Mohamed Zidan se vrací zpátky do Mainzu

31.01.2012, 19:36
Aktuality
Očekávaný přetlak v dortmundské ofenzivě nakonec vyřeší Mohamed Zidan, který se po zranění už nedočkal šance a od této chvíle tak bude nastupovat za Mainz. Egyptský útočník se do Falcka vrací už potřetí a doufá, že se mu podaří navázat na předchozí úspěchy.

"Mohamed Zidan je přesně prototyp hráče, které hledáme. On chtěl k nám, Mainz zná velmi dobře, a tak když jsme zájem opětovali, nebylo co řešit," pronesl sportovní ředitel Christian Heidel.

Zidan má v Mainzu na co navazovat, během jeden a půl leté anabáze si za mohanský celek připsal ve 41 zápasech úctyhodných 22 branek a je tak logicky vnímám jako velká posila. Po odchodu z Mainzu nejprve působil v Hamburku, kde se ale příliš neprosadil, a tak v létě 2008 putoval jako součást vyrovnání za Mladena Petriče na Westfalenstadion. Zde až do svého zranění nastupoval pravidelně, poté s ním už však přestali ve Vestfálsku počítat.

Zkušený útočník se Mainzu upsal do konce sezóny, součástí dohody je také dvouletá opce. Staronová posila by měla být připravena pomoci svému týmu už v nadcházejícím utkání na Schalke. "Jsem rád, že se mohl tento přestup na poslední chvíli uskutečnit. Chtěl jsem se vrátit zpátky do Mainzu, zde jsem zažil skvělé období, na klub a fanoušky nikdy nezapomenu. Doufám, že se nám povede navázat na předchozí úspěchy," prohlásil Zidan.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (44)

Přidat komentář
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Zidan a Le Tallec pryč takže v utoku už zbývají jen Lewandovski a Barrios ale chtělo by to nějakýho talentovanýho mladíka jako třetího

Reagovat
JozkokozleJ

Trosku risk. Ale europske pohare uz nehraju a teoreticky tam moze Perisic... alebo Piszczek

Reagovat
smazaný uživatel

Piszczek do útoku? Čeče, to mi nějak moc nesedí

Reagovat
stas87

kupovali ho zo zaglebie ako utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, takřka všude je braný jako obránce. Ale hádat se s tebou nebudu, přeci jenom ty v tom máš větší přehled, když znáš např. jezdce ze 3. ligy švédsky plochý dráhy

Reagovat
stas87

ale nepoznam len ktosi to tu pisal ze ho povodne kupovali ako utocnika,az postupom casu sa dostal dozadu v zostave

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, do Drážďan teď přišel na půlroční výpomoc nějakej masér z Girondes Bordeaux. Sem na něj zvědav

Reagovat
stas87

ten savic?uz nieco odkopal v ligue1,vraj stoper s potencialom opcia tam asi nebude,moze to byt dobry krok

Reagovat
jv

Když jsme u DD, jak hraje Jungwirth? Neměl jsem moč čas Dynamo sledovat a tenkrát na tom Euru U-19 mě ta obrana Diekmeier - Reinartz - Jungwirth - Kopplin hodně zaujala, akorát on se jako jediněj pořád nedokázal víc prosadit, tak snad teď...

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, hraje v základu, odehrál všech 19 zápasů. Takže špatnej asi nebude.

Reagovat
jv

Snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

i když sám sem zvědav, co bude teď, když přišel na půl roku ten Savič z Bordeaux

Reagovat
jv

Právě no, nechce se mi věřit, že by si šel sednout Brégerie... Ale zase na druhou stranu Florian odehrál taky skoro všechno, třeba nakonec bude sedět Savić.

Reagovat
JozkokozleJ

Ten Brégerie ma dost prekvapil. Prve zapasy v jeho podani boli nieco na styl ala Dosoudil. Kazdym zakrokom hrozi cervena karta. Potom to ale dostal do unosniej miery a svojim dorazom v obrane je dost platny.

Reagovat
jv

Tak on má Savić momentálně stejně nějaký menší zranění, takže asi začnou normálně Jungwirth - Brégerie, pak bude taky záležet, jak to bude fungovat, což už jenom podle obdrženejch branek na podzim nebylo ideální. Ale jak říkám, neměl jsem moc času je sledovat, takže to nedokážu zase až tak posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to pravda, v Hertha BSC začínal vepředu a postupně se sunul dozadu -a jestli si to dobře pamatuju, tak na něj snad i Arne nadával, když začínal v obraně

Reagovat
Arne

Moc k tomu nebyl... V té sezóně, jak jsme byli čtvrtí, to jakž takž šlo, ale jinak katastrofa. Bych nečekal, že se v BVB takhle zvedne, dneska to je jeden z top tří pravých beků v BL.

Reagovat
jv

Překvapil neskutečně, nečekal to asi nikdo, ale dokonale využil tý šance, jaká se mu po zranění Owomoyely dostala a teď už jde jen nahoru. Letos je pro mě výš, než Schmelzer, jednoznačně.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

BVB ma zaujem o Rudnevsa neviem ci to je este aktualne

Reagovat
stas87

polske noviny som necital,na kolko je to aktualne???

Reagovat
jv

Spíš jsem zaznamenal, že se o něj uchází Gladbach.

Reagovat
jv

Však bude. Po sezóně se vrátí z Bochumi Ginczek, kterej se tam jeví hodně nadějně, hraje už i v U-21. Ten by měl tu úlohu třetího hrota v pohodě zvládnout, teda za předpokladu, že zůstanou Lucas i Lewa, když jeden z nich odejde, tak stopro přijde náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vše. Už byl čas jít, navíc si zasloužíš hrát pravidelně.

Reagovat
Godwinson

Le Tallec návrat do Francie, nejlepší zpráva tohohle přestupového okna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině mu to prospěje. U nás to měl těžké, co se týče konkurence, aji se moc neukázal. Vrátí se domů, bude blíž rodině a snad se znovu nakopne. V Nantes bude hrát základ?

Reagovat
Godwinson

Těžko říct, on umí v té ofenzívě zahrát prakticky kdekoliv, takže budiž mu to přičteno k dobru. Na druhou stranu Nantes má hodně kvalitní útok, plno talentovaných hráčů, byť osobně mám Le Talleca rád a pořád ho považuju za jednoho z těch vůbec největších francouzských talentů, i když se trochu zadrhl, takže myslím, že se do sestavy minimálně na ten pravý kraj prokouše. Snad tedy rozkvete.

Reagovat
jv

Tak ono ani nešlo tak o konkurenci, jako o to zranění, potom už se do toho rychlíku neměl šanci vrátit. A to i přesto, že loni dal za rezervu slušnejch jedenáct branek, takže to v sobě určitě má, což v Ligue 2 snad i prokáže.

Reagovat
Filip12

jedině

Reagovat
Lemond Laws

Už 30 let? Kur*a, toto letí..

Reagovat
stuff

Reagovat
JozkokozleJ

OT: Belaid do Unionu. Som zvedavy, tam bude musiet makat pred domacimi!

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že tak jako ve Slavii za Jarolíma už nikdy nikde TJ nebude muset makat...

Reagovat
jv

No, jestli bude pokračovat v nastoupeným trendu, tak nemá šanci, bude muset hodně moc přidat, aby vůbec měl naději, že se v létě nebude pakovat zase jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se daří, faraone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Nikdy jsem mu poradne neprisel na chut, ale diky za odvedeny sluzby, hlavne v zacatcich angazma v zlutocernem. At se v Mainzu dari, to je presne klub pro nej.

Reagovat
jv

To já zas jo. První rok, i když moc nehrál v základu, tak byl skvělej, druhej měl snad ještě lepší, na některý jeho momenty ve žlutočerným se nezapomene!

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda, že to tehdy byla často otázka Alex nebo Momo

Reagovat
jv

To je fakt no. Ale nebýt toho zranění, tak věřím, že by hrál v základu furt, nejspíš místo Kevina, ale taky by se třeba tolik neprosadil Mario, takže všechno je k něčemu dobrý...

Reagovat
jv

Další 10ka odchází, aneb: http://www.youtube.com/watch?v=ZaaJGrT7GWs Ostudu jí rozhodně neudělal, teď už čeká na Marca...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele