Mohamed Zidan Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Zidan po necelém půlroce znovu opouští Mainz

Jen dvanáct zápasů trvalo již třetí působení Mohameda Zidana v Mainzu. Egyptský útočník se do 1. FSV vrátil koncem ledna z Borussie Dortmund a výrazně mu pomohl k záchraně v bundeslize, nyní se ale s vedením klubu nedohodl na prodloužení smlouvy...

Mohamed Zidan se vrací zpátky do Mainzu

Očekávaný přetlak v dortmundské ofenzivě nakonec vyřeší Mohamed Zidan, který se po zranění už nedočkal šance a od této chvíle tak bude nastupovat za Mainz. Egyptský útočník se do Falcka vrací už potřetí a doufá, že se mu podaří navázat na předchozí úspěchy.

Zidan chce hrát pravidelně, čeká na řešení okolo Barriose

V útoku Borussie Dortmund letos září Robert Lewandowski. Polský reprezentant se usadil v základní sestavě a na jeho další konkurenty zůstává minimum času. Na lavičce často vysedávají Lucas Barrios a Mohamed Zidan, jehož budoucnost bude záviset na osudu paraguayského kanonýra...

Bundesligová léčba zabírá

Už jen několik dní chybí do začátku jarní části bundesligy, a tak týmy netrpělivě vyhlížejí uzdravené hráče. Například v Bayernu se jedná o nizozemské eso Arjena Robbena, Leverkusen zase čeká na Ballacka nebo Kießlinga. Vedoucí Dortmund pak doufá v brzký start Mohameda Zidana.

Bundesliga se rozhodne v únoru, myslí si Zidan

Útočník Dortmundu, tedy vedoucího týmu Bundesligy, se nechal slyšet, že o titulu rozhodnou výsledky v únoru 2011. "Pokud získáme z první pěti zápasů po zimní přestávce 10 bodů, titul už by nám neměl utéct," řekl Zidan deníku Bild.

Dortmundský útočník Zidan bude půl roku bez fotbalu

Na půl roku přišli fotbalisté Dortmundu o egyptského reprezentanta Mohameda Zidana. Osmadvacetiletý útočník si v nedělním bundesligovém utkání s Hoffenheimem (1:1) bez cizího zavinění přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni a musí na operaci.

Zidan: Nejlepší zápas mého života

Egypt dostane v neděli šanci získat svůj třetí triumf na Africkém poháru národů v řadě. Faraoni včera snadno porazili Alžírsko 4:0 a dokráčeli si pro postup v zápase, v němž rozhodčí udělil jejich soupeři hned tři červené karty. Útočník Mohamed Zidan duel označil za nejlepší ve svém životě...

Zidan by si rád zahrál v Premier League

Mohamed Zidan v dresu Borussie Dortmund nikterak nezáří, přesto je o něj zájem za kanálem La Manche. Egyptského útočníka sledují Everton a Arsenal, což Zidana těší, zároveň ale zdůraznil, že chce nejdříve znovu zaujmout v bundeslize...

Petrić oficiálně v Hamburku

Hamburger SV oficiálně potvrdil zisk Mladena Petriće z Borussia Dormund. Opačným směrem poputuje Mohamed Zidan a blíže neurčená finanční částka. Výměnou se tak potvrdilo to, o čem už se v Německu spekulovalo několik dní.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele