nemohli betonovať a museli hrať ofenzívne

Reagovat
niflheim

300. za LVG

Reagovat
FCSL

Giroud playing his 100th game for Arsenal tomorrow. Played: 99 Goals: 40 Assists 24

Reagovat
smazaný uživatel

hezky zitra prida dalsi

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Ale teda doufám, že nastoupí od začátku Sanogo.

Reagovat
Side

Alexis na hrotu a Ox na křídle

Reagovat
SunFells

Doma proti Crystal Palace? Tovíšžejo

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Dřevák

Reagovat
minoLFC
Reagovat
jacobT
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

aaach

Reagovat
FCSL

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Propagace Yahoo fanty potřetí: Mělo by to být ještě lepší než loni. Hlavní lákadlo je jednoduše to, že využívají data od Opta způsobem, že se boduje skoro všechno. Díky bodům za tackles, interceptions, zablokované střely, centry, střely na bránu, vybojované fauly, atd. jsou docenění všichni kvalitní hráči bez ohledu na post, ne jako u konkurence.

Zajímavě je pořešená cena hráčů i transfery. Ty jsou během sezony neomezené, ale stejně se vyplatí s kádrem moc nemíchat. Každý má totiž rozpočet 100 mega a ten zůstává stejný po celou sezonu. Když se např. hráči na vaší soupisce změní cena z 8m na 15m, tak z toho rozpočtu pořád užírá jen těch 8, vyplácí se tak nechat si tyhle vypiplané hráče za hubičku.

Odkaz na stránky:

https://sports.yahoo.com/fantasy/soccer/premier-league/home

Konkrétní bodování:

https://uk.help.yahoo.com/kb/fantasy-soccer/scoring-rules-requirements-fantasy-football-sln24419.html?impressions=true

Pozvánka do EF ligy (snad to je funkční):

https://sports.yahoo.com/fantasy/soccer/premier-league/leagues?join=2519&pass=ke4crz

Jakékoli dotazy směřujte do komentů níže nebo zpráv.

Jo a dokonce by měla existovat i appka na mobily, což je taky fajn.

Pro Jablíčkáře: http://bit.ly/1q6kNvK

Pro Android: http://bit.ly/1q6kMrB

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ · 2m

BREAKING NEWS: Wolfsburg have completed the signing of Nicklas Bendtner from Arsenal on a free transfer.

Reagovat
smazaný uživatel

moc drahý

Reagovat
minoLFC

a že my preplácame...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Nj, nevyšel Torres, tak hledali adekvátní náhradu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool not going back in for Bony. (James Pearce)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, aspoň bude náš.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stiflerovamama

Tak som zvedavy co vykúzlime, snad nakoniec este neostaneme s Fabiom

Ale nie verim nam.

Reagovat
smazaný uživatel

možno počkáme do januára..pýtali sme sa na falca, benzemu a cavaniho..ani jeden nebol dostupný k prestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce - Rodgers won't just spend for the sake of it & could even wait until January if the right deal (for a striker) can't be done.

Takže zrejme sme už skončili s hladanim útočnika

Reagovat
tomasinho

To nikde nepíše probůh. Hledat budou pořád dál, ale nemusí se to podařit no. A byl by to docela průser teda s Rickiem jako dvojkou a s Borinim. Jedině zkusit na devítce Markoviče.

Reagovat
tomasinho

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/live-liverpool-fc-news-views-7618105

Zajímavé odpovědi, podle něj by mohl Suso jít zase hostovat až podepíše smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedině dobře, že půjde hostovat. Stejně by si nezahrál moc.

Reagovat
Maresma

fuck

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

digi sport premier league už od zajtra https://www.facebook.com/digisport.tv?fref=ts

Reagovat
blade115

Fakt škoda, že je to exkluzivní program jednoho poskytovatele, on ten program vůbec není špatný. Už tenkrát, když jsem ještě trpěl s Digi, věnovali té PL a obecně fotbalu velký množství vysílacího času - různý magazíny, sestřihy, dokumenty, medailonky slavných osobností ... Teď jestli do toho budou provozovat další čtyři sesterské programy, koupí práva na L1 a SA + LM pro Slovensko, tak se z nich stane celkem solidní společnost. Ale k čemu to je, když se k tomu dostane minimum lidí ... Tady hrozně vtipně vyznívá to hlásání Pragosportu - "Naším cílem je nejen navýšení celkové hodnoty daného produktu a poptávky po něm, ale i maximální TV pokrytí." Ach jo. Aj bych ty všechny vychytávky Digi oželel, kdyby se to vrátilo na Novu...

Reagovat
smazaný uživatel

naši majú dole sky link, trvalo mi rok aby som ich prehovoril aby som mal hore digi tv a oplatilo sa ako sa zdá..musím však priznať, že keby tam nebola PL, tak ten modem s ich tv a ponukami vyhodim do kontajnera, väčší šmejd som snáď v živote nemal

Reagovat
blade115

To jsem psal včera no, že Digi jako provozovatel stojí za prd. PL je fakt hodně velký trumf, ale pořád mě to dostatečně nemotivuje vzdát se luxusu u Skylinku...

Reagovat
smazaný uživatel

ináč neviem či sa pýtam správnej osoby, ale skúsim..keď mi digi sport 1 ide uplne v pohode bez problémov, prečo mi na digi sport 2 občas trhá obrazom akoby bol signál zlý? dá sa to nejako zlepšiť?

Reagovat
blade115

Jedině zkusit ručně naladit, jinak ti v tomhle neporadím. Zkus se obrátit na provozovatele, nejlíp přímo na týpka, co ti instaloval satelit.

Reagovat
smazaný uživatel

takže skúsiť aj pohýbať so satelitom hej?

Reagovat
blade115

Nee, to radši nedělej, ještě by ti toho přestalo fungovat víc... Já myslel přímo v nastavení daného programu, případně v menu ladění. Už si nepamatuju, jak to tam bylo.

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ich v ponuke na SK okrem T-Com a Digi aj niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

V programovej ponuke vsak zatial nic nemaju ohladne PL.

Reagovat
blade115

Však tam píšou, že program připravují.

Reagovat
smazaný uživatel

preto som pisal zatial, ten odkaz som si pozrel az teraz

Reagovat
smazaný uživatel

program už majú na víkend

Reagovat
Godwinson

Ten Reus Spekulace roku.

Reagovat
M0rb1D4S

Atlético má už tak nejsympatičtější kádr a trenéra. A přestupem Reuse by to jen potvrdili.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro co stihnu napsat

Reagovat
Taiger

Žadné info o fantasy? nehodil by mi někdo aspoň kód?

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Co ta australská fanta? Pozve mě to znova či mi někdo pošlete invite?

Reagovat
smazaný uživatel

prej Hrubas udelal nejakou fantu pro United fans... nevis?

Reagovat
niflheim

To jsem nějak nezaregistroval, ale prdím to, stejně by to skončilo jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

to bohuzel nevim jak skoncilo..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, neco mi unika?

Reagovat
Error

Norwich have confirmed Anthony Pilkington has completed his move to Cardiff City.

Reagovat
smazaný uživatel

BR: We’re nearly done with transfers. There’s one or two more things to complete. We needed to develop the squad this year, add more depth.

Môžme začať panike?

Reagovat
tomasinho

Útočník a gólman no

Reagovat
blade115

Etooooooooo

A k němu Otočbýka, to by bylo úžasný.

Reagovat
tomasinho

Eto'o je podle Pearce napravděpodobný, je to až poslední varianta a hodně nepravděpodobná navíc. Díky bohu

Reagovat
blade115

No já si umím celkem živě představit, že když se vám nikoho nepodaří sehnat, tak ho na Deadline podepíšete. A nevím, kolik dostupných variant pro vás na trhu zbývá. Snad ten Bony, jinak mě nikdo nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne etoo by ako cover z lavičky nebol vôbec zlý

Reagovat
blade115

No nevím, staršího lavičkového útočníka už máte v Lambertovi, Eto'o navíc bere velký peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže etoo sa viac hodí do systému než lambert..na to koľko má etoo rokov je furt slušne pohybovo vybavený

Reagovat
smazaný uživatel

Velký peníze, který mu Liverpool ale nedá. Někdo lepší se určitě najde.

Reagovat
Kowe

Cavaniho PSG neprodá, Benzemu Real taky ne, Falcao drahej jak prase a za Bonyho dát 20 mega taky nechtějí. Už by se konečně mohli podívat po Vollandovi, když Lacazette nevyšel.

Reagovat
tomasinho

Lacazette nevyšel? Však o něm nic seriózního ani nebylo snad.

Reagovat
Kowe

Kdyby byl na prodej tak už je tady, byl scoutovanej dost.

Reagovat
tomasinho

Čekáme na Boriniho třeba. Nebo než klesnou požadavky, není nutné všechny hráče přivést hned.

Reagovat
vladis271

Benzemu by som ani nechcel. Cavaniho tiež ne, ale to je len môj pocit, a celkom možne chybný. Ale na Benzemove vyhorenie u nás by som si stavil, ten nezvláda ani presadzovanie sa v ultraproduktívnej ofenzíve Realu.

Reagovat
Kowe

Já bych bral jedinýho Cavaniho, ale toho PSG prodat nechce, takže pokud by se nakonec jeho odchod uskutečnil, stejně by to bylo tak 60M což je příšerně moc i na něj. Zas tak typologicky se nehodí, sám říká, že nejradši je na hrotu sám.

Reagovat
Zaschrona

"Otocbyka"

Reagovat
tomasinho

Rodgers: "We want to win a trophy. In the league it is about sustaining Champions League football."

FA Cup, postup ze skupiny LM a skončit do 4. místa a bude to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

čtvrtfinále LM a do 4. místa a je to paráda

Reagovat
vladis271

vyhrajme LM a liga nás bude zaujímať len, ak budeme bojovať o titul.

Reagovat
tomasinho

BR: We’re looking to make this a sustainable team for the next 5-10 years, lots of young talent.

Rodgers on Moreno: "Hopefully that will be completed very soon. He will be a fantastic signing if that happens."

BR: The spotlight is on the team, we won’t be relying on Daniel Sturridge to score goals. The group has been developing and working well.

Reagovat
smazaný uživatel

Gus Poyet is hinting that Liverpool are waiting to complete a move before allowing Borini join Sunderland

http://www.sunderlandecho.com/sport/sunderland-afc/liverpool-striker-borini-has-commitment-to-join-sunderland-says-poyet-1-6788269

Reagovat
vrabejka

Rodgers says on transfers: "We are nearly done. One or two more things to be done." #LFC

Reagovat
vrabejka

myslí tím Morena + někdo nebo po Morenovi dvě posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Morena a Morena

Reagovat
vrabejka

Hectora Morena, ale nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Reus a Cavani.

Reagovat
blade115

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/08/squad-number-changes.html

Oscar s osmičkou a Drogba klasicky 11. A Moses 18, takže zůstává. To je rovnou na dva citróny...

A s tím přebývajícím cizincem se to má následovně - Mou teď vypustil nějaký bláboly o brankářích, Marcův agent nevyloučil hostování a poslední možností je díky setrvání Mosese Salah...

Reagovat
fajdax

Může to znít divně, ale momentálně doufám, že ten cizinec bude Čech..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by šel do PSG, asi by si finančně polepšil, herně asi ne ale zase by tam byl jednička...což je dobrý pro repre. Monako asi taky, oba hrají LM, jinak Francouzská liga samozřejmě horší než PL. V rámci PL možná Arsenal nebo ManC, jinam to nemá cenu.

Ale ty Kolářovy žvásty jak volá Bayernu, Realu, Barceloně - proč když všichni mají 2 vyrovnané golmany?!? Ano, možná jim i zavolá, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
Cobra

Ztracený syn Lamela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super Aspoň ten sportovní balíček nemusím rušit.

Reagovat
r.mrazik

bude se dat nekde sledovat ta tiskovka van gaala ted od 16:00?

Reagovat
Swarley

taky nemůžu nikde nic najít

Reagovat
wild
Reagovat
r.mrazik

diky

Reagovat
Swarley

dík

Reagovat
Swarley

Sam Johnstone, Antonio Valencia, Luke Shaw, Jonny Evans and Danny Welbeck. Michael Carrick is also still out.

špaténka

Reagovat
smazaný uživatel

nekupime toho stopera proste ked uz je zraneny aj Evans? naco

Reagovat
Swarley

ten stoper je fakt už bez komentáře

Reagovat
Dawon

tomuhle uz se clovek fakt muze jen smat my tu sezonu fakt jeste odehrajem s fletchem na stoperu...vtipne je to hlavne v kontextu nejakeho toho prohlaseni klubovych doktoru, kteri slibovali, ze Jones a Evans uz budou fit

Reagovat
Swarley

Jones se rakví sám, ale Evans je fakt problém, on je na to prostě náchylnej hodně

Reagovat
r.mrazik

a persan taky hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Asked if transfers were urgent. He said no. Looking at the long term & can work with what we have. zajimavy.

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Better get the bubble wrap out for Herrera in-between matches.

Reagovat
wild

The manager has confirmed Sam Johnstone, Antonio Valencia, Luke Shaw, Jonny Evans and Danny Welbeck are all injured. #mufc

Reagovat
tomasinho

Kdo bude hrát na krajích? Young a?

Reagovat
Swarley

prdel kdyby Reece James a pravého Young

Reagovat
wild

asi James

Reagovat
Swarley

ale tak Rafael vpravo, Young vlevo je nejpravděpodobnější

Reagovat
wild

Rafael urcite nebude hrat..ved je zraneny resp. po zraneni a dlhsie nehral. Postavi to tak ako v utorok.

Ale proste keby mi niekto povie ze zacneme sezonu v zlozeni

James-SMalling-Jones-Blackett-Young tak..neviem ci sa mam smiat alebo plakat.

Reagovat
Swarley

pravda no, to mi vůbec nedošlo, že byl vlastně mimo...no tak to bude ta tvoje

Reagovat
r.mrazik

to neni zas tak marny...bude to dobry

Reagovat
Swarley

ti hráči se ukázali hodně dobře, tak si i tímhle způsobem tu šanci zaslouží...nebál bych se toho

Reagovat
wild

Chlapci sa ukazali dobre, ale ja s tym spokojny rozhodne nie som.. som velmi nasrany nato ako sme zas odjebali prestupak..a ak sa nam este niekto zrani z tej obrannej 5tice tak sme v riadnych srackach.

Reagovat
smazaný uživatel

na ten zacatek ligy a Swansea by to stacit melo. V priprave zahrali, tak at sanci dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

James, inak to nemame ako poskladat

Reagovat
blade115

Horší spíš bude poskládat tu stoperskou trojku, bych řekl ...

Reagovat
smazaný uživatel

z 3 moznych stoperov postavit 3 stoperov mu bude robit velky problem myslim

Reagovat
blade115

Nepovídej. Ale nebude mít nikoho na lavičce, což je celkem mrzutý.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz se nam stalo parkrat i loni, ze jsme na lavicce nemeli jedineho obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a ja to zajtra neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To Diabyho stehno

Reagovat
Swarley

tak jak?

DDG - Young, Blackett, Jones, Smalling, Rafael - Herrera, Fella - Mata - Wazza, Chicha?

Reagovat
wild

DDG- Young,Blackett,Jones,Smalling,James- Herrera,Fletch- Mata- Rooney, Chicharito

Reagovat
Swarley

pravděpodobné, ale chci Fellu

Reagovat
wild

este bude potrebovat tak dva tyzdne aby ho dal do zakladu.

Reagovat
Swarley

vypadal parádně nabuzenej a nachystanej žrát trávu, tak ho musíme vypustit co nejdřív...

Reagovat
niflheim

A potom začne máchat loktama a skončí to redkou

Reagovat
wild

To hej, ale ide o to ako je na tom s kondickou. Zacal trenovat dost neskoro, takze este bude potrebovat nejaky cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch zaklad

Reagovat
Swarley

super rozhovor s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tým na boj o EL.

Reagovat
Swarley

bude to mít hlavu a patu, to je stěžejní, LM dáme

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím to na papíře vypadá hůř než loni. Hlavně v tý obraně. Příprava jim možná vyšla ale liga bude jiný kafe.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

tak loni vypadal jako předloni a byl z toho rozdíl 6. míst, takže těžko říct...samozřejmě, že bych nějaké posily určitě chtěl, ale tak nevidím důvod, proč tomu systému a té hře nevěřit...tohle tam prostě nebylo loni vidět za celou sezónu, teď to má už od přípravy jasné rysy...na co to bude stačit uvidíme, ale rozhodně si na LM troufám

Reagovat
Counter

https://twitter.com/ManUtd/status/500290795073990656

Rafael je fit. Jestli nenastoupí, měli bychom mít jasno o jeho budoucnosti...

Reagovat
Swarley

tak on je fakt, že toho moc neodehrál, takže těžko říct, jestli mu dá van Gaal důvěru...já bych ho tam radši viděl, mladí borci sice v přípravě váleli, ale Blackett bude stačit, nedivočil bych hned se dvěma...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že máme na túto situáciu rovnaký názor. Mňa hlavne teší, že je vidieť, že pán vedúci rozumie futbalu. Jednoducho robí logické rozhodnutia. Hráme systémom, ktorý nám je pre našich hráčov ako šitý na mieru - iba minimum si v ňom nenašlo/nenájde miesto. Ked hráme dobre, povie že hráme dobre, ked hráme zle, povie že hráme zle. Konečne je vidieť priestor pre mladíkov, ktorý sa dokonca aj využíva. Toto všetko spôsobuje, že sa na zápas bezstarsotne teším, niesom celý týžden nervózny ako tomu bývalo minulú sezónu. Akurát ma hnevajú fanúšikovia, ktorú chcú túto "harmóniu" narušiť vo vačšine prípadov zbytočnými 50milionovými nákupmi, ktoré by zničili našu povedal by som sympatickú prestupovú politiku.Stopér je jasný. Toho určite treba. Stred zálohy je bonus, tam by som bral taký fergusonovský nákup (malá cena, veľa muziky). Krídlo či útočník je v súčastnej situácií totálny nonsens.

Ked sa tak nad tým našim problémom v oblasti stopéra, nebyť tých častých zranení, išiel by som do sezony s tým čo máme, pretože kúpou dalších obrancov oberieme tých súčastných o šancu konečne naplno preraziť. Musia mať na svojich pleciach konečne naloženú plnú zodpovednosť, inak z nich budú večné talenty.

Reagovat
Swarley

já s přestupákem nejsem spokojenej, protože to, co bylo už od zimy nad slunce jasné, se prostě nevyřešilo...je neomluvitelný a nikdo z vedení by mi ani za boha nevysvětlil, proč už od MS nemáme nějakého stopera navíc v kádru, to je prostě průser a to vedení nedalo...

zbytek je ok, i když pokud se to myslelo s útokem na titul opravdu vážně, tak se měl právě nějakej ten 50ti megovej nákup udělat, ale pořád by to byl bonus navíc, protože o hru směrem dopředu bych se vůbec nebál...

Reagovat
vodka

Reagovat
Miguel19

Je to horší, k tomu ty zranění. Ale můžou se soustředit pouze na jednu soutěž, psychika nahoře dík přípravě..tu LM by měli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky mame hodne lehkej los na zacatku.

Reagovat
tomasinho

Tak to se těším, to bude těžká bída

Reagovat
Swarley

proč by to měla být hned bída?

Reagovat
tomasinho

Tak jako s takovou obranou bych nechtěl nastoupit ani jako manažer týmu, který se bojí o přežití.

Reagovat
Swarley

tak Jones a Smalling se kupovali na to, aby v budoucnu hráli základ a jejich čas přišel...jsou to mladí reprezentanti Anglie, tak z čeho chceš mít strach? odehráli dobrou přípravu, podobně i Bleckett, ten systém jim vyhovuje...obrana Nizozemska nevypadala taky bůh ví jak a byla naprosto v pohodě a něco podobného jsme předváděli i v přípravě...

dokonalé to samozřejmě není, to je jasné, ale nějaké obavy bych z toho neměl

Reagovat
tomasinho

Tak vzhledem k losu taky asi ne, ale jako tohle je prostě málo, pokud chcete vůbec aspoň proniknout do čtyřky. Hlavně ohledně Smallinga mám pořád obavy, ten váš optismus ohledně něj moc nesdílím, Blackett s nulovými zkušenostmi, Young v pořádném tempu na LWB. Já nevím, si nemůžu pomoct, ale mně to prostě přijde slabé, nelze čekat, že LVG s tím udělá zázraky, ani on není kouzelník, i když je špička.

Reagovat
r.mrazik

no jako sorry...ale kdyz ve druhym Poolu mohl hrat takovy kopáč jako Flanagan,tak nevim,proc by si nemohl zahrat Blackett,nebo James...

jednou tu sanci ti hraci dostat uz musi...bude zalezet jen na nich,jak se toho chytnou...a to plati i pro stopery,ktery na to maji...

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

tak že se ti zraní Shaw i Valencia, kteří by nastupovali na těch krajích, to se nedalo očekávat a vypadalo by to mnohem lépe...co se týče Younga, uvidíme, v přípravě patřil k těm úplně nejlepším...snad mu to vydrží a za měsíc bude ready i Shaw...

ten stoper je problém, to už je tu párkrát rozebráno...na druhou stranu, v tomhle prostě věřím tomu systému se třemi stopery...

Reagovat
vladis271

obavy, opptimizmus?

Reagovat
kiwwi

vsak to nie je zlozenie obrany na celu seoznu

zaklad je Shaw, Evans, Smalling, Jones, Rafael/Valencia

Reagovat
tomasinho

I to je prostě na můj vkus málo.

Reagovat
kiwwi

ano ved piseme, ze jeden stoper musi prist...keby tam bol namiesto Smallinga Hummels, tak je to jedna z najlepsich obran PL

inac ten argument ktory pouzil Swarley s obranou Holandska musis zobrat do uvahy, pozri sa aku mali obranu a nikto im neveril a oni proste nedostavali goly...ide viac o organizaciu ako individualnu kvalitu u LVG

Reagovat
wild

Ale nemozes porovnavat turnaj s ligou..to je uplne ine.

Reagovat
tomasinho

Právě.

Reagovat
vodka

fakt. hlavne, ze loni ste strikali z flannagana... je to o sanci a smallins jonesem se do 3clenne obrany hodi vic jak do dvouclenne. ze tam chybi klasicky skipper je mozna nevyhoda, na druhou stranu s jonesovym stylem to muze zastat klidne on...

Reagovat
tomasinho

Protože to byl odchovanec na odpis, který si během pár zápasů díky své bojovnosti fanoušky získal. Každý chápal, že to prostě není dostačující hráč pro základ LFC. Ale svezl se s týmem, navíc je to místní kluk, proto tolik chvály. Nikdy neměl a nebude mít na to, aby dělal jedničku v LFC.

Loni jsme měli nějakých 13-14 použitelných hráčů, proto prostě hrál, José byl zranění a Cissokho tragédní. Prostě z nouze ctnost. To by měli být i ti vaši Blackett nebo James. Neměli by být první náhradníci na svoje posty, etda alespoň u Blacketta.

Jasně, Jones to zastat může, ale ještě nevydržel ani dva měsíce v kuse zdravý, když to dokáže, ok, on ten lídr být může a zřejmě bude v budoucnu. Smalling se může hodit kam chce, ale podle mě to není hráč, který se hodí do základu MU no.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my este nieco kupime..

Reagovat
smazaný uživatel

DDG- Young,Blackett,Jones,Smalling,James- Herrera,Fletch- Mata- Rooney, Wilson. Sice ho tam neda, ale chtel bych ho spis misto Hraska.

Reagovat
fajdax

Ty krávo, tak tohle je sestava tak na 6 místo...

Reagovat
vodka

ty zase mentalne na 6 tridu, super

Reagovat
iamek

Ach jo. Cele leto se mluvi o predstave kadru a pak budu cucet na tohle. No snad tuhle sezonu top 4 ukopem.

Reagovat
niflheim

Keep calm and trust LVG.

And fuck you, Ed.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pohoda.. k tomu, jak by to mělo vypadat v ideálním případě, se radši nebudu vyjadřovat, protože Ed Trotlward toho teď už tak schytává dost, ale i tohle by mělo stačit na místo v TOP4.

Reagovat
miky10

Didier Drogba, who returned this summer for a second spell at the club, will switch from no.15 to no.11, with Oscar taking the no.8 vacated by Frank Lampard.

Drogba said: ‘I am very pleased to be able to return to the number 11 shirt and I am very grateful to Oscar for allowing me to make this change.’

Oscar added: ‘Didier is a Chelsea legend and a senior player. I am happy for him to take the 11 and for me to take the 8. Lamps is another legend at this club and I hope I will be as successful in the shirt as he was.’

O S C A A A A A A A R ♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

Stejně Spurs skončí před těma lemrama s Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

prehry 0:5 a 4:0 proti lemrám z Liverpoolu

Reagovat
vladis271

to, že Spurs skončia pred Evertonom je celkom reálne. Si objavil.

Reagovat
Kowe

píše se "z" , druhý pád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reliable Vrabejka ‏@vrabejka_LFC 1h

Cavani family: "#Cavani will stay a few hours in Liverpool to signing. Wont come back to #PSG" #LFC #YNWA

Reagovat
tomasinho

Už to tak vtipně nevyznívá, když owny furt používá ty samé fráze, tuhle třeba od spekulace s Morenem.

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim

Ed Woodward NOT @woodward_ed

Ever since I said we could break the world transfer record, every fucking team wants £85m+ for their players...#MUFC

Ed Woodward NOT @woodward_ed

I've received a lot of messages from fans saying "get Blind!". Now I've received a lot of hate mail but wishing this on me is too far #MUFC

Ed Woodward NOT @woodward_ed

Vidal is good, but Anderson is the best box to box midfielder, from Pizza box to burger box to kebab box in less than 10 seconds. #MUFC

Hmm, follow

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele