De La Red stále věří v návrat na hřiště

16.10.2009, 16:38
Aktuality
Ruben De La Red už dvanáct měsíců sleduje zápasy svých spoluhráčů z Realu Madrid z tribuny, popřípadě doma v televizi, další měsíce odpočinku pak má ještě před sebou. Španělský záložník a mistr Evropy kvůli problémům se srdcem vynechá ještě minimálně zbytek letošní sezony, sám ovšem stále věří, že se vrátí na hřiště...

"Před tím, než budu myslet na hraní, je třeba myslet na správnou diagnózu. Doufám, že se vrátím, ale doktoři i já si musíme být jistí, že učiníme správné rozhodnutí. Nikdo mi nemůře říci, co to je nebo čím je to způsobeno. Není snadné něco dělat, když nevíte, s čím se potýkáte. Nemůžete s tím ani bojovat," prohlásil De La Red.

24letý záložník zkolaboval loni v říjnu v pohárovém duelu s Realem Union, od té doby nehrál. De La Red prošel množstvím zdravotních testů, které se snažily odhalit, co za kolapsem stálo. I přes roční přestávku se i nadále cítí jako součást Realu Madrid a děkuje spoluhráčům za podporu.

"Vídám všechny zápasy a stále jsem hráčem tohoto týmu. Jsem zraněný. Jsem hráčem, který v tuto chvíli není k dispozici. Cítím se jako součást týmu a musím podporovat spoluhráče," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jojo vratit se muzes ale tezko si za real jeste zahrajes

Reagovat
smazaný uživatel

vratit sa by bol velky risk pre jeho zivot

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, ale až se vrátí tak doufám že se prosadí v A-týmu

Reagovat
Godwinson

to bylo smazaný rychle :)

jinak mu návrat přeju, to je jasné, ale ať nás pak nemasírujou dojemnejma scénama až ho jednoho dne na tom trávníku neoživí :) ale přál bych mu opak ..

Reagovat
Logan

Kez by se vratil zdravy a v plne sile

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to vy*er, je to podle mně moc velký risk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to, v Realu máš funkci v managmentu nebo v tréninkovém centru jasnou. Fotbal je zavislost, ale kvuli němu riskovat život?

Reagovat
smazaný uživatel

jj moze trbea trenovat decka nebo tak neco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
georgeo

to si taky říkál Jirka Fischer

jinak souhlasím se všema, že jde o zbytečný risk

Reagovat
smazaný uživatel

dostal se do Realu Madrid...fotbalu musel objetovat takřka vše a "teď" se ho bude muset asi vzdát, musí to být strašně složité...fotbal je prostě závislost(tak jak napsal někdo nademnou)...nevím no, hraje za Real, má k dispozici nejlepší lékaře, nejdůkladnější lékařské prohlídky, testy apod, takze jestli se nekdy vrati, tak asi jedine s tim, ze je na 100% v poradku, ALE muze byt nekdo po takovem incidentu na 100% fit?....konecne rozhodnuti bude stejne jen na nem, doufam ze se rozhodne spravne...

Reagovat
georgeo

Thuram taky hrával ve velkoklubech Juventusu a Barceloně a stejně se až po nějaké době přišlo na to, že má problémy se srdcem, takže i nejlepší lékaři nemusí být neomylní

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem to trochu jinak...samozrejme ze vsechny velkokluby maji velmi kvalitni pristroje, testy...ale asi to neni uplne 100%ni....pokud planuje navrat po takovem incidentu, tak urcite podstoupi jeste dukladnejsi prohlidky....

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to nechápu, přesně jak píšeš, mají velkokluby velmi kvalitní přístroje, a výbornou lékařskou péči, tak jaktože na to třeba občas nepřijdou, a odnese to mladej fotbalista - Foe, Feher, Puerta....Kde je asi chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál i za repre, má na to vrátit se do prvního týmu. Zdraví však především!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele