Další články

De La Red stále věří v návrat na hřiště

Ruben De La Red už dvanáct měsíců sleduje zápasy svých spoluhráčů z Realu Madrid z tribuny, popřípadě doma v televizi, další měsíce odpočinku pak má ještě před sebou. Španělský záložník a mistr Evropy kvůli problémům se srdcem vynechá ještě minimálně zbytek letošní sezony, sám ovšem stále věří, že se vrátí na hřiště...

Španělští fotbalisté volají po zdokonalení testovacích přístrojů

Po náhlém úmrtí 26letého Daniela Jarqueho apelují španělští fotbalisté po zdokonalení testů, které by měly upozornit na možné srdeční problémy hráče. Obránce Espanyolu a kapitán týmu zemřel v sobotu večer na svém hotelovém pokoji během soustředění katalánského klubu v Itálii.

De la Red svůj návrat minimálně o rok odloží

Záložník Realu Madrid Ruben de la Red, jenž v říjnu minulého roku během utkání zkolaboval, svůj návrat na zelené trávníky na doporučení lékařů minimálně o rok odloží.

De la Red je po vyšetření srdce opět v nemocnici

Záložník Realu Madrid Rubén de la Red je opět v nemocnici. Podle internetových stránek klubu si třiadvacetiletého fotbalistu, který loni v říjnu zkolaboval při zápase Španělského poháru, nechali lékaři na pozorování, protože se jim po prohlídce srdce nelíbily výsledky.

De la Red už letos hrát nebude

Záložníkovi Realu Madrid Rubénu de la Redovi předčasně skončila sezona. Třiadvacetiletý reprezentant nesmí hrát z preventivních důvodů, protože v říjnu při utkání Španělského poháru zkolaboval a lékaři zatím nepřišli na přesnou příčinu jeho potíží.

Podle lékařů má De la Red srdeční vadu

Za kolaps fotbalisty Realu Madrid Rubéna de la Reda v říjnovém pohárovém utkání může s největší pravděpodobností srdeční vada. Uvedla to komise lékařů, kteří třiadvacetiletého záložníka vyšetřovali.

De la Red má podle prezidenta Realu problémy se srdcem

Kariéra španělského fotbalisty Rubéna De la Reda z Realu Madrid je po nedávném kolapsu během zápasu v ohrožení. Podle prezidenta klubu Ramóna Calderóna má totiž hráč potíže se srdcem.

De la Red si z kolapsu nic nepamatuje

Záložník Realu Madrid Ruben de la Red si vůbec nepamatuje okolnosti svého kolapsu ze čtvrtečního zápasu Španělského poháru s třetiligovým Realem Union. Třiadvacetiletý fotbalista se ve třinácté minutě utkání skácel k zemi a zůstal bezvládně ležet.

De la Red je v pořádku, opustil nemocnici

Před více než rokem se celé Španělsko ponořilo do smutku poté, co přímo na hřišti zkolaboval a po několikadenním boji na nemocničním lůžku dokonce zemřel Antonio Puerta, včera došlo k podobné události. Na zem během zápasu padl záložník Realu Madrid Ruben de la Red, v tomto případě ale naštěstí nešlo o až tak vážnou záležitost...

Aston Villa se zajímá o de la Reda

Zprávy ve Španělsku naznačují, že v kádru Realu Madrid loví ostrovní Aston Villa. Její manažer Martin O'Neill se údajně snaží získat záložníka Rubena de la Reda a nabízí 9,5 milionu liber.

Real prý prodá šest hráčů, aby měl na Ronalda

Real Madrid má velký zájem o hvězdu Manchesteru United Cristiana Ronalda. Pokud se Portugalec rozhodne do Španělska přestoupit, zaplatí za něj Real veliké peníze. Podle španělských médií se chystá zahojit prodejem šesti hráčů.

22.06.2008 Aktuality 181 komentářů
Zaujalo nás

Prezident Getafe Torres se obává rozpadu Laudrupova týmu

Getafe prožívá nejlepší sezónu v dosavadní historii, klubu to ale může přinést do budoucna problémy. Prezident malého klubu z předměstí Madridu Angel Torres se obává exodu některých hráčů do slavnějších mužstev.

Zajímavá nominace Španělska

Trenér španělské reprezentace Luis Aragonés představil nominaci na středeční utkání proti Itálii a i když se jedná pouze o přátelák, rozhodně není bez zajímavosti. Vždyť Mistrovství Evropy 2008 se kvapem blíží, počet pozvánek je omezený a hráčů, kteří si dělají naději na účast, je přehršel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele