Prezident Getafe Torres se obává rozpadu Laudrupova týmu

01.04.2008, 15:38
Aktuality
Getafe prožívá nejlepší sezónu v dosavadní historii, klubu to ale může přinést do budoucna problémy. Prezident malého klubu z předměstí Madridu Angel Torres se obává exodu některých hráčů do slavnějších mužstev.

Start do letošního ročníku se přitom Getafe vůbec nevydařil. Z devíti zápasů prohrál tým šest a jen jedinkrát vyhrál. Tremér Michael Laudrup, který v létě vystřídal Bernda Schustera, však šéfům klubu splatil projevenou důvěru. Getafe je stále ve hře o dvě trofeje. V Copa del Rey se už probojovalo do finále, v Poháru UEFA ho čeká čtvrtfinálový souboj s německým Gigantem Bayernem Mnichov. Ani v lize si nevede Laudrupovo mužstvo nijak zle.

Povedená sezóna však může přinést také problémy v podobě odchodu několika důležitých hráčů. Právě toho se obává prezident Angel Torres. Ikechukwu Uche, Pablo Hernandez, Cata Diaz, Javi Garcia, či Ruben de la Red touží podle prezidenta Torrese po slavnějších dresech.

Ruben de la Red, který si vysloužil první pozvánku do španělské reprezentace, je na trhu nejžádanějším zbožím. Podle Torrese o něj mají zájem anglické kluby Liverpool, Arsenal a Tottenham. " De la Red se asi vrátí do Realu Madrid," myslí si Torres. Do Getafe De la Red právě z Realu v létě za 3 miliony eur přišel. Do Valencie má prý namířeno zpátky Pablo Hernández, Javi Garcia zase do Osasuny. Pro Catu Diaze leží na stole několik nabídek.

Možný je také Ucheho odchod, kterého Torres odvážně prohlásil po barcelonském Eto'ovi za nejlepšího útočníka v lize. Jediný, kdo Torresovi dělá radost, je Esteban Granero. Ten je zatím v Getafe do konce sezóny z Realu Madrid na hostování, které by se mělo ještě o rok prodloužit.

Autor: Jiří Fišara / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Javi García tam nepatří, ten už v Osasuně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Hernandez ne prý ale určitě, Valencia už složila dohodnutou sumu 2 milionů Euro zhruba

Reagovat
-Kopy-

Jo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze by tam mali zostat a na buduci rok mozu hrat o miesto do ligy majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo zacinká eurama tak se takový klub těžko ubrání, to je totožné jak u nás a je to tak všude, vyjímky se najdou, ale je jich jako šafránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Getafe s tím nemůže dělat skoro nic, ti hráči nejsou jejich. Real koupí De la Reda za 5 a pak prodá za 10 jinam, Pablo bude téměř 100% hrát za Valencii.

Reagovat
božský John

no je to skoda protoze nehrajou letos spatne ale kdyz je sikovne prodaj tak budou mit dost penez a kdovi...treba za rok s novymi posilami budou jeste silnejsi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele