Aston Villa se zajímá o de la Reda

29.07.2008, 11:47
Aktuality
Zprávy ve Španělsku naznačují, že v kádru Realu Madrid loví ostrovní Aston Villa. Její manažer Martin O'Neill se údajně snaží získat záložníka Rubena de la Reda a nabízí 9,5 milionu liber.

23letý fotbalista v loňské sezoně prožil velice vydařené angažmá v Getafe, odkud si ho Bílý balet po ročním hostování stáhl zpět do týmu. Jenomže je možné, že si de la Red za Real nezahraje ani letos. Velký zájem totiž projevila Aston Villa a se svojí nabídkou kolem 12 milionů eur by mohla uspět.

Sám hráč se k možnému přestupu vyjádřil a přiznal, že Premier League ho láká. "Je vždycky dobré, když je vaše práce oceněna zájmem velkých španělských a anglických klubů. Znamená to, že se zlepšujete."

"Pomáhá mi to chtít pracovat ještě lépe. Žádnému klubu jsem zatím neřekl ‚ne‘. Mám rád Premier League a to, jak si zde lidé zápasy užívají."


Nyní je vše na trenérovi Realu Berndu Schusterovi, jenž na de la Reda v předsezónní přípravě pečlivě dohlíží a sleduje ho. Bude pouze na něm, zda ho znovu uvolní.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NENI TAK DOBREJ

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je, ale do PL ho nechcem...

Reagovat
smazaný uživatel

NENI DOBREJ ALE MAS PRAVDU DO PL HO NECHCI

Reagovat
plechi

nic nebude, Ruben zustane

Reagovat
RMCF

přesně ruce pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle fotbalový hráč se tam navíc vůbec nehodí, ho budou pořád překopávat jak v Liverpoolu Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas,vystihol si to presna

Reagovat
smazaný uživatel

tych 12 mil. euro sa mysli dufam ako nadsadzka...

Reagovat
havrys99

hodě dobrej hráč ....AV je správný řešení

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho len kupia...keby bol taky dobry,Bernd si ho necha,nie je predsa trpak...on vidi kazdy den jeho schopnosti..takto si madli ruky:Bude na R.van der Vaarta..

Reagovat
smazaný uživatel

de la Red je myslim defenzivní záložník, těch má Real přece jen dost. Chtělo by to ofenzivního. Pokud jeho prodej pomůže k zisku nějakého tak proč ho nepustit.

Reagovat
RMCF

De la Red je střední záložník podobného ražení jako třeba Xabi Alonso, kreativní a zaroveň skvělí do zadu, hraje jak CM tak DM...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to co real potřebuje neni hráč typu Alonso ale někdo podobnej Zidanovi :)

Reagovat
RMCF

to já tvrdím taky, real potřebuje Vaarta ale Ruben bude taky užitečnej ten typ hráče v Realu není...

Reagovat
One-Real

navíc je talent,a je to španěl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele